Odzież i akcesoria dla rowerzystów oraz kolarzy.
Sklep MikeSport.pl

Kontakt

tel. 12 296 01 08
Kraków

Popularne produkty

ODZIEŻ ROWEROWA, AKCESORIA ROWEROWE, ODZIEŻ DO BIEGANIA, BUTY ROWEROWE, AKCESORIA DO BIEGANIA, BUTY SPORTOWE

Popularne marki

Rogelli, Force, Craft, Mikesport, Fdx, Topeak, Deko, Elite, Chiba, Arctica, Camelbak, Bell, Giro, Supacaz, Onguard, Apis, Kaymaq, Sport arsenal, Pearl izumi, Santic

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 26
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

MikeSport.pl > Opinie klientów

Sklep MikeSport.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.09.2007r i posiada 27 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

zbiczysko rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 98965 z 16.02.2012

poziom obsługi i szybkość realizacji imponująca. przykład tego, jak powinny działać sklepy internetowe. żadnego problemu z wymianą czy zwrotem towaru. sklep znalazłem przypadkiem, ale będę stałym klientem - gorąco polecam.

zakupy: kurtka, spodnie, rękawice rowerowe; luty 2012

plusy: szybkość, bezproblemowość, wysoka jakość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sunday789 rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 93667 z 18.01.2012

Sklep znalazłem przez przypadek. Sposób realizacji oraz kontakt mailowy spełniły moje oczekiwania w 200%. Takiego profesjonalizmu i miłej obsługi jeszcze nie spotkałem. BARDZO POLECAM.

zakupy: spodenki, koszulka; styczeń 2012

plusy: błyskawiczna dostawa, świetny kontakt,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 85240 z 30.09.2011

Duży wybór, miła obsługa, szybka dostawa!!! Pełen profesjonalizm!!!

zakupy: MIMO CANON kurtka rowerowa z SOFTSHELL+THERMO; wrzesień 2011

plusy: doskonała obsługa, dostawa w terminie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 84365 z 14.09.2011

Obsługa doskonała,dostawa błyskawiczna,małe zastrzeżenie: w opisie spodni długich na rower jest wewnętrzna kieszonka na kluczyk , w otrzymanych tej kieszonki jest brak.

zakupy: Długie spodnie na rower; wrzesień 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: Mała niezgodność z opisem którą można przeżyć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 82619 z 17.08.2011

bardzo duży wybór, niskie ceny, ekspresowa wysyłka i bardzo miła obsługa

zakupy: bezrękawnik męski; sierpień 2011

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia, ekspresowa wysyłka

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewag0@op.pl rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 76947 z 15.05.2011

Spełnił oczekiwania

zakupy: spodenki rowerowe, 2 pary rękawiczek; maj 2011

plusy: przystępne ceny,szybka realizacja i zgodność oferty

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

200fadi rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 76851 z 12.05.2011

dobre ceny szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam wszystkim

zakupy: spodenki, bluzka, rękawiczki; maj 2011

plusy: szybko i fachowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Isabella rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 70276 z 27.01.2011

Zostal mi polecony przez znajomego i w stu procentach spelnil wszystkie moje oczekiwania. Super obsluga, szybka realizacja i produkty wysokiej jakosci !!!

zakupy: Mimo latina - koszulka na rower; styczeń 2011

plusy: terminowosc, jakosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej.M rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 67213 z 14.12.2010

Szukalem dobrego sklepu z odzieza rowerowa, wiele znajomych polecalo mi wlasnie firme MikeSport dlatego zdecydowalem sie wlasnie tam kupic potrzebne rzeczy. Slabo sie znam na ubiorze rowerowym ale sympatyczni konsultanci pomogli mi w dobraniu wlasciwego ubioru dla mnie. Niestety zamowilem kurtke o rozmiar za mala, myslalem ze to sprawi duze komplikacje,ale sie mylilem bo z zamiana na wlasciwy rozmiar niebylo najmniejszego problemu i juz po niewielu dniach mialem idealnie dopasowany stoj. Ta firme naprawde polecam bo sa super ceny, obeznana obsluga, wysokiej jakosci odziez i jeszcze przysylka zawsze na czas!!!

zakupy: Odziez marki MIMO; grudzień 2010

plusy: Terminowosc, rozeznanie, super ceny i mila obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Isabella rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 67079 z 13.12.2010

Polecam sklep w 100 procentach. Otrzymalam produkt w super jakosci i to za dobra cene!

zakupy: softshell, bielizna termoaktywna; listopad 2010

plusy: Produkty zgodne z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

est rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 62468 z 08.10.2010

Tak

zakupy: softshell; październik 2010

plusy: błyskawiczna odpowiedź, jakość, cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 48011 z 06.02.2010

terminowość, sprawność

zakupy: kurtka, bielizna, spodenki; luty 2010

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karel rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 46830 z 15.01.2010

Akurat trafił się poszukiwany model w tym sklepie w odpowiednim rozmiarze i dodatkowo po przecenie (zaoszczędzone ponad 30pln!). Polecam ten sklep wszystkim, a szczególnie rowerzystom! Koszulka dotarła praktycznie na drugi dzień od złożenia zamówienia. Aha, no i nie musicie sie obawiac, ze czegoś nie będzie na stanie - baza sklepu aktualizuje się po każdej sprzedażny, także widzicie faktyczną ilość danych rzeczy. POLECAM!

zakupy: koszulka rowerowa damska marki Craft; styczeń 2010

plusy: solidnosc, słownosć, szybka wysylka,dobry kontakt

minusy: nie stwierdzono :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tytus rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 39811 z 02.09.2009

transakcja przebiegła szybko, wprawdzie coś pomyliło się z rozmiarem (opakowanie prawidłowe, zawartość mniejsza), ale reklamacja została załatwiona w dwa dni razem z drugim zakupem więc zaoszczędziłem jeszcze na przesyłce :) polecam

zakupy: koszulki Craft; sierpień 2009

plusy: sprawność działania, komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mareguli rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 39518 z 25.08.2009

W przeciągu roku dokonałem cztery razy zakupy w mike sport. Kontakt mailowy ze sprzedawcą błyskawiczny. Bardzo przejrzystra strona sklepu i stanów magazynowych. Nie ma opcji, która wystepuje w wielu sklepach tzn. towar figuruje na stronie a fizycznie go brak.Przesyłka natychmiastowa. Wybór towarów jak każdy widzi spory. Dokonuję zakupów w wielu internetowych sklepach i mike sport pod względem szybkości, solidności jest zdecydowanym liderem

zakupy: odzież rowerowa; sierpień 2009

plusy: duży wybór, stan magazynowy on-line, szybki kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa Wanat rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 32960 z 17.04.2009

Transakcja przebiegła sprawnie, szybko i pomyślnie.Jestem zadowolona, p o l e c a m!

zakupy: Spodnie Rogelli Ferrara i Mimo Toro; kwiecień 2009

plusy: solidnosc i uczciwosc na miare 21 wieku super!

minusy: nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Voytek rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 26454 z 15.01.2009

Bardzo profesjonalne podejście do tematu, a to jak dla mnie sprawa priorytetowa. Miły kontakt i naprawdę szczere doradztwo Pana Michała! Towar pierwsza klasa. Wczoraj złożyłem zamówienie, a już dzisiaj usłyszałem delikatne pukanie kuriera ;-) Tak trzymać!!!

zakupy: Kurtka rowerowa, rękawice, skarpety.; styczeń 2009

plusy: Profesjonalizm w każdym calu ;-)

minusy: Nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kristoff rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 26355 z 14.01.2009

Zamowienie składałem juz kilka razy w tym sklepie. Musze przyznać ze porzadnie podchodzą do obslugi klienta. Szybkosc obslugi jest tutaj wzorowa. Przesylki wysylane sa szybko, dobrze zabezpieczone. Nie robią problemów z zwrotem lub wymianą towaru. Nie zdazylo mi sie do tej pory zeby czegos nie bylo co zamawialem :)

zakupy: odzież rowerowa, kask cratoni; styczeń 2009

plusy: dostepnosc prezentowanych produktow

minusy: do tej pory nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zizou rekomenduje MikeSport.pl opinia nr 24867 z 16.12.2008

Zakupilem w tym sklepie spodnie Rogelli Biella Aitos , bielizne craft i bluze z membrany Mezzoldo . Wszystko super pasuje, ekspresowa przesylka ( wczoraj zamowilem o 14 tej a dzisiaj o 11 tej kurier puka do moich drzwi z paczka ) Tak to moge kupować . Polecam wszystkich.

zakupy: Odziez Rogelli, bielizna Carft'a; grudzień 2008

plusy: zgodnosc z ofertą, szybkosc obslugi, niskie ceny

minusy: nie stwierdzilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yaman nie ma zdania o MikeSport.pl opinia nr 23562 z 26.11.2008

Tym razem opinia neutralna - nastąpiła pomyłka w rozmiarze towaru (skarpety). Ochraniacze na buty, które zamówiełme zgodnie z tabelą rozmiarów 44-47 - na mój rozmiar obuwia (46) z trudem daje się założyć. Generalnie jestem niezadowolony, ponieważ skarpety wędrują do małżonki - nie mam ochoty bawić się w odsyłki i stać na poczcie...

zakupy: skarpety z coolmaxu Rogelli, ochraniacze; listopad 2008

plusy: terminowość, bogata oferta

minusy: pomyłki rozmiarów w przesyłce,niedokładna rozmiarówka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER