Półfabrykaty do produkcji biżuterii artystycznej.
Sklep Kadoro.pl

Kontakt

tel. 71 354 25 45
Wrocław

Popularne produkty

Zawieszki, Opaque, Metallic, Transparent, Szkło chińskie, Kaboszony okrągłe 25 mm, Zapięcia, Zaciski, końcówki, Fire Polish 6 mm, Inside Color, Elementy ozdobne

Popularne marki

Kadoro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 839
  • opinie neutralne: 10
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kadoro.pl > Opinie klientów

Sklep Kadoro.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 849 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lorella rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 447894 z 10.01.2019

Per la vasta scelta di articoli di prima qualità ad un prezzo molto conveniente.

zakupy: perline di ogni genere, rivoli, gocce, fili, aghi, ganci, ecc.; grudzień 2018

plusy: Aperto 24 su 24

minusy: per me che sono Italiana, la lontananza e la lingua

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnCU rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 447658 z 04.01.2019

Duży wybór materiałów. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

zakupy: Koraliki, zapięcia.; styczeń 2019

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 447606 z 03.01.2019

Kadoro ma bardzo duz wybór prodktów i wysokiej jakosci. Najbardziej mnie sie podobaja nowosci. Poza tym bardzo szybka obsluga, juz po dwuch godzinach od zlozenia zamówienia paczka byla wyslana. Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone, aby produkt dotarl caly. Az milo otwierac taka paczke. Bardzo Wam dziekuje za tak wspaniala obsluge.

zakupy: koraliki Toho, bigle, zawieszki, zapiecia, kamienie, kryztal; grudzień 2018

plusy: duza dostepnosc i wybór produktu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa2233 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 447086 z 18.12.2018

Duży wybór koralików, szybka realizacja zamówienia. Polecam!

zakupy: koraliki, zapięcia; grudzień 2018

plusy: duży wybór, szybka realizacha zamówienia

minusy: ceny nieco wysokie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAŻYNA rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 446762 z 10.12.2018

Świetne zaopatrzenie i korzystne ceny.

zakupy: koraliki Toho, bigle; grudzień 2018

plusy: szeroki asortyment, promocyjne ceny

minusy: jak dla mnie zbyt długi okres realizacji zlecenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Sawicka rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 444902 z 05.11.2018

Jak zawsze wybór wielki, przesyłka błyskawiczna

zakupy: koraliki; listopad 2018

plusy: Duży wybór koralików

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vocmuz rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 441690 z 18.10.2018

Jest ok !!!

zakupy: koraliki igły itd.; październik 2018

plusy: szykość reakcji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marg99 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440606 z 21.09.2018

Jest prawie wszystko co można sobie wymarzyć, bez przykrych niespodzianek w kwestii wymiarów czy jakości

zakupy: koraliki, zawieszki, zapięcia, sznurki, ogniwa; wrzesień 2018

plusy: duży wybór, dokładne opisy i zdjęcia, wysoka jakość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440466 z 18.09.2018

Znalazłam w Waszym sklepie bardzo duży wybór koralików jak również innych przedmiotów, po przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów jak również z realizacji moich zamówień. Bardzo szybka wysyłka jest również bardzo cenna.

zakupy: koraliki TOHO, szydełka Clover, zapięcia; wrzesień 2018

plusy: b. przyjazny sklep, szybka możliwość odnalezienia towaru

minusy: narazie ich nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baby67 rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 440194 z 12.09.2018

Soddisfatta degli acquisti effettuati è già il secondo ordine e devo dire che è un negozio esattamente come lo cercavo ha proprio tutto!!! Spedizione super veloce lo raccomando a molti..

zakupy: 186717; wrzesień 2018

plusy: Prezzi e qualità

minusy: Nessuno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439962 z 07.09.2018

Korzystna promocja koralików w sprzedaży detalicznej i mini hurcie plus spory wybór.

zakupy: Koraliki Toho, kordonki; sierpień 2018

plusy: Duży wybór za przystępna cenę.

minusy: Brak niektórych produktów w ofercie, np kordonków 60x2

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agusia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 439894 z 06.09.2018

duży wybór, świetne ceny

zakupy: koraliki, prefabrykaty; sierpień 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: za bardzo uzależnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 438746 z 08.08.2018

Bardzo bogata oferta, dobre ceny, świetna i błyskawiczna obsługa.

zakupy: kaboszony, koraliki toho, nici. kryształki szklane; sierpień 2018

plusy: Duży wybór, tania przesyłka, szybka realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marynia rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437894 z 18.07.2018

Kupiłam w nim to co chciałam, a w szczególności koraliki, których długo szukałam.

zakupy: koraliki do wyrobu biżuterii; lipiec 2018

plusy: szeroki asortyment

minusy: do tej pory nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grywal rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 437466 z 09.07.2018

Bo jest w nim wszystko co mi jest potrzebne.

zakupy: koraliki Toho; lipiec 2018

plusy: Bogaty asortyment i szybka dostawa.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia nie ma zdania o Kadoro.pl opinia nr 436878 z 26.06.2018

Przeglądając allegro znalazłam właśnie w tym sklepie to czego szukałam.Bardzo przejrzyście wszystkie produkty w sklepie posegregowane i odpowiednio opisane.

zakupy: Kamień rozowy; czerwiec 2018

plusy: Można szybko znaleźć potrzebne produkty.

minusy: To moje pierwsze zakupy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 436502 z 19.06.2018

Już kiedyś robiłam zakupy tutaj ale. Tym razem mnie sklep bardzo zaskoczył. Od złożenia zamówienia do otrzymania informacji o wysyłce minęło 27 minut!!! Bardzo bardzo polecam, :)

zakupy: Sznurki sutasz i koraliki; czerwiec 2018

plusy: Ładny towar, ekspresowa wysyłka

minusy: Jeszcze nie wiem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434966 z 17.05.2018

Jakosc i ilosc towaru rewelacyjna w stosunku do ceny.

zakupy: Koraliki fire polish, piekne kolory; maj 2018

plusy: Dobry opis towaru

minusy: Nie znalazlam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Graciela crea rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434910 z 16.05.2018

ho conosciuto questo negozio tramite le perlinatrici italiane ho già comprato altre volte e sono sempre soddisfatta.

zakupy: perline, cabochon, gancio, ; maj 2018

plusy: prodotti buoni e buon prezzo

minusy: nessuno

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje Kadoro.pl opinia nr 434366 z 07.05.2018

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Jedyna rzecz, której mi brakowało na stronie to jakieś płatności natychmiastowe jak payu czy jakieś przelewy24, aby nie było trzeba czekać na potwierdzenie płatności, ale to do przebolenia. Poza tym 5+.

zakupy: Kamienie do tworzenia biżuterii; kwiecień 2018

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka, miła obsługa

minusy: brak płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER