Firany,zasłony oraz galanteria okienna.
Sklep Kaszmir-firany.pl

Kontakt

tel. 795 577 680
Skopanie

Popularne produkty

Firany Firanki, Zasłony, Kuponowa WYPRZ, Pasmanteria, Promocje, Na łóżko, Ręczniki, Dekoracja stołu, Karnisze, Gotowe dekoracje, Katalog EUFORIA, Wyprzedaże, Dla dzieci

Popularne marki

Markizeta, Kaszmir

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 126
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kaszmir-firany.pl > Opinie klientów

Sklep Kaszmir-firany.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.03.2010r i posiada 128 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 91706 z 22.12.2011

Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Towar zgodny z zamówieniem.Szybka dostawa. Gorąco polecam.

zakupy: Firanka ALZA; grudzień 2011

plusy: Bardzo dobry kontakt, terminowość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 91272 z 19.12.2011

porządny towar w dobrej cenie; polecam!

zakupy: szantung; grudzień 2011

plusy: cena, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wiadomości typu: "dziś wysłaliśmy twój towar&q...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 91097 z 17.12.2011

Sklep oferuje szeroki wybór w interesującym nas zakresie. Dostawa szybka (nawet w okresie przedświątecznym), stały kontakt telefoniczny. Polecam jak najbardziej.

zakupy: Firanki ", makarony", ; grudzień 2011

plusy: Bogata oferta

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 91057 z 16.12.2011

zamówilam juz kolejny raz pościel (bez stałego logowania) -TOWAR JEST REWELACYJNY!!! zawsze będe ją kupować w tym sklepie))dziekuję i pozd.

zakupy: pościele; grudzień 2011

plusy: super pościel!!

minusy: nie ma))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90959 z 16.12.2011

Bardzo sprawnie i szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam.

zakupy: Firana Michalina, woal cieniowany; grudzień 2011

plusy: Szybko, sprawnie, zgodne z zamówieniem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zygmunt nie ma zdania o Kaszmir-firany.pl opinia nr 90860 z 15.12.2011

Trudno powiedzieć czy spełnił - od poniedziałku 12.12 (zamówienie i przelew) do czwartku nie miałem żadnej informacji odnośnie złożonego zamówienia -brak również odpowiedzi na mailowe zapytania - na telefoniczne pytanie otrzymałem odpowiedź - "winien zwłoki jest Bank Spółdzielczy, który jeszcze nie potwierdził przelewu". W tym samym dniu i godzinie złożyłem zamówienie w innym esklepie-w środę towar dostarczyła "7".

zakupy: firany; grudzień 2011

plusy: bez uwag

minusy: brak odpowiedzi na maile-zbyt długi czas załatwiania

Odpowiedź sklepu 16.12.2011

Witam, wysyłamy zamówienia po zaksięgowaniu przelewu, jeśli go nie otrzymamy paczka nie jest nadana. Za działanie banków nie odpowiadamy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90801 z 14.12.2011

Firanka uszyta w terminie, przyszła bez wad, ładnie prezentuje się na oknie. Co można chcieć więcej :) Polecam.

zakupy: firanka; grudzień 2011

plusy: rzetelność, ładny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marlena rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90770 z 14.12.2011

super sklep szybka wysylka towar taki jak na zdjeciu

zakupy: firanka cars; grudzień 2011

plusy: szybka dostawa dobra jakosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pa rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90736 z 14.12.2011

dobry kontakt, szybka dostawa, firanka zgodna z opisem i przede wszystkim baaardzo tania. Kupiłam 20m do sali lekcyjnej, prezentuje się świetnie :)

zakupy: firanka ", telewizory", ; listopad 2011

plusy: taniość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darcelle rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90648 z 13.12.2011

Duży wybór firan i tkanin zasłonowych,niskie ceny.Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Firany i tkaniny zasłonowe; grudzień 2011

plusy: Duży wybór,szybka realizacja.

minusy: Nie mam zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basia rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90526 z 12.12.2011

Jestem bardzo zadowolona z zakupu firan szybka dostawa do 2 dni nawet przed swiętami

zakupy: firany w metrażu; grudzień 2011

plusy: zamówienie zgodne katalogiem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90095 z 07.12.2011

Ciekawy towar w dobrej cenie i szybka realizacja zamówienia.Gorąco polecam!

zakupy: firanki; listopad 2011

plusy: dobre ceny,szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 90036 z 06.12.2011

Ciekawy towar, super szybka realizacja.

zakupy: Firany.; grudzień 2011

plusy: Fajny asortyment.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja0666 rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 89871 z 05.12.2011

Produkt dobrej jakości w przystępnej cenie, szybka realizacja zamówienia.Gorąco polecam.

zakupy: firany; grudzień 2011

plusy: dokładny opis, szybka wysyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kinga rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 89862 z 05.12.2011

trafiłam do sklepu w związku z darmowym dniem dostawy,produkt który kupiłam jest dokładnie takim o jaki mi chodziło, firanka makaron- o bo nią chodzi-jest doskonałej jakości.na pewno zajrzę jeszcze na zakupy do Kaszmiru nawet bez dnia darmowej wysyłki :-)

zakupy: firana makaron; listopad 2011

plusy: to co oferują jest tym co się dostaje

minusy: na szczęście nie odkryłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga -Ząbki rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 89854 z 05.12.2011

Bardzo ładne materiały i w bardzo przystępnych cenach:) Polecam ten sklep i sama na pewno jeszcze coś zamówię.

zakupy: materiał zasłonowy; grudzień 2011

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 89833 z 05.12.2011

Wybrałam ją ze względu na ciekawy asortyment przy niskich cenach. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: firanka; grudzień 2011

plusy: ciekawy asortyment, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariola rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 89591 z 01.12.2011

spodobała mi się firanka; sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: firana; listopad 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 89478 z 30.11.2011

Produkty są b. dobrej jakości , w przystępnej cenie, w pełni odpowiadają ofercie internetowej. Dostawa szybka , starannie spakowana przesyłka. Szycie firan niezwykle staranne. Po otrzymaniu pierwszej przesyłki dokonałam niezwłocznie drugiego zamówienia. Bardzo polecam zakupy w Kaszmir-firany

zakupy: firana Lidka, firana ALT Krem, gipiura; listopad 2011

plusy: dobry towar, sprawna dostawa, przystępne ceny

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eleonora rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 88975 z 24.11.2011

Szeroka oferta, przystępne ceny, błyskawiczna dostawa, gratisy!

zakupy: firany; listopad 2011

plusy: bezproblemowa realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER