Aluminiowe felgi samochodowe.
Sklep LadneFelgi.pl

Kontakt

tel. +48 87 737 1900
Suwałki

Popularne produkty

Alufelgi, Felgi Stalowe, Akcesoria

Popularne marki

Racingline, Sdt stahlrader, Cub, Vw, Stahlmann räder

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

LadneFelgi.pl > Opinie klientów

Sklep LadneFelgi.pl - monitorowana jakość obsługi

  80% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.01.2012r i posiada 31 opinii klientów w tym 91% pozytywnych.

Wystaw opinię

Balut rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 449074 z 12.02.2019

Szeroki wybór i atrakcyjne ceny

zakupy: Felgi aluminiowe do Toyoty; luty 2019

plusy: Szeroki wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 448778 z 03.02.2019

Znalazłem wzór którego szukałem, BBS do E46 w rewelacyjnej cenie.

zakupy: BBS 17 5x120; październik 2018

plusy: cena, jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 448774 z 03.02.2019

Atrakcyjne ceny, szeroki wybór. miły, szybki kontakt.

zakupy: felgi stalowe Skoda; grudzień 2018

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr nie poleca LadneFelgi.pl opinia nr 446494 z 04.12.2018

Nie poleca sprzedawcy ! Felgi przyszły Krzywe, opona wychodziła z felgi jak juz wulkanizator ja założył . Sprzedawca, z którym rozmawiałem przez telefon chyba nawet nie wiedzial w jakiej firmie pracuje . Nie polecam!!!!!!

zakupy: Stalówki do audi; listopad 2018

plusy: Szybka dostawa

minusy: Sprzedawcy niewychowani.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał Warszawa rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 430930 z 06.03.2018

Kupiłem felgi w oddziale w Warszawie, szeroki wybór felg do Mercedesa GLC, na miejscu zaprogramowali mi czujniki, a 800m w zaprzyjaźnionej wulkanizacji dokonano mi wymiany kół. Wybór felg rewelacja, można się potargować. Michał

zakupy: Felgi Mercedes GLC; listopad 2017

plusy: jakość, cena, wybór

minusy: brak możliwości płatności kartą

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 420806 z 29.09.2017

naczytałem się pozytywnych opinii o nich, nie znalazłem nigdzie większego wyboru felg do Audi, szybka wysyłka i co najwazniejsze fajne ceny

zakupy: felgi aluminiowe; wrzesień 2017

plusy: dużo modeli, fajna obsługa i szybka dostawa

minusy: wszystko ok!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MartaKętrzyn rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 419282 z 04.09.2017

duży wybór i fajne ceny za felgi

zakupy: felgi do Audi A4; wrzesień 2017

plusy: obsługa super i duzy wybór

minusy: kiepska lokalizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 408482 z 26.03.2017

bardzo duży wybór felg, przystępne ceny, dobra jakośc produktu. to drugi zakup w tej firmie. Polecam

zakupy: Felgi Audi 18'' q5; marzec 2017

plusy: szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof Gdańsk rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 403490 z 18.01.2017

Szeroki wybór felg do BMW, mimo że to zamienniki są bardzo ładnie wykonane, proste, użytkuje je już rok czasu. Towar naprawdę dobrej jakości. Cena kompletu to w salonie 1 sztuka! Polecam

zakupy: felgi 18'' do BMW F10; luty 2016

plusy: jakość, ceny, szeroki wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 403486 z 18.01.2017

Polecam zakupy w firmie LadneFelgi.pl, szybko, sprawnie, bez problemów

zakupy: Felgi Skoda 16''; styczeń 2017

plusy: szeroki wybór, możliwość odbioru osobistego, ceny

minusy: brak opon od ręki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 396974 z 05.11.2016

jako kobieta kompletnie się na tym nie zna, dobrano felgi do mojego Mitsubishi ASX, auto wygląda teraz rewelacyjnie. Szybko, sprawnie, szczerze polecam

zakupy: Felgi 16'' do Mitsubishi ASX; październik 2016

plusy: kontakt, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 396970 z 05.11.2016

niskie ceny, pozytywne opinie, możliwość odbioru felg w Gdańsku

zakupy: Felgi KIA 16''; listopad 2016

plusy: jakość, odbiór w Gdańsku, cena

minusy: słaby dojazd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek Z. rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 395402 z 16.10.2016

pozytywne oponie, bardzo duży wybór felg, możliwość odbioru felg w Warszawie,

zakupy: Felgi 18'' 5x112 Audi q5; październik 2016

plusy: cena, obsługa, czas realizacji

minusy: za duży wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol Kraków rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 393778 z 22.09.2016

Towar dobrej jakości, szybka realizacja. Polecam

zakupy: Felgi Skoda Stalowe; wrzesień 2016

plusy: Cena, czas relizacji, jakoś obsługi

minusy: za duży wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 371010 z 27.01.2016

szybko, sprawienie, tanio, bez problemów, polecam

zakupy: Felgi Audi 17''; styczeń 2016

plusy: czas realizacji, cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 359217 z 23.10.2015

Szeroki wybór alufelg, fachowa pomoc w doborze felg do BMW

zakupy: felgi XF142 HB 19'' 5x120 BMW; kwiecień 2015

plusy: cena, gwarancja 3 lata, czas realizacji

minusy: drogie opony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 329069 z 26.01.2015

Serdecznie polecam, szybko, sprawnie, felgi proste i bardzo ładnie wykonane. Czas realizacji zgodnie z deklaracją. Towar dobrze zapakowany z wszystkimi dodatkami....co tu dużo pisać - polecam

zakupy: Felgi 15'' model 485; wrzesień 2014

plusy: profesjonalizm, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 328397 z 21.01.2015

Szeroki asortyment felg aluminiowych, niskie ceny, bardzo duża liczba komentarzy - znalazłem ich przez serwis Allegro. Otrzymałem fachową poradę. Serdecznie polecam LadneFelgi.pl

zakupy: felgi 15''; styczeń 2015

plusy: szeroki wybór felg, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 301653 z 17.07.2014

Felgi naprawdę dobrej jakości, jeździłem na nich nawet zimą i byłem mile zaskoczony, że wiosną nadal były jak nowe. Polecam

zakupy: ADVAN 17", gold Honda Civic; październik 2013

plusy: szybka wysyłka, miła obsługa, fachowe doradctwo

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel rekomenduje LadneFelgi.pl opinia nr 301649 z 17.07.2014

bardzo szeroki wybór, możliwość odbioru osobistego felgi aluminiowe w Warszawie, przystępne ceny. Jasne oraz klarowne zasady.

zakupy: ADVAN; lipiec 2014

plusy: szeroki wybór, gwarancja 3 lata, szybka relizaca

minusy: póki co brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER