Fotele relaksacyjne FUNNY.
Sklep Mebel24.pl

Kontakt

tel. 603 634 524
Nowa Sól

Popularne produkty

Fotele relaksacyjne, Pufy dla dzieci, Pokaż wszystkie, Pufy relaksacyjne, Pufy dla zwierzaków, Fotele - edycje specjalne

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Mebel24.pl > Opinie klientów

Sklep Mebel24.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.08.2012r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kasia rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 315393 z 18.10.2014

Polecam. Fantastycznie wygodne te fotele. Jakość bez zastrzeżeń.

zakupy: fotele XXL; październik 2014

plusy: wysoka jakość, świetny towar

minusy: nie stwierdzam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zojka rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 223197 z 06.06.2013

Trafiłam do sklepu szukając wygodnego fotela, a le nie takiego zwyczajnego, chciałam znaleźć coś, co naprawdę fajnie wygląda. No i znalazłam :) Super efektowny i wielki, świetnie pasuje do mojego pokoju :)

zakupy: fotel XXXL; czerwiec 2013

plusy: ciekawe fotele, wygladają super

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 217565 z 09.05.2013

To mój najlepszy zakup w życiu! Co za świetny fotel! Sama wygoda. Szczerze polecam wszystkim lubiącym sobie wygodnie poleniuchować :) Obsługa sklepu w porządku, bardzo miła, wysyłka przyszła dość szybko. Sklep na piątkę z plusem.

zakupy: fotel XXL; kwiecień 2013

plusy: wygodne meble

minusy: wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krysia rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 213153 z 18.04.2013

Polecam fotel Funny. Jeśli chodzi o sklep, bardzo dobra jakość, którą sami produkują.

zakupy: fotele Funny; kwiecień 2013

plusy: jakość produktów, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marieyya34 rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 186213 z 19.12.2012

Super że to wlasnie od nich kupiłam taki fotel, my z męzem jestesmy bardzo zadowoleni i teraz myslimy czy naszym dzieciom nie kupic bo na pewno by się im takie coś spodobało. W styczniu mają urodziny to sie kupi.

zakupy: fotel relaksacyjny; maj 2012

plusy: ceny niskie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 163677 z 01.10.2012

Towar całkowicie zgodny z opisem. A nawet powiem, że dużo lepszy! Mój fotel doskonale się sprawuje i już myślę o następnym :)

zakupy: fotel XXXL z granulatem; wrzesień 2012

plusy: towar jest super

minusy: żadnych wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 158993 z 12.09.2012

Dla mnie bomba! Taki fotel to jest coś wspaniałego, można leżeć dosłownie w każdej pozycji i zawsze jest super wygodnie. Towar godny polecenia.

zakupy: duży fotel wyspa; wrzesień 2012

plusy: mega wygodne fotele

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktoria rekomenduje Mebel24.pl opinia nr 155605 z 31.08.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ oferuje naprawdę atrakcyjny towar w dobrych cenach. Fotel jest bardzo solidnie zrobiony i naprawdę wygodny. Towar jest całkowicie zgodny z opisem. Polecam wszystkim!

zakupy: fotel poducha maxi; sierpień 2012

plusy: naprawdę wygodne te fotele

minusy: żadnych wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER