Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Opaque, Zawieszki, Metallic, Elementy ozdobne, Agat, Transparent, Kaboszony okrągłe 25 mm, Rivoli, Montees, Zapięcia, Kaboszony okrągłe 12 mm, Zaciski, końcówki

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 860
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 870 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 468802 z 28.09.2021

Bardzo duży wybór, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: krosno, drut jubilerski, ozdobna baza; wrzesień 2021

plusy: Termionowość, szybka i miła obsługa

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cyla rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 468686 z 20.09.2021

jesteście super zawsze b.dobra jakośc obsługi i towaru

zakupy: pólfabrykaty stal; wrzesień 2021

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 467910 z 10.08.2021

Rewelacja, szybka realizacja, możliwość dogadania się i atrakcyjne ceny. Będę wracać :)

zakupy: Koraliki, nici, igły.; sierpień 2021

plusy: Ceny, szybka realizacja, dobry kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 464214 z 18.03.2021

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Koraliki; marzec 2021

plusy: Bogaty asoryment

minusy: Trzeba uważnie sprawdzać koszyk przed zamówieniem-bywają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462894 z 15.01.2021

Super wybór, szybka realizacja, wszystko zgodne z opisem i zdjęciem

zakupy: Kamienie naturalne; styczeń 2021

plusy: Duży wybor

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alexandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462786 z 09.01.2021

z powodu asortymentu i miłej obsługi.

zakupy: nici; styczeń 2021

plusy: solidność i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462506 z 18.12.2020

Zamówione produkty spełniają moje oczekiwania. Przesyłka mimo okresu przedświątecznego dotarła bardzo szybko. Dziękuję

zakupy: Głównie koraliki Toho i Miyuki; grudzień 2020

plusy: Szybka i profesjonalna obsluga

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwi254 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 461110 z 16.09.2020

Dobre zaopatrzene, szybka, dokładna obsługa. Miła współpraca. Polecam

zakupy: koraliki i okucia; wrzesień 2020

plusy: dobre zaopatrzenie szybka obsługa uprzejmość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 460198 z 14.07.2020

polecam

zakupy: koraliki; lipiec 2020

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika ML rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 459886 z 21.06.2020

Sklep jest świetny, już drugi raz jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia i jakością koralików.

zakupy: Koraliki; czerwiec 2020

plusy: Szybkość, jakość i otwartość na klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 458862 z 05.05.2020

Wszystko jak zwykle w najlepszym porządku.

zakupy: Koraliki, półfabrykaty do biżuterii; kwiecień 2020

plusy: Przejrzystosc, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarmat27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455914 z 22.11.2019

Bardzo szybka dostawa , zgodne z zamówieniem , miła obsługa

zakupy: chwosty; listopad 2019

plusy: można polegać

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455718 z 13.11.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ był największy wybór produktów których potrzebowałam . Obsługa bez zarzutu . Szybka wysyłka. Wszystko bezpiecznie zapakowane . Przesyłka przyszła szybko. Polecam

zakupy: Sznurki sutasz, kaboszony; listopad 2019

plusy: Dobre ceny , szybką realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dedra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454554 z 17.09.2019

Duży wybór, szybka realizacja zamówień

zakupy: Koralili i podzespoły do biżuterii; wrzesień 2019

plusy: w Polsce, szybka realizacja, duży asrtyment

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454142 z 28.08.2019

Jestem od niedawna klientką tego sklepu i dodam że bardzo zadowoloną klientką! Sklep jest godny polecenia i zachęcam do skorzystania z szerokiego asortymentu oraz kupowania bo warto!!! Pozdrawiam Załogę i życzę wszystkiego dobrego!!! Zadowolona klientka!!!

zakupy: koraliki, różne zawieszki, ogniwka, karabińczyki; sierpień 2019

plusy: Fachowość i profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patriz.De Paolis rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453662 z 03.08.2019

il negozio è molto fornito, i prezzi sono ottimi, i contatti sono molto gentili , la spedizone è veloce e pacchi sono ben fatti e i prodotti sono bellissimi

zakupy: prodotti vari nell'ambito perline e perle varie; lipiec 2019

plusy: si compra a prezzi vantaggiosi comodamente da casa

minusy: manca traduzione messaggi solo in polacco

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453598 z 31.07.2019

Bardzo duży wybór, łatwo znaleźć szukany produkt, zdjęcia realistyczne, błyskawiczna wysyłka, uprzejma i pomocna obslugs7

zakupy: Koraliki toho round; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka, ciekawa oferta

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453582 z 30.07.2019

Bogaty wybór, niskie ceny i super szybka dostawa

zakupy: KORALIKI CHILLI; lipiec 2019

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453430 z 25.07.2019

Tylko ten sklep mial interesujacy mnie produkt. Obsluga profesjonalna i szybka. Opisy produktów na stronie klarowne i wyczerpujące , zdjecia dobrej jakosci.

zakupy: Łańcuszek miedziany; lipiec 2019

plusy: Dobre ceny, sprawna obsługa, bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452146 z 25.05.2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!!

zakupy: Sutasz, rivoli, kamienie do oprawy; maj 2019

plusy: Duży asortyment, dobra jakość towaru, umiarkowane ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER