Firany,firanki , zasłony, karnisze,rolety, żaluzje oraz obrusy i pościel.
Sklep Magdalena24.pl

Kontakt

tel. 15 823 65 71
Tarnobrzeg

Popularne produkty

Na okno, Dla domu, Na stół, Kolekcja 2017, Hotelowe24, Tekstylia hotelowe., Do kuchni, SUPER CENA, Rolety żaluzje moskitiery., Magdalena, Nowość, Markizeta

Popularne marki

Import, Magdalena, Markizeta, Produkt polski, Anwis, Marcin dekor, Jalmax, Eurofirany, Polders

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 186
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Magdalena24.pl > Opinie klientów

Sklep Magdalena24.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.11.2006r i posiada 193 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maria rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465402 z 17.04.2021

Bardzo szeroki asortyment pozwolił mi na zakup i firan i materiału obrusowego. Doskonała obsługa zasługuje na najwyższą ocenę. Dziękuję.

zakupy: Firana żakard metrażowa oraz tkanina plamoodporne.; kwiecień 2021

plusy: Natychmiastowy kontakt ze sprzedawcą.

minusy: Nie wiem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465098 z 11.04.2021

Znalazłam firany o które chodziło szybka wysyłka, towar dobrej jakości - profesjonalnie polecę znajomym .

zakupy: firany; marzec 2021

plusy: szybka wysyłka ,bez problemów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465050 z 09.04.2021

Zakupiony towar jest dobrej jakości. Jestem zadowolona z zakup w sklepie Magdalena.pl. Szybka dostawa towaru. Polecam gorąco.

zakupy: Firanki; kwiecień 2021

plusy: zgodność towaru z ofertą, szybka dostawa towaru

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 465046 z 09.04.2021

Najlepszy wybór firanek .

zakupy: Firanka gotowa; kwiecień 2021

plusy: Szybka i fachowa pomoc

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nela rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 464746 z 01.04.2021

Widziałam dobre opinie więc postanowiłam spróbować. Nie żałuję wszystko super

zakupy: Firanki; marzec 2021

plusy: Wszystko super szybka wysyłka

minusy: Nie ma się do czego przyczepić wszystko świetne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 464742 z 01.04.2021

Spodobały się towary w sklepie

zakupy: Firanki; marzec 2021

plusy: Grafika strony, szybkośc dostawy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 464578 z 28.03.2021

Wybrałam ten sklep przede wszystkim ze względu na szeroką ofertę. Dodatkowo mogłam skorzystać z promocji i dodatkowych rabatów. Zamówienie dotarło do mnie w czasie krótszym niż zakładałam. Jakość produktów oceniam bardzo wysoko. Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Firanki gotowe i firanki na metry; marzec 2021

plusy: Szeroka oferta, przystępne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 464282 z 22.03.2021

produkty w przystępnej cenie , solidnie elegancko zapakowany towar,spełniający oczekiwania ,szybka odpowiedż biura wyjaśniająca wątpliwości polecam

zakupy: firany, taśmy marszczące; marzec 2021

plusy: różnorodność oferty pod względem ceny i produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beti W. rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 464250 z 19.03.2021

Bardzo szybka wysyłka, towar dobrej jakości , tak jak na zdjęciach . Polecam !

zakupy: Firanki; marzec 2021

plusy: szybko, info o statusie przesyłki

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KK rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 464034 z 15.03.2021

niska cena solidne wykonanie (jeszcze z rabatem)

zakupy: firana; marzec 2021

plusy: różnorodność towaru

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463774 z 06.03.2021

Duży wybór asortymentu, jestem zadowolona z obsługi, dobra jakość towaru, szybki wykonanie zamówienia.

zakupy: firany z obszyciem; marzec 2021

plusy: doradztwo, duży wybór towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRYSIA rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463754 z 05.03.2021

CENA

zakupy: FIRANY OBRUS; marzec 2021

plusy: DOBRA CENA MIŁA OBSŁUGA DOBRY TOWAR POLECAM JESTEM ZADO

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Staszekscj rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463746 z 05.03.2021

dobry asortyment

zakupy: Zasłony; marzec 2021

plusy: dobry i rzeczowy kontakt

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463734 z 04.03.2021

Zgodnie z oczekiwaniami, sprawnie szybko i tanio

zakupy: firana; luty 2021

plusy: same plusy

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463726 z 04.03.2021

Przypadly mi do gustu proponnowane towary. Zamowilam i okazalo sie, że w rzeczywistosci wszystko wygląda tak, jak na zdjęciach.

zakupy: Firanki; marzec 2021

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, bardzo konkretne opisy

minusy: Wg mnie- brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463722 z 04.03.2021

Bogaty asortyment, atrakcyjne ceny.

zakupy: zasłony, firanki; luty 2021

plusy: towar wysokiej jakości, atrakcyjne ceny, b. dobry kontak

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463690 z 03.03.2021

Duży wybór firan, expresowa wysyłka, godny polecenia

zakupy: Firany żakardowe na metry; marzec 2021

plusy: Przejrzyste oferty

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nusiek rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 463678 z 02.03.2021

Tutaj znalazłam zasłony które przypadły mi do gustu .❤

zakupy: Zasłony Dona kolor szary; marzec 2021

plusy: Świetny towar

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 459418 z 26.05.2020

W internecie zupełnie przypadkowo znalazlam firankę która bardzo mi się spodobała . To był strzał w 10.Jakosc i cena super. Na pewno jeszcze zrobię tu zakupy.

zakupy: Firana; maj 2020

plusy: Uczciwa informacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje Magdalena24.pl opinia nr 459374 z 24.05.2020

Zwróciła moją uwagę bogata oferta sklepu, przejrzysty sposób zamawiania. Odebrałam firanki pięknie odszyte, starannie zapakowane.

zakupy: Firany do okna balkonowego; maj 2020

plusy: duży wybór, komunikatywność, miły profesjonalny kontakt

minusy: dość wysoka cena szycia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER