Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bogdan Tadzik rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404534 z 31.01.2017

Dlatego, że realizuje dokładnie moje zamówienia.

zakupy: Fichte; styczeń 2017

plusy: Szybkość dostawy!!!

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404526 z 31.01.2017

Bardzo atrakcyjna cena, bardzo szybka i sprawna wysyłka. Książka w stanie idealnym. Serdecznie polecam!

zakupy: David Monn-the art of celebrating; styczeń 2017

plusy: Atrakcyjna cena książki, szybka i bardzo dogodna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404442 z 31.01.2017

Bardzo dobra komunikacja, książki w dobrym stanie. Jestem zadowolona z usługi.

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: doskonała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornel rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404142 z 26.01.2017

Bardzo dobra komunikacja oraz mila obsluga. Ksiazka w idealnym stanie

zakupy: An Atlas of Animal Anatomy for Artists; styczeń 2017

plusy: komunikacja

minusy: DPD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404014 z 25.01.2017

Książki sprowadzone błyskawicznie, w zbiorach znajdują się tytuły niedostępne w innych sklepach. Kontakt mailowy również szybki i przyjemny. Na pewno będę korzystać jeszcze z Krainy Książek wiele razy.

zakupy: książki; styczeń 2017

plusy: ogromny wybór literatury, wycena innych pozycji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403114 z 12.01.2017

Sklep wybrałem ponieważ można w nim robić zakupy za kupony z platformy MyBenefit oraz z uwagi na dostępność zagranicznych książek.

zakupy: książki; styczeń 2017

plusy: Działa z MyBenefit, szybka dostawa, zagraniczne książki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402634 z 06.01.2017

Bardzo szybka realizacja, profesjonalna obsługa i najważniejsze - możliwość zamówienia książek niedostępnych na naszym rynku. Pozdrawiam i polecam.

zakupy: Książka; styczeń 2017

plusy: Bezpośredni i nieutrudniony kontakt z klientem.

minusy: Nie widzę chwilowo większych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elfka nie ma zdania o KrainaKsiazek.pl opinia nr 402506 z 04.01.2017

Zamówiłam po raz pierwszy z Krainy Książek, więc dlatego ta opcja. Z pierwszego zakupu jestem zadowolona i będę kolejne zamówienia też realizować w tym sklepie. Mają w swojej ofercie książki, jakie mnie interesują, których nie mogę kupić wygodnie w innym sklepie. Błyskawiczna dostawa, mimo, że książki były sprowadzane z zagranicy.

zakupy: mangi; styczeń 2017

plusy: duży wybór, wygodne formy płatności, szybka dostawa,

minusy: na dzień dzisiejszy wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402430 z 03.01.2017

Niesamowicie łatwy kontakt ze sprzedawcą. Wszystko na najwyższym poziomie. Możliwość wyboru terminu wysyłki, WIELKI PLUS pod kazdym względem. Polecam zdecydowanie!!!

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: Łatwo, szybko i na temat :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402194 z 30.12.2016

Sprzedawca bez zarzutu. Książka sprowadzona bardzo szybko, pełna informacja na bieżąco o losach przesyłki. Jedyna wada, to praca kuriera, który zostawił przesyłkę w sklepie po sąsiedzku (!), mimo że czekałem cały dzień pod wskazanym w zamówieniu adresem. Księgarnia działa bardzo dobrze, ale może powinna przypatrzeć się pracy firmy kurirerskiej.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Informacja o dostępności towaru

minusy: Firma kurierska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401622 z 22.12.2016

Już siedem razy korzystałem z tego sklepu (wszystko z zagranicy). Nigdy nie było żadnych problemów, raz musiałem czekać na książkę miesiąc ale zostałem o tym poinformowany jakoś zaraz po zamówieniu i wyraziłem zgodę na dłuższy okres realizacji.

zakupy: Książki; grudzień 2016

plusy: Duży wybór pozycji obcojęzycznych

minusy: Nie zauważyłem takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Venom rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401606 z 22.12.2016

Bogaty wybór wydawnictw, niskie ceny, darmowa dostawa.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: Wszystko co najlepsze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401502 z 21.12.2016

Jestem zadowolony z usługi. Sklep jako jedyny z Polski mógł dostarczyć tą książkę z zagranicy.

zakupy: First-Time Gardener/ Kim Wilde; grudzień 2016

plusy: Solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401042 z 16.12.2016

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie Kraina Książek ,bardzo dobra obsługa oraz bardzo szybka i sprawna realizacja zamówionego towaru,Polecam.

zakupy: Once Upon a Time - Behind the Magic; grudzień 2016

plusy: Doskonała obsługa oraz doskonała i sprawna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula nie poleca KrainaKsiazek.pl opinia nr 400902 z 15.12.2016

Sklep owszem oferuje książki niedostępne w innych miejscach w Polsce, niestety nie potrafię pojąć jak można wysłać książkę wartą 120 zł owiniętą w kawałek tektury, z wystającymi brzegami z "przesyłki". Książka została dostarczona w kiepskim stanie, z pogiętymi i uszkodzonymi, zawilgotniałymi rogami. Gdyby nie to, że czekałam długo na przesyłkę i potrzebuję pilnie tej książki to na pewno bym zwróciła.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: trudno dostępne ksiązki, szeroki asortyment

minusy: fatalne pakowanie książek do wysyłki

Odpowiedź sklepu 16.12.2016

Po kontakcie z Klientką problem został rozwiązany, czekamy na wiadomość mailową, aby dopełnić ustaleń telefonicznych i udzielić rekompensaty.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400794 z 15.12.2016

Bogata oferta książek anglojęzycznych, możliwość zamówienia pozycji, których nie ma w katalogu w tym używanych. Bardzo dobry kontakt.

zakupy: Ruined Amy Tintera; grudzień 2016

plusy: bogata oferta, bardzo dobry kontakt z działem obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400778 z 14.12.2016

Wybrałem ten sklep na podstawie recenzji i nie zawiodłem się. Wzorowa obsługa. Bardzo mocno polecam!!!

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Sumienność i skrupulatność.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400734 z 14.12.2016

Szeroka oferta książek z zagranicy i atrakcyjne ceny wysyłki. Możliwość śledzenia każdego etapu przygotowywania i wysyłki zamówienia. Polecam sklep.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Szeroki asortyment książek, kontrola nad zamówieniem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400586 z 13.12.2016

Duży wybór. Rozsdne ceny. Bardzo dobra obsługa.

zakupy: ksiażki; listopad 2016

plusy: duży wybór, przyzwoite ceny, dobra obsługa

minusy: -brak-

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400318 z 10.12.2016

Profesjonalnie, sprawnie, szybko i bezproblemowo. Mimo, że zamówiona książka musiała być sprowadzona zza granicy. Szczegółowa informacja o stanie zamówienia na każdym etapie realizacji. Jak dla mnie, to relatywnie tanio. Taniej niż przy zamówieniu przez eBay, czy Amazon. Zapewne jeszcze niejednokrotnie skorzystam, jeśli oczywiście sklep utrzyma taką jakość świadczonych usług.

zakupy: Najnowszy katalog pieniędzy papierowych USA; grudzień 2016

plusy: Dobra informacja o stanie zamówienia.

minusy: Na razie nie zauważylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER