Firany,firanki , zasłony, karnisze,rolety, żaluzje oraz obrusy i pościel.
Sklep Magdalena24.pl

Kontakt

tel. 15 823 65 71
Tarnobrzeg

Popularne produkty

Na metry, Na łóżko, Nowość, Na stół, Firany gotowe, Kolekcja 2017, Tekstylia Hotelowe, Markizeta, Rolety Żaluzje Karnisze, Zasłony gotowe, Do kuchni, Domowe Inspiracje

Popularne marki

Markizeta, Import, Magdalena, Anwis, , Produkt polski, Marcin dekor, Producent krajowy ., Velux, Eurofirany

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 164
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Magdalena24.pl > Opinie klientów

Sklep Magdalena24.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.11.2006r i posiada 171 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 451262 z 19.04.2019

Przypadkowo natrafiłem na ten sklep w internecie szukając żaluzji ze zdalnym sterowaniem. Jedyny najbardziej rozsądny wybór sklepu internetowego.

zakupy: Żaluzje aluminiowe ze sterowaniem zdalnym.; marzec 2019

plusy: Dopasowanie do potrzeb klienta, profesjonalna pomoc.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 451258 z 19.04.2019

Jedyny najbardziej rozsądny wybór sklepu.

zakupy: Żaluzje aluminiowe ze sterowaniem zdalnym.; luty 2019

plusy: Dopasowanie do potrzeb klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 451198 z 15.04.2019

Znalazłam ten sklep przypadkowo, ale zamówiłam firanki i jestem bardzo zadowolona zarówno z firan jak i z szybkiej obsługi wszycia taśmy,skrócenia ich i obszycia.Mimo że czas przedświąteczny jest czasem trudnym to ja swoje zamówienie otrzymałam błyskawicznie za co bardzo dziękuję Polecam w 100 % ten sklep

zakupy: firany; kwiecień 2019

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 436806 z 25.06.2018

Sklep wybrany na Allegro, bardzo jestem zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia, towar bardzo ładnie wykonany, jestem zadowolona z wyboru sklepu

zakupy: Firany gotowe; czerwiec 2018

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 429514 z 13.02.2018

Świetny kontakt, super firanki. Polecam!!!

zakupy: Firany gotowe; styczeń 2018

plusy: Kontakt ze sprzedającym

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria nie ma zdania o Magdalena24.pl opinia nr 381818 z 05.05.2016

Firana piękna, ładna tkanina i dobrze się układa. Niestety lambrekin (woda) bardzo brzydko się układa, jest zbyt długi pomimo maksymalnego umarszczenia i źle odszyty.

zakupy: Komplet Julia; kwiecień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: towar nie do końca spełnia oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 378670 z 06.04.2016

Bardzo dziękuję Magdalenie24.pl, ponieważ miałam możliwość zakupu towaru zawartego w ofercie katalogowej. Towar zgadza się z produktem przedstawionym w katalogu. Ponadto zostałam bardzo mile obsłużona. Polecam ten sklep innym klientom, będziecie na pewno zadowoleni.

zakupy: tkanina na zasłony; kwiecień 2016

plusy: pełna informacja

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 376370 z 14.03.2016

Wszystko dokładnie jak w opisie.Jestem zadowolony

zakupy: Gotowa firana; marzec 2016

plusy: Kupowalem przez Allegro i wszystko takie jak w opisie

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 364438 z 06.12.2015

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie polecę go każdemu :)

zakupy: firanka; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 362190 z 19.11.2015

Zdecydowanie polecam! Tkanina, której nidzie nie można bylo dostać tutaj byla dostepna od ręki. Gorąco polecam1

zakupy: Tkanina zaslonowa Markizeta; listopad 2015

plusy: Dostępność tkanin

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 361334 z 12.11.2015

Sklep wybrany ze względu na cenę i dostępność towaru. KOnkurencyjnie :) Szybka wysyłka i dobry kontakt to zaleta.

zakupy: Tkanina zasłonowa kreszowana cieniowana; listopad 2015

plusy: szybka realizacja

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Myszką rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 357817 z 10.10.2015

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą. Duży wybór, blyskawiczna wysyłka. Polecam ten sklep.

zakupy: firanki zakardowe; październik 2015

plusy: jak w treści opini

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 356753 z 29.09.2015

Solidna firma, miła obsluga. Zamawiałam już trzykrotnie różne rzeczy. Uszyto mi na wymiar firany i zasłony. Bardzo jestem zadowolona. Będę tu wracać.

zakupy: firany, zaslony, posciel i inne; wrzesień 2015

plusy: szybko realizowane zamówienie, mila obsluga,duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Number One rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 356749 z 29.09.2015

Cena

zakupy: Firana na metry; wrzesień 2015

plusy: Przejzystość

minusy: Oczekiwanie na owar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryka rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 352853 z 21.08.2015

Wcześniej kupiłam zasłony i minęły 3 lata, a ja jestem z nich bardzo zadowolona. Wszystkim polecam z całego serca - materiał idealny. Teraz kupiłam firankę do kuchni i już niejedna osoba pytała mnie , gdzie dokonałam zakupu.Zawsze ten sklep polecam!

zakupy: firanka; sierpień 2015

plusy: doskonały materiał i promocje

minusy: nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 348017 z 04.07.2015

co jakiś czas kupuję firanki w tym sklepie bo są w przystępnej cenie, piękne i przede wszystkim trwałe

zakupy: zazdroski z truskawkami; czerwiec 2015

plusy: dostępność 24 godziny na dobę, bardzo szybka realizacja

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nano rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 339861 z 22.04.2015

Super towar I obsługa

zakupy: firanka w cytryny; marzec 2015

plusy: szybka I profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 311670 z 19.09.2014

sklep spełnił moje oczekiwania, transakcja przebiegła szybko, sprawnie sklep mi się bardzo podoba

zakupy: Firana; wrzesień 2014

plusy: same pozytywy

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 205046 z 12.03.2013

Dokonałam zakupów w tym sklepie po raz drugi i jestem bardzo zadowolona - zarówno jakość towaru, jak i szybkość realizacji w pełni zasługuje na pochwałę i polecenie.

zakupy: Firany Jowita; marzec 2013

plusy: błyskawiczna realizacja,świetny kontakt,doskonała jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majcia rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 203954 z 06.03.2013

Każdy znajdzie coś dla siebie i zgodnie ze swoimi finansowymi możliwościami.

zakupy: firana + tasma; marzec 2013

plusy: szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER