Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

pawelsochacki rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411090 z 02.05.2017

zależało mi na sprowadzeniu książek z zagranicy

zakupy: Getty Trust Publications J. Paul Getty Museum, A History of; kwiecień 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ven rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410998 z 30.04.2017

Kupuję w tym sklepie od paru lat i zawsze jestem zadowolony z szerokiej oferty i przystępnych cen.

zakupy: Superintelligence: Paths, Dangers, Strategies; marzec 2017

plusy: Szeroka oferta, bezproblemowa realizacja

minusy: brak znaczących wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410850 z 28.04.2017

Zakupiona książka pomimo,że sprowadzana dotarła w ciągu ok.1O dni. Doskonale opakowana, zgodna z zamówieniem. Cena nie wygórowana. Z pewnością powrócę tutaj na kolejne zakupy.

zakupy: Magical amigurumi toys by Mari Liis-Lille; kwiecień 2017

plusy: Uczciwość, szybkość, towar, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycjatko rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410414 z 23.04.2017

Sklep ten jako jedyny posiadał w ofercie książkę, która mnie interesowała. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%.

zakupy: Sebastiao Salgado: Workers; kwiecień 2017

plusy: Niezrównana szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie znalazłam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410382 z 22.04.2017

Godny polecenia sprzedawca. Bardzo dobry kontakt, darmowa dostawa i wysyłka w terminie. Bardzo dużym plusem jest wycena i sprowadzanie książek na życzenie.

zakupy: Książki wydawnictwa Barnes & Noble.; marzec 2017

plusy: Wycena i sprowadzanie książek na życzenie.

minusy: Długi okres oczekiwania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410206 z 20.04.2017

Znam już ten sklep, to nie moje pierwsze zakupy. Zawsze książki przychodzą w terminie ..., a od pewnego czasu nawet znacznie przed terminem, w ciągu 3-4 dni roboczych! Poza tym na bieżąco mam informacje na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Jak już kiedyś napisałem w swej opinii - solidna firma. Ceny do zaakceptowania, no cóż książki z zagranicy zawsze będą droższe niż nasze krajowe. Polecam.

zakupy: Botanical drawing using graphite ...; kwiecień 2017

plusy: Już wymieniłem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409346 z 07.04.2017

Dobry asortyment oraz ceny, rzetelna obsługa ( dostarczenie przesyłki)

zakupy: Foster - Maurice; kwiecień 2017

plusy: cena i asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409338 z 07.04.2017

Kolejne zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Pracownicy sklepu spełniają też dość dziwaczne wymogi mojej Księgowości za co im szczerze dziękuję/

zakupy: Anderson - Seals, craft and community in Bronze Age Crete, ; kwiecień 2017

plusy: możliwość śledzenia drogi książki, dobre ceny i terminy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Volfer rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409038 z 03.04.2017

Wielki wybór zagranicznej literatury, szczególnie mang, w tym tych które nie są popularne w Polsce przez co są bardzo trudno je kupić. Tutaj natomiast ten problem nie istnieje :) Jedyny sklep w Polsce gdzie udało mi się znaleźć najnowszą mangę Himekawy po angielsku i to już jest coś. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, bardzo miła obsługa, cena książek oraz duża różnorodność jest tym co na pewno zachęci mnie w najbliższej przyszłości do zakupu kolejnej książki, również tego samego autora co za pierwszym razem, ale następną i zapewne też i poprzednie części, jednym słowem POLECAM!!!

zakupy: The Legend of Zelda Twilight Princess vol.1 Akira Himekawa; kwiecień 2017

plusy: Duża różnorodność, Obsługa, Cena,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408038 z 18.03.2017

Na sklep natknąłem się przypadkiem, przeglądając strony internetowych dostawców książek w poszukiwaniu interesującej mnie pozycji. Sklep KrainaKsiążek.pl posiadał w ofercie poszukiwany przeze mnie towar nie tylko w najniższej cenie, ale również w odpowiedniej szafie graficznej. Byłem na bieżąco informowany o statusie realizacji przesyłki od jej zamówienia, aż do odbioru. Bardzo sprawnie działający i rzetelny sprzedawca. Kupującym serdecznie polecam.

zakupy: Africanus. El hijo del consul.; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Nie mam pojęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Running Wild rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407778 z 15.03.2017

Księgarnia jak najbardziej spełniła moje oczekiwania! Dostałem książkę w ekspresowym terminie i na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie.

zakupy: Książka; marzec 2017

plusy: niskie ceny, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kschabowski rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407562 z 11.03.2017

Wybrałem sklep krainaksiazek.pl bo miał w ofercie książkę (trudno dostępną w Polsce) w o wiele niższej cenie niż inni sprzedawcy, dodatkowo nie musiałem płacić za przesyłkę. Książka była sprowadzana z zagranicy, a przesyłkę otrzymałem ekspresowo. Szczerze polecam!!!

zakupy: ", Pocket Ref", Thomas J. Glover; marzec 2017

plusy: szeroka oferta, niskie ceny, darmowa i szybka wysyłka,

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407166 z 06.03.2017

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Serdecznie dziękuję i polecam. :)

zakupy: książka; marzec 2017

plusy: Profesjonalne podejście.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407158 z 06.03.2017

Bo spełnia moje oczekiwania!!!

zakupy: Husserls Philosphie der Mathematik; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy!!!

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JoRoGa rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 406994 z 03.03.2017

W krainie Książek znalazłam szeroką ofertę specjalistycznych książek w języku niemieckim. Obsługa i cały proces zakupów w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: książka; marzec 2017

plusy: Są tu książki w jęz. niem., które mogę kupić za zł.

minusy: Jeszcze nie znam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 406982 z 03.03.2017

Kolejne zamówienie i po raz kolejny spotykam się z miłą obsługą, szybkością i łatwością realizacji zamówienia, konkurencyjnymi cenami, pięknymi książkami.

zakupy: Książki; luty 2017

plusy: Czytelny interfejs strony, szeroka oferta, dobra obsługa

minusy: Nie mogę wymyśłeć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baranek Boży rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 406578 z 27.02.2017

To już moje 28-me zamówienie i jak zwykle spotkałem się z pełnym profesjonalizmem.

zakupy: Książka; luty 2017

plusy: Sprawne działanie, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405934 z 17.02.2017

Jak poprzednio: KK oferuje dobrą cenę, szybką przesyłkę i dokładne o niej wiadomości na każdym etapie.

zakupy: Angela Wardle [et al.] - Glass working on the margins of Rom; luty 2017

plusy: Jest.

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MD rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405722 z 14.02.2017

Książki zagraniczne w niskich cenach. Szybko i sprawnie :)

zakupy: Manic Botanic, Daydreams; luty 2017

plusy: ceny, dostępność towaru, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404806 z 03.02.2017

bogata oferta, szybka realizacja

zakupy: niemiecki podrecznik fizyki; luty 2017

plusy: solidnoność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER