Artykuły marki Ikea.
Sklep lekea.pl

Kontakt

tel. 538352940
Gdańsk

Popularne produkty

Root, IKEA tekstylia, IKEA sypialnia, IKEA kuchnia, IKEA łazienka, IKEA dla dzieci, IKEA meble, IKEA pokój dzienny, IKEA jedzenie, IKEA porządek, IKEA oświetlenie

Popularne marki

Ikea

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 66
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

lekea.pl > Opinie klientów

Sklep lekea.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2012r i posiada 68 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kasia rekomenduje lekea.pl opinia nr 441702 z 18.10.2018

Wybrałam ten sklep ponieważ po podliczeniu kosztów dojazdu do sklepu Ikea okazało się że cena produktów IKEA w sklepu Lekea.pl oraz koszt dostawy towaru są na tyle korzystne że nie opłaca się tracić czasu na wychodzenie z domu 😉

zakupy: Uchwyty; październik 2018

plusy: Korzystne ceny i duży wybór towaru Ikea

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje lekea.pl opinia nr 436470 z 18.06.2018

Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania, wysyłka szybka i towar zgodny z opisem.

zakupy: Kołdry, poduszki i pościel; czerwiec 2018

plusy: zamówienie zrealizowane bardzo szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje lekea.pl opinia nr 428082 z 22.01.2018

Na sklep trafiłam przypadkiem w internecie, szukałam wyposazenia do kuchnii ten sklep posiadał takie elementy w swojej ofercie. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: przegorody do pokrywek; styczeń 2018

plusy: bogata oferta, łatwy dostep do oferty, wspaniała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jlk nie poleca lekea.pl opinia nr 425578 z 09.12.2017

z trzech powodów sklep lokuje się poniżej średniej: 1. niski poziom korespondencji z klientem, zarówno merytoryczny (na przykład dotarł do mnie mail z jedyną, ale za to zdaniem sklepu niezwykłą wiadomością, że otrzymam zamówioną przesyłkę) jak i gramatyczny - błąd jest nawet w prośbie o wystawienie opinii: "zapytujemy o wystawienie opinie" 2. sklep korzysta z usług dziwnej f-my sendit, która wprawdzie nieustannie wysyła do klienta niemal identyczne niewiele mówiące maile, ale za to uniemożliwia kontakt z konsultantem (np. w piątek od 8-ej do chyba 10-ej, kiedy podejmowałem próby uzyskania pomocy, dostępne było tylko nagranie z obietnicą szybkiego połączenia z konsultantem, kończone jakimś tajemniczym okrzykiem typu: "sześć!", "dziewięć!", "dziesięć!" ... - i tak w kółko, z przerwami na dwie wstawki muzyczne 3.sklep korzysta z usług DPD, którego kurierzy dysponują terminalami, jednak nie zadbał ani o podpisanie klauzuli o możliwości płacenia kartą kurierowi DPD, ani nawet nie uprzedził klienta, że w rezultacie w ogóle nie ma takiej możliwości w przypadku korzystania z usług tego sklepu (szukanie w ostatniej w chwili bankomatu, kiedy kurier czeka już z przesyłką, to przecież zmartwienie klienta a nie sklepu)

zakupy: kołdry i narzuta; grudzień 2017

plusy: oferuje szeroki wybór produktów Ikea

minusy: wymienione w okienku tekstowym

Odpowiedź sklepu 09.12.2017

Szanowny Panie Jerzy, dziękujemy za wystawioną opinie. Opinia Pana powinna dotyczyć produktu i obsługi samego sklepu a z tego co Pan napisał dotyczy usługi kurierskiej. Brak płatności karta u kuriera wynika z lenistwa kuriera i problemami podczas rozliczenia z pieniędzy. Nie możemy brać odpowiedzialności za stosunek do pracy podwykonawców firmy trzeciej. Problemy z funkcjonowaniem firmy kurierskiej proszę zgłaszać bezpośrednio tam. Nie rozumiemy o co Panu chodzi w opinii: niski poziom korespondencji z klientem, zarówno merytoryczny (na przykład dotarł do mnie mail z jedyną, ale za to zdaniem sklepu niezwykłą wiadomością, że otrzymam zamówioną przesyłkę) jak i gramatyczny - błąd jest nawet w prośbie o wystawienie opinii: "zapytujemy o wystawienie opinie". Każdy klient otrzymuje wiadomość o wysyłce produktu gdy status jego zamówienia zmienił się na wysłany. Wielu klientów docenia sobie taką formę korespondencji i informowania o statusie ich zamówienia. Co do błędów interpunkcyjnych i gramatycznych takie zdarzają się i nie świadczą one o słabej jakości obsługi. Ocenił Pan kontakt z naszym BOK 2 na 5. Chciałem Pana poinformować, że dla Pana i klientów wygody mamy dostępne następujące kanały kontaktu: e-mail, czat z bok na stronie sklepu, telefon i sms. Na sms, e-maile staramy odpisać się możliwie najszybciej – bo w ciągu 24h. Czat online natomiast funkcjonuje w godzinach pracy sklepu tj. 9-16 (poniedziałek – piątek). Po tym czasie można zostawić nam wiadomość, na którą odpisujemy tj. wyżej napisałem. Widocznie trafiliśmy na Pana słaby dzień dlatego z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę duża zdrowia i pozytywnego spojrzenia na rzeczywistość. Pozdrawiamy serdecznie Sklep LEKEA.pl

Odpowiedź jlk 09.12.2017

dziękuję za odpowiedź, myślę jednak, że próba wytłumaczenia przez Państwa niemożności płacenia kartą "lenistwem kuriera" świadczy prawdopodobnie o nieznajomości usługi oferowanej przez DPD, skądinąd bardzo wygodnej dla klienta rozliczającego się przy odbiorze przesyłki - z wyjaśnień, które uzyskałem od DPD wynika, że wystarcza do tego, aby sklep, zamierzający skorzystać z możliwości opłacenia kartą swojej przesyłki, wypełnił odpowiedni formularz; jeśli chodzi o przedstawione przez Państwa kanały kontaktu, wyglądają one na w pełni wystarczające, jednak moje zastrzeżenia niemożności skorzystania z pomocy konsultantów pod numerem podawanym w każdym z wielu maili sygnowanych przez sendit, czynnym wg. deklaracji w godzinach 8-16; wreszcie - pisząc o niezadowalającym poziomie korespondencji, miałem na myśli to, że kolejne maile nie wnosiły niczego nowego, przy czym jeden z ostatnich rzeczywiście donosił tylko, że otrzymam zamówiony towar, co było dla mnie oczywistą oczywistością, skoro towar zamówiłem i wcześniej zostałem powiadomiony o przekazaniu przesyłki przewoźnikowi - takie gadulstwo, powtarzanie komunikatów a także niestaranność gramatyczna czy stylistyczna, obniżają jakość korespondencji; możliwe jednak, że ten aspekt działania sklepu oceniłem zbyt surowo, więc jestem gotów podnieść ocenę o jeden stopień; dziękuję za życzenia i ze swej strony życzę Państwu sukcesów w rozwijaniu oferty, w tym uwzględnienia możliwości płacenia kartą przy odbiorze przesyłki od kurierów DPD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje lekea.pl opinia nr 424590 z 24.11.2017

Jestem zadowolona z zakupów w Lekei. Mogę tam zamówić produkty z dowozem do domu i nie muszę tracić czasu na długa wyprawę do Ikei. Dotychczasowe transakcje w Lekei były zawsze szybkie i uczciwe. Polecam sklep innym :)

zakupy: narzuta/pled na łóźko; listopad 2017

plusy: usługi kurierskie, ciekawa oferta

minusy: oferta mogłaby byc szersza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gaba rekomenduje lekea.pl opinia nr 423890 z 15.11.2017

Niska cena, dobry sprzedawca. Polecam

zakupy: NORR?SEN Stolik na laptop; listopad 2017

plusy: Dobre ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje lekea.pl opinia nr 421614 z 11.10.2017

Sklep na bardzo wysokim poziomie. Polecam sprzedawcę. Ekspresowa wysyłka,towar najwyższej jakości!

zakupy: Stołek ingolf; październik 2017

plusy: Ekspresowa wysyłka,towar najwyższej jakości,obsluga na +

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje lekea.pl opinia nr 421310 z 06.10.2017

posiada akcesoria ikei, w pełni spełnił oczekiwania

zakupy: haki; październik 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aldi336 rekomenduje lekea.pl opinia nr 419062 z 30.08.2017

Sklep posiadał produkt którego szukałam. Robiłam w nim zakupy pierwszy raz ale jestem zadowolona. Szybka wysyłka, informacje o zmianie statusu, polecam.

zakupy: Stołek barowy; sierpień 2017

plusy: Szybka wysylka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje lekea.pl opinia nr 410942 z 29.04.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Pokrowce, stojak na papier toaletowy; kwiecień 2017

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje lekea.pl opinia nr 410754 z 27.04.2017

Szybko i sprawnie. Polecam

zakupy: podkładki; kwiecień 2017

plusy: dostępność produktów

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje lekea.pl opinia nr 410270 z 20.04.2017

obsługa bardzo miła i szybka

zakupy: noże do drylowania, szczotka do zmywania; kwiecień 2017

plusy: zgodnośc zamówionych towarów

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

evita nie poleca lekea.pl opinia nr 408990 z 03.04.2017

Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Zakupiono zostały 2 zegary, z czego jeden uległ zniszczeniu. Starano się o reklamację - liczne nieodebrane telefony, 3 wysyłki na własny koszt do firmy "lekea" i .... odrzucono reklamację, gdyż stwierdzono - winę ponosi firma kurierska xxx i tam należy kontaktować się w sprawie reklamacji. No comment. ;(

zakupy: 2 zegary; luty 2017

plusy: brak zalet

minusy: kontakt i obsługa, zgodność towaru z ofertą

Odpowiedź sklepu 03.04.2017

Przesyłka została dobrze zabezpieczona i oznakowana. Nie sprawdzono towaru przy odbiorze i nie sporządzono protokołu szkody przy odbiorze. Formularz szkody po licznych prośbach podesłała Pani po 30 dniach, a sam towar pod wskazany adres do zwrotów dopiero po 1,5 miesiąca. Za każdy razem twierdząc, że przesyła została przez nas odebrana, de facto nie była. Pani nie była w stanie podać nam nawet nr listu przewozowego. Zwrotna przesyłka dotarła po 1,5 miesiąca a towar nie był niczym zabezpieczony przed dalszymi uszkodzeniami . Nie nadaje się do naprawy, modernizacji. Nie możemy ponosić odpowiedzialności co się dzieje z towarem przez 1,5 miesiąca od jego odbioru. Proszę sprawdzać towar i od razu reagować. Później winny sklep. Działamy zawsze z prawem, reklamacje są uwzględniane. Tym razem nie mogliśmy uwzględnić reklamacji. Rozumiemy Pani żal.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje lekea.pl opinia nr 406430 z 24.02.2017

Super,super, super. Super kontakt,super ceny i super towar. Bardzo polecam wszystkim

zakupy: pojemniki, namiot dla dzieci; luty 2017

plusy: szybka wysyłka,kontakt super no i towar extra

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ana rekomenduje lekea.pl opinia nr 405794 z 16.02.2017

szybka sprawna obsługa ,tak polecam ten sklep

zakupy: panel do okna szczotki; luty 2017

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zibi rekomenduje lekea.pl opinia nr 404946 z 06.02.2017

Posiadał poszukiwany przeze mnie towar, łatwy do odnalezienia w wyszukiwarce

zakupy: Pojemniki; luty 2017

plusy: Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miras6621 rekomenduje lekea.pl opinia nr 402522 z 04.01.2017

Spodobała mi się lampa z Ikei. W 100 % jestem zadowolony.

zakupy: lampa FORSA; styczeń 2017

plusy: zgodnie z oczekiwaniami

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elf rekomenduje lekea.pl opinia nr 401602 z 22.12.2016

sklep wybrany przypadkowo, szukałam czarnej pościeli która ma rozsądną cenę. :)

zakupy: pościel; grudzień 2016

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena fN rekomenduje lekea.pl opinia nr 399510 z 02.12.2016

Wybrałam sklep lekea .pl ponieważ miał dobre opinie .Jestem b. zadowolona z zakupu,paczka przyszła stosunkowo szybko,nie było żadnych problemów.Towar dobrze zapakowany,pościel z ikea jak zwykle dobrej jakości.

zakupy: pościel 3 kompl., kołdra, poduszki dekor.; listopad 2016

plusy: uczciwość,towar b. dobrej jakości

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugene rekomenduje lekea.pl opinia nr 396110 z 24.10.2016

Wybrałem tę formę zakupu gdyż Ikea nie prowadzi sprzedaży wysyłkowej. Za daleko jest aby tam pojechać a w lekea, choć nieco drożej, to towar jest dostarczony prosto do domu.

zakupy: lampy, pokrowiec kanapy; październik 2016

plusy: szybkośc realizacji

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER