Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 400
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 402 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 454994 z 08.10.2019

Bardzo dobra obsługa kupującego, bezpłatna przesyłka, piękna biżuteria.

zakupy: Srebrny naszyjnik z kulkami; sierpień 2019

plusy: Obsługa klienta, bezpłatna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 454990 z 08.10.2019

Bardzo dobra obsługa kupującego, bezpłatna przesyłka, piękna biżuteria.

zakupy: Pierścionek obrączka z cyrkoniami; sierpień 2019

plusy: Obsługa klienta, bezpłatna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Legance.pl opinia nr 454670 z 23.09.2019

Biżuteria w bardzo dobrej cenie. Przesyłka bez zarzutów i szybko dostarczona.

zakupy: Złoty pierścionek z szafirami; wrzesień 2019

plusy: Szybka dostawa i konkurencyjne ceny

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Legance.pl opinia nr 454650 z 22.09.2019

Wybrałam sklep Legance, ponieważ znalazłam tu biżuterię jakiej szukałam. Błyskawiczna realizacja zamówienia . Sklep spełnił moje oczekiwania,polecam

zakupy: Kolczyki złote; sierpień 2019

plusy: szybkość realizacji zamówienia, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 454514 z 13.09.2019

Duży wybór biżuterii w konkurencyjnych cenach, szybka wysyłka i ładne opakowanie.

zakupy: zawieszka, kolczyki; sierpień 2019

plusy: wybór i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 454510 z 13.09.2019

Duży wybór biżuterii w konkurencyjnych cenach, szybka wysyłka i ładne opakowanie.

zakupy: zawieszka, kolczyki; sierpień 2019

plusy: wybór i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Legance.pl opinia nr 454486 z 13.09.2019

Polecam !!! Super kontakt i obsługa, ekspresowa wysyłka. Maja super biżuterię, zdjęcia odzwierciedlają produkt. Naprawdę Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: Pierścionek; wrzesień 2019

plusy: Wszystko doskonalw; jakosc&obsluga&termin🙂

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Legance.pl opinia nr 454482 z 13.09.2019

Ponieważ posiadał w swojej ofercie to co mnie interesowało.

zakupy: Biżuteria; wrzesień 2019

plusy: Otwartość na klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola WR rekomenduje Legance.pl opinia nr 454478 z 13.09.2019

Sklep wybrałam ze względu na ofertę. Dzięki pomocy przemiłych sprzedawców, udało się ją dostarczyć w ekspresowym tempie, na czym bardzo mi zależało. Bardzo polecam!

zakupy: wisiorek z opalem; sierpień 2019

plusy: prokliencke nastawienie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 454474 z 13.09.2019

Bardzo często dokonuję zakupów w sklepie LEGANCE, ponieważ mają bardzo duży wybór pięknej biżuterii.

zakupy: Komplet Lucia błękitne cyrkonie; wrzesień 2019

plusy: przyjemność dokonywania zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Legance.pl opinia nr 450886 z 04.04.2019

Sklep oferuje piękne wyroby w rozsądnej cenie. Super kontakt, profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka. Zakupiony wyrób spełnił całkowicie moje oczekiwania.

zakupy: Pierścionek srebrny z perłą i markazytami; kwiecień 2019

plusy: Profesjonalna obsługa i błyskawiczna wysyłka towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 431390 z 14.03.2018

Fantastyczna obsługa, bardzo dobrej jakości biżuteria w konkurencyjnych cenach, szybka przesylka. Gorąco polecam!

zakupy: Biżuteria złota i srebrna; luty 2018

plusy: Wszystko

minusy: Zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katka rekomenduje Legance.pl opinia nr 431330 z 13.03.2018

Wszystko sprawnie. Duży asortyment i jest w czym wybierać :-) Serdecznie polecam

zakupy: kolczyki; marzec 2018

plusy: szeroki wybór i baaardzo atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

_ rekomenduje Legance.pl opinia nr 430678 z 02.03.2018

Polecam.

zakupy: bransoletka; luty 2018

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 430650 z 02.03.2018

Sklep godny polecenia każdemu kto chce zakupić piękną biżuterię

zakupy: komplet ze srebra ROMA VERONA z niebieskimi cyrkoniami; luty 2018

plusy: rzetelność fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiolaz rekomenduje Legance.pl opinia nr 430638 z 02.03.2018

Ładny produkt, szybka obsługa

zakupy: Kolczyki złote kółka; marzec 2018

plusy: Błyskawiczna obsługa

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Legance.pl opinia nr 426766 z 30.12.2017

Ładna biżuteria w przystępnej cenie

zakupy: naszyjnik, kolczyki, bransoletka; grudzień 2017

plusy: spora oferta, godna polecenia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Legance.pl opinia nr 426738 z 29.12.2017

Kupuję w sklepie Legance trzeci raz i za kazdym razem jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: kolczyki; grudzień 2017

plusy: slownosc i rzetelnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elmario rekomenduje Legance.pl opinia nr 426654 z 28.12.2017

Pozytywne doświadczenia z poprzedniego zakupu, bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą, ciekawe wzory i najważniejsze bardzo szybka wysyłka

zakupy: Złote kolczyki; grudzień 2017

plusy: Indywidualny kontakt i szybkość wysyłki , rabaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b.bella rekomenduje Legance.pl opinia nr 426618 z 28.12.2017

Rozsądna proporcja jakości do ceny. Klasyczny , elegancki produkt. Dokładny opis towaru.

zakupy: pierścionek; grudzień 2017

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER