Firany,zasłony oraz galanteria okienna.
Sklep Kaszmir-firany.pl

Kontakt

tel. 795 577 680
Skopanie

Popularne produkty

Firany Firanki, Zasłony, Kuponowa WYPRZ, Pasmanteria, Promocje, Na łóżko, Ręczniki, Dekoracja stołu, Karnisze, Gotowe dekoracje, Katalog EUFORIA, Wyprzedaże, Dla dzieci

Popularne marki

Markizeta, Kaszmir

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 126
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kaszmir-firany.pl > Opinie klientów

Sklep Kaszmir-firany.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.03.2010r i posiada 128 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

irena rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 61126 z 17.09.2010

Pierwszy raz zamawiałam firanki z tej firmy i nie zawiodłam się .Dostawa szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam.

zakupy: firanki; wrzesień 2010

plusy: łatwość dostępu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margolcia rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 60730 z 10.09.2010

Polecam SKLEP KASZMIR FIRANY poniewaz;obsluga jest mila,towar najlepszej jakosci,szybko,mozliwosc kontaktu ze sprzedajacym,oraz cena...KUSZACA! asortyment bogaty! i ten spokojny,sympatyczny glos...POLECAMwszystkim ,ktorzy nie chca sie martwic co przyjdzie w paczce!?

zakupy: woal kresz 280cmwys.-80metrow, tasma do f; wrzesień 2010

plusy: szybko,milo,tanio

minusy: szkoda,ze nie widac sprzedawcy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 60612 z 09.09.2010

Wybrałam sklep ,bo miał dobrą ofertę . Towar i usługa szycia w pełni spełniły moje oczekiwania. Z dużą przyjemnością mogę polecić ten sklep!

zakupy: firanka; wrzesień 2010

plusy: dostępność i terminowość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mparkas rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 60541 z 08.09.2010

Przeglądałem wiele sklepów na ALLEGRO i w realu (nie sklepie) ale ta oferta wydała mi się najtańsza i wybór ogromny, i do tego możliwość wykonania usługi. Firany wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Zresztą szykuję się do następnego zamówienia.

zakupy: firany 15207- 6m, firany 230170- 6m; wrzesień 2010

plusy: kontakt telefoniczny i mailowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 59860 z 27.08.2010

jestem bardzo zadowolona!!kupiłam zasłony tanio i w rzeczywistości jeszcze ładniejsze jak są pokazane.obsługa jest bardzo miła;-)i cierpliwa.pozdrawiam sprzedających a kupującym bardzo polecam ten sklep;-))

zakupy: zasłony; sierpień 2010

plusy: niskie ceny

minusy: ten sklep nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Margolcia rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 59778 z 26.08.2010

sklep skusil mnie swoimi cenami,wczesniej przejrzalam mnostwo ofert.Zaskoczyla mnie przemila obsluga,rzetelnosc ,cierpliwosc i towar NAJWYZSZEJ JAKOSCI.Polecam wszystkim oszczednym .ktorzy chca kupic wiele za NIEWIELE.

zakupy: 100 METROW gipiury do firan; sierpień 2010

plusy: szybko,milo,tanio

minusy: nie powiem nic zlego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majulaaa rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 56361 z 23.06.2010

Oczywiscie sprzedawca godny polecenia, przesyłka dotarła na nastepny dzień. Kontakt takze rewelacyjny :)

zakupy: firany; czerwiec 2010

plusy: dbanie o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kaszmir-firany.pl opinia nr 55957 z 16.06.2010

Gorco polecam firme , mila obsługa, wręcz błyskawiczna realizacja, nawet przy dodatkowych warunkach zakupu. Firaneczki super, zgodny z przedstawioną ofertą . SUPER!!!!

zakupy: firany; czerwiec 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia, szycie bez zastrzeżeń

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER