Największy internetowy sklep zoologiczny
Sklep keko.pl

Kontakt

tel. 801 011 404
Warszawa

Popularne produkty

Psy, Koty, Gryzonie, Akwarystyka, Ptaki, Wyprzedaże, Króliki, Tchórzofretki, Stawy i Oczka wodne, Gady i Płazy, Fundacja Viva - Kupując pomagasz zwierzętom, Jeże

Popularne marki

Royal canin, Ferplast, Hill's, Animonda, Applaws, Trixie, Beaphar, Dolina noteci, Zolux, , Juwel, Chaba, Versele laga, Maced, Kong, Flexi, Vitapol, Trovet, Dr seidl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 22
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

keko.pl > Opinie klientów

Sklep keko.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.12.2009r i posiada 24 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

PanKamyczek nie poleca keko.pl opinia nr 290669 z 09.05.2014

Zamówiłem u Państwa przesyłkę o kwocie ponad 280 zł, towar przyszedł owszem jednak same minusy ! - przesyłka miała być dostarczona przez firmę kurierską DPD, a paczkę przynosi mi SIÓDEMKA (firma której strasznie unikam) - po zamówieniu otrzymałem e-mail z informacją o braku wybranej prze zemnie karmy( Na stronie widnieje że jest w magazynie) i musiałem wybrać inną przez co przesunął się czas dostawy. -oczywiście usiłowałem skontaktować się z firmą telefonicznie co również okazało się wyzwaniem tylko dla wytrwałych. 3 próby po 5 min oczekiwania na zgłoszenie się kogoś z obsługi, za każde 5 min płatne jak za zwykłe połączenie. -Nie otrzymałem zakupionej pasty dla psa. ( w zamian bez jakiegokolwiek kontaktu otrzymałem: BIDON DLA PSA!) -nie otrzymałem żadnych obiecanych gratisów ( w tym wypadku scyzoryk lub ręcznik czy coś)

zakupy: cała masa; maj 2014

plusy: Ceny

minusy: zero szacunku do klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika nie poleca keko.pl opinia nr 216161 z 30.04.2013

Wybrałam sklep ze względu na szybką dostawę. Niestety nie dotrzymano umówionego terminu realizacji - nawet nie wysłano towaru!!! Nie poinformowano o opóźnieniu. Nie wykazano chęci "dogadania się"...reasumując: odradzam, lepiej wybierzcie inny sklep!

zakupy: wiele: mata do auta, smycz, miski, itp.; kwiecień 2013

plusy: brak

minusy: nierzetelność, nieterminowość, brak zainteresowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje keko.pl opinia nr 157401 z 06.09.2012

Niska cena. Polecam sklep.

zakupy: Royal Canin Mini Adult 8kg; wrzesień 2012

plusy: niska cena, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje keko.pl opinia nr 60374 z 06.09.2010

Błyskawiczna dostawa, bardzo miła obsługa. Towar ok.Polecam.

zakupy: zywnosci dla kota; wrzesień 2010

plusy: miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje keko.pl opinia nr 59880 z 27.08.2010

Wybrałam ten sklep, gdyż tylko tutaj znalazłam produkt którego właśnie szukałam. Przyznam, że miałam pewne obazwy ponieważ nie znałam zupełnie sklepu, ale transakcja przeszła moje najśmielsze oczekiwania.Wszystko odbyło sie błyskawicznie i absolutnie profesjonalnie.Na bieżąco byłam informowana o etapach realizacji zamówienia.No i co bardzo ważne znakomita firma kurierska, która informuje mnie rano, ze kurier pojawi się o określonej godzinie - naprawdę żadkość.

zakupy: karma dla psa Acana, żwirek Cat's Best; sierpień 2010

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adi rekomenduje keko.pl opinia nr 59798 z 26.08.2010

Kolejny udany zakup. Polecam

zakupy: Trovet ASD dla kotka; sierpień 2010

plusy: cena, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje keko.pl opinia nr 59539 z 21.08.2010

Pierwszy mój zakup w tym sklepie, jestem zadowolony. Szybko i sprawnie. W punkcie odbioru osobistego przyjazna obsługa. Był tam sympatiko "rudzielec" kotek. Trochę szkoda, że nie można tam płacić za kupowany towar. Polecam.

zakupy: karma dla psa Brit; sierpień 2010

plusy: atrakcyjna cena w porównaniu z innymi sklepami

minusy: brak możliwości zapłaty w punkcie odbioru osobistego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje keko.pl opinia nr 59485 z 20.08.2010

jak najbardziej polecam,dobre ceny,szybka przesyłka zamówionego towaru

zakupy: obroża dla psa, versele-laga chinchilla; sierpień 2010

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje keko.pl opinia nr 59458 z 20.08.2010

Szukałam niedrogich pojemników na karmę i wodę dla psa i kotów. Znalazłam w KEKO, za prawie połowę ceny w stosunku do ceny w sklepach w mieście. Butelka - poidełko turystyczne kosztuje dokładnie połowę! Takie same produkty, generalnie są tańsze w porównaniu z cenami "w mieście". Do tego przesympatyczna obsługa! Fachowe porady oraz szybka i tania dostawa! Zabrzmiało to trochę jak w reklamie :o) ale TAKA JEST PRAWDA! Gorąco polecam!!!

zakupy: karmy, żwirki, akcesoria, preparaty; sierpień 2010

plusy: tanio, szybko, fachowo, sympatycznie

minusy: brak :o)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje keko.pl opinia nr 59413 z 19.08.2010

dobre ceny, miła obsługa, szybka realizacja zamówienia 3 x TAK

zakupy: karma dla kota i koci drapak; sierpień 2010

plusy: miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaciik rekomenduje keko.pl opinia nr 59389 z 19.08.2010

Wszystko jak najbardziej w porządku, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.

zakupy: Zabawki dla psa; sierpień 2010

plusy: Szybkość, duzy wybór, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje keko.pl opinia nr 59347 z 18.08.2010

Tu znalazłem asortyment którego szukałem i do tego w dobrej cenie. A teraz mogę dodać, że zostałem szybko i miło obsłużony, towar dotarł błyskawicznie. Polecam gorąco!!!

zakupy: smycz, kaganiec, ; sierpień 2010

plusy: szybko, sprawnie, w dobrej cenie

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje keko.pl opinia nr 59343 z 18.08.2010

Sklep polecił mi znajomy. Jest to już mój kolejny zakup w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolony z wysokiego poziomu obsługi Klienta.

zakupy: Transporter Ferplast 10; sierpień 2010

plusy: obsługa klienta, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje keko.pl opinia nr 59340 z 18.08.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ znalazłam w nim dokładnie to czego szukałam w bardzo dobrej cenie.Zamówienie otrzymałam bardzo szybko i nie było problemów.

zakupy: obroża, karma, miski; sierpień 2010

plusy: szeroka gama asortymentu

minusy: nie jest w krakowie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje keko.pl opinia nr 59224 z 17.08.2010

Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt, rzetelna obsługa. Towar zgodny z opisem.

zakupy: Kuweta bella maxi; sierpień 2010

plusy: Doskonały kontakt i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje keko.pl opinia nr 59213 z 16.08.2010

Jak najbardziej polecam.Mega szybka wysyłka i kontakt.Oby tak dalej :)

zakupy: Kuweta, transporter; sierpień 2010

plusy: Solidność

minusy: niemożność wybrania kolorów niektórych produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata-a-k rekomenduje keko.pl opinia nr 59184 z 16.08.2010

Polecam Sprzedającego. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa i świetny kontakt. Zakupy u niego to sama przyjemność :)

zakupy: Akcesoria dla królika; sierpień 2010

plusy: miła obsługa, punktualność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje keko.pl opinia nr 59175 z 16.08.2010

Najtańsza karma dla kotów z opcją dostarczenia do domu transportem własnym. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez jakichkolwiek problemów, w przyszłości na pewno znowu zrobię zakupy w keko.pl

zakupy: Karma sucha dla kotów; sierpień 2010

plusy: Niskie ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JPor rekomenduje keko.pl opinia nr 59021 z 11.08.2010

Szczerze polecam. Świetny kontakt. Ekspresowa wysyłka. Towar bez zarzutów.

zakupy: Karma 1st Choice Adult Hypoallergenic; sierpień 2010

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bandi rekomenduje keko.pl opinia nr 58979 z 11.08.2010

sklep polecił mi znajomy. duży wybór, świetne ceny,a z tak świetną obsługą jeszcze w życiu się nie spotkałem. gorąco polecam ;]

zakupy: Purina Cat Chow Sterilized 15kg, siatka; sierpień 2010

plusy: szybka dostawa, rewelacyjne ceny, kontakt

minusy: BRAK !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER