Artykuły dla kobiet w ciąży i mam karmiących.
Sklep Maternity

Kontakt

tel. 71/3421412
Wrocław

Popularne produkty

DLA CIĘŻARNYCH, POWRÓT DO FORMY, WYPRZEDAŻ, DLA MAMY, POMYSŁ NA PREZENT, BIUSTONOSZE ODCIĄŻAJĄCE, PO NARODZINACH, ODZIEŻ

Popularne marki

Anita, Mama licious, 9 fashion maternity, , Torelle, Dobranocka, Make a wish, Mytummy, Lida, Queen mum, Italian fashion, Noppies, Top one, Bebefield, Mama i ja

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Maternity > Opinie klientów

Sklep Maternity - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.03.2013r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ula rekomenduje Maternity opinia nr 273661 z 24.01.2014

Kupiłam w tym sklepie świetną bluzkę dla siostry z wesołym nadrukiem, szybka wysyłka, dobra jakość. Polecam

zakupy: t-shirt; styczeń 2014

plusy: wybór, jakość, cena, wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sara rekomenduje Maternity opinia nr 263329 z 05.12.2013

Świetny sklep, kupiłam niedawno dla siebie pas podtrzymujący i jestem pozytywnie zaskoczona jego działaniem, w końcu przestały boleć mnie placy, a sam pas nie uciska mojego brzucha, jestem bradzo zadowolona z jego zakupu

zakupy: pas podtrzymujący; listopad 2013

plusy: cena, jakość, szybka przesyłka, wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Maternity opinia nr 250637 z 09.10.2013

Gorąco polecam, fachowa i profesjonalna obsługa, oferują ubrania bardzo praktyczne i funkcjonalne, a do tego przesyłka jest gratis. Gorąco polecam

zakupy: biustonosz, bluzki; wrzesień 2013

plusy: niska cena; duży wybór; przesyłka gratis

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidka rekomenduje Maternity opinia nr 247461 z 27.09.2013

Gdy dowiedziałam się że jestem w ciąży koleżanka powiedziała mi o klepie maternity.com.pl. Postanowiłam zamówić biustonosz. Przesyłkę otrzymałam w krótkim czasie, dobrze zapakowaną i na dodatek bezpłatną. Stanik znakomity. Lubię go nosić

zakupy: stanik; wrzesień 2013

plusy: jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Maternity opinia nr 246981 z 26.09.2013

bardzo modna odzież ciażowa, mój mąż jest zachwycony moim nowym wyglądem

zakupy: bielizna, odzież; wrzesień 2013

plusy: szybka przesyłka, duzy wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przyszla mama rekomenduje Maternity opinia nr 242857 z 06.09.2013

Zakpiłam tu biustonosz do karmienia. Mają duże rozmiary więc to też jest ich plus. Stanik leży idealnie, bardzo ładnie wygląda, jest wygodny. Sklep ma bogatą ofertę i szybko realizuje zamówienie. Polecam

zakupy: biustonosz; wrzesień 2013

plusy: jakość, szybkość dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Maternity opinia nr 240693 z 29.08.2013

Piękne ciuszki ciążowe w bardzo dobrej jakości. Szybko otrzymałam paczkę. Odzież leży idealnie, nie uciska

zakupy: odzież; sierpień 2013

plusy: terminowośc. jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Maternity opinia nr 240689 z 29.08.2013

Piękne ciuszki ciążowe w bardzo dobrej jakości. Szybko otrzymałam paczkę. Odzież leży idealnie, nie uciska

zakupy: odzież; sierpień 2013

plusy: terminowośc. jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER