Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kakaladze rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 386738 z 23.06.2016

Aktualnie korzystałem z 3 sklepów które sprowadzają książki z USA do Polski, jedynie Kraina Książek spełniła moje wymagania, świetny kontakt, wiele statusów które utwierdzają mnie w tym że wszystko pójdzie bezproblemowo, w miarę atrakcyjne ceny jak na pośrednika. W dodatku szybka realizacja zamówień kolejno 10 i 7 dni roboczych. Warto też podkreślić dobre pakowanie, wszystko zapakowane w karton poza tym książki w środku dodatkowo zabezpieczone bezpośrednio folią bąbelkową.

zakupy: Umineko When They Cry ep4 vol 2, vol 3; czerwiec 2016

plusy: Terminowość, dobre pakowanie, swietny kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 386678 z 23.06.2016

Szukałem możliwości sprowadzenia książki naukowej wydanej w małym nakładzie 300 egz. przez czeską oficynę Barrister i Muzeum w Brnie. Pozycję tę sprowadzono błyskawicznie w bardzo dobrym stanie. Jestem pod wrażeniem operatywności w działaniu. Polecam!

zakupy: Z.Kazlepka.Ostrov italskeho vkusu.Brno 2011; czerwiec 2016

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia (przed terminem)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 386174 z 17.06.2016

Duża oferta, dobre ceny, szybki czas sprowadzenia

zakupy: książki; czerwiec 2016

plusy: dyży wybór rzadszych tytułów, dobre ceny, czas dostawy

minusy: sprowadzanie książek z zagranicy, ale czas nie jest zły

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 385422 z 10.06.2016

Bardzo uczciwe podejście do klienta. Nie sprzedają kota w worku. Wyśmienita komunikacja - informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Czas dostawy zależny od kontrahentów - w Polsce - błyskawiczny. Polecam z przekonaniem.

zakupy: książka w języku angielskim; czerwiec 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 385410 z 10.06.2016

od lat korzystam, rezultat zawsze bardzo dsobry

zakupy: Advanced Calculus z 1924 r. z antykwariatu w Bostonie; czerwiec 2016

plusy: szybkie i skuteczne działanie w kzżdym obszarze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacper nie poleca KrainaKsiazek.pl opinia nr 384690 z 04.06.2016

Sklep wybrałem z powodu niskich cen, chęci wspierania lokalnego sprzedawcy i swobodnego kupowania zagranicznych książek bez pośrednictwa Ebay, Amazon, płatności PayPal itd. To już trzecia książka, którą kupiłem u tego sprzedawcy, i zdecydowanie ostatnia. Za pierwszym razem książka za 160zł miała przygniecioną obwolutę - mi to nie przeszkadza, ale dla niektórych kolekcjonerów mógłby to być spory zawód. Za drugim razem książka miała kilka defektów na okładce: w kilku miejscach odprysk lakierowanej powierzchni. Tu już, przyznam, byłem wyraźnie zniechęcony, ale jakoś to przełknąłem. Teraz jednak, przy trzecim zamówieniu, znowu defekt - książka ma wyraźnie wgniecione dolne rogi, łącznie z obwolutą. Nie po to, do cholery, płacę duże pieniądze za NOWĄ książkę w ładnej edycji - jeśli zależałoby mi na samym przeczytaniu, kupiłbym używaną edycję paperback, albo przeszedłbym się do biblioteki. Od lat zamawiam książki za pośrednictwem Ebaya, lecą do mnie głównie z Anglii, Niemiec, zdarzały się nawet ze Stanów - ANI RAZU nie miałem podobnych problemów. Da się? Dziękuję za takie cebulane pośrednictwo. Nigdy więcej nie kupię w KrainieKsiążek i będę ochoczo szerzył tę negatywną opinię wśród znajomych kupujących dużo książek. Wolę zapłacić więcej za zakupy za granicą, niż dać zarobić miernotom, które nie potrafią przechowywać/ zabezpieczać książek, znaleźć lepszego dostawcy, czy jaką tam wymówkę jeszcze mogliby sobie wymyślić.

zakupy: Hobbit 60th Anniversary Edition; czerwiec 2016

plusy: Cena

minusy: Jakość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 384622 z 03.06.2016

Poszukiwałam ksiażki anglojęzycznej, której nie było w ofercie żadnego sklepu.Kraina Ksiażek sprowadziła tę pozycję z zagranicy specjalnie dla mnie w bardzo dobrej cenie.Jestem BARDZO zadowolona!

zakupy: Betty Bib's Fairy Field Guide; czerwiec 2016

plusy: Natychmiastowy kontakt z klientem w sprawie zamówienia

minusy: Brak możliwości osobistego odbioru przesyłki na poczcie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pirox rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 384098 z 28.05.2016

Rzetelny sprzedawca który bardzo profesjonalnie podchodzi do transakcji. Osobiście byłem zdumiony błyskawiczną przesyłka książki (dodam że z zagranicy). Cena również zasługuje na uwagę gdyż jest przystępna.

zakupy: World of Warcraft: Chronicle, Volume 1; maj 2016

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówień

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan Tadzik rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 382610 z 13.05.2016

Dlatego, że oferuje dobre książki po bardzo przystępnych cenach!!!

zakupy: H. Skolomowsk: Polish Analytical Philosophy; maj 2016

plusy: Fachowa obsługa!!

minusy: Czas dostawy książek??

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 382598 z 13.05.2016

Rzetelna i profesjonalna obsługa

zakupy: ksiazki zagraniczne na indywidualne zamówienie; kwiecień 2016

plusy: rzeczowość i szybkość w realizacji zamówień

minusy: nie zauważyłąm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Translator rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 382594 z 13.05.2016

Oceniany sklep ma bardzo duża ofertę książek, nigdzie indziej niedostępnych.

zakupy: Książki anglojęzyczne.; maj 2016

plusy: rzetelność

minusy: czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 382586 z 13.05.2016

Ten sklep spełnił moje oczekiwania. Książki odebrałam już po 12 dniach od daty zamówienia, a zapowiedziany czas oczekiwania wynosi 3 tygodnie. Wszystko poszło sprawnie. Książki w stanie idealnym. W pozycji "Tweak" zabrakło mi napisanych rozmiarów książki.

zakupy: ", Tweak", , ", We all fall down: living with addiction; maj 2016

plusy: Szybki termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 382034 z 06.05.2016

Solidnie i niedrogo, duży wybór, polecam :)

zakupy: książki; maj 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anmi rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 381570 z 02.05.2016

To mój kolejny zakup w tym sklepie internetowym i jak zwykle wszystko bez zarzutu.Czas oczekiwania na książkę na zamówienie z terminem 4-8 tygodni wyniósł 7 dni.Byłem mile zaskoczony.Bardzo sobie cenię możliwość robienia zakupów w tym sklepie.

zakupy: Książki z nutami; kwiecień 2016

plusy: Całokształt organizacyjny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 381534 z 01.05.2016

Kraina Książek daje możliwość zakupu wybranych, trudno dostępnych książek i DVD. Usługa jest fachowa: sklep działa szybko, solidnie, a pracownicy uprzejmi i kompetentni. Polecam z przekonaniem.

zakupy: Dr Lam's Adrenal Yoga Exercise DVD Set Volume 1-4; maj 2016

plusy: Obszerna oferta, b.dobra obsługa, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

isoetes rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 381246 z 28.04.2016

Bogata oferta książek sprowadzanych z zagranicy. Dzięki darmowej wysyłce, jak się zamówi np. 2 książki, to wychodzi taniej niż w dużym zachodnim sklepie wysyłkowym na A czy portalu aukcyjnym na E. I do tego nie trzeba płacić przez pośredników. Polecam.

zakupy: Ancestor's tale, Your inner fish; kwiecień 2016

plusy: bogata oferta książek anglojęzycznych, niskie ceny

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 380534 z 21.04.2016

Szybko, profesjonalnie mimo, ze przesyłkę zamawiano za granicą, Zdecydowanie polecam

zakupy: Ksiąźka; kwiecień 2016

plusy: Szybko i profesjonalnie

minusy: Nie stwierdzam zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugenia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 380426 z 20.04.2016

Mam możliwość kupowania książek i czasopism również na indywidualne zamówienie.Jest bardzo dobry kontakt z pracownikami księgarni,są bardzo życzliwi i merytoryczni.Korzystam z księgarni już 8 lat i jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Książki; marzec 2016

plusy: duży wybór książek,możliwość zamówień indywidualnych

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 380334 z 19.04.2016

Bo zawsze, gdy zamówie, jestem potem pod wrażeniem, że tak szybko i w takich dobrych cenach. Konkurencji chyba nie mają żadnej... Tylko pogratulować. A książek wiele ze Stanów czy UK...

zakupy: Książki sprowadzane z zagranicy (i nowe, i używane); kwiecień 2016

plusy: Te ceny... I szybkość - zadziwiająca.

minusy: Nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 379826 z 15.04.2016

Bardzo często zamawiam tu książki i jeszcze nigdy się nie zawiodłam, polecam :)

zakupy: książki; kwiecień 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER