Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Kaboszony okrągłe 25 mm, Opaque, Szkło chińskie, Zapięcia, Kaboszony okrągłe 12 mm, Metallic, Zaciski, końcówki, Transparent, Elementy ozdobne, Fire Polish 6 mm

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 845
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 855 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 451110 z 12.04.2019

Bardzo duży asortyment. Miła obsługa. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Dostępne artykuły; kwiecień 2019

plusy: Ceny, asortyment, czas realizacji

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450766 z 29.03.2019

Zamawialas gdzie indziej,ostatnio dowiedziałam się o was i o waszych produktach od znajomej.Zamowilam i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów oraz szybkiej obsługi.Mieszkam w Grecji i prowadzę warsztaty zachęciła moje dziewczyny na kupowanie i zamawianie produktów u was.Jedyny minus to w momencie zmiany języka na grecki nie zmieniają się ceny z zlotowek na euro.

zakupy: Towary bardzo dobrej jakości zachecam; marzec 2019

plusy: Łatwe oglądanie produktow

minusy: Brak zmian cen w momencie przejścia na inny język.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katty333 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450674 z 27.03.2019

Rewelacja. Obecnie pierwszego wyboru u mnie. Super obsługa, tempo dostawy - wszystko wielki pozytyw. Jedynie jak szukam jakiś konkretnych kamieni naturalnych muszę posiłkować się Waszą konkurencją.

zakupy: FirePolish, końcówki, Toho; marzec 2019

plusy: duży wybór, profesjonalizm

minusy: mały wybór kamieni naturalnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450394 z 20.03.2019

Sklep godny polecenia, towar idealny, całkowicie zgodny z opisem, idealna obsługa klienta, ogromny wybór towaru, praktycznie jest w nim wszystko czego potrzebuję.

zakupy: Koraliki TOHO, koraliki Preciosa, półfabrykaty; marzec 2019

plusy: kontakt, obsługa klienta, wybór i różnorodność towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monaq1 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 449582 z 27.02.2019

W sklepie znajduję wszystko czego potrzebuję, nie muszę już nigdzie indziej szukać. Za każdym razem po otrzymaniu i otwieraniu paczki cieszę się jak małe dziecko. Jak zwykle towar idealny, zgodny z opisem i oczekiwaniami. Tym razem jeszcze dostałam w prezencie super torbę lnianą

zakupy: koraliki toho, elementy srebrne; luty 2019

plusy: łatwe wyszukiwanie, szybka dostawa, towar idealny

minusy: dla mnie bez żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 449338 z 19.02.2019

Sklep poleciła mi znajoma, jestem bardzo zadowolona z obsługi, jestem pewna ze jeszcze nieraz skorzystam z oferty. Sklep polecam innym

zakupy: Koraliki zapięcia i igły; luty 2019

plusy: Dokładność, i dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 449226 z 15.02.2019

Wybrałam ten sklep ze względu na ròżnorodność artykułòw, które planowałam kupić.Dodatkowym atutem jest cena za artykuły.

zakupy: Koraliki TOHO, kryształki, krople; luty 2019

plusy: Ròżnorodność i dostępność artykułów

minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOANNA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 448998 z 08.02.2019

100%tak

zakupy: Koraliki zapięcia końcówki; luty 2019

plusy: Szybko sprawnie i zgodnie z oczekiwaniem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 448622 z 30.01.2019

Ok polecam

zakupy: Koraliki; styczeń 2019

plusy: Towar zgodny z oczekiwaniem

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kry2 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 448466 z 25.01.2019

Duży wybór, więc łatwo jest znaleźć dokładnie to, czego się szuka. Szybka wysyłka i profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: koraliki, igły, nici; styczeń 2019

plusy: różnorodność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAŻYNA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 446762 z 10.12.2018

Świetne zaopatrzenie i korzystne ceny.

zakupy: koraliki Toho, bigle; grudzień 2018

plusy: szeroki asortyment, promocyjne ceny

minusy: jak dla mnie zbyt długi okres realizacji zlecenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Sawicka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 444902 z 05.11.2018

Jak zawsze wybór wielki, przesyłka błyskawiczna

zakupy: koraliki; listopad 2018

plusy: Duży wybór koralików

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vocmuz rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 441690 z 18.10.2018

Jest ok !!!

zakupy: koraliki igły itd.; październik 2018

plusy: szykość reakcji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marg99 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440606 z 21.09.2018

Jest prawie wszystko co można sobie wymarzyć, bez przykrych niespodzianek w kwestii wymiarów czy jakości

zakupy: koraliki, zawieszki, zapięcia, sznurki, ogniwa; wrzesień 2018

plusy: duży wybór, dokładne opisy i zdjęcia, wysoka jakość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440466 z 18.09.2018

Znalazłam w Waszym sklepie bardzo duży wybór koralików jak również innych przedmiotów, po przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów jak również z realizacji moich zamówień. Bardzo szybka wysyłka jest również bardzo cenna.

zakupy: koraliki TOHO, szydełka Clover, zapięcia; wrzesień 2018

plusy: b. przyjazny sklep, szybka możliwość odnalezienia towaru

minusy: narazie ich nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baby67 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440194 z 12.09.2018

Soddisfatta degli acquisti effettuati è già il secondo ordine e devo dire che è un negozio esattamente come lo cercavo ha proprio tutto!!! Spedizione super veloce lo raccomando a molti..

zakupy: 186717; wrzesień 2018

plusy: Prezzi e qualità

minusy: Nessuno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439962 z 07.09.2018

Korzystna promocja koralików w sprzedaży detalicznej i mini hurcie plus spory wybór.

zakupy: Koraliki Toho, kordonki; sierpień 2018

plusy: Duży wybór za przystępna cenę.

minusy: Brak niektórych produktów w ofercie, np kordonków 60x2

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agusia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439894 z 06.09.2018

duży wybór, świetne ceny

zakupy: koraliki, prefabrykaty; sierpień 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: za bardzo uzależnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 438746 z 08.08.2018

Bardzo bogata oferta, dobre ceny, świetna i błyskawiczna obsługa.

zakupy: kaboszony, koraliki toho, nici. kryształki szklane; sierpień 2018

plusy: Duży wybór, tania przesyłka, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marynia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437894 z 18.07.2018

Kupiłam w nim to co chciałam, a w szczególności koraliki, których długo szukałam.

zakupy: koraliki do wyrobu biżuterii; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: do tej pory nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER