Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Opaque, Zawieszki, Metallic, Kaboszony okrągłe 25 mm, Bicone z czeskiego kryształu, Transparent, Elementy ozdobne, Montees, TOHO Round 11o, Silver Lined, Rivoli

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 865
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 875 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Olga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 473686 z 31.07.2022

Rewelacyjna obsługa klienta. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem.

zakupy: Koraliki, nici, żyłki, krosno; lipiec 2022

plusy: Obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bea111 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 473546 z 21.07.2022

Polecam , szybko i rzetelnie

zakupy: kamienie naturalne, przekładki; lipiec 2022

plusy: rzetelność

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 473026 z 04.06.2022

Sklep oferuje dobrej jakości produkty profesjonalną obsługę oraz szybki term8n realizacji czyli wszystko czego potrzeba do zadowolenia klienta :)

zakupy: baza metalowa; maj 2022

plusy: Jakość towaru

minusy: póki co brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 472954 z 30.05.2022

Sklep jest bardzo dobry. Towar przez nich znakomity, termin dostaWY bardzo zadawalający. Polecam wszystkim

zakupy: Polecam, aby kupować w tej firmie. Bardzo dobry sklep.; maj 2022

plusy: wysoka jakość towaru, b.szybka dostawa, polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 472886 z 24.05.2022

Sklep super. Obsługa fantastyczna, bardzo miła i pomocna. Towar oczywiście świetny. Jestem bardzo zadowolona, będę jeszcze korzystać i polecam serdecznie z czystym sumieniem 😁

zakupy: Koraliki do Beadingu; maj 2022

plusy: Bardzo łatwy i szybki kontakt

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 470490 z 03.01.2022

Towar zawsze zgodny z opisem.Błyskawiczna wysyłka,jestem bardzo zadowolona.Polecam wszystkim.

zakupy: Super towar.zgodny z opisem.; grudzień 2021

plusy: Dobry towar,szybkość realizacji,proste zamawianie.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cyla rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 468686 z 20.09.2021

jesteście super zawsze b.dobra jakośc obsługi i towaru

zakupy: pólfabrykaty stal; wrzesień 2021

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 467910 z 10.08.2021

Rewelacja, szybka realizacja, możliwość dogadania się i atrakcyjne ceny. Będę wracać :)

zakupy: Koraliki, nici, igły.; sierpień 2021

plusy: Ceny, szybka realizacja, dobry kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 464214 z 18.03.2021

Towar zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Koraliki; marzec 2021

plusy: Bogaty asoryment

minusy: Trzeba uważnie sprawdzać koszyk przed zamówieniem-bywają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462894 z 15.01.2021

Super wybór, szybka realizacja, wszystko zgodne z opisem i zdjęciem

zakupy: Kamienie naturalne; styczeń 2021

plusy: Duży wybor

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alexandra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462786 z 09.01.2021

z powodu asortymentu i miłej obsługi.

zakupy: nici; styczeń 2021

plusy: solidność i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 462506 z 18.12.2020

Zamówione produkty spełniają moje oczekiwania. Przesyłka mimo okresu przedświątecznego dotarła bardzo szybko. Dziękuję

zakupy: Głównie koraliki Toho i Miyuki; grudzień 2020

plusy: Szybka i profesjonalna obsluga

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwi254 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 461110 z 16.09.2020

Dobre zaopatrzene, szybka, dokładna obsługa. Miła współpraca. Polecam

zakupy: koraliki i okucia; wrzesień 2020

plusy: dobre zaopatrzenie szybka obsługa uprzejmość

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 460198 z 14.07.2020

polecam

zakupy: koraliki; lipiec 2020

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika ML rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 459886 z 21.06.2020

Sklep jest świetny, już drugi raz jestem zachwycona szybkością realizacji zamówienia i jakością koralików.

zakupy: Koraliki; czerwiec 2020

plusy: Szybkość, jakość i otwartość na klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 458862 z 05.05.2020

Wszystko jak zwykle w najlepszym porządku.

zakupy: Koraliki, półfabrykaty do biżuterii; kwiecień 2020

plusy: Przejrzystosc, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarmat27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455914 z 22.11.2019

Bardzo szybka dostawa , zgodne z zamówieniem , miła obsługa

zakupy: chwosty; listopad 2019

plusy: można polegać

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455718 z 13.11.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ był największy wybór produktów których potrzebowałam . Obsługa bez zarzutu . Szybka wysyłka. Wszystko bezpiecznie zapakowane . Przesyłka przyszła szybko. Polecam

zakupy: Sznurki sutasz, kaboszony; listopad 2019

plusy: Dobre ceny , szybką realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dedra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454554 z 17.09.2019

Duży wybór, szybka realizacja zamówień

zakupy: Koralili i podzespoły do biżuterii; wrzesień 2019

plusy: w Polsce, szybka realizacja, duży asrtyment

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454142 z 28.08.2019

Jestem od niedawna klientką tego sklepu i dodam że bardzo zadowoloną klientką! Sklep jest godny polecenia i zachęcam do skorzystania z szerokiego asortymentu oraz kupowania bo warto!!! Pozdrawiam Załogę i życzę wszystkiego dobrego!!! Zadowolona klientka!!!

zakupy: koraliki, różne zawieszki, ogniwka, karabińczyki; sierpień 2019

plusy: Fachowość i profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER