Bielizna damska, męska, stroje kąpielowe oraz bielizna erotyczna.
Sklep Jagna.pl

Kontakt

tel. 17 785 21 62
Tyczyn

Popularne produkty

Majtki, Bielizna erotyczna, Biustonosze, Bielizna nocna, Odzież damska, Na nogi dla Pań, Gorsety i Body, Bielizna męska, Stroje kąpielowe, Bielizna dziecięca, Dodatki

Popularne marki

Livia corsetti, Krisline, Obsessive, Numoco, Roxana, Ava, Lama, Gaia, Gorsenia, Wol-bar, Julimex, Taro, Forex, Key, Mitex, Wola, Vestiva, Bas bleu, Nipplex, Gabriella

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 34
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Jagna.pl > Opinie klientów

Sklep Jagna.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.03.2008r i posiada 34 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje Jagna.pl opinia nr 49405 z 02.03.2010

bo spełnił moje oczekiwania

zakupy: biustonosze; styczeń 2010

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Jagna.pl opinia nr 46479 z 08.01.2010

Mieli ciekawą ofertę

zakupy: staniki; grudzień 2009

plusy: Ciekawa oferta, terminowość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mati111493 rekomenduje Jagna.pl opinia nr 45133 z 15.12.2009

Polecam ten sklep!!! Miła obsługa, szybka wysyłka. Nie mam żadnych zarzutów!!! Profesjonalne podejście do klienta!!!

zakupy: bielizna nocna; grudzień 2009

plusy: Naprawde szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioleta rekomenduje Jagna.pl opinia nr 43947 z 24.11.2009

Bardzo szybka dostawa. Dokładne informacje o produktach i przede wszystkim towary takie jak na zdjęciach. Gorąco polecam każdemu.

zakupy: bielizna; listopad 2009

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: nie mam negatywnych odczuć co do sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Jagna.pl opinia nr 41711 z 12.10.2009

Super ceny i szybka wysyłka, a poza tym miła obsługa.

zakupy: Vanilla, obesessive majesty; październik 2009

plusy: jasność i czytelnosć

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anusia_dz rekomenduje Jagna.pl opinia nr 40761 z 23.09.2009

Szeroki asortyment, atrakcyjne ceny. Obsługa fachowa a przesyłka szybka i dobrze zapakowana.

zakupy: Bielizna, rajstopy; wrzesień 2009

plusy: Szeroki asortyment i przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Jagna.pl opinia nr 40526 z 17.09.2009

chociaż sklep znalazłam przypadkowo jestem bardzo zadowolona, szybko i kompetentnie- to najważniejsze . doradzono mi rozmiar stanika- bardzo dziękuję wszystkim pracownikom sklepu- jeszcze tu wrócę.pozdrawiam

zakupy: stanik; wrzesień 2009

plusy: kompetencja , duzy wybór rozmiarów!!!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Jagna.pl opinia nr 39588 z 27.08.2009

Kupiłam wtym sklepie gorset. Obsługa profesjonalna, błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona tak z zakupu jak i obsługi zamówienia.

zakupy: Gorset super talia; sierpień 2009

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gruhn rekomenduje Jagna.pl opinia nr 39541 z 25.08.2009

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar pierwsza klasa. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz skorzystam z zakupów u tego sprzedawcy.

zakupy: biustonosz; sierpień 2009

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta Kajdasz rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38973 z 11.08.2009

Zamówiłam 2 różnej wielkości staniki, których to numerów nie mogłam dostać w sklepach nawet branżowych. Zakupy dostarczone były szybciej niż się spodziewałam, a z przesłanych artykułów jestem bardza zadowolona

zakupy: 2 staniki; lipiec 2009

plusy: szeroki asortyment, łatwość wyboru, różne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38632 z 04.08.2009

Super sklep. Wszystko wysyłają szybko i sprawnie. Zakupy robię już drugi raz i cały proces przebiegł bez problemu. Towar jest bardzo dobrej jakości.

zakupy: bielizna - biustonosze; lipiec 2009

plusy: szybko, sprawnie, dobry towar

minusy: chyba brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szulinska rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38617 z 03.08.2009

solidnie,szybko jestem zadowolona z zakupow

zakupy: biustonosze; sierpień 2009

plusy: solidnosc,szybkość realizacji zakupu.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Majer rekomenduje Jagna.pl opinia nr 38413 z 29.07.2009

Jestem zadowolona z zakupu i obsługi sklepu Jagna

zakupy: biustonosz; lipiec 2009

plusy: solidność i rzetelność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37825 z 16.07.2009

Dostarczone szybko i b.dobra jakość towarów.

zakupy: bielizna; lipiec 2009

plusy: zgodnie z ofertą

minusy: mały wybór biustonoszy z niewielkim obwodem i dużą mise

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.Glinka rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37800 z 16.07.2009

Wszystko na najwyższym poziomie. Świetny kontakt, transakcja - pełny profesjonalizm, błyskawiczna przesyłka i towar zgodny z opisem - bielizna rewelacyjna. Pozdrawiam i gorąco polecam!

zakupy: majtki; lipiec 2009

plusy: pełny profezjonalizm, świetny kontakt,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37721 z 15.07.2009

wszystko zgodne z zamówieniem, polecam

zakupy: bielizna; lipiec 2009

plusy: szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gorscy rekomenduje Jagna.pl opinia nr 37115 z 03.07.2009

Bardzo szybka i sprawna transakcja. Towar wysokiej jakości!

zakupy: Bielizna damska; czerwiec 2009

plusy: wszystko zgodne z ustaleniami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jeremy rekomenduje Jagna.pl opinia nr 36495 z 22.06.2009

Polecam wszystkim sklep wysyłkowy jagna.pl - jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi. Na specjalną uwagę zasługuje rekordowo szybki czas dostarczenia przesyłki od momentu zamówienia. W moim przypadku nie przekroczył on trzech dni roboczych. Nie bez znaczenia była też możliwość zapłaty kartą kredytową, co bardzo ułatwiło mi zakup.

zakupy: damska koszulka nocna; czerwiec 2009

plusy: czas dostawy, kontakt ze sprzedawcą, płatność kartą kred

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta Łucka rekomenduje Jagna.pl opinia nr 35205 z 30.05.2009

Jestem zawsze zadowolona

zakupy: bielizna damska, bielizna męska; maj 2009

plusy: oszczędność czasu,szerszy wybór towaru

minusy: na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIA rekomenduje Jagna.pl opinia nr 35128 z 29.05.2009

jestem bdrdzo zadowolona z zakupów. jakość jest bardzo dobra, biustonosz leży idealnie.

zakupy: biustonossz kolekcji LINEA MAXIMA; maj 2009

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ORAZ JAKOŚĆ PRODUKTU

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER