Firany,firanki , zasłony, karnisze,rolety, żaluzje oraz obrusy i pościel.
Sklep Magdalena24.pl

Kontakt

tel. 15 823 65 71
Tarnobrzeg

Popularne produkty

Firany, Eurofirany New, Zasłony, Tekstylia domowe, 1.Markizeta New, Tekstylia hotelowe, Rolety żaluzje, Uszyj na wymiar., Eurofirany Pierre Cardin, ARCHIWUM, 2. Markiz new do opisania

Popularne marki

Markizeta, Eurofirany, Magdalena, Import, Anwis, Produkt polski, , Producent krajowy ., Marcin dekor, Darymex, Somfy, Velux

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 193
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Magdalena24.pl > Opinie klientów

Sklep Magdalena24.pl - monitorowana jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.11.2006r i posiada 201 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata nie poleca Magdalena24.pl opinia nr 472946 z 27.05.2022

Zdecydowanie nie polecam. Firany, zasłony, artykuły w porządku natomiast obsługa fatalna. Zero zainteresowania klientem.

zakupy: nic; maj 2022

plusy: produkty ok

minusy: obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 472170 z 03.04.2022

Duży wybór asortymentu,super kontakt i podejście do klienta.Polecam🙂

zakupy: Firany, pościel, ręczniki; kwiecień 2022

plusy: Duży wybór asortymentu

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 470654 z 17.01.2022

Oczywiście duży wybór i szybka realizacja zamowienia

zakupy: Firany posciel; styczeń 2022

plusy: Duży wybór i szybka dostawa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 470186 z 09.12.2021

piękny asortyment, duży wybór, bardzo dobra jakość

zakupy: poszewki, zasłony, pasaż na stół; grudzień 2021

plusy: miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 468122 z 16.08.2021

Atrakcyjna cena , tk pełne zadowolenie

zakupy: świecznik ceramiczny; sierpień 2021

plusy: Dobry wybór

minusy: Trochę długi termin dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 468114 z 16.08.2021

przystępne ceny, różnorodność towaru

zakupy: firanka do kuchni; sierpień 2021

plusy: szybka realizacja, doskonała informacja o statusie towar

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 467318 z 26.07.2021

Kupiłam już kilka produktów i zawsze spełniały moje oczekiwania, dlatego ponownie zrobiłam zakup.

zakupy: tkanina zasłonowa zaciemniająca; lipiec 2021

plusy: doradztwo, duży wybór towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 467010 z 18.07.2021

Towar zgodny z oczekiwanym, super kontakt, profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: 2 x komplet zasłon, 3 x komplet firan; lipiec 2021

plusy: Czas realizacji, kontakt, jakość wykonania

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

budziaszek.jacek rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 466938 z 14.07.2021

Był towar który mnie interesował w dobrej cenie. Szybka sprawna wysyłka.

zakupy: Firanki krótkie.; lipiec 2021

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel Nowak rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 466682 z 22.06.2021

Jak najbardziej polecam, świetna jakość w dobrej cenie!

zakupy: zasłony, poszewki, poduszki; czerwiec 2021

plusy: Świetna jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pitersoonn rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 466642 z 20.06.2021

Wszystko tak jak trzeba zgodnie z umowa.

zakupy: Firany; czerwiec 2021

plusy: informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 466162 z 23.05.2021

Sklep posiada duży wybór wzorów i pomysłowo uszytych firan. To już mój kolejny zakup i myślę że nie ostatni. Miła obsługa ,szybka realizacja zamówienia, dodatkowe bonusy w formie kuponów rabatowych. Gorąco polecam

zakupy: Firany gotowe; maj 2021

plusy: miła obsługa ,szybka realizacja zamówień

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 466010 z 16.05.2021

Wybrałam ten sklep ze względu na bogaty asortyment i konkurencyjne ceny. W 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: firany; maj 2021

plusy: ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moki32 rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465898 z 07.05.2021

Dlaczego wybrałam Ten sklep? - w Jego szerokim asortymencie znalazłam to czego szukałam, firankę spełniająca moje oczekiwania w dobrej cenie. Przesyłka przyszła szybko, dobrze zapakowana. Polecam Ten sklep warto tu zrobić zakupy.i

zakupy: firanka; kwiecień 2021

plusy: szeroki asortyment, dobry kontakt

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465834 z 02.05.2021

Przypadkiem znalazłam ten sklep w Internecie ponieważ byli jednymi z niewielu, którzy oferowali zasłony na flexach w szybkich terminach oraz w dobrych cenach. Jestem bardzo zadowolona z produktu!

zakupy: Zasłony do sypialni oraz salonu; kwiecień 2021

plusy: Jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465686 z 26.04.2021

Atrakcyjna cena,ale tkanina którą zakupiłam była krzywo odcięta.

zakupy: Tkanina zaslonowa na metry.; kwiecień 2021

plusy: Duży wybór

minusy: Krzywo odcięta tkanina metrażowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirka rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465606 z 25.04.2021

Sklep wybrałam że względu na asortyment. Obsługa jest niezmiernie miła i pomocna. Wykazali się dużą cierpliwością wobec mnie.

zakupy: Próbki; kwiecień 2021

plusy: Miła obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465602 z 25.04.2021

Wybrałam ten sklep, ponieważ miał bardzo dużo firan do wyboru, zarówno firan na metry jak i gotowych. Sklep spełnił moje oczekiwania. Firanki przyszły do mnie szybko, dobrze zapakowane i oznaczone. polecam bardzo mocno.

zakupy: firanki na wymiar oraz firanki gotowe; kwiecień 2021

plusy: szybki kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465598 z 24.04.2021

Przesyłka ekspresowa, firanki cudowne

zakupy: Firanki panelowe; kwiecień 2021

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465402 z 17.04.2021

Bardzo szeroki asortyment pozwolił mi na zakup i firan i materiału obrusowego. Doskonała obsługa zasługuje na najwyższą ocenę. Dziękuję.

zakupy: Firana żakard metrażowa oraz tkanina plamoodporne.; kwiecień 2021

plusy: Natychmiastowy kontakt ze sprzedawcą.

minusy: Nie wiem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER