Rękawiczki oraz drobna galanteria skórzana.
Sklep Kalta.pl

Kontakt

tel. 793987223
Świdnica

Popularne produkty

Rękawiczki skórzane, Etui na klucze, Dopłaty, Kosmetyczki skórzane, Saszetki skórzane, Etui skórzane, Rękawiczki futrzane, Portmonetki

Popularne marki

Kuc

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 36
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kalta.pl > Opinie klientów

Sklep Kalta.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2012r i posiada 36 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Kalta.pl opinia nr 365390 z 11.12.2015

Wszystko ok, szybka wysyłka, rękawiczki genialne.

zakupy: Ciepłe rękawiczki skórzane zimowe, męskie; grudzień 2015

plusy: Jakość produktu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kalta.pl opinia nr 363082 z 26.11.2015

Tylko tu znalazłam męskie rękawiczki irchowe, bardzo dobra jakość. Niezwykle życzliwa obsługa- mimo tego, że rękawiczki były już wysłane, udało się je przekierować w zupełnie inne miejsce w Polsce, na czym bardzo mi zależało. Dziękuję serdecznie! Popierajmy polskich producentów!

zakupy: rękawiczki męskie irchowe; listopad 2015

plusy: rzeczowa prezentacja towaru, porady

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nika rekomenduje Kalta.pl opinia nr 282449 z 14.03.2014

Bardzo szeroka oferta galanterii skórzanej, dobrej jakościowo i w przystępnych cenach. Znalazłam to, czego szukałam. Świetny sklep. Polecam !!!

zakupy: etui na klucze; marzec 2014

plusy: bardzo dobry towar i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 193017 z 15.01.2013

Na wybór sklepu wpłynęła szeroka, bogata i atrakcyjna oferta. Sklep spełnił moje oczekiwania w każdym względzie.

zakupy: damskie rękawiczki samochodowe; listopad 2012

plusy: Fachowość, wyjątkowa wyrozumiałość i życzliwość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Kalta.pl opinia nr 185221 z 16.12.2012

Towar zgodny z opisem, rękawiczki wykonane starannie, świetny kontakt ze sprzedawcą, o każdej porze - zdecydowanie polecam ! bezpieczne i udane zakupy w sieci.

zakupy: rękawiczki skórzane męskie; grudzień 2012

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka wysyła

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Kalta.pl opinia nr 183617 z 12.12.2012

Sklep posiada zamszowe rękawiczki w bardzo atrakcyjnej cenie i w zupełności spełnił moje oczekiwania. Rękawiczki swoją drogą bardzo dobrej jakości! Ponadto zamówiłem trochę za małe, odesłałem je w piątek, a we wtorek miałem już nową parę! Jestem szczerze pod wrażeniem!

zakupy: zamszowe rękawiczki męskie; grudzień 2012

plusy: szybka wysyłka, zero problemu z wymianą towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 177229 z 21.11.2012

Nie wiem gdzie jeszcze można nabyć takie rękawiczki. Bardzo dobrej jakości skóra i solidnie wykonane.

zakupy: Rękawiczki samochodowe; listopad 2012

plusy: Szybko, wygodnie i niezbyt drogo.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Venice rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175493 z 15.11.2012

Polecam sklep kalta.pl. Kontakt ze sprzedawcą był bardzo dobry. Moje zlecenie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z zamówieniem. Przesyłka dotarła bezproblemowo listem poleconym priorytetowym (Poczta Polska). Etui na klucze skórzane zostały zaprojektowane niezwykle oryginalnie i są najwyższej jakości. Rękawiczki nieocieplane (bez podszewki) zostały wykonane bardzo starannie z miękkiej skóry jagnięcej, w pięknym bordowym kolorze. Niestety mają jeden minus: szwy po wewnętrznej stronie rękawiczek są mocne, jednak trochę drapią skórę. Powinny być bardziej delikatne i niewyczuwalne.

zakupy: Rękawiczki, etui na klucze: bucik, serce; listopad 2012

plusy: Wyroby skórzane wysokiej jakości i polskiej produkcji

minusy: Za mało zdjęć produktów, za niska rozdzielczość zdjęć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tazyjka rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175337 z 14.11.2012

Sprawna i szybka realizacja zamówienia. Towar (rękawiczki) bardzo dobrej jakości.

zakupy: rękawiczki skórzane; listopad 2012

plusy: Sprawna i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175129 z 14.11.2012

Kupowałem w nim wcześniej i spełnione zostały oczekiwania

zakupy: rękawiczki męskie; listopad 2012

plusy: Jest

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł G. rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175117 z 14.11.2012

Bardzo rzetelny sprzedawca. Obsługa bardzo uprzejma, szybka i profesjonalna. Polski producent bardzo wysokiej jakości galanterii ze skóry. Zdecydowanie bardzo polecam sklep.

zakupy: rękawiczki skórzane; listopad 2012

plusy: Produkty bardzo wysokiej jakości, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175049 z 14.11.2012

Duży wybór, profesjonalna strona, bardzo dobry towar, spełnił moje oczekiwania w 100% :)

zakupy: rękawiczki do samochodu obszyte czerwoną; listopad 2012

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz Tomasz rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175021 z 13.11.2012

Doskonały stosunek ceny do jakości! Zarówno ja jak i obdarowane przeze mnie żona i siostra są bardzo zadowolone z tego produktu. Polecam wszystkim zainteresowanym zakupem rękawiczek ten sklep!!!

zakupy: Rękawiczki damskie irchowe; listopad 2012

plusy: wysoka jakość produktów

minusy: pkwnie prdktu - przy rzpkwywniu łtwo nadciąć rękwiczki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Kalta.pl opinia nr 175001 z 13.11.2012

Spodobał mi się prosty i klasyczny design i wysoka jakość wykonania, w wyborze pomógł mi szczegółowy opis rękawiczek, polecam!

zakupy: męskie rękawiczki ocieplane; listopad 2012

plusy: jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 174989 z 13.11.2012

Sklep, jak najbardziej spełnił moje wymagania, expresowa wysyłka. Jakość wykonania bardzo dobra. Niestety tylko kupiłem za duży rozmiar :)

zakupy: Rękawice samochodowe; listopad 2012

plusy: ekspresowa wysyłka, cena,jakość wykonania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariola rekomenduje Kalta.pl opinia nr 172861 z 06.11.2012

wyczerpujący opis towaru

zakupy: rękawiczki skórzane meskie; październik 2012

plusy: szybkosc i wyczerpujace opisy towarow

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje Kalta.pl opinia nr 172269 z 04.11.2012

Wszystko super. Polecam

zakupy: Rękawiczki samochodowe; październik 2012

plusy: Czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yadzinka rekomenduje Kalta.pl opinia nr 171421 z 30.10.2012

Sklep oferował dokładnie taki towar, jakiego szukałam.

zakupy: Rękawiczki skórzane męskie samochodowe; październik 2012

plusy: Towar wysokiej jakości

minusy: Mało znany

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marion35 rekomenduje Kalta.pl opinia nr 169729 z 24.10.2012

szukam rzeczy niebanalnych i pięknych, w dobrym gatunku i za rozsądną cenę- i tutaj znalazlam..

zakupy: rękawiczki; październik 2012

plusy: patrz -góra

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje Kalta.pl opinia nr 169337 z 22.10.2012

Precyzyjnie opisana oferta , zakup i jego szybka realizacja spełniły moje oczekiwania z nadmiarem - polecam wszystkim - pozdrawiam

zakupy: rękawiczki irchowe; październik 2012

plusy: bardzo dokładny opis produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER