Artykuły wyposażenia wnętrz
Sklep Jokodecor.pl

Kontakt

tel. 530-070-876
Bochnia

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Elstead lighting, Jokodecor, Belldeco, , Interior, Aluro, French home, Livinhill, Chic antique, Nowodworski, Canpolbis

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 38
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Jokodecor.pl > Opinie klientów

Sklep Jokodecor.pl - monitorowana jakość obsługi

  71% - kontakt i obsługa

  68% - terminowość realizacji zamówienia

  70% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.03.2016r i posiada 42 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ann nie poleca Jokodecor.pl opinia nr 455178 z 17.10.2019

Znalazłam tam poszukiwany produkt

zakupy: Komoda; wrzesień 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: brak zwrotu pieniędzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janna rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454882 z 02.10.2019

Szanowna Pani, proszę sprawdzić przelewy. Przelew został wykonany w połowie sierpnia. Proszę o pilne usunięcie opinii. Joanna Kowalska

zakupy: -; październik 2019

plusy: jakosc

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454786 z 29.09.2019

polecam

zakupy: szafki nocne; sierpień 2019

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454730 z 27.09.2019

Wszystko super. Szybko, miła ovsluga

zakupy: Lustro jacobs; wrzesień 2019

plusy: Jakość

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454726 z 27.09.2019

Wszystko super. Szybko, miła ovsluga

zakupy: Lustro jacobs; wrzesień 2019

plusy: Jakość

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelinka.G nie poleca Jokodecor.pl opinia nr 454662 z 23.09.2019

JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!!SKLEP JEST PROWADZONY W CELU WYŁUDZANIA PIENIĘDZY OD NIEŚWIADOMYCH KONSUMENTÓW!POD ŻADNYM POZOREM NIE RÓBCIE ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE INTERNETOWYM.SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA NA POLICJĘ.

zakupy: REGAŁ Z CZARNEGO SZKŁA; lipiec 2019

plusy: brak

minusy: Zamówienie nie dotarło, brak zwrotu pieniędzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454366 z 07.09.2019

polecam bardzo

zakupy: meble lustrzane; wrzesień 2019

plusy: jakosc

minusy: nie było żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AsiA rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454354 z 06.09.2019

Polecam

zakupy: Sofa; wrzesień 2019

plusy: Jakość.

minusy: Nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454342 z 06.09.2019

Polecam, wszystko ok

zakupy: lustra; wrzesień 2019

plusy: czas realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna nie poleca Jokodecor.pl opinia nr 454330 z 06.09.2019

Firma od 2 miesięcy nie potrafiła zrealizować zamówienia. W tym czasie kontatkt z firmą był bardzo utrudniony - BRAK ODPOWIEDZI NA MAILE, NIE ODBIERANIE TELEFONÓW, KŁAMSTWA osób obsługujących sklep i samych właścicieli. Za każdym razem brak realizacji dostawy tłumaczono inną przyczyną i zwodzono kolejne tygodnie. Absolutnie NIE JEST TO FIRMA GODNA ZAUFANIA!!! Moja opinia jest jedną z wielu publikowanych przez innych niezadowolonych klientów :(

zakupy: lampy; czerwiec 2019

plusy: nic mi się nie podobało

minusy: Firma od 2 miesięcy nie potrafiła zrealizować zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuza rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454298 z 05.09.2019

polecam, dobre ceny

zakupy: https://jokodecor.pl/pl/p/LARTISAN-DIOR-TOALETKA-LUSTRZANA-G; lipiec 2019

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuza rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454294 z 05.09.2019

polecam, dobre ceny

zakupy: https://jokodecor.pl/pl/p/LARTISAN-DIOR-TOALETKA-LUSTRZANA-G; lipiec 2019

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454270 z 04.09.2019

Polecam

zakupy: Lustro; lipiec 2019

plusy: Cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454234 z 03.09.2019

wszystko ok

zakupy: lustro jacobs; sierpień 2019

plusy: cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 454226 z 03.09.2019

Polecam wszystkim, mają bardzo ładne produkty. Piszę tą opinię, bo mają na głowie chyba hejterów lub konkurencja im bruździ..

zakupy: sofa greenery; wrzesień 2019

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TRES nie poleca Jokodecor.pl opinia nr 453534 z 29.07.2019

Nie otrzymałam towaru i od ponad miesiąca nie mogę się doprosić o zwrot pieniędzy , nie odbierają telefonów

zakupy: DWIE LAMPy POKOJOWE; czerwiec 2019

plusy: brak

minusy: BEZNADZIEJA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 451990 z 20.05.2019

najlepsze jakościowo meble z jakimi do tej pory się spotkałam

zakupy: toaletka lustrzana; maj 2019

plusy: dobrze wykonane

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 451974 z 20.05.2019

polecam... świetna i fachowa obsługa.. Toaletka wykonana przepięknie. Polecam

zakupy: https://jokodecor.pl/pl/p/LARTISAN-DIOR-TOALETKA-LUSTRZANA-G; maj 2019

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 435338 z 24.05.2018

Sklep wyświetlił mi się na facebooku. Byłam zainteresowana kupnem mebli do salonu więc zajrzałam na stronę. Znalazłam u nich meble takie jakie właśnie chciałam mieć. Jakość jest bardzo zadowalająca. Polecam wszystkim

zakupy: stół i krzesła; maj 2018

plusy: jakość!

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka rekomenduje Jokodecor.pl opinia nr 433390 z 18.04.2018

Sklep został mi polecony przez znajomą. Zarówno ona, jak i ja jesteśmy zadowolone z zakupu. Mogę nawet zdradzić, że już planujemy z mężem kolejne zakupy ;). Co samo za siebie świadczy, że sklep jest naprawdę godny zainteresowania.

zakupy: komoda; kwiecień 2018

plusy: wielki wybór towarów, ceny, szybkość realizacji

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER