Odzież oraz naszywki i inne akcesoria dla fanów muzyki rock & metal.
Sklep Kropa.pl

Kontakt

tel. 607 605 505
Warszawa

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

Kropa.pl > Opinie klientów

Sklep Kropa.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2007r i posiada 14 opinii klientów w tym 50% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamila nie poleca Kropa.pl opinia nr 244173 z 13.09.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ MYŚLAŁAM iż jest to profesjonalna firma. Złożyłam jedno zamówienie, i było w porządku. Złożyłam drugie zamówienie, i okazały się problemy... Moja "własna grafika" została wycięta pod "wydzimisię" pana który pracuje w podanym sklepie. Wysłałam państwu 3 różne pliki, w różnych formatach po to, aby grafika znalazła się cała na torbie. Napisałam również, że mogę ją również edytować, gdyby była taka potrzeba. Zrobiłam grafikę również w wymiarach podanych do torby. A co się okazało? Że Pan nawet NIE ZAUWAŻYŁ (uwaga mimo że pisałam w emailu że załączam 3 pliki!) że przesyłałam inne pliki i wziął pierwszy lepszy z brzegu, po czym zrobił go wg własnego "widzi mi się". Grafika, oczywiście wyglądała nie tak jak powinna. Zadzwoniłam więc do nich na linię telefoniczną. Pan o imieniu Zenon, który mnie obsługiwał, stwierdził, że nie czasu na rozmawianie ze mną - klientem. Wcale mu nie zależało, aby mnie nawet wysłuchać - ponadto nawet zachęcił mnie do skorzystania z usług konkurentów. Stwierdził, że jestem zbyt wymagająca, więc nie ma co sobie mną zawracać głowy i po prostu mam odesłać do nich torbę. Na początku rozmowy proponowałam wymianę na inną, ale facet stwierdził że na to też nie ma czasu. Tak jak już powiedziałam na końcu rozmowy: Wolę zostać profesjonalne obsłużona i zapłacić nawet więcej, niż jeżeli miałabym znów obcować z tą firmą i męczyć się z ich beznadziejną obsługą klienta. Zero poszanowania dla klienteli. Zero propozycji rozwiązania problemu. BARDZO NIEPROFESJONALNA FIRMA. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!

zakupy: Torba z własnym nadrukiem; sierpień 2013

plusy: Dobre materiały wykonania

minusy: OBSŁUGA, OBSŁUGA I JESZCZE RAZ OBSŁUGA.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slitek nie poleca Kropa.pl opinia nr 236309 z 10.08.2013

BANDA IGNORANTÓW. Dodatkowo nie znają swoich obowiązków. LUDZIE, MY JAKO KONSUMENCI MAMY PRAWA. Osobiście byłem i złożyłem wniosek z prośbą o rozpoczęcie postępowania przez Rzecznika Praw Konsumenta. Ten sklep łamie prawo - według prawa w 14 dni od dnia otrzymania reklamacji my musimy dostac decyzję. Oni robią to w miesiąc albo i później. Byłem u rzeczoznawcy, zapłaciłem za opinię fachowca (inaczej zadnej reklamacji nie uwzględnią ci złodzieje). Sprawa wszczęta przez Rzecznika, jedyne czego żałuję to to, że wycofałem sprawę gdy reklamację po dłuższym czasie rozpatrzyli pozytywnie. NIGDY WIĘCEJ ULG DLA TEGO SKLEPU. Glany wymienione na "nowe" w dodatku bez sznurowek i powystawowe, brudne. Chrzanić ich, ale wyczyszcze i znając prawo nadal będę w nich chodził. Jak trzeci raz mi się rozlecą to już wiem gdzie od razu się zgłaszać. Sami nie rozpatrują reklamacji a wysyłają od razu do producenta, co również jest nie tak jak powinno być. Każdy sklep według prawa unijnego chcąc niechcąc ponosi odpowiedzialność ze strony sprzedawcy (to coś takiego jakby gwarancja) i wynosi to 2 lata. Po wymianie i ew. rozpatrzeniu pozytywnym reklamacji czas ten od nowa wynosi 2 lata. Zakup dokonany w lutym 2012.

zakupy: Glany STEEL 10 dz; luty 2013

plusy: NIE MA

minusy: Dodzwonienie graniczy z cudem,reklamacja trwa miesiącami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dominikaaa nie poleca Kropa.pl opinia nr 232545 z 22.07.2013

NIE POLECAM!!!!TEN SKLEP TO TRAGEDIA!!!!!!MIESIAC!!CZEKALAM NA PRZESYLKE NA WIADOMOSCI Z PYTANIEM KIEDY JA DOSTANE KLAMALI ZE NASTEPNEGO DNIA WYSYLAJA PODCZAS GDY WYSLALI O WIELE POZNIEJ!!TOWAR OKAZAL SIE BADZIEWIARSKI KOSZULKI KIEPSKIEJ JAKOSCI Z SZAJSOWATO ZROBIOWNYMI NADRUKAMI,LEGINSY PO 4 ZALOZENIACH PRZETARLY SIE W KROKU I NADAJA SIE NA SZMATE DO PODLOGI!!!OSZUSTWO TYLE KASY WYDALAM I NIE DOSC ZE MIESIAC CZEKALAM TO JESZCZE PRZEPLACILAM ZA TE LICHE SZMATY NIGDY WIECEJ NIC TAM NIE KUPIE I ODRADZAM WSZYSTKICH TEN SKLEP!!!!!!!!!

zakupy: koszulki, leginsy, naszywki; lipiec 2013

plusy: ZADNYCH ZALET NIC TAM NIE JEST WARTE ZLAMANEGO GROSZA

minusy: OPOZNIENIE W REALIZACJI ZAMOWIEN ,KIEPSKA JAKOSC TOWARU

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota nie poleca Kropa.pl opinia nr 174693 z 13.11.2012

Otrzymałam uszkodzoną koszulkę i na tym sprzedawca zakończył kontakt ze mną. Całkowity brak reakcji na maile, nie odbierają telefonów. Koszulka jest tak rozlegle poplamiona, że przeoczenie ze strony wysyłającego jest mało prawdopodobne. Uważam, ze ten sprzedawca nie jest uczciwy, sklepu nie polecam.

zakupy: koszulka, kolczyki; listopad 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: nierzetelność, lekceważenie oszukanego klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mała nie poleca Kropa.pl opinia nr 104713 z 06.03.2012

Zleciłam wykonanie nadruku na koszulce. Niestety to co dostałam nie spełniło moich oczekiwań Kiepska jakość koszulki, kolor wypłowiała czerń. Nadruk strasznie kiepski jeżeli chodzi o efekt wizualny rozmyty, przekłamane kolory . co do trwałości to nie wiem, sprawia wrażenie takiego który zniknie po pierwszym praniu. Rozmiar koszulek zawyżony- ale to już nie wina sklepu tylko producenta.

zakupy: koszulka nadruk własny; luty 2012

plusy: szybka realizacja i wysyłka

minusy: słaba jakość towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sweet rekomenduje Kropa.pl opinia nr 82668 z 18.08.2011

SUPER SKLEP!!! Zamówilam 2 koszulki przed weekendem(w piatek wieczorem), od razu po weekendzie zostały wysłane (o czym powiadomiono mnie mailem). Przesylka przyszła nast dnia (priorytet). Koszulki dobre jakościowo i w dodatku dość tanie. No i super obsluga. Polecam :) A i jeszcze powiem coś na temat trampek. Jeśli sa to buty marki n*w ag* to sie nie dziwie osobom z nich niezadowolonych. Mialam kiedys trampki z tej firmy, które kupiłam w normalnym sklepie i rozwaliły sie po ok.2 miesiacach.I nie bylo to np. odejście podeszwy, tylko materiał po prostu sie podarł, po bokach miałam dziury w butach(jednak kosztowały one 30zł). Dlatego moim skromnym zdaniem to nie jest wina sklepu.

zakupy: 2 koszulki; sierpień 2011

plusy: Szybka obsluga, tanie produkty

minusy: Asortyment mógłby być troszkę większy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doddie nie poleca Kropa.pl opinia nr 77847 z 31.05.2011

totalny badziew, nie kupujcie trampek w tym sklepie!!! poniżej link ze zdjęciami po noszeniu przez 4 miesiące http://pawel-rafa.cba.pl/KROPA/

zakupy: tramki; wrzesień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: masakra jeśli chodzi o reklamacje i jakość - nie polecam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nuages rekomenduje Kropa.pl opinia nr 68220 z 27.12.2010

Szybka dostawa, bardzo tanie rzeczy dobrej jakości. Paczka przyszła w idealnym stanie.

zakupy: bluzka 30 seconds to mars; grudzień 2010

plusy: szybka dostawa, jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jj rekomenduje Kropa.pl opinia nr 64806 z 15.11.2010

tanie produkty dobrej jakości, krótki czas dostawy, pomocna obsługa :)

zakupy: T-shirt; październik 2010

plusy: ceny, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Merkov rekomenduje Kropa.pl opinia nr 57487 z 14.07.2010

Wybrałem sklep ponieważ produkty są w nim o wiele tańsze niż w konkurencyjnych sklepach. Spełnił moje oczekiwania w 100%. Świetny sklep, świetne produkty. Przesyłka dotarła do mnie w 3 dni. Szybko, tanio i solidnie

zakupy: Wisior, Naszywki, Pierszchocha, Obrączka; lipiec 2010

plusy: Szybko, Tanio, Solidnie

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje Kropa.pl opinia nr 56607 z 28.06.2010

Wybralem bo jest fajny i mila obsluga:)

zakupy: bluzy i koszulki; czerwiec 2010

plusy: wybor towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kowal nie poleca Kropa.pl opinia nr 56483 z 25.06.2010

Obsługa klienta w tym sklepie woła o pomstę do nieba. Najpierw przez tydzień mówili, że pieszczocha, którą chce zamówić, dojdzie jutro. Gdy zamówiłem inne towary, po 3 dniach dowiedziałem się (sam musiałem się zapytać, oni nie raczyli mnie poinformować), że moja paczka jeszcze nie została wysłana, bo portfel, który zamówiłem (na stronie był na stanie) jeszcze nie przyszedł od producenta i czekają na niego. Stanowczo odradzam.

zakupy: Karwasz, portfel; czerwiec 2010

plusy: brak

minusy: Obsługa i nie informowanie klijenta o stanie zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Kropa.pl opinia nr 56221 z 21.06.2010

Bardzo dobry kontakt, kupiony piórnik bardzo dobrej jakości i o połowę tańszy niż w innych sklepach internetowych, wysyłka ekspresowa.

zakupy: piórnik; kwiecień 2010

plusy: szybka wysyłka, niskie ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gliniecki1 rekomenduje Kropa.pl opinia nr 43317 z 13.11.2009

Sklep jest bardzo konkurencyjny.Towar który polecają jest dobrej jakości.Wszystkie zamówione rzeczy spełniły moje oczekiwania i jestem z nich zadowolony.Gorąco polecam

zakupy: koszulki, przypinki; listopad 2009

plusy: szeroki asortyment,dobra jakośc towarów,terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER