Herbaty i Kawa oraz syropy barmańskie i porcelana.
Sklep LibraCafe.pl

Kontakt

tel. 67 348 26 91
Wągrowiec

Popularne produkty

Mighty Leaf Tea, Czarna Herbata, Kawa, Zielona Herbata, Goppion Caffe, ML Boutique, Kolekcja MLT, ML Boutique - herbaty sypane, Napary ziołowe, Biała Herbata, Syropy barmańskie

Popularne marki

Mighty leaf tea, Goppion caffe, 1883 de philbert routin, Maxwell and williams, Cioconat

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 165
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LibraCafe.pl > Opinie klientów

Sklep LibraCafe.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.06.2008r i posiada 166 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Karorina13 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 462830 z 12.01.2021

W sklepie znalazłam herbatę, która niezwykle przypadła mi do gustu. Sprawna i szybka obsługa. Bardzo duża dostępność towaru. Polecam zakupy.

zakupy: herbata epic grey (Pia), czajniczek; styczeń 2021

plusy: szybkość realizacji zamówienia, bogaty asortyment

minusy: nie było żadnej rzeczy, która by mi się nie podobała

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 462486 z 17.12.2020

Wysokiej jakości produkty niedostępne w innych sklepach w kraju lub dostępne w ograniczonym zakresie, np. herbaty Smith Teamaker.

zakupy: Smith Tea ", Big Hibiscus", ; grudzień 2020

plusy: Gratisy, tym samym szansa spróbowania innych produktów.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MagdaD rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 462010 z 20.11.2020

Z polecenia. Spełnił oczekiwania.

zakupy: Herbaty; listopad 2020

plusy: Czytelna i łatwa w nawigacji strona, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 461834 z 09.11.2020

Sklep spełnił oczekiwania. W asortymencie dostępne towary niedostępne gdzie indziej w kraju.

zakupy: Smith Tea ", Portland Breakfast", ; listopad 2020

plusy: Jakość towaru

minusy: Nie dostrzegłam takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 461530 z 16.10.2020

Mega profesjonalizm, super kawa, mili ludzie.

zakupy: Goppion; październik 2020

plusy: Jakość towaru, szybkość obsługi, ciekawe promocje

minusy: Hmmm, brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ronin69 rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 461290 z 01.10.2020

Dysponuje asortymentem, szczególnie w zakresie herbat, który jest w kręgu moich zainteresowań. Zarówno sklep jak i oferowane w nim towary spełniły moje oczekiwania.

zakupy: Herbaty Harney & Sons; wrzesień 2020

plusy: Towar bardzo wysokiej jakości, terminowość wysyłki.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AD rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 461150 z 21.09.2020

Sklep jest świetnie zaopatrzy i ma bardzo dobre ceny. Profesjonalna obsługa, sprawna przesyłka. Polecam :)

zakupy: Herbata; wrzesień 2020

plusy: dobre ceny, promocje, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 460598 z 18.08.2020

Był dostępny produkt, który mnie interesował.

zakupy: Kawa; sierpień 2020

plusy: Dostępność produktu

minusy: Brak kontaktu i możliwości śledzenia przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458838 z 04.05.2020

Wybrałam ten sklep bo tylko w jego ofercie znalazłam herbatę, której szukałam. Szybka, uprzejma i na najwyższym poziomie obsługa zamówienia.

zakupy: Herbata Piag 902; kwiecień 2020

plusy: Bogata oferta oryginalnych herbat i kaw

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458746 z 28.04.2020

Wszystko było super

zakupy: kawa; kwiecień 2020

plusy: wszystko bez zarzutu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458682 z 24.04.2020

Znalazłam tu herbaty , które niezwykle mi smakują , z pewnością będę wracać do tego sklepu. Polecam 👍😁

zakupy: Herbata oolong milky, herbata roibos, czekolada na gorąco; kwiecień 2020

plusy: Szybko ,sprawnie i bezproblemowo

minusy: Żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 458386 z 06.04.2020

Ma w swojej ofercie interesujące mnie herbaty (Harney & Sons) w konkurencyjnych cenach. Sklep spełnił moje oczekiwania w zakresie jakości towaru, kontaktu z klientem i warunków wysyłki.

zakupy: Herbaty Harney & Sons.; kwiecień 2020

plusy: Jakość towaru, koszt i szybkość wysyłki.

minusy: Spore braki w dostępności asortymentu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 457854 z 10.03.2020

zamówiłem dostałem bardzo szybko, cóż więcej

zakupy: herbata; marzec 2020

plusy: szybkosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 457190 z 29.01.2020

Atrakcyjne ceny i bardzo szybka wysyłka.

zakupy: saszetki do herbat sypanych; styczeń 2020

plusy: bogaty asortyment, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz Jaskólski rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 454642 z 22.09.2019

Chciałem kupić kalitę 155 i tu była najtaniej ale brak w magazynie, dopisałem się do powiadomienia o dostępności a już po kilku dniach przyszła wiadomość że towar dostępny. Zamawiam. Było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie i na zachętę dostałem jeszcze 30zl rabatu i przesyłkę w gratisie za zamówienie powyżej 90zl. Tak więc sklep z czystym sercem można polecić. Do tego jeszcze w paczce próbka kawy.

zakupy: Kalita 155 i filtry kalita 155; wrzesień 2019

plusy: Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 451546 z 02.05.2019

Poszukiwałam herbaty HOT CINNAMON SPICE firmy Harney &sons i znalazłam ją właśnie tam.

zakupy: herbaty Harney & Sons; maj 2019

plusy: posiada duży wybór herbat a szczególnie firmy H&S

minusy: nie znalazłam wad, był to mój pierwszy zakup

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryta rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 451350 z 24.04.2019

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Szybka dostawa, doskonała kawa. Polecam!

zakupy: kawa; kwiecień 2019

plusy: świetny kontakt z obsługą, doskonałe kawy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

E rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 451282 z 22.04.2019

Bardzo dobry wybór markowych produktów, ale przede wszystkim profesjonalna i sympatyczna obsługa :)

zakupy: Herbata TROPICAL GREEN - zielona owocowa - Harney & Sons; kwiecień 2019

plusy: Profesjonalizm z duszą

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 450594 z 24.03.2019

Dobra cena produktu który poszukiwałem. Sklep szybko zrealizował zamówienie. Przesyłka była dobrze i bezpiecznie zapakowana.

zakupy: Dzbanek Forlife; marzec 2019

plusy: przesyłka bezpiecznie zapakowana

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LiS rekomenduje LibraCafe.pl opinia nr 445374 z 14.11.2018

Dobre ceny i terminowosc

zakupy: Herbaty; listopad 2018

plusy: Atrakcyjne ceny + szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER