Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ania rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418482 z 21.08.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ miał na sprzedaż anglojęzyczną książkę, którą chciałam kupić. Poza tym, oferował darmową dostawę. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: The Mystery of the Pirate Bell; sierpień 2017

plusy: Terminowość realizacji, darmowa przesyłka, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mary rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418438 z 20.08.2017

Ze wszystkich sklepów internetowych, które obsługują moje bony pracownicze, tylko ten ma tak bogaty wybór, a ceny importowanych książek są o wiele niższe, niż u konkurencji.

zakupy: ", The Disaster Artist", ; sierpień 2017

plusy: wybór, obsługa bonów, cena, darmowa przesyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417950 z 13.08.2017

Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Możliwość śledzenia postępów jego realizacji na każdym etapie. Nie ma do czego się przyczepić. Polecam.

zakupy: Komiks Green Lantern Omnibus; sierpień 2017

plusy: błyskawiczny termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam z Piaseczna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416986 z 28.07.2017

Kraina Książek posiada duży wybór książek anglojęzycznych poszukiwanego przeze mnie autora, atrakcyjne ceny i świetną obsługę klienta (bardzo dobry kontakt, starannie zapakowane książki i szybka przesyłka). Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Serdecznie polecam

zakupy: Monty Don ", Complete Gardener", ; lipiec 2017

plusy: solidność, terminowość, wybór książek

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416882 z 27.07.2017

Znakomity kontakt, obsługa i realizacja zamówienia. "Kraina książek" to super profesjonalny sprzedawca. Wszystkim gorąco polecam.

zakupy: Komiksy; lipiec 2017

plusy: Dostępność, szeroka oferta wydawnicza, kontakt

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416698 z 25.07.2017

Sklep BARDZO wyróżnił się wśród innych tego typu po 1. atrakcyjnymi cenami, po 2. ofertą dostępnych książek i ich rodzajami (baardzo dużo języków), 3. darmowa przesyłka za zamówienie o niewielkim koszcie, po 4. ekspresowa realizacja zamówienia! były to moje kolejne zakupy w sklepie KrainaKsiazek.pl i na pewno nie ostatnie!

zakupy: książka Corey Taylor ", Seven deadly sins", ; lipiec 2017

plusy: ekspresowa realizacja, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416226 z 18.07.2017

Zamówienie książek zagranicznych , sklep spełnił swoje zadanie bardzo dobrze, szybciej przysłali mi książkę angielskojęzyczna niż jak zamawiałem ze sklepu np w uk także polecam ! roznica cenowa niewielka a czas dostawy błyskawiczny

zakupy: The Golden Dawn: The Original Account of the Teachings, Rites, a; lipiec 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416142 z 17.07.2017

Kraina Książek szybko, sprawnie, w miłej atmosferze i w cenie korzystniejszej niż u konkurencji sprowadziła dla mnie używaną rzadką książkę naukową z zagranicy, bardzo ułatwiając także kwestię rozliczeń fakturowych z uczelnią.

zakupy: zagraniczna książka; lipiec 2017

plusy: sprawnie i na korzyść klienta

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 415506 z 06.07.2017

Kupuję tu już od dłuższego czasu, mają na stanie ksiażki/lub możliwość sprowadzenia, książek których nie można kupić w innych miejscach, do tego dość w atrakcyjnych cenach. Do tego dochodzi niska cena za dostawę oraz dostawa w formie paczkomatu, która dla mnie jest najwygodniejszą formą dostawy.

zakupy: Quilled Flowers: A Garden of 35 Paper Projects, Art of Paper; czerwiec 2017

plusy: szybkość, cena, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414678 z 20.06.2017

To moje kolejne zrealizowane przez sklep zamówienie. Już wiem, że będzie wykonane szybko, książki będą w cenie, którą uprzednio zaakceptowałam i cały czas będę informowana o statusie wysyłki i jej drodze do mnie. Dodatkowo: w tym roku znowu realizuję zamówienia z licznych grantów i bez pomocy i solidności dostawcy, takich jak Kraina Książek, byłoby mi znacznie trudniej.

zakupy: K. Fitz : Visual representations of native Americans + 2 inn; czerwiec 2017

plusy: terminowość, szybkość realizacji, niskie ceny

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

feliks rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414502 z 16.06.2017

sklep sprowadza ksiazki z angli

zakupy: lucien leuwen stendhal; czerwiec 2017

plusy: szybko sprawnie

minusy: nie dostałem czesci pierwszej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414362 z 14.06.2017

Świetne podejście do klienta, na specjalną prośbę ksiązka dotarła w odpowiednim terminie.

zakupy: książka; czerwiec 2017

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elfka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 413782 z 06.06.2017

Sklep ma w ofercie książki, które mnie interesują, łatwo się zamawia i płaci (opcja przelewu). Poza tym błyskawiczna dostawa.

zakupy: mangi; czerwiec 2017

plusy: bogata oferta, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joaśka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412946 z 25.05.2017

Po raz pierwszy korzystałam z usług Krainy Książek. Książka, którą zamówiłam, sprowadzana była z zagranicy, więc spodziewałam się jej nadejścia najwcześniej po dwóch tygodniach. Tym czasem ogromne pozytywne zaskoczenie - miałam ją już po kilku dniach. Ekspresowe działanie. Wielkie zadowolenie. Dzięki.

zakupy: The Creative License by Danny Gregory; maj 2017

plusy: Szybka wysyłka. Świetny kontakt.

minusy: Nie znalazłam takowych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412542 z 22.05.2017

Kupuję tu od lat, zawsze wszystko jest w porządkui

zakupy: książki; maj 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412038 z 16.05.2017

Jedyny sklep, który oferował w Polsce książkę angielskojęzyczną. Przewidywany czas dostawy 10-14 dni został skrócony do 8 dni.

zakupy: Crucibles Greatest Matches Forty Years of Snookers World Cha; maj 2017

plusy: Dobry kontakt, czytelna strona internetowa

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411798 z 12.05.2017

Niska cena, szybkość realizacji, doskonały kontakt - spełnił moje oczekiwania

zakupy: Additive Manufacturing; maj 2017

plusy: Cena, kontakt, obsługa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oneiro rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411534 z 09.05.2017

Bogaty zestaw interesujących mnie wydawnictw, niskie ceny i miła obsługa.

zakupy: Książka na specjalne zamówienie.; maj 2017

plusy: niskie ceny, duża dostępność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411438 z 08.05.2017

Wszystko w porządku, dziękuję i polecam

zakupy: książki; maj 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabriel rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411094 z 02.05.2017

Jedyny polski sklep udostępniający poszukiwane przeze mnie tytuły w rozsądnej cenie

zakupy: Ksiązki tematyczne; maj 2017

plusy: Dostępność wybranych tytułów

minusy: zamównienia preorder nieustalonych premierowo książek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER