Artykuły do domu i ogrodu oraz na kemping i sportowe.
Sklep Kamai.pl

Kontakt

tel. 12 399 42 15
Wola Batorska

Popularne produkty

Ozdobne pudełka kartonowe, kemping, Grill, ogród, dom, Hobby, SPORT I ZDROWIE, WEWNĘTRZNE

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kamai.pl > Opinie klientów

Sklep Kamai.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.10.2008r i posiada 17 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jarosław Żek rekomenduje Kamai.pl opinia nr 39746 z 31.08.2009

Zakupiłem toaletę turystyczną tetforda....ładna ale po wyciągnięciu z opakowania rozmyśliłem się i postanowiłem wymienic na większą...Pan sprzedawca pomógł mi w procesie zamiany i nie robił mi problemów...Bardzo profesjonalna obsługa....Jestem zadowolony i polecam ten sklep....rzetelnie i uczciwie...

zakupy: toaleta turystyczna Campa Potti Tetford; sierpień 2009

plusy: terminowo rzetelnie

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dudamar rekomenduje Kamai.pl opinia nr 39704 z 30.08.2009

Polecam Sprzedawcę !!! Szybko, sprawnie, rzeczowy i miły kontakt - bez najmniejszych zastrzeżeń !!!

zakupy: kabel 12V do lodówki turystycznej; sierpień 2009

plusy: przystępność, szybkość, rzeczowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna C. rekomenduje Kamai.pl opinia nr 39680 z 28.08.2009

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar bez zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam zakupy w Kamai.pl

zakupy: toaleta turystyczna; sierpień 2009

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joa rekomenduje Kamai.pl opinia nr 39455 z 24.08.2009

Super szybka realizacja.Polecam!

zakupy: Płyn do toalety; lipiec 2009

plusy: Szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kiona Izabela rekomenduje Kamai.pl opinia nr 39328 z 20.08.2009

Jestem zadowolona z zakupów ,a także zterminu dostawy.Kamai wywiązała sie bardzo dobrze.Już poleciłam ten sklep znajowym. pozdrawiam

zakupy: pochodnie ogrodowe; lipiec 2009

plusy: jakość towaru

minusy: zakupiłam w tym sklepie tylko raz i trudno mówić owadach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bercia rekomenduje Kamai.pl opinia nr 38604 z 03.08.2009

5 z plusem,udane i szybkie zakupy polecam

zakupy: lodówki przenośne; lipiec 2009

plusy: solidność,punktualność

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asbobas rekomenduje Kamai.pl opinia nr 38446 z 30.07.2009

sprawnie i szybko przeprowadzona transakcja.polecam.

zakupy: płyny do turystycznej toalety; lipiec 2009

plusy: szybko, solidnie

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej nie ma zdania o Kamai.pl opinia nr 38401 z 29.07.2009

zacznę od tego, że dzwoniąc do sklepu poinformowano mnie że jest możliwość wypróbowania trikke na miejscu zanim dokonam zakupu. Natomiast po przyjeździe na miejsce gdzie miał mieścić się sklep okazalo się że to tylko magazyn towarów sprzedawanych przez KAMAI, natomiast trikke przesyłane są z Częstochowy. KAMAI musi precyzować swoje informacje i nie wprowadzać ludzi w błąd. Poza tym wszystko dobrze.

zakupy: trikke; lipiec 2009

plusy: terminowość

minusy: błędne informacje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał Jucha rekomenduje Kamai.pl opinia nr 37976 z 20.07.2009

wszystko ok.

zakupy: prostownik 220/12v do lodówki samochodow; lipiec 2009

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kz rekomenduje Kamai.pl opinia nr 37922 z 19.07.2009

Sprawnie i szybko. Lodówka sprawdziła się na wakacjach.

zakupy: lodówka samochodowa; lipiec 2009

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje Kamai.pl opinia nr 37914 z 19.07.2009

Obsługa na wysokim poziomie. Bardzo szybka wysyłka.

zakupy: Kabel do lodówki turstycznej; lipiec 2009

plusy: obsługa, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Kamai.pl opinia nr 37863 z 17.07.2009

Wszystko przebiegło sprawnie i bez przykrych niespodzianek. Towar zgodny z zamówieniem. Dostarczony szybko.

zakupy: Kuchenka turystyczna gazowa; lipiec 2009

plusy: wszystko przebiegło sprawnie

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej O. rekomenduje Kamai.pl opinia nr 37855 z 17.07.2009

Towar zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie.

zakupy: Stolik składany; lipiec 2009

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maziarz rekomenduje Kamai.pl opinia nr 37834 z 17.07.2009

super sprzedawca wszystko w jak najlepszym porządku .

zakupy: lodówka turystyczna; lipiec 2009

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kamai.pl opinia nr 37790 z 16.07.2009

Przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie i bardzo szybko. Jestem w pełni zadowolona i polecam ten sklep.

zakupy: Płyny do WC; lipiec 2009

plusy: Precyzyjne pakowanie

minusy: nie ma takiej opcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan Cherek rekomenduje Kamai.pl opinia nr 33909 z 07.05.2009

Zamówiłem we wtotek póżnym wieczorem zestaw płynów AQUA KEM BLUE Weekendr i CAMPA RINSE po chwili otrzymałem emaila z potwierdzeniem zamówienia . W czwartek przed południem dzwoni do mnie kurier że będzie z przesyłką za ok 20-30 minut.Otworzyłem zawartość paczki i wszystko pięknie zapakowane,nienaruszone ,podpisałem ,zapłaciłem i jestem bardzo zadowolony z towaru .Super cena i super obsługa ..polecam ten sklep internetowy KAMAI. Myśle że nie raz tu zrobię zakupy.

zakupy: Campa Rinse, Aqua Kem Blue Weekender; maj 2009

plusy: solidność terminowość

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ms rekomenduje Kamai.pl opinia nr 26060 z 09.01.2009

Bardzo dobry kontakt, przesyłka natychmiastowa, towar taki jakiego oczekiwałem - zdecydowanie polecam!

zakupy: Stojak choinkowy.; grudzień 2008

plusy: bardzo dobre ceny, przebieg procesu zakupu

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER