Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 159
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 160 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gosia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 459958 z 25.06.2020

Szybka wysyłka, super obsługa :)

zakupy: Kawa; czerwiec 2020

plusy: Szybka wysylka, mila obsluga

minusy: Stara strona www

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michal p rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 459814 z 17.06.2020

100% szczescia!

zakupy: goppion jbm; czerwiec 2020

plusy: oferta kaw goppion, herbaty piag

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458838 z 04.05.2020

Wybrałam ten sklep bo tylko w jego ofercie znalazłam herbatę, której szukałam. Szybka, uprzejma i na najwyższym poziomie obsługa zamówienia.

zakupy: Herbata Piag 902; kwiecień 2020

plusy: Bogata oferta oryginalnych herbat i kaw

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458746 z 28.04.2020

Wszystko było super

zakupy: kawa; kwiecień 2020

plusy: wszystko bez zarzutu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458682 z 24.04.2020

Znalazłam tu herbaty , które niezwykle mi smakują , z pewnością będę wracać do tego sklepu. Polecam 👍😁

zakupy: Herbata oolong milky, herbata roibos, czekolada na gorąco; kwiecień 2020

plusy: Szybko ,sprawnie i bezproblemowo

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458386 z 06.04.2020

Ma w swojej ofercie interesujące mnie herbaty (Harney & Sons) w konkurencyjnych cenach. Sklep spełnił moje oczekiwania w zakresie jakości towaru, kontaktu z klientem i warunków wysyłki.

zakupy: Herbaty Harney & Sons.; kwiecień 2020

plusy: Jakość towaru, koszt i szybkość wysyłki.

minusy: Spore braki w dostępności asortymentu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 457854 z 10.03.2020

zamówiłem dostałem bardzo szybko, cóż więcej

zakupy: herbata; marzec 2020

plusy: szybkosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 457190 z 29.01.2020

Atrakcyjne ceny i bardzo szybka wysyłka.

zakupy: saszetki do herbat sypanych; styczeń 2020

plusy: bogaty asortyment, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz Jaskólski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 454642 z 22.09.2019

Chciałem kupić kalitę 155 i tu była najtaniej ale brak w magazynie, dopisałem się do powiadomienia o dostępności a już po kilku dniach przyszła wiadomość że towar dostępny. Zamawiam. Było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i na zachętę dostałem jeszcze 30zl rabatu i przesyłkę w gratisie za zamówienie powyżej 90zl. Tak więc sklep z czystym sercem można polecić. Do tego jeszcze w paczce próbka kawy.

zakupy: Kalita 155 i filtry kalita 155; wrzesień 2019

plusy: Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 451546 z 02.05.2019

Poszukiwałam herbaty HOT CINNAMON SPICE firmy Harney &sons i znalazłam ją właśnie tam.

zakupy: herbaty Harney & Sons; maj 2019

plusy: posiada duży wybór herbat a szczególnie firmy H&S

minusy: nie znalazłam wad, był to mój pierwszy zakup

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 451350 z 24.04.2019

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Szybka dostawa, doskonała kawa. Polecam!

zakupy: kawa; kwiecień 2019

plusy: świetny kontakt z obsługą, doskonałe kawy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

E rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 451282 z 22.04.2019

Bardzo dobry wybór markowych produktów, ale przede wszystkim profesjonalna i sympatyczna obsługa :)

zakupy: Herbata TROPICAL GREEN - zielona owocowa - Harney & Sons; kwiecień 2019

plusy: Profesjonalizm z duszą

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 450594 z 24.03.2019

Dobra cena produktu który poszukiwałem. Sklep szybko zrealizował zamówienie. Przesyłka była dobrze i bezpiecznie zapakowana.

zakupy: Dzbanek Forlife; marzec 2019

plusy: przesyłka bezpiecznie zapakowana

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LiS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 445374 z 14.11.2018

Dobre ceny i terminowosc

zakupy: Herbaty; listopad 2018

plusy: Atrakcyjne ceny + szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 436922 z 27.06.2018

Super herbata i kawa! Błyskawiczna dostawa.

zakupy: herbata, kawa; czerwiec 2018

plusy: bardzo dobra jakść towaru, błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 435758 z 04.06.2018

Serdecznie polecam, profesjonalna obsługa, szybka dostawa, produkty pyszne. Sklep wart polecenia. Na pewno jeszcze skorzystam nie raz z zamówienia w sklepie LibraCafe.

zakupy: kawa i herbata; maj 2018

plusy: terminowość realizacji zamówienia oraz profesjonalna obs

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 434810 z 15.05.2018

Sklep jako jeden z niewielu z polskich herbaciarni online, posiada markę herbat Harney & Sons. Herbaty bardzo wydajne i niesamowicie smaczne. Cena niższa niż u konkurencji. Szybka wysyłka. Subtelny miły akcent w postaci odręcznie napisanego miłego słowa umieszczony w paczce.

zakupy: Herbata Erl Grey Supreme oraz pakiet próbek herbat.; maj 2018

plusy: Cena i dostępność trudno dostępnych marek herbat.

minusy: Przydałyby się próbki wszystkich herbat ale to drobiazg.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 432538 z 03.04.2018

Kupuje herbatę Hot Cynamon w LibraCafe od 8 lat. Super sklep

zakupy: Herbata; kwiecień 2018

plusy: Szybko, sprawnie i na czas

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonia_ss rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 430586 z 01.03.2018

Bardzo dobra gatunkowa herbata. Expresowa wysyłka

zakupy: herbata organic Bangkok; luty 2018

plusy: jakość, smak

minusy: cena mogłaby być niższa ;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 428550 z 29.01.2018

bardzo dobra jakość towaru, dobre ceny

zakupy: kawa Goppion; styczeń 2018

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER