Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Transparent, Zawieszki, Opaque, Metallic, Zapięcia, Inside Color, Zaciski, końcówki, Kaboszony okrągłe 25 mm, Fire Polish 6 mm, Szkło chińskie, Silver Lined, Elementy ozdobne

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 832
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 842 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

marg99 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440606 z 21.09.2018

Jest prawie wszystko co można sobie wymarzyć, bez przykrych niespodzianek w kwestii wymiarów czy jakości

zakupy: koraliki, zawieszki, zapięcia, sznurki, ogniwa; wrzesień 2018

plusy: duży wybór, dokładne opisy i zdjęcia, wysoka jakość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440466 z 18.09.2018

Znalazłam w Waszym sklepie bardzo duży wybór koralików jak również innych przedmiotów, po przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów jak również z realizacji moich zamówień. Bardzo szybka wysyłka jest również bardzo cenna.

zakupy: koraliki TOHO, szydełka Clover, zapięcia; wrzesień 2018

plusy: b. przyjazny sklep, szybka możliwość odnalezienia towaru

minusy: narazie ich nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baby67 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440194 z 12.09.2018

Soddisfatta degli acquisti effettuati è già il secondo ordine e devo dire che è un negozio esattamente come lo cercavo ha proprio tutto!!! Spedizione super veloce lo raccomando a molti..

zakupy: 186717; wrzesień 2018

plusy: Prezzi e qualità

minusy: Nessuno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439962 z 07.09.2018

Korzystna promocja koralików w sprzedaży detalicznej i mini hurcie plus spory wybór.

zakupy: Koraliki Toho, kordonki; sierpień 2018

plusy: Duży wybór za przystępna cenę.

minusy: Brak niektórych produktów w ofercie, np kordonków 60x2

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agusia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439894 z 06.09.2018

duży wybór, świetne ceny

zakupy: koraliki, prefabrykaty; sierpień 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: za bardzo uzależnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 438746 z 08.08.2018

Bardzo bogata oferta, dobre ceny, świetna i błyskawiczna obsługa.

zakupy: kaboszony, koraliki toho, nici. kryształki szklane; sierpień 2018

plusy: Duży wybór, tania przesyłka, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 438074 z 21.07.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania, udało mi się kupić ciekawe koraliki, których nie znalazłam nigdzie indziej. Przesyłka była ekspresowa

zakupy: koraliki; lipiec 2018

plusy: ciekawe produkty, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marynia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437894 z 18.07.2018

Kupiłam w nim to co chciałam, a w szczególności koraliki, których długo szukałam.

zakupy: koraliki do wyrobu biżuterii; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: do tej pory nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grywal rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437466 z 09.07.2018

Bo jest w nim wszystko co mi jest potrzebne.

zakupy: koraliki Toho; lipiec 2018

plusy: Bogaty asortyment i szybka dostawa.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 436878 z 26.06.2018

Przeglądając allegro znalazłam właśnie w tym sklepie to czego szukałam.Bardzo przejrzyście wszystkie produkty w sklepie posegregowane i odpowiednio opisane.

zakupy: Kamień rozowy; czerwiec 2018

plusy: Można szybko znaleźć potrzebne produkty.

minusy: To moje pierwsze zakupy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 436502 z 19.06.2018

Już kiedyś robiłam zakupy tutaj ale. Tym razem mnie sklep bardzo zaskoczył. Od złożenia zamówienia do otrzymania informacji o wysyłce minęło 27 minut!!! Bardzo bardzo polecam, :)

zakupy: Sznurki sutasz i koraliki; czerwiec 2018

plusy: Ładny towar, ekspresowa wysyłka

minusy: Jeszcze nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434966 z 17.05.2018

Jakosc i ilosc towaru rewelacyjna w stosunku do ceny.

zakupy: Koraliki fire polish, piekne kolory; maj 2018

plusy: Dobry opis towaru

minusy: Nie znalazlam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434366 z 07.05.2018

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Jedyna rzecz, której mi brakowało na stronie to jakieś płatności natychmiastowe jak payu czy jakieś przelewy24, aby nie było trzeba czekać na potwierdzenie płatności, ale to do przebolenia. Poza tym 5+.

zakupy: Kamienie do tworzenia biżuterii; kwiecień 2018

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka, miła obsługa

minusy: brak płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nutelka75 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433558 z 20.04.2018

Bardzo duzy asortyment i dostepne ceny. Znalazlam wszystko co potrzebowalam. Doskonala obsluga. Otrzymalm w blyskawicznym czasie wyczerpujace odpowiedzi na mail. Wysylka jest rowniez realizowana za granice I jest mozliwosc placenia w euro . Jestem bardzo zadowolona. Polecam

zakupy: Nici.koraliki roho I preciosa; kwiecień 2018

plusy: Szybkosc obslugi. Duzy asortyment

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 433034 z 12.04.2018

Tutaj znalazłam wszystko czego potrzebowałam. Sklep posiada duży asortyment.

zakupy: Artykuły do wyrobu biżuterii z koralików.; kwiecień 2018

plusy: Wszystko dla klienta.

minusy: Nie znalazłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432602 z 04.04.2018

Cudowny sklep, bardzo dobry kontakt, polecam serdecznie!

zakupy: drut srebrny 999; kwiecień 2018

plusy: bardzo dobre materiały, ekspresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 432534 z 03.04.2018

Złożyłam zamówienie w Kadoro ponieważ posiada większość potrzebnych mi artykułów. Jestem zadowolona z obsługi, sposobu zamówienia i terminowości dostarczenia.

zakupy: Toho, kaboszony, krawatki; marzec 2018

plusy: Promocje, dosyć szeroka oferta, terminowość.

minusy: Na razie nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431950 z 22.03.2018

ciekawe koraliki (rodzaje, kształty), które nie wszędzie można dostać; poszerzona oferta stalowych elementów w kolorze złotym, profesjonalna obsługa-odpoowiada na pytania szybko i konkretnie, krótki termin dostaw

zakupy: koraliki, rivoli, sznurki; marzec 2018

plusy: szeroka gama towaru, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

calatea15@ nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 431774 z 20.03.2018

Il negozio propone un vasto assortimento di materiali per bigiotteria , ci sono sempre delle promozioni, ottimo servizio dello staff, spedizione veloce

zakupy: Perline e articoli per bijoux; marzec 2018

plusy: prezzi contenuti, vasto assortimento

minusy: non ci sono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 431286 z 12.03.2018

Ponieważ sklep nie jest najtańszy, próbowałam różnych wersji, jednak w Kadoro otrzymałam to, co zamówiłam bez pomyłek, szybko i sprawnie

zakupy: wiele koralików, igieł itp; marzec 2018

plusy: asortyment, sprawność, dokładność

minusy: :) ceny :D, choć bywają wyższe

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER