Akcesoria fotograficzne i wideo oraz studio fotograficzne
Sklep Mitoya

Kontakt

tel. (22) 295 12 04
Warszawa

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 56
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Mitoya > Opinie klientów

Sklep Mitoya - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.06.2008r i posiada 56 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Artur rekomenduje Mitoya opinia nr 229393 z 05.07.2013

Witam Miła obsługa, konkurencyjne ceny, szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowany produkt same ++++++++++ polecam Pozdrawiam

zakupy: Lampa błyskowa YongNuo YN-468 II; czerwiec 2013

plusy: Konkurencyjne ceny, obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adata rekomenduje Mitoya opinia nr 228549 z 01.07.2013

Znalazłem towar, którego szukałem

zakupy: Filtry do kompaktów; lipiec 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szajnfeld rekomenduje Mitoya opinia nr 226085 z 19.06.2013

Dlaczego warto kupować w Mitoya, ponieważ dysponuja szerokim asortymentem o wysokiej jakości oraz posiadaja profesjonalna obsługę :) Bardzo polecam, zapewne będę jeszcze sporo razy odwiedzał ten sklep.

zakupy: Wyzwalacze bezprzewodowe, akumulatory; czerwiec 2013

plusy: Brak minusów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilka82 rekomenduje Mitoya opinia nr 224345 z 12.06.2013

Jestem bardzo zadowolona z ich usług. W tym sklepie zamówiłam sobie lampe do aparatu ale nie byłam pewna czy bedzie pasowiać więc zadałam pytanie, odpowiedź dostałam bardzo szybko więc ją zamówiłam. Wybrałam sobie przesyłe przez kuriera, otrzymałam wszystkie informacje związane z tranzakcją, paczkę dostałam bardzo szybko bardzo dobrze zabezpieczoną. Ciekawą rzeczą jest też to że wchodząc na ich stronę można skożystać z rozmowy on-line, w ten sposób możemy otrzymać potrzebne nam informacje. Ja napewno polecam ten sklep bo mają duży wybór tanio oraz super obsługę... Polecam

zakupy: Lampa błyskowa; maj 2013

plusy: Bardzo dobry kontakt, tanio i solidnie...

minusy: Brak, chociaż mogłaby być filia w Tychach Lub Okolicy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

FotoIZ rekomenduje Mitoya opinia nr 199934 z 15.02.2013

Dlaczego ten sklep - po pierwsze blisko, po drugie rozsądne ceny. Oczekiwania - spełnione bez żadnych zastrzeżeń. Realizacja zamówienia terminowa nawet w trakcie przeprowadzki. Brak jakichkolwiek problemów kontaktowych z obsługą.

zakupy: Zestaw do fotografii bezcieniowej; luty 2013

plusy: Rozsądne ceny, bliskość siedziby (jak dla mnie)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Coldar rekomenduje Mitoya opinia nr 188753 z 29.12.2012

Wszystko idealnie... szybka wysyłka, spory wybór i niskie ceny w porównaniu z innymi sklepami,.. Polecam!

zakupy: Grip, statywy, futerał, filtry, ...; grudzień 2012

plusy: ceny, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Mitoya opinia nr 188745 z 29.12.2012

Bardzo szybka i sprawna obsługa, szeroki wybór asortymentu.

zakupy: ładowarka do aparatu Nikon; grudzień 2012

plusy: łatwy i miły kontakt z obsługą sklepu

minusy: nie ma wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Majewski rekomenduje Mitoya opinia nr 184549 z 14.12.2012

W Mitoya Mają bardzo dobre zaopatrzenie i co najważniejsze jeśli mówią, że coś mają to to mają. Ceny są ok szybkie wysyłki i zawsze chętnie pomagają.

zakupy: Lampy, sprzęt do studia, i masę innych; listopad 2012

plusy: Miły kontakt, b.dobrej jakości towar, szybkie wysyłki

minusy: szczerze to nie znalazłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Mitoya opinia nr 170277 z 25.10.2012

Ponieważ miał towar którego szukałem.

zakupy: filtr do obiektywu; październik 2012

plusy: szybkość otrzymania towaru

minusy: Przed zakupem nie mogę dotknąć towaru :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Intro rekomenduje Mitoya opinia nr 168761 z 19.10.2012

Konkurencyna cena.

zakupy: Osłona LCD firmy GGS; październik 2012

plusy: Dobra obsługa i kontakt. Kondurencyjne ceny.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Mitoya opinia nr 164909 z 05.10.2012

obsługa ok życzliwa i kompetentna

zakupy: filtry wyzwalacz; wrzesień 2012

plusy: łatwy kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Mitoya opinia nr 164797 z 04.10.2012

Dobre ceny, świetna obsługa. Polecam :)

zakupy: Blenda, szara karta, klipsy; wrzesień 2012

plusy: Miła, rzetelna i uczciwa załoga.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje Mitoya opinia nr 164773 z 04.10.2012

To był pierwszy zakup w tym sklepie. Jak będę jeszcze chciał kupić jakieś akcesoria fotograficzne to napewno będę szukał w tym sklepie bo : otrzymałem towar jaki się spodziewałem ( zgodny z opisem ) , miła obsługa i błyskawiczna przesyłka , a ponadto można się poradzić.

zakupy: blenda, stojak. softbox; październik 2012

plusy: obsługa klienta

minusy: nie bylo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Mitoya opinia nr 148437 z 03.08.2012

znalazłem w internecie. bardzo pozytywne i szybkie załatwienie sprawy.

zakupy: blenda; sierpień 2012

plusy: szybkość zakupu i dostawy, minimum formalności

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Mitoya opinia nr 136953 z 03.07.2012

szybka dostawa

zakupy: ładowarka, baterie; czerwiec 2012

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek2203 rekomenduje Mitoya opinia nr 131233 z 12.06.2012

Bo posiadał poszukiwany towar. A sklep taki jak powinien być sklep internetowy. Czyli szybko, solidnie.

zakupy: Akumulator Samsung SLB-10a 1150mAh; maj 2012

plusy: posiadanie towaru :P

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

StudioFilm.Mewa rekomenduje Mitoya opinia nr 128381 z 31.05.2012

Witam! już drugi raz kupiłem coś w tym sklepie. Pierwszy raz spotkałem się aż z tak kapitalnym sklepem. Mają produkty te lepsze i słabsze tak więc to normalne, za to obsługa jest gigantyczna! Naprawdę jestem zadowolony ponieważ zawsze przychodzi paczka na następny dzień bez ściemy, a dodatkowo dostaję zawsze kilka maili z wiadomością o stanie mojej paczuszki. Zdecydowanie polecam współpracę! Dodaję do ulubionych :)

zakupy: Oświetlenie, blendy; maj 2012

plusy: Dostępnosc towaru oraz prze szybka obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darek rekomenduje Mitoya opinia nr 124693 z 17.05.2012

Dobra oferta, przystępne ceny. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Towar sprawny (używam od 2 tygodni) i zgodny z opisem.

zakupy: lampa błyskowa, blendy; maj 2012

plusy: szybko, tanio, szeroka oferta

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel Czerniak rekomenduje Mitoya opinia nr 119865 z 26.04.2012

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko. Towar dobrej jakości w atrakcyjnych cenach. Kupowałem u nich Lampe macro Amaran Halo Led do Nikona, zestaw czyszczący z Lenspen i filtry do aparatu. Jestem z zakupów bardzo zadowolony i w niedługim czasie odwiedzę sklep Mitoya ponownie. Pozdrawiam Daniel Czerniak.

zakupy: Lampa macro Led, Filtry UV i Gwiazdkowy; kwiecień 2012

plusy: jakość i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje Mitoya opinia nr 103357 z 01.03.2012

Bardzo dobry kontakt, natychmiastowa wysyłka, znakomite ceny :)

zakupy: Lampa błyskowa YN-460 II, statywy, parasol; luty 2012

plusy: bogata oferta, dobre ceny, szybka wysyłka

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER