Akcesoria fotograficzne i wideo oraz studio fotograficzne
Sklep Mitoya

Kontakt

tel. (22) 295 12 04
Warszawa

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 56
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Mitoya > Opinie klientów

Sklep Mitoya - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.06.2008r i posiada 56 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

skiper83 rekomenduje Mitoya opinia nr 93423 z 14.01.2012

Spełnił wymagania, sprawna miła obsługa

zakupy: Lampa błyskowa Youngnuo 460 II; grudzień 2011

plusy: Sprawność i kompetencja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lechu rekomenduje Mitoya opinia nr 80128 z 07.07.2011

Produkt - jak i sklep bez zastrzeżeń. Polecam ten sklep i produkt.

zakupy: Osłona przeciwsłoneczna - JJC EasyClip 67mm; lipiec 2011

plusy: bezproblemowość

minusy: sklep - wad nie posiada i tak trzymać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Mitoya opinia nr 69653 z 19.01.2011

Świetna i perfekcyjna obsługa. Miałam mnóstwo pytań na które uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi oraz porady. Produkt jak najpardziej zgodny z opisem. Szczerze polecam a ja na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie internetowym.

zakupy: osłona przeciwsłoneczna; styczeń 2011

plusy: fachowość, sprawność dostępność towaru(z tych obecnych)

minusy: może nieco mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

staach rekomenduje Mitoya opinia nr 62588 z 11.10.2010

Jestem pełen podziwu i uznania za perfekcyjną dostawę i informację na każdym etapie jej realizacji. Pewnie bez tego przesyłka też by dotarła,ale widać że Firma szanuje nerwy klientów. Do zakupów skłoniły mię niskie ceny jak przypuszczałem za dobrej klasy produkty.Jak widzę się nie pomyliłem.Filtry wysokiej klasy.

zakupy: Filtry:UV, Star6x, polaryzacyjn.Pilot.; październik 2010

plusy: rzetelne i fachowe opisy produktów,ekspedycja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

heltrojan rekomenduje Mitoya opinia nr 61525 z 23.09.2010

Opisy towarów są na tyle dokładne ,że nawet początkujący wie z opisów co ma kupić.Bardzo dobre opinie o sklepie. Bardzo szybka i sprawna transakcja.Po prostu Ten sprzedawca to profesjonalista -wie po co założył sklep.

zakupy: Filtr UV i osłona obiektywu ", tulipan", ; wrzesień 2010

plusy: Profesjonalizm i solidność.

minusy: --------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciej rekomenduje Mitoya opinia nr 48798 z 18.02.2010

Spełnił moje oczekiwania, a do zakupu skłoniły mnie opinie o tym sklepie.

zakupy: osłona obiektywu 77mm; luty 2010

plusy: Szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Franek rekomenduje Mitoya opinia nr 46421 z 08.01.2010

Po bardzo długie przerwie w fotografii analogowej postanowiłem wrócić do tego przyjemnego hobby, (zatrzymałem się na etapie apartu Praktica, filmów ORWO). Trudno jest obecnie przy takim dostępie do produktów wybrać dla siebie ten właściwy , no i jeszcze za przyzwoitą cenę. W sklepie Mitoya jest inaczej - łatwiej ! Tu właśnie chcę kupować.

zakupy: Wężyk spustowy Minolta 7000AF, filtr UV, ; styczeń 2010

plusy: Nie wychodzę z domu, fachowość, terminowość, informacja

minusy: Mieszkam za daleko, a chciałby odwiedzić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Mitoya opinia nr 45055 z 13.12.2009

Wszystko ok. Polecam!

zakupy: blenda fotograficzna; grudzień 2009

plusy: pełen profesjonalizm

minusy: nie dotyczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irdorat rekomenduje Mitoya opinia nr 39077 z 13.08.2009

towar o czasie według zamówienia bez zastrzeżeń,...polecam sprzedawcę pozdrawiam

zakupy: filtr polaryzacyjny 72mm; sierpień 2009

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

demm rekomenduje Mitoya opinia nr 38651 z 04.08.2009

Bardzo dobry kontakt e-mailowy.Bardzo dobrze zabezpieczony zakupiony towar (folia bąbelkowa ). Dostawa następnego dnia po wysyłce,czyli szybka wpłata=szybka dostawa do poczty. Sumując bardzo polecam .

zakupy: Osłony przeciwsłoneczne; sierpień 2009

plusy: Bardzo dobry kontakt e-mailowy

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Mitoya opinia nr 36170 z 16.06.2009

Szybko i sprawnie.Sklep godny polecenia.Pozdrawiam

zakupy: Ładowarka Moden 4A18; czerwiec 2009

plusy: Wiarygodność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R. Iwański rekomenduje Mitoya opinia nr 36125 z 16.06.2009

Polecam sklep MITOYA. Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, miły kontakt.

zakupy: filtry UV, polaryzacyjny, muszla oczna; czerwiec 2009

plusy: zainteresowanie potrzebami klienta

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Mitoya opinia nr 26522 z 16.01.2009

firma wystawia prdukty na allegro i tam się spotkaliśmy , wszystko w jak najlepszym porządku i uwieżcie mi nie ma znaczenia ile kasy zostawiacie w tym sklepie jesteś Pan klient i tak też Ciebie traktują , napewno wrócę do tego sklepu po dużo wieksze zakupy ktoś w tym sklepie siedzi przy kompie i pilotuje całą sprawę zanim pomyślisz gdzie jest towar masz informacie przed nosem .

zakupy: osłona obiektywu; styczeń 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: ????????

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Mitoya opinia nr 25780 z 04.01.2009

Rewelacyjna obsługa. Pełen profesjonalizm. Jestem mile zaskoczony poziomem kultury i uprzejmością pracowników tego sklepu.

zakupy: Dyfuzor do lampy wbudowanej; grudzień 2008

plusy: szybka dostawa, uprzejmi sprzedawcy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzesiek rekomenduje Mitoya opinia nr 25492 z 27.12.2008

Produkt ok, dostawa ok, obsługa ok... jestem zadowolony i na 100% polecam ;-)

zakupy: Ładowarka procesorowa 4 kanały AA R6 / A; grudzień 2008

plusy: wszystko czytelne i dostepne

minusy: może... przydało by sie wiecej asortymentu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej Malczyk rekomenduje Mitoya opinia nr 25325 z 23.12.2008

Kupiłem u nich wężyk spustowy do mojego aparatu Canon 30D. Obsługa profesjonalna i szybka. Polecam serdecznie.

zakupy: Wężyk spustowy do Canon 30D; grudzień 2008

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER