Książki o tematyce religijnej i patriotyczno-narodowej oraz promujące myśl konserwatywną i wolnorynkową.
Sklep Ksiegarnia-mm.pl

Kontakt

tel. 12 251 48 56
Gdów

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 30
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ksiegarnia-mm.pl > Opinie klientów

Sklep Ksiegarnia-mm.pl - monitorowana jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.11.2007r i posiada 30 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jerzy rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 434998 z 18.05.2018

szukałem sklepu o tematyce religijnej i tak jakoś znalazłem w/w sklep. Spełnia moje oczekiwania w 90 %. Nie wszystkie pozycje pokazane w spisie księgarni są dostępne na magazynie sklepu.

zakupy: książki, filmy; maj 2018

plusy: Dostępność, informacie i opis poszczególnych pozycji

minusy: Brak niektórych pozycji na magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz Tatoń rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 414922 z 23.06.2017

Spełnił najśmielsze oczekiwania, jedyny sklep, w którym były oba przedmioty zamówienia.

zakupy: śpiewniki; czerwiec 2017

plusy: kulturalna i świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 410750 z 26.04.2017

Tematyka oferowanych ksiazek, korzystne ceny, szybka i solidna obsluga. Jestem bardzo zadowolony.

zakupy: ksiazki; kwiecień 2017

plusy: tematyka i ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 408894 z 01.04.2017

Ciekawa oferta - tych książek nie widziałem w innych księgarniach.

zakupy: książki; marzec 2017

plusy: asortyment

minusy: do tej pory nie wystąpiły wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 404078 z 25.01.2017

Wybrałam ten sklep, bo oferował książkę, której nie znalazłam w ofercie innych księgarni. Jestem zaskoczona szybkim dostarczeniem przesyłki. Wszystko odbyło się sprawnie ,profesjonalnie .Książka dotarła dobrze zapakowana, W przyszłości chętnie ponownie skorzystam z usługi tej ksiegarni

zakupy: Nadużycie rozumu -Fredrich von Hayek; styczeń 2017

plusy: Łatwosć zamawiania,szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 392842 z 11.09.2016

Wybrałam tę księgarnię, gdyż została polecona przez znajomych. Jesteście rewelacyjni - poprosiłam o konkretny termin dostawy, bo książkę kupiłam na prezent Urodzinowy mojej Mamy i wszystko wyszło wspaniale. :) Jestem Wam ogromnie wdzięczna i nie raz skorzystam z zakupów u Was.

zakupy: Losy Pasierbów - aut. Florian Czarnyszewicz; wrzesień 2016

plusy: pięknie wydane książki oraz uwzględnianie próśb klientów

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lidia rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 391586 z 24.08.2016

szukałam książki przez internet i wybrałam losowo dostawcę

zakupy: msz polski czy antypolski; sierpień 2016

plusy: szybko i rzetelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ArturK rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 381574 z 02.05.2016

Księgarnia-mm.pl zdobyła dla mnie książkę obecnie praktycznie niedostępną. Pomimo, że nie było jej na składzie udało się ją sprowadzić. Indywidualne podejście do klienta i elastyczność to cechy księgarni, do której zawsze warto wracać.

zakupy: Kultura słowa. Podstawy retoryki klasycznej + CD; maj 2016

plusy: Indywidualne opieka klienta. Bardzo dobry kontakt.

minusy: Brak płatności natychmiastowych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 372090 z 05.02.2016

Sklep ma bogaty wybór, otrzymuję newsletter, dzięki któremu wiem jak wiele jest pozycji ciekawych, tak, że niesposób wszystkim się zainteresować praktycznie. Już kilkakrotnie zamawiałam książki i nigdy nie miałam żadnych problemów z przesyłkami. Sam portal jest czytelny i łatwy dla poszukiwań.

zakupy: Książki; luty 2016

plusy: Zalety wymieniłam w notatce.

minusy: Nie pamiętam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 370894 z 26.01.2016

Doskonała literatura w doskonałych cenach.

zakupy: ksiązki; styczeń 2016

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Róża rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 357737 z 09.10.2015

Niskie koszty dostawy

zakupy: modlitewnik Krzyż naszą ucieczką; październik 2015

plusy: fachowa obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 354977 z 11.09.2015

Tylko tu znalazłam interesującą mnie pozycje. Fantastyczny kontakt , błyskawiczna realizacja ,polecam z całego serca.

zakupy: książka; wrzesień 2015

plusy: sprawna obsługa ,pięknie opakowany produkt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Akzi rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 354909 z 10.09.2015

Szukalam książki i tutaj ją znalazłam w dobrej cenie. Realizacja błyskawiczna😉

zakupy: Książka; wrzesień 2015

plusy: Wszystko rewelacyjne

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa z Krakowa rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 350457 z 27.07.2015

Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam!

zakupy: O naśladowaniu Chrystusa; lipiec 2015

plusy: Niskie ceny, przyjemna w obsłudze strona intenetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 350077 z 23.07.2015

Warto korzystać z Księgarni -mm.pl ze względu na szeroką i wartościową tematycznie ofertę wydawniczą zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Obsługa uprzejma i terminowa.

zakupy: książki; lipiec 2015

plusy: szybka obsługa, przystępne ceny

minusy: aktualnie nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 349849 z 21.07.2015

Skusiły mnie ceny śpiewników jakie musiałam zamówić, a później okazało się że ten sklep ma bardzo bogatą ofertę książek którymi ja się najbardziej zaczytuję. Będę wracać i wracać aż wszystko wyczytam!

zakupy: śpiewnik mogilski; lipiec 2015

plusy: zakupy w domu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agucha rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 342781 z 18.05.2015

szybka, bezproblemowa transakcja. Znakomity kontakt

zakupy: Poza granicą solidarności. Stosunki polsko-żydowskie; maj 2015

plusy: niski koszt dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktor rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 341453 z 06.05.2015

Bardzo duża oferta. Szybki zakup i szybka wysyłka. Towar w 100% identyczny jak na zdjęciach. Polecam.

zakupy: Ks.Jan Siedlecki Śpiewnik Kościelny; maj 2015

plusy: Duża oferta.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 336573 z 25.03.2015

Jestem emerytem 70+ lat. Interesuję się historią Polski, pamiętnikami, wspomnieniami. No i oczywiście samodzielnym przygotowaniem zdrowej żywności. Tak że wyrób wędlin, wypieki są wspomagane pozycjami z Ksiegarnia-mm.pl O pozycjach na temat wiary nie piszę, jest to moja prywatna, intymna sprawa. Polecam wszystkim tą księgarnię, na pewno służy ona wzbogaceniu własnej osobowości. Emeryt Zbigniew.

zakupy: Książki na temat wyrobu żywności.; marzec 2015

plusy: Indywidualne podejście do klienta.

minusy: Gdyby tak można pobrać katalog wszystkich książek....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl opinia nr 334581 z 10.03.2015

Zamawiałam z niej pierwszy raz. Dostawa bardzo szybka i bez problemu, książki zabezpieczone folią z powietrzem. Polecam. Poza tym atrakcyjna cena dzięki rabatowi.

zakupy: Jezus z Nazaretu; marzec 2015

plusy: szybka obsługa, ceny atrakcyjne

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER