Rękawiczki oraz drobna galanteria skórzana.
Sklep Kalta.pl

Kontakt

tel. 793987223
Świdnica

Popularne produkty

Rękawiczki skórzane, Etui na klucze, Etui skórzane, Lisie kity, Collonil - środki do pielęgnacji skóry naturalnej, Portfele skórzane, Dopłaty, Portmonetki, Kosmetyczki skórzane

Popularne marki

Kuc, , Collonil, Bartex

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 36
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kalta.pl > Opinie klientów

Sklep Kalta.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.02.2012r i posiada 36 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

mzieliniak rekomenduje Kalta.pl opinia nr 168725 z 18.10.2012

Na sklep natrafiłem przeglądając oferty internetowe. Do kupna towaru w sklepie zachęcił mnie sposób prezentacji oferowanych produktów na stronie WWW, ich opis i praktyczne wskazówki odnośnie do wyboru właściwego rozmiaru. Po dokonaniu zakupu byłem na bieżąco informowany o postępie realizacji zamówienia. Już po dwóch dniach otrzymałem rękawiczki - bardzo wysokiej jakości i zgodne z opisem. Serdecznie polecam wszystkim sklep Kalta.pl!

zakupy: Rękawiczki; październik 2012

plusy: Dobra strona WWW, szybkość obsługi, jakość oferty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabella rekomenduje Kalta.pl opinia nr 168605 z 18.10.2012

To już moje kolejne zakupy w firmie Kuc i jak zwykle jestem zadowolona. Dobry kontakt ze sprzedawcą (wszystkie wątpliwości można bez problemu doprecyzować w mailach), produkt wart polecenia, szybka wysyłka. Rękawiczki będę kupowała za pośrednictwem internetu tylko u Kuca.

zakupy: rękawiczki samochodowe; wrzesień 2012

plusy: już wymieniałam:łatwy i szybki kontakt, dobre produkty, ...

minusy: wg mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Kalta.pl opinia nr 168557 z 18.10.2012

Proces realizacji zamówienia bez zarzutu, towar zgodny z zamówieniem, dobrej jakości, wysyłka szybka.

zakupy: Rękawiczki męskie; październik 2012

plusy: dobra jakość, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gdynianka50 rekomenduje Kalta.pl opinia nr 168473 z 18.10.2012

z " czystym sumieniem" polecam ten sklep

zakupy: Rekawiczki, etui na klucze; październik 2012

plusy: opis asortymentu zgodny z prawda, szybka dostawa

minusy: wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Kalta.pl opinia nr 168429 z 18.10.2012

Oferuje towar najwyższej jakości, produkowany tradycyjnymi metodami w Polsce, a nie w Chinach.

zakupy: rękawiczki, pokrowiec do kluczy; październik 2012

plusy: polski towar, rzemieślniczej produkcji, najwyższa jakość

minusy: dla mnie nie było żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Kalta.pl opinia nr 133369 z 20.06.2012

W filmie pt: "DRIVE" bohater miał podobne rękawiczki. Chciałem mieć podobne ale jednocześnie na swój sposób zmodernizowane :) Oferta sklepu Kalta.pl spełniła moje oczekiwania w 200% Do tego bardzo szybka wysyłka, niska cena i rewelacyjny produkt. Z pewnością wrócę do sklepu po zakup kolejnego produktu.

zakupy: Rękawiczki samochodowe bez palców; maj 2012

plusy: Szybkość, jakość, kontakt i obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarex007 rekomenduje Kalta.pl opinia nr 133337 z 20.06.2012

Odpowiadał mi wybór poszukowanych produktów. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100 procentach.

zakupy: etui do kluczy; czerwiec 2012

plusy: dobry asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Kalta.pl opinia nr 127189 z 26.05.2012

Szukałam skórzanego etui na klucze. W sklepie kalta.pl był największy wybór wzorów i kolorów a jednocześnie były najniższe ceny towaru i przesyłki.

zakupy: etui na klucze; maj 2012

plusy: duży wybór modeli , niskie ceny, wysoka jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje Kalta.pl opinia nr 124669 z 17.05.2012

Witam, byłam bardzo mile zaskoczona. Szybka wysyłka pary rękawiczek, a następnie jej wymiana na mniejszy numer. Praktycznie bez dodatkowych kosztów. Rękawiczki są jakościowe z cielęcej skorki o finezyjnym wykonaniu. Jestem bardzo zadowolona z produktu i z profesjonalnej sprzedaży internetowej. Polecam ten butik. J.Winnicka

zakupy: Rekawiczki damskie; maj 2012

plusy: Towar jakosciowy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

betipd rekomenduje Kalta.pl opinia nr 124033 z 15.05.2012

SKLEP KALTA.PL OFEROWAŁ PRODUKT, KTÓRYM BYŁAM ZAINTERESOWA -a w dodatku - ZA DOBRĄ CENĘ. Ponadto koszt i czas wysyłki rewelacyjny :) POLECAAAAMMMM!!!

zakupy: rękawiczki skórzane samochodowe; kwiecień 2012

plusy: RZETELNY, PUNKTUALNY, UCZCIWY !!!!!

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

boss 508 rekomenduje Kalta.pl opinia nr 123881 z 15.05.2012

spełnił moje oczekiwania

zakupy: rękawiczki; maj 2012

plusy: opis produku, prezentacja

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Kalta.pl opinia nr 119113 z 24.04.2012

Jest to polski producent, trzeba wspierać polskich przedsiębiorców.

zakupy: rękawiczki samochodowe bez palców; kwiecień 2012

plusy: sklep z polskimi wyrobami

minusy: nie ma;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Kalta.pl opinia nr 118101 z 20.04.2012

poszukiwałam,takich wyrobów-i znalazłam-jestem zadowolona-pragne kupić długie też rękawiczki ale nie czarne.Bardzo dziękuje jako zadowolona osoba .

zakupy: samochodowe czarne rękawiczki; kwiecień 2012

plusy: dobry towar

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz.w. rekomenduje Kalta.pl opinia nr 118021 z 20.04.2012

Ekstra. Kupiłem rękawiczki samochodowe i nie żałuję. Wysoka jakość skóry i całego wyrobu. Na plus szybka przesyłka (dostałem towar na drugi dzień po zakupie).

zakupy: Rękawiczki samochodowe; kwiecień 2012

plusy: porządny towar, szybka przesyłka, dobry kontakt

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Kalta.pl opinia nr 113969 z 05.04.2012

Idealnie, czego chcieć więcej - rewelacyjna obsługa, genialny towar, bardzo wysoka jakość zastosowanych skór i profesjonalizm wykonania w najmniejszym szczególe

zakupy: Samochodówki z Cielęcej Skóry; kwiecień 2012

plusy: Jakość, Cena

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur F. rekomenduje Kalta.pl opinia nr 111977 z 29.03.2012

Szukałem porządnych nieocieplanych rękawiczek męskich w niedużym rozmiarze. Fakt, że to lokalna produkcja, był dodatkowym atutem. Towar wysłano po jednym dniu roboczym. Rękawiczki są świetnie wykonane ze wspaniałej skóry. Jestem w pełni zadowolony.

zakupy: Rękawiczki męskie kawaleryjskie; marzec 2012

plusy: jakość wyrobów, czas realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER