Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Opaque, Zawieszki, Szkło chińskie, Metallic, Kaboszony okrągłe 25 mm, Kaboszony okrągłe 12 mm, Zaciski, końcówki, Transparent, Elementy ozdobne, Zapięcia, Silver Lined

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 854
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 864 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

sylwi254 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 461110 z 16.09.2020

Dobre zaopatrzene, szybka, dokładna obsługa. Miła współpraca. Polecam

zakupy: koraliki i okucia; wrzesień 2020

plusy: dobre zaopatrzenie szybka obsługa uprzejmość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 460346 z 22.07.2020

duzy wybór, dobry kontakt, szybka przesyłka

zakupy: koraliki; lipiec 2020

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 460198 z 14.07.2020

polecam

zakupy: koraliki; lipiec 2020

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika ML rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 459886 z 21.06.2020

Sklep jest świetny, już drugi raz jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia i jakością koralików.

zakupy: Koraliki; czerwiec 2020

plusy: Szybkość, jakość i otwartość na klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 458862 z 05.05.2020

Wszystko jak zwykle w najlepszym porządku.

zakupy: Koraliki, półfabrykaty do biżuterii; kwiecień 2020

plusy: Przejrzystosc, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarmat27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455914 z 22.11.2019

Bardzo szybka dostawa , zgodne z zamówieniem , miła obsługa

zakupy: chwosty; listopad 2019

plusy: można polegać

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455718 z 13.11.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ był największy wybór produktów których potrzebowałam . Obsługa bez zarzutu . Szybka wysyłka. Wszystko bezpiecznie zapakowane . Przesyłka przyszła szybko. Polecam

zakupy: Sznurki sutasz, kaboszony; listopad 2019

plusy: Dobre ceny , szybką realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dedra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454554 z 17.09.2019

Duży wybór, szybka realizacja zamówień

zakupy: Koralili i podzespoły do biżuterii; wrzesień 2019

plusy: w Polsce, szybka realizacja, duży asrtyment

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454142 z 28.08.2019

Jestem od niedawna klientką tego sklepu i dodam że bardzo zadowoloną klientką! Sklep jest godny polecenia i zachęcam do skorzystania z szerokiego asortymentu oraz kupowania bo warto!!! Pozdrawiam Załogę i życzę wszystkiego dobrego!!! Zadowolona klientka!!!

zakupy: koraliki, różne zawieszki, ogniwka, karabińczyki; sierpień 2019

plusy: Fachowość i profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patriz.De Paolis rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453662 z 03.08.2019

il negozio è molto fornito, i prezzi sono ottimi, i contatti sono molto gentili , la spedizone è veloce e pacchi sono ben fatti e i prodotti sono bellissimi

zakupy: prodotti vari nell'ambito perline e perle varie; lipiec 2019

plusy: si compra a prezzi vantaggiosi comodamente da casa

minusy: manca traduzione messaggi solo in polacco

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453598 z 31.07.2019

Bardzo duży wybór, łatwo znaleźć szukany produkt, zdjęcia realistyczne, błyskawiczna wysyłka, uprzejma i pomocna obslugs7

zakupy: Koraliki toho round; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka, ciekawa oferta

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453582 z 30.07.2019

Bogaty wybór, niskie ceny i super szybka dostawa

zakupy: KORALIKI CHILLI; lipiec 2019

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453430 z 25.07.2019

Tylko ten sklep mial interesujacy mnie produkt. Obsluga profesjonalna i szybka. Opisy produktów na stronie klarowne i wyczerpujące , zdjecia dobrej jakosci.

zakupy: Łańcuszek miedziany; lipiec 2019

plusy: Dobre ceny, sprawna obsługa, bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452146 z 25.05.2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!!

zakupy: Sutasz, rivoli, kamienie do oprawy; maj 2019

plusy: Duży asortyment, dobra jakość towaru, umiarkowane ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monaxxl rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452082 z 23.05.2019

Bardzo duży asortyment. Kupiłam wszystko co chciałam. Częste promocje.

zakupy: Koraliki, igły, nici.; maj 2019

plusy: Duży wybór koralików.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 451110 z 12.04.2019

Bardzo duży asortyment. Miła obsługa. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Dostępne artykuły; kwiecień 2019

plusy: Ceny, asortyment, czas realizacji

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katty333 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450674 z 27.03.2019

Rewelacja. Obecnie pierwszego wyboru u mnie. Super obsługa, tempo dostawy - wszystko wielki pozytyw. Jedynie jak szukam jakiś konkretnych kamieni naturalnych muszę posiłkować się Waszą konkurencją.

zakupy: FirePolish, końcówki, Toho; marzec 2019

plusy: duży wybór, profesjonalizm

minusy: mały wybór kamieni naturalnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450394 z 20.03.2019

Sklep godny polecenia, towar idealny, całkowicie zgodny z opisem, idealna obsługa klienta, ogromny wybór towaru, praktycznie jest w nim wszystko czego potrzebuję.

zakupy: Koraliki TOHO, koraliki Preciosa, półfabrykaty; marzec 2019

plusy: kontakt, obsługa klienta, wybór i różnorodność towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kry2 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 448466 z 25.01.2019

Duży wybór, więc łatwo jest znaleźć dokładnie to, czego się szuka. Szybka wysyłka i profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: koraliki, igły, nici; styczeń 2019

plusy: różnorodność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAŻYNA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 446762 z 10.12.2018

Świetne zaopatrzenie i korzystne ceny.

zakupy: koraliki Toho, bigle; grudzień 2018

plusy: szeroki asortyment, promocyjne ceny

minusy: jak dla mnie zbyt długi okres realizacji zlecenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER