Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Opaque, Inside Color, Metallic, Zawieszki, Silver Lined, Coated, Zaciski, końcówki, Fire Polish 6 mm, Zapięcia, Kaboszony okrągłe 25 mm, Guziki szklane

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 860
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 870 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 464214 z 18.03.2021

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Koraliki; marzec 2021

plusy: Bogaty asoryment

minusy: Trzeba uważnie sprawdzać koszyk przed zamówieniem-bywają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 464130 z 16.03.2021

Sklep oferuje wysoką jakość towaru. Jego opisy na stronie są wyczerpujące i zgodne ze stanem faktycznym. Wysyłka zamówionego towaru odbywa się ekspresowo. Gorąco polecam.

zakupy: minerały naturalne i syntetyczne; marzec 2021

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 463542 z 22.02.2021

szybko, sprawnie, polecam

zakupy: koraliki; luty 2021

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 463186 z 02.02.2021

Dobry wybór półproduktów, szybka i sprawna obsługa sklepu. Polecam serdecznie i będę wracać na zakupy.

zakupy: elementy srebrne i koraliki; luty 2021

plusy: Duży wybór, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462894 z 15.01.2021

Super wybór, szybka realizacja, wszystko zgodne z opisem i zdjęciem

zakupy: Kamienie naturalne; styczeń 2021

plusy: Duży wybor

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alexandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462786 z 09.01.2021

z powodu asortymentu i miłej obsługi.

zakupy: nici; styczeń 2021

plusy: solidność i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462506 z 18.12.2020

Zamówione produkty spełniają moje oczekiwania. Przesyłka mimo okresu przedświątecznego dotarła bardzo szybko. Dziękuję

zakupy: Głównie koraliki Toho i Miyuki; grudzień 2020

plusy: Szybka i profesjonalna obsluga

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwi254 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 461110 z 16.09.2020

Dobre zaopatrzene, szybka, dokładna obsługa. Miła współpraca. Polecam

zakupy: koraliki i okucia; wrzesień 2020

plusy: dobre zaopatrzenie szybka obsługa uprzejmość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 460198 z 14.07.2020

polecam

zakupy: koraliki; lipiec 2020

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika ML rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 459886 z 21.06.2020

Sklep jest świetny, już drugi raz jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia i jakością koralików.

zakupy: Koraliki; czerwiec 2020

plusy: Szybkość, jakość i otwartość na klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 458862 z 05.05.2020

Wszystko jak zwykle w najlepszym porządku.

zakupy: Koraliki, półfabrykaty do biżuterii; kwiecień 2020

plusy: Przejrzystosc, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarmat27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455914 z 22.11.2019

Bardzo szybka dostawa , zgodne z zamówieniem , miła obsługa

zakupy: chwosty; listopad 2019

plusy: można polegać

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455718 z 13.11.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ był największy wybór produktów których potrzebowałam . Obsługa bez zarzutu . Szybka wysyłka. Wszystko bezpiecznie zapakowane . Przesyłka przyszła szybko. Polecam

zakupy: Sznurki sutasz, kaboszony; listopad 2019

plusy: Dobre ceny , szybką realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dedra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454554 z 17.09.2019

Duży wybór, szybka realizacja zamówień

zakupy: Koralili i podzespoły do biżuterii; wrzesień 2019

plusy: w Polsce, szybka realizacja, duży asrtyment

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454142 z 28.08.2019

Jestem od niedawna klientką tego sklepu i dodam że bardzo zadowoloną klientką! Sklep jest godny polecenia i zachęcam do skorzystania z szerokiego asortymentu oraz kupowania bo warto!!! Pozdrawiam Załogę i życzę wszystkiego dobrego!!! Zadowolona klientka!!!

zakupy: koraliki, różne zawieszki, ogniwka, karabińczyki; sierpień 2019

plusy: Fachowość i profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patriz.De Paolis rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453662 z 03.08.2019

il negozio è molto fornito, i prezzi sono ottimi, i contatti sono molto gentili , la spedizone è veloce e pacchi sono ben fatti e i prodotti sono bellissimi

zakupy: prodotti vari nell'ambito perline e perle varie; lipiec 2019

plusy: si compra a prezzi vantaggiosi comodamente da casa

minusy: manca traduzione messaggi solo in polacco

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453598 z 31.07.2019

Bardzo duży wybór, łatwo znaleźć szukany produkt, zdjęcia realistyczne, błyskawiczna wysyłka, uprzejma i pomocna obslugs7

zakupy: Koraliki toho round; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka, ciekawa oferta

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453582 z 30.07.2019

Bogaty wybór, niskie ceny i super szybka dostawa

zakupy: KORALIKI CHILLI; lipiec 2019

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453430 z 25.07.2019

Tylko ten sklep mial interesujacy mnie produkt. Obsluga profesjonalna i szybka. Opisy produktów na stronie klarowne i wyczerpujące , zdjecia dobrej jakosci.

zakupy: Łańcuszek miedziany; lipiec 2019

plusy: Dobre ceny, sprawna obsługa, bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452146 z 25.05.2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!!

zakupy: Sutasz, rivoli, kamienie do oprawy; maj 2019

plusy: Duży asortyment, dobra jakość towaru, umiarkowane ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER