Artykuły wyposażenia wnętrz
Sklep Jokodecor.pl

Kontakt

tel. 530-070-876
Bochnia

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Elstead lighting, , Fontanelli, Jokodecor, Belldeco, Aluro, French home, Livinhill, Chic antique, Interior, Nowodworski, Canpolbis

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 31
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Jokodecor.pl > Opinie klientów

Sklep Jokodecor.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.03.2016r i posiada 31 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 439514 z 28.08.2018

Polecam, niskie ceny i szybka dostawa, a także duży wybór produktów.

zakupy: biurko; sierpień 2018

plusy: cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mairusz rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 439322 z 23.08.2018

Najniższe ceny, a jednocześnie najlepsza dostawa. Jestem bardzo zadowolony z zakupów zrobionych u nich. Polecam

zakupy: biurko; sierpień 2018

plusy: jakość, cena, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Woźniak rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 438834 z 10.08.2018

Ogromny wybór naprawdę fajnych mebli i dodatków. Kupiłam zegar i jestem z niego zadowolona. Prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach

zakupy: zegar; sierpień 2018

plusy: piękny zegar, duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sływka rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 438494 z 01.08.2018

Bardzo ciekawy sklep z dużym wyborem. Dbają o klienta i zamówienie. Trochę czekałam na swój zegar ale zostałam o tym poinformowana. Jestem pewna że jeszcze coś u nich kupię. Polecam

zakupy: zegar; sierpień 2018

plusy: dbałość o klienta, jakość, cena, duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michniak rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 438126 z 23.07.2018

Kupiłam u nich białą toaletkę. Bardzo ładnie się prezentuje. Zakupy przebiegły szybko i nie było żadnych problemów. Bardzo szybko odpisują na maile.

zakupy: https://jokodecor.pl/konsoletoaletkiszafki-nocne/3538-biurko; lipiec 2018

plusy: szybkość, jakość, cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Raźniak rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 437534 z 11.07.2018

Sklep polecono mi i jestem bardzo zadowolony, że złożyłem zamówienie właśnie u nich. Meble na pierwszy rzut oka widać że są porządne, z prawdziwego drewna. Polecam

zakupy: stół i stolik kawowy; lipiec 2018

plusy: jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zosia rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 437218 z 03.07.2018

Godni zaufania, bardzo dobry kontakt mailowy oraz przez "czat". Kupiłam lustro, dotarło całe i jeszcze ładniejsze niż na prezentowanych zdjęciach. Polecam :)

zakupy: lustro dekoracyjne; lipiec 2018

plusy: piękne lustra, duży wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 435338 z 24.05.2018

Sklep wyświetlił mi się na facebooku. Byłam zainteresowana kupnem mebli do salonu więc zajrzałam na stronę. Znalazłam u nich meble takie jakie właśnie chciałam mieć. Jakość jest bardzo zadowalająca. Polecam wszystkim

zakupy: stół i krzesła; maj 2018

plusy: jakość!

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 433390 z 18.04.2018

Sklep został mi polecony przez znajomą. Zarówno ona, jak i ja jesteśmy zadowolone z zakupu. Mogę nawet zdradzić, że już planujemy z mężem kolejne zakupy ;). Co samo za siebie świadczy, że sklep jest naprawdę godny zainteresowania.

zakupy: komoda; kwiecień 2018

plusy: wielki wybór towarów, ceny, szybkość realizacji

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kus rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 432514 z 03.04.2018

Ceny bardzo dobre, przesyłka bezproblemowa i szybka, kontakt z firmą jak najbardziej udany. Śmiało mogę polecić.

zakupy: BIURKO SOLID WOOD BLOCK; marzec 2018

plusy: wszystko to co już wymieniłem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 432034 z 23.03.2018

mają niesamowity wybór mebli w stylu shabby chic. POLECAM

zakupy: stolik kawowy; marzec 2018

plusy: styl shabby chic, ilość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 431730 z 19.03.2018

Na stronie jokodecor.pl znalazłam lustro, które idealnie pasuje do mojego wnętrza. Zamówiłam i nie żałuję. Dotarło bez problemu, takie samo jak na zdjęciu.

zakupy: lustro; marzec 2018

plusy: towar taki jak na zdjęciu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ann rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 431530 z 15.03.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania. Wszystko dotarło w jak najlepszym porządku.

zakupy: lustro; marzec 2018

plusy: zgodność towaru ze zdjęciem, dobra obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miłosz rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 424498 z 23.11.2017

Polecam wszystkim ten sklep mają bogaty wybór produktów doskonałej jakości.Transakcja przebiegła bezproblemowo wszystko zgodnie z opisem dostarczone na czas. Świetna obsługa!!!!

zakupy: sofa; listopad 2017

plusy: Jakość produktów, wyszukane wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 422938 z 31.10.2017

Świetny sklep! Piękne rzeczy! Już poluje na kolejne meble. Polecam!

zakupy: szafa; październik 2017

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia Wójcicka rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 421822 z 14.10.2017

https://jokodecor.pl/lustra-srebrne/13638-lustro-gg-1019b-185x180cm-stal-nierdzewna.html polecam Kasia

zakupy: lustro; październik 2017

plusy: super produkty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina Szymańsk rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420762 z 28.09.2017

Witam, kupiłam u nich stół... https://jokodecor.pl/meble-retro/4520-stol-jadalniany-livorno-dziki-dab-160cm-z36168.html rewelacja, piekny, lite drewno, super jakość wykonania. Polecam wszystkim, świetny sklep internetowy

zakupy: stół livorno; wrzesień 2017

plusy: jakość wykonania

minusy: nic u nich nie znalazłam z wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420706 z 27.09.2017

polecam ich za fachowość.

zakupy: szafa i regał livin hill; wrzesień 2017

plusy: fachowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420658 z 27.09.2017

Polecam,szybka realizacja zamówienia,produkty takie jak na zdjęciu zgadzające się z opisem.. Wszystko super i bez problemów. Zamierzam jeszcze coś u nich kupić przed Bozym Narodzeniem:))

zakupy: komoda livin hill; wrzesień 2017

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 420430 z 22.09.2017

Uważam transakcję za bardzo udaną. Bardzo szybka realizacja, produkt w pełni odzwierciedla to co na zdjęciu i w opisie. Polecam zakupy w JOKODECOR.PL ! pozdrawiam Piotrek

zakupy: lustro i komoda; marzec 2017

plusy: obsługa fachowa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER