Mechanizmy do rolet rzymskich Premium Deco, karnisze i szyny aluminiowe oraz akcesoria do dekoracji okien...
Sklep Karnisz.eu

Kontakt

tel. 61 662 02 16
Poznań

Popularne produkty

MECHANIZMY DO ROLET RZYMSKICH, KARNISZE METALOWE KLASYCZNE GRAL, KARNISZE SQUARE LINE, KARNISZE ELEKTRYCZNE SOMFY, SZYNY SUFITOWE ALUMINIOWE, TOP LINE 80 X 16 MM

Popularne marki

, Www.karnisz.eu, Somfy, Velux, Marcin dekor, Fakro

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 55
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Karnisz.eu > Opinie klientów

Sklep Karnisz.eu świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.10.2005r i posiada 55 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbyszek rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 455262 z 23.10.2019

Świetny kontakt fachowa obsługa szybka wysyłka

zakupy: karnisz rozsuwany sznurkiem; październik 2019

plusy: błyskawiczna wysyłka świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 395706 z 19.10.2016

Tak, spełnił oczekiwania bardzo dobrze, na przysłowiową szóstkę. Świetny kontakt, troska o klienta, towar zapakowany rewelacyjnie, transakcja błyskawiczna. Dziękuję.

zakupy: karnisz; październik 2016

plusy: rzetelność i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b. rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 357873 z 10.10.2015

kupowałam w tym sklepie towar kilka lat temu i w dalszym ciagu jestem zadowolona

zakupy: mechanizmy do rolet rzymskich Premium; październik 2015

plusy: solidność i towaru, i zyczliwej i pomocnej obsługi

minusy: skomplikowana strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 318861 z 14.11.2014

To już mój kolejny zakup - zdecydowanie polecam ten sklep moim znajomym i wszystkim poszukującym bardzo wysokiej jakości Dekoracji Okiennych w rozsądnych cenach.

zakupy: Mechanizm Premium Deco + akcesoria; listopad 2014

plusy: kontakt REWELACYJNY

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 316725 z 29.10.2014

Ceny konkurencyjne, bardzo profesjonalne podejście do klienta, super kontakt (szybka odpowiedz na maile nawet późnym wieczorem, rzeczowo, z rozwianiem wszelkiego rodzaju wątpliwości). Szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. POLECAM!

zakupy: System KS - karnisz sufitowy; październik 2014

plusy: Ogólnie WIELKI +

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 314357 z 10.10.2014

Super współpraca. Dziekuję,edyta

zakupy: elementy do rolety rzymskiej; październik 2014

plusy: fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KK rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 253197 z 21.10.2013

Rewelacyjne ceny, szybka realizacja zamówienia. POLECAM.

zakupy: Karnisze Square Line; październik 2013

plusy: Rewelacyjne ceny. Szybka realizacja.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 234961 z 05.08.2013

Szybko, sprawnie. Polecam

zakupy: Rolety; sierpień 2013

plusy: sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 229773 z 08.07.2013

wykonanie produktu na wymiar, krótki czas realizacji oraz wybór w asortymencie

zakupy: mechanizm łańcuszkowy rolety rzymskiej; lipiec 2013

plusy: kompetencja,solidność i uprzejmość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klientka rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 224625 z 13.06.2013

Sklep szybko realizuje zamówienia, towar jest wysokiej jakości, pracownicy chętnie odpowiadają na wszelkie pytania, czuć, że zależy im na zadowolonym kliencie, produkty są super zabezpieczone w czasie transportu, po prostu rewelacja

zakupy: fiszbiny, kółeczka, haczyki, taśma, ; czerwiec 2013

plusy: szybkość, profesjonalizm,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 218809 z 15.05.2013

Poleciła mi go koleżanka, która robiła tam zakupy, zakupy były udane, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, doradztwo przy zakupie.

zakupy: mechanizm do rolety otwarty z dodatkami; maj 2013

plusy: jakość obsługi

minusy: dość wysokie ceny, ale uzasadnione jakością

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 211925 z 12.04.2013

Oferta w sklepie wydała mi się bardzo dobra. Sklep spełnił moje oczekiwania. Doskonały kontakt ze strony Sklepu, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: mechanizm do rolet rzymskich; kwiecień 2013

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina1010 rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 204082 z 07.03.2013

Sklep wydał mi sie profesjonalny. Sklep ma rowniez przejrzysta strone internetowa.

zakupy: mechanizmy do rolet rzymskich; marzec 2013

plusy: towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 193209 z 16.01.2013

Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm i doradztwo. W pełni polecam a będziesz zadowolony.

zakupy: Mechanizmy do rolet rzymskich; styczeń 2013

plusy: Miły kontakt i doradztwo

minusy: nie wystapily

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aoo rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 181617 z 06.12.2012

Oferta wydała mi się poważna. W zakresie obsługi oczekiwania spełnione na 6. Artykuł jeszcze nie wypróbowany.

zakupy: mechanizm do rolet rzymskich; grudzień 2012

plusy: Bieżący kontakt. Wygodna strona.

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 177989 z 23.11.2012

Kupuję w tym sklepie już któryś raz i zawsze jestem mile zaskoczona fachowością szybkością.

zakupy: mechanizmy do rolet rzymskich i akcesori; listopad 2012

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 168493 z 18.10.2012

Bardzo dobra obsługa, duża fachowość sprzedawcy .Przesyłka terminowa bardzo dobrze zapakowana.Polecam, ceny też ok.

zakupy: systemy do rolet rzymskich otwarte; październik 2012

plusy: cena i dobra obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 152913 z 22.08.2012

Sklep w moim mieście, nie muszę płacić za przesyłkę i odbieram osobiście. Dobra cena na mechanizm do rolety.

zakupy: roleta rzymska i akcesoria; sierpień 2012

plusy: dobry towar, cena i kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mia rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 145277 z 26.07.2012

Sklep wybrałam ze względu na asortyment i po zapoznaniu się z opiniami innych klientów. Nie bez znaczenia był fakt, że na stronie internetowej sklepu znalazłam konkretne informacje potrzebne do złożenia zamówienia, np.: jak wymierzyć wnękę okienną w zależności od sposobu montażu rolet, jakie akcesoria przydadzą się w przypadku, gdy zamierzam uszyć rolety samodzielnie. Zamówienie złożyłam we wtorek wieczorem, a przesyłkę otrzymałam - kompletną i zgodną z zamówieniem - już w czwartek rano. Słowem - realizacja ekspresowa. Jedyne, do czego mogę się przyczepić, to brak papierowej instrukcji montażu, ale podejrzewam, że jest on na tyle prosty, że wystarczą wskazówki zamieszczone na www sklepu. Reasumując, polecam ten sklep.

zakupy: mechanizm i akcesoria do rolet rzymskich; lipiec 2012

plusy: szybkość i rzetelność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Karnisz.eu opinia nr 140377 z 13.07.2012

Kontakt, jakość usługi, szybkość dostawy, opakowanie przesyłki - na najwyższym poziomie. Polecam bez żadnych uwag.

zakupy: mechanizmy rolet rzymskich; lipiec 2012

plusy: rzeczowość i fachowość, atrakcyjne ceny

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER