Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Szkło chińskie, Bicone 4 mm, Kaboszony okrągłe 25 mm, Kaboszony okrągłe 12 mm, CzechMates Tile 6mm, Zaciski, końcówki, Elementy ozdobne, Metallic

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 854
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 864 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ola rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 457542 z 19.02.2020

Dobre ceny, mój drugi zakup z którego jestem megazadowolona! Przesyłka wysłana jeszcze tego samego dnia co zakupy (ten sam bank, więc przelew natychmiastowy w moim przypadku). Koraliki wysokiej jakości!

zakupy: Koraliki fire polish, koraliki TOHO; luty 2020

plusy: Ceny, szybkość usługi, wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sami9 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 457326 z 04.02.2020

Kadoro wygrał cenowo pod względem cen TOHO. Zamówienie odebrałam z paczkomatu następnego dnia wieczorem.

zakupy: Toho; luty 2020

plusy: Konkurencyjne ceny, duży wybór.

minusy: Nie znalazłam opcji szybkiego przelewu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 457186 z 29.01.2020

Super obsługa klienta,szybką dostawa, super kontakt na pewno wrócę Ty ponownie

zakupy: Bogaty wybór asortymentu. Towary świetne; styczeń 2020

plusy: Bogaty wybór asortymentu

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 457042 z 21.01.2020

Poniewaz posiadal towary jakich szukalam.

zakupy: Pojemniczki do koralikow; styczeń 2020

plusy: Szybka wysylka,zgodny towar z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elcia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 456950 z 15.01.2020

Były w nim poszukiwane przeze mnie towary w korzystnej cenie i do tego skorzystałam z rabatu. W związku z moją prośbą o udzielenie rabatu, którego ważność właśnie o chwilę minęła z powodów technicznych zostałam potraktowana indywidualnie i do tego bardzo sympatycznie.

zakupy: Koraliki czeskie i japońskie; styczeń 2020

plusy: Dobre ceny, terminowość dostaw, elastycznosc

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarmat27 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455914 z 22.11.2019

Bardzo szybka dostawa , zgodne z zamówieniem , miła obsługa

zakupy: chwosty; listopad 2019

plusy: można polegać

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 455718 z 13.11.2019

Wybrałam ten sklep ponieważ był największy wybór produktów których potrzebowałam . Obsługa bez zarzutu . Szybka wysyłka. Wszystko bezpiecznie zapakowane . Przesyłka przyszła szybko. Polecam

zakupy: Sznurki sutasz, kaboszony; listopad 2019

plusy: Dobre ceny , szybką realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dedra rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454554 z 17.09.2019

Duży wybór, szybka realizacja zamówień

zakupy: Koralili i podzespoły do biżuterii; wrzesień 2019

plusy: w Polsce, szybka realizacja, duży asrtyment

minusy: nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 454142 z 28.08.2019

Jestem od niedawna klientką tego sklepu i dodam że bardzo zadowoloną klientką! Sklep jest godny polecenia i zachęcam do skorzystania z szerokiego asortymentu oraz kupowania bo warto!!! Pozdrawiam Załogę i życzę wszystkiego dobrego!!! Zadowolona klientka!!!

zakupy: koraliki, różne zawieszki, ogniwka, karabińczyki; sierpień 2019

plusy: Fachowość i profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patriz.De Paolis rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453662 z 03.08.2019

il negozio è molto fornito, i prezzi sono ottimi, i contatti sono molto gentili , la spedizone è veloce e pacchi sono ben fatti e i prodotti sono bellissimi

zakupy: prodotti vari nell'ambito perline e perle varie; lipiec 2019

plusy: si compra a prezzi vantaggiosi comodamente da casa

minusy: manca traduzione messaggi solo in polacco

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453598 z 31.07.2019

Bardzo duży wybór, łatwo znaleźć szukany produkt, zdjęcia realistyczne, błyskawiczna wysyłka, uprzejma i pomocna obslugs7

zakupy: Koraliki toho round; lipiec 2019

plusy: Szybka wysyłka, ciekawa oferta

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regina rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453582 z 30.07.2019

Bogaty wybór, niskie ceny i super szybka dostawa

zakupy: KORALIKI CHILLI; lipiec 2019

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogumiła rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 453430 z 25.07.2019

Tylko ten sklep mial interesujacy mnie produkt. Obsluga profesjonalna i szybka. Opisy produktów na stronie klarowne i wyczerpujące , zdjecia dobrej jakosci.

zakupy: Łańcuszek miedziany; lipiec 2019

plusy: Dobre ceny, sprawna obsługa, bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452146 z 25.05.2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam!!

zakupy: Sutasz, rivoli, kamienie do oprawy; maj 2019

plusy: Duży asortyment, dobra jakość towaru, umiarkowane ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monaxxl rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 452082 z 23.05.2019

Bardzo duży asortyment. Kupiłam wszystko co chciałam. Częste promocje.

zakupy: Koraliki, igły, nici.; maj 2019

plusy: Duży wybór koralików.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 451110 z 12.04.2019

Bardzo duży asortyment. Miła obsługa. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

zakupy: Dostępne artykuły; kwiecień 2019

plusy: Ceny, asortyment, czas realizacji

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katty333 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450674 z 27.03.2019

Rewelacja. Obecnie pierwszego wyboru u mnie. Super obsługa, tempo dostawy - wszystko wielki pozytyw. Jedynie jak szukam jakiś konkretnych kamieni naturalnych muszę posiłkować się Waszą konkurencją.

zakupy: FirePolish, końcówki, Toho; marzec 2019

plusy: duży wybór, profesjonalizm

minusy: mały wybór kamieni naturalnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 450394 z 20.03.2019

Sklep godny polecenia, towar idealny, całkowicie zgodny z opisem, idealna obsługa klienta, ogromny wybór towaru, praktycznie jest w nim wszystko czego potrzebuję.

zakupy: Koraliki TOHO, koraliki Preciosa, półfabrykaty; marzec 2019

plusy: kontakt, obsługa klienta, wybór i różnorodność towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kry2 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 448466 z 25.01.2019

Duży wybór, więc łatwo jest znaleźć dokładnie to, czego się szuka. Szybka wysyłka i profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: koraliki, igły, nici; styczeń 2019

plusy: różnorodność produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAŻYNA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 446762 z 10.12.2018

Świetne zaopatrzenie i korzystne ceny.

zakupy: koraliki Toho, bigle; grudzień 2018

plusy: szeroki asortyment, promocyjne ceny

minusy: jak dla mnie zbyt długi okres realizacji zlecenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER