Levis, Mustang Jeans - jeansy, spodnie, paski i akcesoria kultowych marek jeansowych.
Sklep Jeans-At-Click.pl

Kontakt

tel. 606712406
Warszawa

Popularne marki

Levis, Mustang, Jeans

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 4
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

Jeans-At-Click.pl > Opinie klientów

Sklep Jeans-At-Click.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.05.2010r i posiada 11 opinii klientów w tym 37% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bartosz nie poleca Jeans-At-Click.pl opinia nr 214269 z 23.04.2013

Zdecydowanie odradzam wszystkim zakupy w sklepie Jeans-at-Click. Koszmarna jakość obsługi i brak podejścia do klienta. Bardzo utrudniony kontakt, polegający na całkowitym ignorowaniu telefonów i zdawkowym odpisywaniu na maile. Zwyczajnie handlują powietrzem, ponieważ dopiero po opłaceniu zamówienia, składają zamówienie u producenta (takie wyjaśnienie otrzymałem, kiedy monitowałem w sprawie przedłużającego się okresu realizacji). Po bardzo długim okresie oczekiwania otrzymałem przesyłkę zawierającą wadliwe spodnie, uszkodzenie których uniemożliwiało ich noszenie. Towar musiałem odesłać na własny koszt i prawie kolejne 2 tygodnie czekałem na zwrot kosztów. Potraktowali sprawę poważnie dopiero, kiedy postraszyłem ich procesem. Firma absolutnie nierzetelna, urągająca wszelkim dobrym praktykom e-handlu. Do tego prawdopodobnie sprzedają podróbki, ponieważ nigdy wcześniej nie widziałem pary Levi's 501 z taką wadą, jakie otrzymałem.

zakupy: Jeans Levi's 501; marzec 2013

plusy: Brak

minusy: unikanie kontaktu, produkt wadliwy, opieszałość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof nie poleca Jeans-At-Click.pl opinia nr 178025 z 24.11.2012

Ta firma to oszuści. Zapłaciłem 350zł miesiąc temu, do tej pory nie dostałem mojego zamówienia ani zwrotu pieniędzy. Zerowy kontakt. Unikajcie!

zakupy: spodnie; listopad 2012

plusy: brak

minusy: oszuści

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek nie poleca Jeans-At-Click.pl opinia nr 162681 z 26.09.2012

Nie polecam. Braktycznie zerowy kontakt ze sklepem po wpłacie pieniędzy, koszmarnie długi okres oczekiwania. Olewają klienta.

zakupy: Mustang; wrzesień 2012

plusy: ?????????

minusy: zero profesjonalizmu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba nie poleca Jeans-At-Click.pl opinia nr 162673 z 26.09.2012

Kuba nie pracuję w konkurencji. Kuba jest managerem w firmie z kompletnie innej branży. Ale za problemy z jeans-at-click będę wszystkim odradzał zakupów w tym sklepie i dziś POLECĘ konkurencję, bo spodnie Levi's 501 Marlon, które zamówiłem wczoraj, dostałem DZISIAJ. Gdzie? Na JEANS.PL Bez żadnych przedpłat, za zaliczeniem pocztowym. Odradzam jeans-at-click, polecam jeans.pl

zakupy: Levi's 501 Stonewash; wrzesień 2012

plusy: nie posiada:(

minusy: długo by pisać...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bibiana rekomenduje Jeans-At-Click.pl opinia nr 160093 z 17.09.2012

kuba to chyba konkurencja tej firmy, proszę nie pisać nieprawdy i dywagować. jak się nie ma pewności. Jak "kuba" był niezadowolony to wszyscy muszą?

zakupy: spodnie Levis; wrzesień 2012

plusy: towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba nie poleca Jeans-At-Click.pl opinia nr 159605 z 14.09.2012

Bibiana chyba pracuje w jeans-at-click...

zakupy: Levi's; wrzesień 2012

plusy: Brak

minusy: Wiele...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba nie poleca Jeans-At-Click.pl opinia nr 159209 z 13.09.2012

Zdecydowanie ODRADZAM! Towar oznaczony jako "dostępny" na stronie, faktycznie niedostępny. Próby skontaktowania się: telefon był odebrany tylko raz. Zadzwoniłem z innego numeru - odebrano. Ale tylko raz. W sumie dzwoniłem z czterech różnych numerów, z żadnego telefon nie był odebrany powtórnie. Tłumaczenie - 1.towar wyszedł; 2.towar wyjdzie jutro; 3.ja nie wiem proszę o maila; 4.czekamy na dostawę. E-mail: sześć bez odpowiedzi, w końcu przepraszają, czekają na towar. Wysyłka - towar w końcu po prawie miesiącu został wysłany. Przesyłka jest nadawana w DPD oddziale o oznaczeniu WAW3 - jest to oddział w Pruszkowie. Z tego widać, że nic z Trójmiasta nie wychodzi (tam są adresy na stronie) - jest więc to zwykłe przetrzymywanie cudzych pieniędzy, a jak już się "nacieszą", przesyłają dalej i ktoś realizuje zamówienie. Polecam ubezpieczać swoje transakcje (jest tak opcja w DotPay, wtedy DotPay zwraca pieniądze, jeśli zamówienie nie jest realizowane w terminie) lub kupować "za pobraniem". A najlepiej w INNYM SKLEPIE! Brak profesjonalizmu, podejście do klienta poniżej jakichkolwiek norm.

zakupy: Levi's 501 Stonewash; wrzesień 2012

plusy: Nie dostrzegam.

minusy: Nieterminowość, brak kontaktu, brak profesjonalizmu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mike nie poleca Jeans-At-Click.pl opinia nr 133409 z 20.06.2012

Problem z realizacją zamówienia. Brak jakiejkolwiek rzetelnej informacji ze strony sklepu. Towar był oznaczony jako dostępny. Po dwóch tygodniach zadzwoniłem o to żeby zapytać co się dzieje z moim zamówieniem. Podobno t-shirt był niedostępny i miał być za tydzień. W kolejnym tygodniu taka sama informacja. Poprosiłem zatem o częściową realizację zamówienia i zwrot kasy za t-shirt. Spodnie otrzymałem po miesiącu od dokonania wpłaty, kasy za T-shit nie mam do dzisiaj a mija 1,5 miesiąca... Komunikacja ze sklepem w zasadzie nie istnieje - odpowiadają na co 2 lub 3 e-maila. Telefonicznie też żadnych konkretów. Poczekam jeszcze tydzień i zgłaszam sprawę na Policję - nic innego mi nie pozostało...

zakupy: spodnie Mustang + t-shirt; maj 2012

plusy: brak

minusy: nierzetelność, brak komunikacji,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje Jeans-At-Click.pl opinia nr 83073 z 25.08.2011

oryginalne jeansy, dobra cena, dostawa kurierem

zakupy: spodnie levis; czerwiec 2011

plusy: przejrzysta oferta, dobre ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Jeans-At-Click.pl opinia nr 75530 z 18.04.2011

Kupowany wcześniej model spodni postanowiłem kupić w sklepie internetowym, ze względu na brak czasu oraz odpowiednich rozmiarów w sklepie naziemnym. Zakup dokonany ze względu na cenę oraz niski koszt przesyłki (10zł - za pobraniem). Wszystko Ok. Trochę długi czas dostawy 10 dni, ale nie był on ważny w moim przypadku. Polecam

zakupy: Mustang Big Sur Jeans ", Mid Stone Used", ; kwiecień 2011

plusy: cena, koszt przesyłki

minusy: termin dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje Jeans-At-Click.pl opinia nr 54789 z 26.05.2010

tak, dobre ceny spodni

zakupy: spodnie Mustang; maj 2010

plusy: aktualna kolekcja, dobre ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER