Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Metallic, Szkło chińskie, Kaboszony okrągłe 25 mm, Kaboszony okrągłe 12 mm, Zapięcia, Zaciski, końcówki, Transparent, Elementy ozdobne, Inside Color

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 842
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 852 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452146 z 25.05.2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!!

zakupy: Sutasz, rivoli, kamienie do oprawy; maj 2019

plusy: Duży asortyment, dobra jakość towaru, umiarkowane ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monaxxl rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452082 z 23.05.2019

Bardzo duży asortyment. Kupiłam wszystko co chciałam. Częste promocje.

zakupy: Koraliki, igły, nici.; maj 2019

plusy: Duży wybór koralików.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seremet rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 451566 z 04.05.2019

L'ordine e arrivato velocemente, i prezzi sono molto convenienti c'è una vasta scelta, ricapitolando: sono rimasta molto contenta,,,

zakupy: Perline Toho, Preciosa, Fire polish, Filo tessitura; maj 2019

plusy: Prezzi buoni, vasta scelta,ordine arrivato velocemente

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 451110 z 12.04.2019

Bardzo duży asortyment. Miła obsługa. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Dostępne artykuły; kwiecień 2019

plusy: Ceny, asortyment, czas realizacji

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katty333 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450674 z 27.03.2019

Rewelacja. Obecnie pierwszego wyboru u mnie. Super obsługa, tempo dostawy - wszystko wielki pozytyw. Jedynie jak szukam jakiś konkretnych kamieni naturalnych muszę posiłkować się Waszą konkurencją.

zakupy: FirePolish, końcówki, Toho; marzec 2019

plusy: duży wybór, profesjonalizm

minusy: mały wybór kamieni naturalnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450394 z 20.03.2019

Sklep godny polecenia, towar idealny, całkowicie zgodny z opisem, idealna obsługa klienta, ogromny wybór towaru, praktycznie jest w nim wszystko czego potrzebuję.

zakupy: Koraliki TOHO, koraliki Preciosa, półfabrykaty; marzec 2019

plusy: kontakt, obsługa klienta, wybór i różnorodność towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kry2 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 448466 z 25.01.2019

Duży wybór, więc łatwo jest znaleźć dokładnie to, czego się szuka. Szybka wysyłka i profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: koraliki, igły, nici; styczeń 2019

plusy: różnorodność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAŻYNA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 446762 z 10.12.2018

Świetne zaopatrzenie i korzystne ceny.

zakupy: koraliki Toho, bigle; grudzień 2018

plusy: szeroki asortyment, promocyjne ceny

minusy: jak dla mnie zbyt długi okres realizacji zlecenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Sawicka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 444902 z 05.11.2018

Jak zawsze wybór wielki, przesyłka błyskawiczna

zakupy: koraliki; listopad 2018

plusy: Duży wybór koralików

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vocmuz rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 441690 z 18.10.2018

Jest ok !!!

zakupy: koraliki igły itd.; październik 2018

plusy: szykość reakcji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marg99 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440606 z 21.09.2018

Jest prawie wszystko co można sobie wymarzyć, bez przykrych niespodzianek w kwestii wymiarów czy jakości

zakupy: koraliki, zawieszki, zapięcia, sznurki, ogniwa; wrzesień 2018

plusy: duży wybór, dokładne opisy i zdjęcia, wysoka jakość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440466 z 18.09.2018

Znalazłam w Waszym sklepie bardzo duży wybór koralików jak również innych przedmiotów, po przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów jak również z realizacji moich zamówień. Bardzo szybka wysyłka jest również bardzo cenna.

zakupy: koraliki TOHO, szydełka Clover, zapięcia; wrzesień 2018

plusy: b. przyjazny sklep, szybka możliwość odnalezienia towaru

minusy: narazie ich nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baby67 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440194 z 12.09.2018

Soddisfatta degli acquisti effettuati è già il secondo ordine e devo dire che è un negozio esattamente come lo cercavo ha proprio tutto!!! Spedizione super veloce lo raccomando a molti..

zakupy: 186717; wrzesień 2018

plusy: Prezzi e qualità

minusy: Nessuno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439962 z 07.09.2018

Korzystna promocja koralików w sprzedaży detalicznej i mini hurcie plus spory wybór.

zakupy: Koraliki Toho, kordonki; sierpień 2018

plusy: Duży wybór za przystępna cenę.

minusy: Brak niektórych produktów w ofercie, np kordonków 60x2

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agusia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439894 z 06.09.2018

duży wybór, świetne ceny

zakupy: koraliki, prefabrykaty; sierpień 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: za bardzo uzależnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 438746 z 08.08.2018

Bardzo bogata oferta, dobre ceny, świetna i błyskawiczna obsługa.

zakupy: kaboszony, koraliki toho, nici. kryształki szklane; sierpień 2018

plusy: Duży wybór, tania przesyłka, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marynia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437894 z 18.07.2018

Kupiłam w nim to co chciałam, a w szczególności koraliki, których długo szukałam.

zakupy: koraliki do wyrobu biżuterii; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: do tej pory nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grywal rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437466 z 09.07.2018

Bo jest w nim wszystko co mi jest potrzebne.

zakupy: koraliki Toho; lipiec 2018

plusy: Bogaty asortyment i szybka dostawa.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 436878 z 26.06.2018

Przeglądając allegro znalazłam właśnie w tym sklepie to czego szukałam.Bardzo przejrzyście wszystkie produkty w sklepie posegregowane i odpowiednio opisane.

zakupy: Kamień rozowy; czerwiec 2018

plusy: Można szybko znaleźć potrzebne produkty.

minusy: To moje pierwsze zakupy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 436502 z 19.06.2018

Już kiedyś robiłam zakupy tutaj ale. Tym razem mnie sklep bardzo zaskoczył. Od złożenia zamówienia do otrzymania informacji o wysyłce minęło 27 minut!!! Bardzo bardzo polecam, :)

zakupy: Sznurki sutasz i koraliki; czerwiec 2018

plusy: Ładny towar, ekspresowa wysyłka

minusy: Jeszcze nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER