Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2329
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2355 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michał FILIP rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 369990 z 19.01.2016

Szukałem sklepu który posiadałby wybór książek i komiksów zagranicznych, w szczególności wydawanych po angielsku. Na jakimś z blogów znalazłem adres tego sklepu. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w nim. Korzystałem z jego usług wielokrotnie. Prawda, że na sprowadzane książki trzeba często długo czekać. Informacja o czasie dostawy jest jednak podana na stronie kupowanej książki. Składając zamówienie wiemy ile może potrwać jego realizacja

zakupy: książki; grudzień 2015

plusy: wybór, dobre opisy, opcje wysyłki, info o czasie dostawy

minusy: - nie mam zasterzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GingerX rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 369958 z 19.01.2016

Sprowadzają książki z zagranicy

zakupy: książki; styczeń 2016

plusy: Sporowadzanie książek z zagranicy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 369946 z 19.01.2016

Wszystko w najlepszym porządku, jak zawsze, polecam :)

zakupy: książki; styczeń 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karrr rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 369602 z 16.01.2016

Wszystko zgodnie z planem. Książki w dobrym stanie, przyszły nawet dzień przed czasem. Solidnie zapakowane, taniej niż u konkurencji

zakupy: książki; styczeń 2016

plusy: wlasciwa realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alice rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 369394 z 14.01.2016

Wybrałam tę księgarnię, bo przez jakiś czas tylko tu była dostępna jedna z książek, a potem przez jakiś czas tu było najtaniej, o wiele taniej, taaaak, twarda okładka, po angielsku. Darmowa wysyłka od stosunkowo niskiej wartości zamówienia. Moje oczekiwania absolutnie zostały spełnione i zamierzam tu zostać. Podoba mi się też przejrzystość szablonów, można wszystko łatwo i szybko sprawdzić, cała wędrówka książek "na żywo". I naprawdę szybka realizacja zamówienia z zagranicy, a były to dwie książki wędrujące oddzielnie i w okresie między przed Bożym Narodzeniem i dalej. Dobra komunikacja, profesjonalna obsługa. Dziękuję i polecam.

zakupy: książki; grudzień 2015

plusy: wybór, terminowość, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

swiustak78 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 368690 z 08.01.2016

POLECAM!!!!

zakupy: Watykan Sp. z o.o. Z tajnego archiwum, Jego świątobliwość, Tajemni; styczeń 2016

plusy: nie ma wad

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 367966 z 31.12.2015

Rekomenduję tego sprzedawcę, nie trzeba czekać miesiącami na zamówione książki zza granicy. Wszystko w terminie, niskie ceny.

zakupy: Książka na zamówienie; grudzień 2015

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malciaf rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 366762 z 20.12.2015

Bardzo sprawna obsluga, duzy wybor i przede wszystkim możliwość zapłacenia kuponami Mybenefit :)

zakupy: książki; grudzień 2015

plusy: sprawna obsluga

minusy: 5-8 Dniowy czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 365426 z 11.12.2015

Tylko tu są dostępne produkty które potrzebowałam.

zakupy: książki; grudzień 2015

plusy: duży asortyment, szybkość w działaniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 364210 z 04.12.2015

Sklep wybrałam,ponieważ mogłam w nim kupić książki,których szukałam i w niższej niż w innych sklepach cenie.Książki dotarły w terminie.Na pochwałę zasługuje Pani,która pomogła mi w zarejestrowaniu się i zamówieniu książek.Pierwszy raz korzystałam z tego sklepu,ale na pewno polecę go znajomym.

zakupy: książki Ann Blockley z uk; grudzień 2015

plusy: fachowość,życzliwość,szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 363702 z 01.12.2015

Już parę razy korzystałam z usług tego sprzedawcy i mogę z czystym sumieniem polecić go każdemu. Nie dość, że strona internetowa jest przejrzysta, a sklep dysponuje ogromną ofertą książek (nie miałam żadnego problemu ze znalezieniem nawet mało znanych tytułów), to na dodatek nie ma żadnych problemów z przesyłką. Sprzedawca dba o to,żeby klient wiedział,gdzie aktualnie przesyłka się znajduje, na stronie,pod każdą książką jest podany w przybliżeniu czas zakupu,żeby klient wiedział orientacyjnie, w jakim terminie spodziewać się przesyłki. Ceny są jedynie trochę wysokie ale jak na oferty zagraniczne to i tak chyba najniższe co udało mi się znaleźć, więc szczerze polecam każdemu. Na pewno jeszcze nie raz będę korzystać z usług tego sklepu.

zakupy: książki; grudzień 2015

plusy: szybkość przesyłki,kontakt z klietem,bogata oferta

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CrazyBibliofil rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 363674 z 01.12.2015

Świetne: oferta, ceny i kontakt!

zakupy: Książki z UK i USA; listopad 2015

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 363266 z 27.11.2015

Bardzo szybka i profesjonalna onsługa

zakupy: książka; październik 2015

plusy: szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 362834 z 24.11.2015

Od wielu lat kupuję tu książki, zawsze jestem całkowicie zadowolona :)

zakupy: książki; listopad 2015

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

coach2 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 362386 z 20.11.2015

"Dawno, dawno temu" sprowadzili dla mnie książkę za najkorzystniejszą cenę na rynku i tak to się zaczęło.

zakupy: Rikugun: Guide to Japanese Ground Forces 1937-1945 Volume 2: Wea; październik 2015

plusy: np. mało kto chce się podjąć realizacji moich zamówień

minusy: w tym zamówieniu: czas realizacji i stan wydruku książki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stormssc rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 361602 z 15.11.2015

Oferuje usługę której potrzebuję na dobrym poziomie. Korzystałem ze sprzedawcy już kilkanaście razy i będę korzystał dalej.

zakupy: książki; listopad 2015

plusy: szeroka oferta książek, kontakt z klientem, terminowość

minusy: brak korzyści dla stałych klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 360997 z 09.11.2015

Są tu pozycje, których nie można znaleźć na rodzimym rynku.

zakupy: Doctor Yourself: Natural Healing That Works i inne; październik 2015

plusy: asortyment, szybka realizacja

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darkko rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 360845 z 06.11.2015

Kolejne udane zakupy. Polecam!

zakupy: Moth Filght's Vision; październik 2015

plusy: duży wybór, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 360769 z 06.11.2015

Moje pierwsze i nie ostatnie zakupy w KRAINIE KSIĄŻEK !!! BRAWO I DZIĘKUJĘ.

zakupy: Arsene Shrauwen; listopad 2015

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 360529 z 04.11.2015

Fachową obsługa. Mają wszystko, czego potrzebuję.

zakupy: Książki; listopad 2015

plusy: Fachowość.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER