Biustonosze i bielizna damska i męska.
Sklep Karoline.pl

Kontakt

tel. 68 410 72 33
Zielona Góra

Popularne produkty

Damska, Kategoria tymczasowa, Zapowiedzi

Popularne marki

Freya swim, Freya, Fantasie, Panache, Elomi, Gaia, Cleo by panache, Panache swim, Obsessive, Cleo swim by panache, Gorsenia, Ava, Gabriella, Masquerade, Panache sport

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Karoline.pl > Opinie klientów

Sklep Karoline.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.11.2006r i posiada 398 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Emilia rekomenduje Karoline.pl opinia nr 444858 z 03.11.2018

Mam duży biust ale mały obwód pod nim, ciężko mi dobrać dobry biustonosz. Jest to jak na razie jedyny sklep, w którym mogę kupić dobre biustonosze i jestem bardzo zadowolona. Polecam

zakupy: Biustonosz Panache JASMINE Balconnet 6951 Dogtooth; listopad 2018

plusy: dobry kontakt z kompetentnym sprzedawca

minusy: mała miejsca

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia Musiał rekomenduje Karoline.pl opinia nr 444634 z 28.10.2018

Wybrałam szukając konkretnego modelu bielizny. Zakupy w Karoline.pl robiłam po raz pierwszy, ale teraz wiem że na pewno nie ostatni. Ujęła mnie kartka z odręcznie narysowanym uśmiechem i życzeniami miłego dnia, którą znalazłam w przesyłce :-) Z argumentów merytorycznych: d9bra cena i naprawdę mega szybka przesyłka.

zakupy: Panache Cleo Marcie Navy; październik 2018

plusy: w opisie

minusy: dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Karoline.pl opinia nr 441730 z 19.10.2018

Gorąco polecam sklep Karoline , u nich zakupy przez internet są przyjemnością . Wszystko jest na najwyższym poziomie łącznie z towarem i nie ma rzadnego problemu ze zwrotem czy wymianą

zakupy: staniki, góra od stroju kąpielowego i dodatki; październik 2018

plusy: szybko sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Karoline.pl opinia nr 441466 z 13.10.2018

super sklep towar zawsze na czas i doskonałej jakości

zakupy: biustonosz, skarpetki, pas obniżający biustonosz; październik 2018

plusy: szybko sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Karoline.pl opinia nr 440946 z 01.10.2018

Lubię bieliznę marek Panache oraz Freya a sklep oferuje bogatą gamę produktów ww marek. Także stroje kąpielowe.

zakupy: Stroje kąpielowe; wrzesień 2018

plusy: Bogata oferta, szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Karoline.pl opinia nr 439806 z 04.09.2018

Polecam serdecznie, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: biustonosz freya strawberry; wrzesień 2018

plusy: czytelne opisy, ciekawy asotyment

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Karoline.pl opinia nr 439674 z 31.08.2018

Szeroka oferta, bardzo dobry kontakt ze sklepem, sprawne zakupy :) polecam... to jest mój kolejny zakup w tym sklepie i równie udany jak poprzednie!

zakupy: Freya hot in havana; sierpień 2018

plusy: Szeroka oferta, sprawna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Karoline.pl opinia nr 439450 z 26.08.2018

Serdecznie polecam sprzedawcę.

zakupy: biustonosz; sierpień 2018

plusy: Świetny kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Karoline.pl opinia nr 438406 z 30.07.2018

Pani przemiła, cierpliwa, super doradza, w sklepie duży wybór biustonoszy i nie było najmniejszego problemu ze znalezieniem odpowiedniego modelu i rozmiaru bo dobrać dobry strapless nie jest tak łatwo zwłaszcza na spory biust po ciążowych przejściach. To mój kolejny zakup w tym sklepie i pewnie będą kolejne choć ze względu na przeprowadzkę zaglądam tam dopiero gdy wracam w rodzinne strony.

zakupy: SCULPTRESSE PANACHE DANA 9670 STRAPLESS BRA LINEN; czerwiec 2018

plusy: właścicielka :-) otwartość na klienta, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Karoline.pl opinia nr 438366 z 28.07.2018

Bardzo miła Pani, służy pomoca i fachowym okiem.

zakupy: Bielizna damska; lipiec 2018

plusy: Duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Karoline.pl opinia nr 437714 z 14.07.2018

Bardzo fajny sklep.Indywidualne podejście do klienta.Profesjonalny dobór produktów.Polecam

zakupy: Bielizna i strój kąpielowy; lipiec 2018

plusy: Indywidualne podejście do Klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kk rekomenduje Karoline.pl opinia nr 436614 z 20.06.2018

dobry jakościowo towar w atrakcyjnej cenie. Szybka przesyłka

zakupy: biustonosz kąpielowy, majtki kąpielowe Krisline; czerwiec 2018

plusy: duży asortyment dla dużych biustów

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jo rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435854 z 05.06.2018

SKlep spełnił oczekiwania, mimo bardzo długiego oczekiwania na dostawę - ale o tym byłam poinformowana przed zakupem - oraz mimo braku odpowiedzi na mojego maila. Jestem jednak tak zadowolona z zakupu że niweluje to tamte niedogodności.

zakupy: Tankini; czerwiec 2018

plusy: duży wybór

minusy: długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moniśka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435602 z 30.05.2018

Ogromny wybór

zakupy: Freya; maj 2018

plusy: Asortyment i kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Moniśka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435598 z 30.05.2018

Ogromny wybór. Świetna obsługa.

zakupy: Cleo; maj 2018

plusy: Duży wybór i dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435442 z 26.05.2018

To już nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Zawsze szybko, a jeśli mam pytania - dostałam konkretną informację. Gorąco polecam.

zakupy: Biustonosz Fantasie ELODIE 2182 side support Cappuccino; maj 2018

plusy: szybkość dostawy

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Da vinci rekomenduje Karoline.pl opinia nr 435270 z 23.05.2018

Very good shop and goods, only need more activity by answering email.

zakupy: Bra; maj 2018

plusy: big assortiment

minusy: long waiting for the shipment of goods

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwina rekomenduje Karoline.pl opinia nr 432322 z 28.03.2018

Sklep posiada sportową bieliznę również w dużych rozmiarach. Towar jest bardzo dobrej jakości. Dobry kontakt ze sklepem i czytelne menu strony sklepu. Dostawa trwa dość długo gdy nie ma akurat wybranego towaru w magazynie ale jest to ujęte w opisie towaru.

zakupy: BIUSTONOSZ PANACHE SPORT 5021 Z FISZBINĄ LATTE; marzec 2018

plusy: Świetna oferta - pełna rozmiarówka!

minusy: długi termin dostawy gdy brak towaru w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430722 z 02.03.2018

Polecam, świetny kontakt, bardzo miła obsługa, pełna informacja na każdym etapie. Jestem bardzo zadowolona

zakupy: Biustonosz Freya; luty 2018

plusy: Szybka wysyłka, świetny kontakt, miła obsługa, rabaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Karoline.pl opinia nr 430558 z 01.03.2018

Od wielu lat kupuję w tym sklepie. Zawsze znajdę coś dla siebie. Profesjonalna i miła obsługa. Polecam :)

zakupy: Biustonosz Panache JASMINE Balconnet 6951 Orchid Print; marzec 2018

plusy: Duży wybór, profesjonalna obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER