Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Metallic, Zawieszki, Opaque, Inside Color, Zapięcia, Fire Polish 6 mm, Zaciski, końcówki, Kaboszony okrągłe 25 mm, Coated, Silver Lined, Elementy ozdobne

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 828
  • opinie neutralne: 11
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 839 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

atom nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 438002 z 20.07.2018

Towar dobrej jakości, jakkolwiek to co otrzymałem zgadza się z zamówieniem byłem rozczarowany wielkością koralików, o których nie ma (lub trudno znaleźć) informacji nt. rozmiarów. Podobnie było z igłami - używam cieńszych. Liczyłem, że zamówione bedą równie cienkie. Brak informacji o wymiarach i brak ścisłości opisu towarów powodują niepotrzebne problemy. Kupujący jest zmuszony kilkakrotnie kupować "próbki" zanim trafi na szukany towar. Rozwiązanie raczej korzystne dla sprzedawcy - uciążliwe dla kientó.. Jest to jedyny mankament sklepu, towar + obsługa + terminowość = OK.

zakupy: koraliki, igły, nici; lipiec 2018

plusy: terminowość

minusy: brak ścisłości opisu towaru, brak wymiarów towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edzik rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437974 z 19.07.2018

Onlina. Szeroki asortyment. Szybķa i sprawna dostawa. B. Dobra informacja i kontakt e mailowy.

zakupy: Zapiecia magnesowe do korali; lipiec 2018

plusy: Asortyment, onlina, obsluga i dostawa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marynia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437894 z 18.07.2018

Kupiłam w nim to co chciałam, a w szczególności koraliki, których długo szukałam.

zakupy: koraliki do wyrobu biżuterii; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: do tej pory nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grywal rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437466 z 09.07.2018

Bo jest w nim wszystko co mi jest potrzebne.

zakupy: koraliki Toho; lipiec 2018

plusy: Bogaty asortyment i szybka dostawa.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oliwia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437294 z 04.07.2018

Kolejne zamówienie. Duży asortyment, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: koraliki Toho; lipiec 2018

plusy: Doskonala obsługa, szybka dostawa, super towar.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 436878 z 26.06.2018

Przeglądając allegro znalazłam właśnie w tym sklepie to czego szukałam.Bardzo przejrzyście wszystkie produkty w sklepie posegregowane i odpowiednio opisane.

zakupy: Kamień rozowy; czerwiec 2018

plusy: Można szybko znaleźć potrzebne produkty.

minusy: To moje pierwsze zakupy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 436502 z 19.06.2018

Już kiedyś robiłam zakupy tutaj ale. Tym razem mnie sklep bardzo zaskoczył. Od złożenia zamówienia do otrzymania informacji o wysyłce minęło 27 minut!!! Bardzo bardzo polecam, :)

zakupy: Sznurki sutasz i koraliki; czerwiec 2018

plusy: Ładny towar, ekspresowa wysyłka

minusy: Jeszcze nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 436186 z 12.06.2018

Koleżanka mi poleciła i miała rację.

zakupy: koraliki, igły, bigle; czerwiec 2018

plusy: dobra strona internetowa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434966 z 17.05.2018

Jakosc i ilosc towaru rewelacyjna w stosunku do ceny.

zakupy: Koraliki fire polish, piekne kolory; maj 2018

plusy: Dobry opis towaru

minusy: Nie znalazlam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434366 z 07.05.2018

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Jedyna rzecz, której mi brakowało na stronie to jakieś płatności natychmiastowe jak payu czy jakieś przelewy24, aby nie było trzeba czekać na potwierdzenie płatności, ale to do przebolenia. Poza tym 5+.

zakupy: Kamienie do tworzenia biżuterii; kwiecień 2018

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka, miła obsługa

minusy: brak płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nutelka75 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433558 z 20.04.2018

Bardzo duzy asortyment i dostepne ceny. Znalazlam wszystko co potrzebowalam. Doskonala obsluga. Otrzymalm w blyskawicznym czasie wyczerpujace odpowiedzi na mail. Wysylka jest rowniez realizowana za granice I jest mozliwosc placenia w euro . Jestem bardzo zadowolona. Polecam

zakupy: Nici.koraliki roho I preciosa; kwiecień 2018

plusy: Szybkosc obslugi. Duzy asortyment

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433034 z 12.04.2018

Tutaj znalazłam wszystko czego potrzebowałam. Sklep posiada duży asortyment.

zakupy: Artykuły do wyrobu biżuterii z koralików.; kwiecień 2018

plusy: Wszystko dla klienta.

minusy: Nie znalazłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432602 z 04.04.2018

Cudowny sklep, bardzo dobry kontakt, polecam serdecznie!

zakupy: drut srebrny 999; kwiecień 2018

plusy: bardzo dobre materiały, ekspresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432534 z 03.04.2018

Złożyłam zamówienie w Kadoro ponieważ posiada większość potrzebnych mi artykułów. Jestem zadowolona z obsługi, sposobu zamówienia i terminowości dostarczenia.

zakupy: Toho, kaboszony, krawatki; marzec 2018

plusy: Promocje, dosyć szeroka oferta, terminowość.

minusy: Na razie nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431950 z 22.03.2018

ciekawe koraliki (rodzaje, kształty), które nie wszędzie można dostać; poszerzona oferta stalowych elementów w kolorze złotym, profesjonalna obsługa-odpoowiada na pytania szybko i konkretnie, krótki termin dostaw

zakupy: koraliki, rivoli, sznurki; marzec 2018

plusy: szeroka gama towaru, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

calatea15@ nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 431774 z 20.03.2018

Il negozio propone un vasto assortimento di materiali per bigiotteria , ci sono sempre delle promozioni, ottimo servizio dello staff, spedizione veloce

zakupy: Perline e articoli per bijoux; marzec 2018

plusy: prezzi contenuti, vasto assortimento

minusy: non ci sono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431286 z 12.03.2018

Ponieważ sklep nie jest najtańszy, próbowałam różnych wersji, jednak w Kadoro otrzymałam to, co zamówiłam bez pomyłek, szybko i sprawnie

zakupy: wiele koralików, igieł itp; marzec 2018

plusy: asortyment, sprawność, dokładność

minusy: :) ceny :D, choć bywają wyższe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jenny rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431262 z 12.03.2018

Ottimo negozio, fornito benissimo, i prezzi sono ottimi rispetto agli altri negozi on line. Lo staff fornisce ottimo servizio, risposte immediate per qualsiasi domanda, diversi modi di pagamento , spedizione velocissima... Mille grazie

zakupy: Perline e articoli per bijoux; marzec 2018

plusy: prezzi bassi, spedizione veloce

minusy: è solo in polacco

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boick rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431082 z 08.03.2018

szeroki asortyment,akcja zniżkowa i w pełni spełnił oczekiwania

zakupy: koraliki toho; marzec 2018

plusy: szeroki asortymeny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431002 z 07.03.2018

Wspaniale wyposażony sklep, przystępne ceny,korzystne promocje oraz ekspresowa realizacja. Życzę sobie tylko takich sklepów dla miłośników rękodzieła 😊

zakupy: Koraliki do tworzenia biżuterii; marzec 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER