Firany,firanki , zasłony, karnisze,rolety, żaluzje oraz obrusy i pościel.
Sklep Magdalena24.pl

Kontakt

tel. 15 823 65 71
Tarnobrzeg

Popularne produkty

Na metry, Na łóżko, Kolekcja 2017, Nowość, Firany gotowe, Na stół, Markizeta, Rolety Karnisze, Hotelowe B&B, WYPRZEDAŻ DO MARŻY, Do kuchni, Zasłony gotowe, Hotelowe24

Popularne marki

Markizeta, , Import, Magdalena, Anwis, Produkt polski, Marcin dekor, Producent krajowy ., Eurofirany, Velux

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 161
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Magdalena24.pl > Opinie klientów

Sklep Magdalena24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  87% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  87% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.11.2006r i posiada 168 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 436806 z 25.06.2018

Sklep wybrany na Allegro, bardzo jestem zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia, towar bardzo ładnie wykonany, jestem zadowolona z wyboru sklepu

zakupy: Firany gotowe; czerwiec 2018

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 429514 z 13.02.2018

Świetny kontakt, super firanki. Polecam!!!

zakupy: Firany gotowe; styczeń 2018

plusy: Kontakt ze sprzedającym

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria nie ma zdania o Magdalena24.pl opinia nr 381818 z 05.05.2016

Firana piękna, ładna tkanina i dobrze się układa. Niestety lambrekin (woda) bardzo brzydko się układa, jest zbyt długi pomimo maksymalnego umarszczenia i źle odszyty.

zakupy: Komplet Julia; kwiecień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: towar nie do końca spełnia oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 378670 z 06.04.2016

Bardzo dziękuję Magdalenie24.pl, ponieważ miałam możliwość zakupu towaru zawartego w ofercie katalogowej. Towar zgadza się z produktem przedstawionym w katalogu. Ponadto zostałam bardzo mile obsłużona. Polecam ten sklep innym klientom, będziecie na pewno zadowoleni.

zakupy: tkanina na zasłony; kwiecień 2016

plusy: pełna informacja

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 376370 z 14.03.2016

Wszystko dokładnie jak w opisie.Jestem zadowolony

zakupy: Gotowa firana; marzec 2016

plusy: Kupowalem przez Allegro i wszystko takie jak w opisie

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 364438 z 06.12.2015

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie polecę go każdemu :)

zakupy: firanka; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 362190 z 19.11.2015

Zdecydowanie polecam! Tkanina, której nidzie nie można bylo dostać tutaj byla dostepna od ręki. Gorąco polecam1

zakupy: Tkanina zaslonowa Markizeta; listopad 2015

plusy: Dostępność tkanin

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 361334 z 12.11.2015

Sklep wybrany ze względu na cenę i dostępność towaru. KOnkurencyjnie :) Szybka wysyłka i dobry kontakt to zaleta.

zakupy: Tkanina zasłonowa kreszowana cieniowana; listopad 2015

plusy: szybka realizacja

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Myszką rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 357817 z 10.10.2015

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Duży wybór, blyskawiczna wysyłka. Polecam ten sklep.

zakupy: firanki zakardowe; październik 2015

plusy: jak w treści opini

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 356753 z 29.09.2015

Solidna firma, miła obsluga. Zamawiałam już trzykrotnie różne rzeczy. Uszyto mi na wymiar firany i zasłony. Bardzo jestem zadowolona. Będę tu wracać.

zakupy: firany, zaslony, posciel i inne; wrzesień 2015

plusy: szybko realizowane zamówienie, mila obsluga,duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Number One rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 356749 z 29.09.2015

Cena

zakupy: Firana na metry; wrzesień 2015

plusy: Przejzystość

minusy: Oczekiwanie na owar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryka rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 352853 z 21.08.2015

Wcześniej kupiłam zasłony i minęły 3 lata, a ja jestem z nich bardzo zadowolona. Wszystkim polecam z całego serca - materiał idealny. Teraz kupiłam firankę do kuchni i już niejedna osoba pytała mnie , gdzie dokonałam zakupu.Zawsze ten sklep polecam!

zakupy: firanka; sierpień 2015

plusy: doskonały materiał i promocje

minusy: nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 348017 z 04.07.2015

co jakiś czas kupuję firanki w tym sklepie bo są w przystępnej cenie, piękne i przede wszystkim trwałe

zakupy: zazdroski z truskawkami; czerwiec 2015

plusy: dostępność 24 godziny na dobę, bardzo szybka realizacja

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nano rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 339861 z 22.04.2015

Super towar I obsługa

zakupy: firanka w cytryny; marzec 2015

plusy: szybka I profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 311670 z 19.09.2014

sklep spełnił moje oczekiwania, transakcja przebiegła szybko, sprawnie sklep mi się bardzo podoba

zakupy: Firana; wrzesień 2014

plusy: same pozytywy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 205046 z 12.03.2013

Dokonałam zakupów w tym sklepie po raz drugi i jestem bardzo zadowolona - zarówno jakość towaru, jak i szybkość realizacji w pełni zasługuje na pochwałę i polecenie.

zakupy: Firany Jowita; marzec 2013

plusy: błyskawiczna realizacja,świetny kontakt,doskonała jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majcia rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 203954 z 06.03.2013

Każdy znajdzie coś dla siebie i zgodnie ze swoimi finansowymi możliwościami.

zakupy: firana + tasma; marzec 2013

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pucka15 rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 203046 z 01.03.2013

Sklep wybrałam, gdyż zachęciły mnie do tego niskie ceny oferowanych towarów.

zakupy: taśma rzepowa; luty 2013

plusy: duży wybór towaów i atrakcyjne ceny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 160585 z 18.09.2012

Polecam sklep ,towar fantastyczny ,bardzo dobry kontakt ze sprzedającym ,towar otrzymałam w ciągu dwóch dni od zamówienia

zakupy: firana; wrzesień 2012

plusy: szybka odpowiedż i wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pupilla82 rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 131213 z 12.06.2012

Dowiedzialam sie o nim przez Allegro. Tak, spelnil on moje oczekiwania.

zakupy: lambrekiny na metry; grudzień 2011

plusy: wybor, dobre ceny, produkty zgodne z opisem

minusy: maly wybor sposobu platnosci

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER