Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

eyeslikeocean rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 359065 z 22.10.2015

Kraina Książek to moja ulubiona księgarnia internetowa, oferująca zagraniczne pozycje. Katalog produktów jest bogaty, sklep oferuje też rzadkie pozycje, które ciężko jest dostać w innych miejscach po dobrej cenie. Kontakt jest szybki, miły i profesjonalny. Czas realizacji zamówienia różni się niekiedy od przewidywanego, ale klient zawsze zostaje powiadomiony o ewentualnych opóźnieniach. Książki zawsze docierają w świetnym stanie. Polecam serdecznie!

zakupy: książki angielskojęzyczne; październik 2015

plusy: szeroki asortyment, świetny kontakt

minusy: czas realizacji może się róznić od prewidywanego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZbzikowanyBiblio rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 358565 z 18.10.2015

Doskonała oferta i obsługa!

zakupy: Książki z USA i UK; październik 2015

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 358545 z 18.10.2015

Bardzo duży wybór książek obcojęzycznych, przyzwoita cena, rzetelna informacja na temat statusu zamówienia. Na pewno jeszcze skorzystam.

zakupy: Książki science-fiction; październik 2015

plusy: Duży wybór książek

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Instytut Teatral rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 358285 z 15.10.2015

Sklep spełnia moje prośby o książki w sposób profesjonalny, szybko, z pełną i uprzejmą informacją o przebiegu realizacji zamówienia i daje, gdy jest to możliwe, ceny alternatywne.

zakupy: Friedrich Wolf.; październik 2015

plusy: uprzejmość, kompetencja, terminowość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 358121 z 13.10.2015

Księgarnia oferuje niedostępne gdzie indziej publikacje w języku obcym. Świetny kontakt - bezproblemowa i szybka realizacja zamówienia ( z uwzględnieniem czasu koniecznego na sprowadzenie zamawianych książek). Korzystam po raz kolejny i zapewne nie ostatni.

zakupy: ksiązki; wrzesień 2015

plusy: możliwość zamówienia niedostępnych w Polsce publikacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

poison rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 358033 z 12.10.2015

Zakupiłam u Państwa już drugą książkę. Nigdzie indziej nie mogłam dostać tych pozycji. Przystępne ceny, świetna obsługa. Dziękuję.

zakupy: Alice in Chains The Untold Story; październik 2015

plusy: dostępność książek anglojęzycznych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 357449 z 06.10.2015

Sklep z książkami, które trudno znaleźć gdzie indziej w rozsądnej cenie. Darmowa dostawa kurierem od 80 zł!

zakupy: Artbook; październik 2015

plusy: Fachowa obsługa, niskie ceny, darmowa dostawa (od 80 zł)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 357061 z 01.10.2015

Zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, polecam :)

zakupy: książki; październik 2015

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 355689 z 18.09.2015

Sklep spełnił moje oczekiwania, ale na zagraniczne książki czeka się długo.

zakupy: książki; wrzesień 2015

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 355277 z 14.09.2015

Wybór był czystym przypadkiem, chociaż spodobala mi się strona internetowa, jej aktualność i organizacja. Zadziwiła mnie -pozystywnie- szybkość realizacji zamówienia: 11 dni, w tym 9 roboczych; dostawa 2 ksiązki USA i jedna UK.

zakupy: książki (nie ogólno dostępne); wrzesień 2015

plusy: śledzenie realizacji zamówienia poza krajem, slabiej w P

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 355209 z 14.09.2015

duża skuteczność i solidność

zakupy: antykwaryczne książki naukowew; wrzesień 2015

plusy: szybkość działania i duża skuteczność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Boguslaw rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 355001 z 11.09.2015

Sprawna obsługa. Polecam.

zakupy: książka z zagranicy; wrzesień 2015

plusy: Terminowość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 354401 z 05.09.2015

Sklep jest solidny i profesjonalny, regularnie robię tu zakupy

zakupy: książki; wrzesień 2015

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 353377 z 27.08.2015

Szybko, sprawnie i solidnie, polecam

zakupy: książki; sierpień 2015

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ana rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 353297 z 26.08.2015

Sklep super ! Zależało mi na ściągnięciu książek w szybkim terminie i książki otrzymałam w przeciągu 3 dni. Zdecydowanie polecam

zakupy: 7 książek; sierpień 2015

plusy: sprawna obsługa, terminowość, bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 353197 z 25.08.2015

Szeroka oferta, dobre ceny, pewność

zakupy: ksiązki angielskie; sierpień 2015

plusy: oferta, ceny, solidność

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 353173 z 25.08.2015

Na początku byłem poirytowany, że to koleiny sklep on-line na który trzeba się logować, a później i tak masa niedomówień i koniec końcem, wszystko jeszcze raz trzeba będzie załatwiać przez telefon. A tu miła niespodzianka! Wszystko bez niepotrzebnych formalności, w kilka dni książka z zagranicy przychodzi do mnie błyskawicznie. Brawo i polecam!

zakupy: książki; sierpień 2015

plusy: łatwość obsługi i szybkość dostarczenia przesyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Horst rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 352029 z 13.08.2015

Miły kontakt, szybka realizacja, profesjonalne podejście - naprawdę godna polecenia księgarnia.

zakupy: Książki Star Wars; sierpień 2015

plusy: Czas, możliwość monitorowania zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 351845 z 10.08.2015

Księgarnia niezawodna, a ceny książek bardzo przystępne. Zdecydowanie polecam:)

zakupy: Książki; sierpień 2015

plusy: Tanio, szybko i bezproblemowo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mandzia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 351565 z 07.08.2015

W ofercie książki, których nie szło dostać nigdzie indziej, dobra cena, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Biografie zespołów; sierpień 2015

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER