Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 378918 z 08.04.2016

Kolejny raz zamawiam książki w tym sklepie. Za każdym razem obsługa jest bardzo fachowa i błyskawiczna. Dokładne informacje o statusie zamówienia przychodzą na e-mail, terminy są dotrzymywane (często książki przychodzą wcześniej). Polecam.

zakupy: Daniel Keyes- Flowers for Algernon; kwiecień 2016

plusy: Ogromny wybór książek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 378182 z 31.03.2016

Wybrałam ten sklep ponieważ można w nim zamówić książki, które są niedostępne w innych księgarniach.

zakupy: Kaiserin Elisabeth Ihre Leben Ihre Seele Ihre Welt; marzec 2016

plusy: Bogata oferta i świetna obsługa

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 376798 z 18.03.2016

Jako jedyny ze znalezionych przeze mnie sprzedawców był w stanie sprowadzić specjalistyczną książkę z niszy wydawniczej - hobbystycznie wydaną monografię traktującą o żeglarskiej klasie OK Dinghy.

zakupy: Completely OK The history, techniques and sailors of the OK; marzec 2016

plusy: dostępność towaru

minusy: brak znanych mi wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 376590 z 16.03.2016

Jedyny sklep, w którym dostałam książkę, której szukałam. Obsługa – pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.

zakupy: książka obcojęzyczna; marzec 2016

plusy: tytuły, które ciężko dostać

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 374806 z 01.03.2016

Książki otrzymałem bardzo szybko, w przystępnej cenie. Pełen profesjonalizm!

zakupy: Książki obcojęzyczne; marzec 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorotaT rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 374722 z 29.02.2016

Był to jedyny sklep w kraju, gdzie mogłam otrzymać wszystkie poszukiwane książki angielskojęzyczne, w dodatku w korzystnych cenach. Realizacją zamówienia jestem zachwycona!

zakupy: książki R.A. Salvatore; luty 2016

plusy: bogaty asortyment, powiadamianie o realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 373810 z 20.02.2016

Bardzo duzy wybor, sprawnie wszystko zalatwione, bezproblemowa komunikacjim slowni. I na dodatek szanuja klienta. W pelni polecam tgo dostawce

zakupy: ksizka; luty 2016

plusy: bardzo dobra organizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 373722 z 19.02.2016

Wybrałam sklep, ponieważ szukałam książek anglojęzycznych, a sklep Twoja Książka również realizuje zamówienia z zagranicy. Polecam sklep Twoja Książka.

zakupy: książki; luty 2016

plusy: Bardzo dobra komunikacja meilowa. Udzielany rabat.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 373402 z 16.02.2016

Szybko i sprawnie, jak zawsze bez problemu, polecam :)

zakupy: książki; luty 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 372766 z 11.02.2016

Ponieważ oferuje zagraniczne książki w przystępnych cenach i dostarcza je w możliwie najkrótszym czasie, dobrze opakowane.

zakupy: książki Zane Greya; luty 2016

plusy: Dostępność, terminowość i szybka obsługa

minusy: Moim zdaniem nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 372342 z 08.02.2016

Bardzo bogata oferta, umiarkowane ceny i wzorowy kontakt pomiędzy kupującym i sprzedającym. Kupuję tu książki od wielu lat i oby jak najdłużej.

zakupy: On The Origin of Species i inne; luty 2016

plusy: Opisałem w opinii

minusy: brak powodów do narzekań

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 372322 z 08.02.2016

Sklep mnie nie zawiódł, książka przyszła w stanie dobrym w czasie który był podany i nie było żadnych problemów ze sprowadzeniem. Wadą jest fakt że dzień, dwa później nagle cena spadła o 10zł ale jako że to książka importowana to przymknąłem na to oko. Nie rozumiałem tylko dlaczego wartość produktu na przesyłce podana była jako 1zł.

zakupy: Umineko When They Cry, Volume 1: Legend of the Golden Witch; styczeń 2016

plusy: Czas realizacji prawidłowy, asortyment, kontakt

minusy: Ceny sprowadzenia czasami przewyższają inne sklepy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KamiL rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 372286 z 08.02.2016

Duży wybór książek niedostępnych w Polsce, dobry kontakt z klientem. Elastyczne podejście do rozwiązywania problemów w trakcie realizacji zamówienia.

zakupy: Książki; grudzień 2015

plusy: Asortyment, obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 372126 z 06.02.2016

Polecam!!! Szybki kontakt, rzeczowe odpowiedzi na pytania. Zamówienie zrealizowane ekspresowo (ze względu na konieczność sprowadzenia książek spoza Polski realizacja miała trwać ok. 4 tygodni; zamówione pozycje otrzymałem po 2 tygodniach).

zakupy: Książki; luty 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 371874 z 04.02.2016

posiada ksiazki ktorych nigdzie niema

zakupy: ksiazka; luty 2016

plusy: doskonala i b.szybka informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 371226 z 28.01.2016

Doskonały sklep, solidny i niezbyt drogi, polecam :)

zakupy: książki; styczeń 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KH rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 370946 z 27.01.2016

W sklepie KrainaKsiążek.pl zapłaciłam za książki i przesyłkę znacząco mniej niż u zagranicznego dostawcy.

zakupy: Książki autorstwa Andrei Beaman; styczeń 2016

plusy: Przystępne ceny, wyczerpujące informacje mailowe.

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adrian rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 370858 z 26.01.2016

Tylko ten sklep pomógł mi fachowo od początku do końca (wraz z przesyłką kurierską) sprowadzić rzadką książkę z zagranicy i to tak krótkim czasie!!!!

zakupy: The Roman Breviary - Flexible cover (Black Leather), 3-Volum; styczeń 2016

plusy: Doskonała obsługa, doskonały kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 370686 z 25.01.2016

Jak zawsze szybko, sprawnie i solidnie, polecam :)

zakupy: książki; styczeń 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 370562 z 24.01.2016

Tylko ten sklep umożliwił mi zakup potrzebnej książki. Inne nie były w stanie zrealizować zamówienia. Tym samym, spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Adrenal Fatigue Syndrome. M.Lam, D.Lam; grudzień 2015

plusy: Szeroka oferta, terminowość, obsługa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER