Meble domowe i biurowe oraz hotelowe.
Sklep MeblePumo.pl

Kontakt

tel. 61 674 61 20
Wojnowice

Popularne produkty

Komody, Meblościanki, Łóżka, Meble RTV, Biurka, Regały, Krzesła, Szafy, Materace, Hokery, Stoły, Sofy, Witryny, Półki, Fotele, Ławy, Elementy dodatkowe do mebli

Popularne marki

Fato luxmeble, Tvilum, High glossy furniture, Steens, Scandinavian style design, Recticel komfort snu sp. z o.o., Pinio meble, Allhall, Natural materace, Vg line

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 6
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

MeblePumo.pl > Opinie klientów

Sklep MeblePumo.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.03.2009r i posiada 7 opinii klientów w tym 86% pozytywnych.

Wystaw opinię

Barbara79 nie poleca MeblePumo.pl opinia nr 94203 z 24.01.2012

Do dzisiaj nie otrzymałam przesyłki, zero kontaktu z klientem, pomimo upomnienia. A pieniądze moje mają.

zakupy: komoda; styczeń 2012

plusy: cena

minusy: fatalna obsługa i nieterminowość

Odpowiedź sklepu 25.01.2012

Witam. Czy opinia dot. zamówienia "baszka79-2"? Termin realizacji zamówienia na komodę Paris 4+4 wynosi 21 dni, jednak na naszej stronie widnieje informacja: "czas realizacji może ulec zmianie, w przypadku uzasadnionych opóźnień producenta". Przepraszamy bardzo za opóźnienie w terminie. Zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 7-14 dni.

Odpowiedź Barbara79 25.01.2012

termin realizacji wynosił 24 h w momencie składania przeze mnie zamowienia, dlatego dokonałam płatności zakupu. PO tygodniu to ja do Państwa wysłałam zapytanie i się dopominałam jaki jest status zamówienia. Termin kolejny upłynął w dniu dzisiejszym a Państwo ponownie nie raczyliście się ze mną skontaktować, chociaż w mailu podaliście termin przesyłki. W dniu wczorajszym wysłałam ponownego maila i dopiero wtedy Państwo odpisaliście że nie znacie terminu dostarczenia przesyłki. Wszystko się może zdażyć i zupełnie inna jest reakcja klienta, gdy sprzedawca sam wykona krok aby go o przeszkodach powiadomić. Czy to kosztuje tak wiele wykonać telefon do klienta wobec którego się ma zobowiązania. Moje pieniądze pracowały na Państwa koncie a nie moim, więc nie dość ze jestem oburzona Państwa zachowaniem gdyż to ja dopłaciłam do tego interesu. Zamiast kontrolować opinie na internecie zajmijcie się proszę kontrolą zamówień i aktualizacja strony internetowej. A uwaga że termin może ulec zmianie w przypadku opóźnień ze strony producenta w przypadku tego zamowienia nie miała zastosowania. To Państwo nie podawaliście aktualnej i prawdziwej informacji na stronie internetowej w momencie złożenia przeze mnie zamówienia. 21 dni to termin który podawany jest teraz juz po aktualizacji.

Odpowiedź sklepu 26.01.2012

Jeszcze raz przepraszamy za znaczące opóźnienie w pierwotnym terminie jak również dziękujemy za cenne uwagi. Pieniądze wpłacone przez Panią zostaną w dniu dzisiejszym przelane na wskazane przez Panią konto bankowe.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marko Polo rekomenduje MeblePumo.pl opinia nr 73335 z 13.03.2011

Wybrałem ten sklep, ponieważ cieszy się dużą renomą.Ponadto osoby obsługujące i udzielające informacji *** duży profesjonalizm. Towar szybko dostarczony i elegancko zapakowany, po prostu duża klasa!!

zakupy: Krzesła bibi; marzec 2011

plusy: szybki kontakt z klientem duża elastyczność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karik202 rekomenduje MeblePumo.pl opinia nr 56047 z 17.06.2010

Super krzesła do ogrodu - przeźroczyste Elizabeth Polecam

zakupy: Krzeslo Elizabeth; czerwiec 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kramik24 rekomenduje MeblePumo.pl opinia nr 47007 z 19.01.2010

Duży asortyment mebli - szybka realizacja zamówień. Gorąco polecam - mily kontakt ze sprzedawcą. Pan Darek jest super

zakupy: Komoda sosnowa; styczeń 2010

plusy: miła obsługa

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piig-poland.org rekomenduje MeblePumo.pl opinia nr 35162 z 29.05.2009

Bardzo udane fotele, kontakt rewelacyjny, sprawność sprzedaży na najwyższym poziomie.

zakupy: fotele; maj 2009

plusy: naprawdę dobry sklep

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Remik rekomenduje MeblePumo.pl opinia nr 34498 z 18.05.2009

Bezproblemowo, szybko, sprawnie 3xtaaaaaaaak

zakupy: biurko MEWA; maj 2009

plusy: szybka obsługa, miły kontakt

minusy: brak dziewczyn :((((

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje MeblePumo.pl opinia nr 32898 z 16.04.2009

jeden telefon, wszystko ustalone, dostawa na czas, wszystko ok

zakupy: łózko, komoda; kwiecień 2009

plusy: uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER