Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 397
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 399 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Legance.pl opinia nr 311698 z 19.09.2014

Po raz drugi zakup w tym sklepie i zdecydowanie polecam, świetny kontakt oraz idealnie dopasowana obsługa, towar w 100 % zgodny z opisem.

zakupy: złoto; wrzesień 2014

plusy: szybki kontakt i termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Legance.pl opinia nr 310133 z 10.09.2014

Do sklepu trafiłem za pośrednictwem aukcji z serwisu allegro.pl, w sklepie zakupiłem komplet biżuterii srebrnej, transakcja przebiegła ekspresowo, bardzo szybka dostawa kurierem, jakoś zakupionej biżuterii zdaniem mojej żony (prezent dla niej) bardzo wysoka.

zakupy: Komplet biżuterii srebrnej; sierpień 2014

plusy: jakoś produktów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje Legance.pl opinia nr 310129 z 10.09.2014

Duży wybór biżuterii w atrakcyjnych cenach. szybka realizacja zamówienia.

zakupy: złota bransoletka; wrzesień 2014

plusy: niskie ceny, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniela rekomenduje Legance.pl opinia nr 310053 z 09.09.2014

Polecam. Bardzo szybka wysyłka

zakupy: kolczyki kółeczka; sierpień 2014

plusy: szybkość wysayłki

minusy: płatność pay you pokrywa kupujacy a nie jak zwykle jesty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Legance.pl opinia nr 309929 z 09.09.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania, biżuteria ładna, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Srebrny pierścionek; sierpień 2014

plusy: Szybka realizacja, ładna biżuteria

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Legance.pl opinia nr 309921 z 09.09.2014

JESTEM W PEŁNI ZADOWOLONY ZARÓWNO ZE SPOSOBU RELAIZACJI ZAMÓWIENIA, JAK I SAMEGO TOWARU

zakupy: komplet srebrnej biżuterii z rubinami; wrzesień 2014

plusy: czytela strona internetowa, ceny

minusy: za mało zdjęć oferowanych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Legance.pl opinia nr 306457 z 19.08.2014

To nie był mój pierwszy zakup w tym sklepie. Transakcja przebiega pomyślnie, towar dociera bardzo szybko. Wszystkim polecam

zakupy: kolczyki; sierpień 2014

plusy: duży wybór biżuteri

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 306397 z 19.08.2014

Sklep Legance oferuje biżuterię w dobrej cenie. Posiada egzemplarze, których nigdzie nie mogłam znaleźć. Polecam

zakupy: Kolczyki z krzyżykiem; sierpień 2014

plusy: tanio, sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 306389 z 19.08.2014

To mój ulubiony sklep z biżuterią, ceny bardzo korzystne, darmowa wysyłka i duży wybór marki VERONA

zakupy: bransoletka sznurkowa VERONA Julia; sierpień 2014

plusy: same zalety, szybkość, rzetelnośc, miły kontakt, wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Legance.pl opinia nr 306365 z 19.08.2014

Przystępne ceny; szybki czas realizacji; profesjonalne podejście do klientów

zakupy: naszyjnik, dwie bransoletki, kolczyki; sierpień 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Legance.pl opinia nr 304921 z 09.08.2014

Sklep znalazłam w internecie, jak najbardziej spełnil moje oczekiwania

zakupy: Zlota bransoletka Verona; lipiec 2014

plusy: fachowa obsługa,kontakt,pomoc w wyborze, wysyłka expres

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Legance.pl opinia nr 304917 z 09.08.2014

Trafiłam do tego sklepu dzięki znajomej, która bardzo zachwalała zarówno jakość produktów, bardzo przystępną cenę, sposób pakowania i przesyłki. Teraz po swoich pierwszych zakupach wiem na pewno, że tylko w tym sklepie będę kupować biżuterię dla siebie, jak i dla rodziny. Zarówno produkty, jak sposób realizacji zamówienia i kontakt ze sprzedawcą w 100% spełnił moje oczekiwania. Tak więc polecam wszystkim, a szczególnie tym którzy tu jeszcze nie byli albo się wahają, uwierzcie naprawdę warto!

zakupy: Komplet cyrkonie łezki, perły i cyrkonie; sierpień 2014

plusy: jakość, cena, kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje Legance.pl opinia nr 304737 z 08.08.2014

Biżuteria świetna, w doskonałej cenie, błyskawiczna przesyłka.

zakupy: kolczyki; lipiec 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Legance.pl opinia nr 304725 z 08.08.2014

Do tego sklepu trafiłam przypadkiem. Już parę razy robiłam w nim zakupy. Jestem nim zachwycona - zakupy szybkie, z rabatami, super obsługa ! Sklep godny polecenia !

zakupy: kolczyki; lipiec 2014

plusy: same plusy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Legance.pl opinia nr 301513 z 17.07.2014

Bardzo dobry kontakt ze sklepem , szybki termin realizacji, zdecydowanie polecam :)

zakupy: Kolczyki złote motylki z cyrkoniami; lipiec 2014

plusy: szybki kontakt i termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Legance.pl opinia nr 301301 z 16.07.2014

Poszukiwałam konkretnej, ściśle określonej biżuterii. Legance.pl posiadał towar w podobnym typie, dlatego właśnie tu zapytałam o interesującą mnie rzecz. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: srebrna zawieszka; lipiec 2014

plusy: niespotykana dbałość o zadowolenie klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

drewko rekomenduje Legance.pl opinia nr 301297 z 15.07.2014

Ten sklep spełnił moje oczekiwania w stu procentach.. bardzo miły i szybki kontakt, dobra jakość i cena, szybka dostawa.

zakupy: medalik z łańcuszkiem; lipiec 2014

plusy: bardzo dobry i szybki kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 301185 z 15.07.2014

Towar zgodny z opisem, bardzo ładny. Sympatyczna i pomocna obsługa. Szybka realizacja. Polecam

zakupy: zawieszka; lipiec 2014

plusy: dobra jakość, szybka darmowa przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Legance.pl opinia nr 301141 z 15.07.2014

Sklep jest bardzo dobrze prowadzony, ma ciekawa oferte. Wlasciciele sklepu przyjmuja sobie za punkt honoru dbalosc o klientow.

zakupy: kolczyki; lipiec 2014

plusy: Dbanie o klientow, darmowa przesylka, rabaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 301089 z 15.07.2014

Znalazłam tutaj model bransoletki, który nie był nigdzie dostępny. Mile zaskoczyła mnie również cena- o wiele niższa niż się spodziewałam. Polecam sklep Legance

zakupy: Bransoletka Steel; czerwiec 2014

plusy: Szybko, tanio, sprawnie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER