Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

coach2 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 393878 z 24.09.2016

Kiedyś Podjęli się realizacji zamówienia, za przystępną cenę i tak już zostało.

zakupy: Japanese Infantry Arms In World War II; wrzesień 2016

plusy: Poważne podejście do swojej pracy.

minusy: Narażanie się na niespodziewane okoliczności.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 393818 z 23.09.2016

Wszystko jak zawsze w porządku, polecam :)

zakupy: książki; wrzesień 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 393710 z 22.09.2016

Oczekiwania spełnione w 100%. Sklep wybrałam losowo. Bardzo duży asortyment, łatwość wyszukiwania. Konsultanci bardzo grzeczni i co najważniejsze informacja zwrotna o zmianach statusu zamówionych książek była błyskawiczna. Jeżeli będę w przyszłości kupować książki to tylko przez sklep kraina.książek

zakupy: Książki i podręczniki; wrzesień 2016

plusy: dobra komunikacja z klientem, terminowość dostawy,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 393546 z 20.09.2016

Bawię się językiem programowania Lua. Kilka lat temu ściągnąłem z Internetu podręcznik w postaci elektronicznej (PDF). Wydrukowałem drukarką atramentową kilkaset stron, zużywając dużo cennego tuszu - nie wspominając o papierze. W Krainie Książek natknąłem się na ofertę kolejnego wydania tej książki (nowszego, aktualniejszego). I po kilkunastu dniach miałem już w ręku porządnie wydrukowany i oprawiony egzemplarz. Oczekując na kuriera nie martwiłem się o los mojego zamówienia: regularnie przychodziły maile z informacją o statusie paczki. Kraino Ksiązek! Dzięki! Życzę powodzenia w biznesie... Z poważniem

zakupy: Programming in Lua, Forth Edition; wrzesień 2016

plusy: Dobry kontakt z klientem

minusy: Ceny trochę wyższe niż przystępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 393502 z 19.09.2016

Długo poszukiwałem książki i dzięki Krainie książek udało mi się ją nabyć. Doskonała komunikacja pomiędzy Sprzedawca a Kupującym.

zakupy: Książki anglojęzyczne; wrzesień 2016

plusy: Bardzo szeroka oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 393202 z 15.09.2016

Wybrałem Krainę książek ponieważ jako jedyny sklep w Polsce posiada książki których długo poszukiwałem.

zakupy: Książki; wrzesień 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt z klientem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 393198 z 15.09.2016

Na każdym etapie realizacji zamówienia otrzymywałam od Księgarni informację co dzieje się z moim zamówieniem. Zamawiałam książki, które trzeba było sprowadzić z zagranicy, więc nastawiłam się na długie oczekiwanie na przesyłkę, a tu miła niespodzianka - w dziewięć dni otrzymałam pierwszą turę zamawianych pozycji, a pozostałe doszły do mnie dwa dni później. Fachowa i miła obsługa, rzetelna i szybka dostawa - serdecznie polecam!

zakupy: Piano Adventures - cała seria Faber; wrzesień 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia, fachowa i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

achrzesz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 392574 z 07.09.2016

Dobry kontakt. Terminowa dostawa

zakupy: Książki komputerowe anglojęzyczne; wrzesień 2016

plusy: Szybka odpowiedź na zapytanie. Dobry kontakt

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Garstka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 392570 z 07.09.2016

1. Dostępne książki w języku angielskich, których poszukiwałem 2. Niedostępne w ofercie książki sprowadzane na zamówienie 3. Doskonała obsługa, cierpliwe wyjaśnianie moich wątpliwości i odpowiadanie na pytania

zakupy: Psychology led astray; wrzesień 2016

plusy: Sprowadzanie książek na zamówienie. Przyjazny kontakt.

minusy: Liczyłbym na ciut niższe ceny (ale to tylko marzenie)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 391650 z 25.08.2016

Duży wybór zagranicznych tytułów, darmowa i bardzo sprawna dostawa, użyteczny system informowania o statusie zamówienia. Zamawiałem pierwszy raz i nie zawiodłem się, naprawdę polecam!

zakupy: ksiazki; sierpień 2016

plusy: darmowa, szybka dostawa, duży wybór, rozsądne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pajszuga rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 391250 z 18.08.2016

Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia.Bardzo dziękuję. Na pewno jeszcze wiele razy skorzystam z waszego sklepu.

zakupy: faktura vat nr 362/08/2016; sierpień 2016

plusy: Wspaniał informacja o przebiegu realizacji zamówienia

minusy: Nic nie można złego powiedzieć ani napisać same zalety

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 390570 z 09.08.2016

Sklep wybrałem z powodu osobistej niemożności zakupu książki na Amazonie. Wszystko przebiegało ekstra. Za chwilę zamawiam następną książkę

zakupy: Juergen Blechschmidt (Hrsg) Papierverarbeitungstechnik; sierpień 2016

plusy: Błyskawica

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 389270 z 22.07.2016

Już wiele razy zamawiałem tutaj książki i nigdy nie było żadnych problemów.

zakupy: książki; lipiec 2016

plusy: rzetelność

minusy: można by jeszcze poszerzyć ofertę, ale i tak jest już do

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bh rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 389038 z 20.07.2016

Jedynie w tym sklepie mogłam kupić książkę anglojęzyczną, która mnie interesowała

zakupy: with my eyes wide open; lipiec 2016

plusy: kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 389010 z 19.07.2016

Sprawnie i szybko, polecam

zakupy: książki; lipiec 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 388838 z 18.07.2016

Pracują tam profesjonaliści, tanio, szybka dostawa, szeroka oferta dla moich zainteresowań intelektualnych

zakupy: Książki, Poradniki; lipiec 2016

plusy: Profesjonalizm,rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 388690 z 16.07.2016

Od wielu już lat korzystam z usług Krainy Książek, ponieważ jest to według mnie najsolidniejsza firma w tej branży. Zamawiam często książki rzadkie, z powodu swojej profesji, zamawiane poza krajem. Firma z tych zamówień wywiązuje się bardzo dobrze, szybko i sprawnie.

zakupy: książki na indywidualne zamówienie, zagraniczne; lipiec 2016

plusy: to profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 388614 z 15.07.2016

Chciałabym przekazać swoje ogromne zadowolenie ze współpracy ze sklepem Kraina Książek i pochwalić dbałość jaką sklep wkłada w swoją pracę. Wszystkie produkty zakupione w Krainie Książek są w idealnym stanie, a kontakt ze sklepem zawsze jest profesjonalny. Zakupy u w Krainie Książek to sama przyjemność.

zakupy: książki oraz karty; lipiec 2016

plusy: dbałość o towar, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

coach2 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 387846 z 06.07.2016

Kupowałem w tym sklepie wcześniej.

zakupy: Tactics of the Imperial Japanese Army; lipiec 2016

plusy: W miarę szeroka oferta i cena do zaakceptowania.

minusy: Uszkodzenia książek podczas transportu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rościsław rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 387326 z 30.06.2016

Wybrałam ten sklep dlatego że on miał w dostępności książkę którą tak długo szukałem. Całkiem spełnił moje oczekiwania, chyba że dostawa trwała dłużej niż było wskazano. Polecam.

zakupy: Książka Game of Thrones; czerwiec 2016

plusy: Jakość obsługi, szybkie odpowiedzi pracowników

minusy: Czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER