Nowoczesne oświetlenie LED i automatyka domowa oraz energia alternatywna.
Sklep ModernHome.pl

Kontakt

tel. 801 003 026
Ostrołeka

Popularne produkty

Oświetlenie, Baterie słoneczne, Akumulatory, Promocje i wyprzedaże, Lampy solarne LED, Elektrownie słoneczne, Kategoria tymczasowa, Turbiny wiatrowe, Automatyka domowa

Popularne marki

Mh, Premium, Ep solar, , Toyama, Volt, Kanlux, Mhome, Mpl, Eks poland, Sungold, Canled, Km battery, Sma, Best, Amerisolar, Mean well, Risen energy

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 270
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ModernHome.pl > Opinie klientów

Sklep ModernHome.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.07.2007r i posiada 273 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

gregorlink rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 436750 z 24.06.2018

miła i profesjonalna obsługa

zakupy: lampy led; czerwiec 2018

plusy: obsługa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 434742 z 15.05.2018

Dobry towar w dobrej cenie

zakupy: Panel sloneczny 110w; maj 2018

plusy: dobry towar w dobrej cenie

minusy: brak informacji w opisie, że nie ma złączek MC4 do kompl

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darkman nie ma zdania o ModernHome.pl opinia nr 434190 z 02.05.2018

Wybrałem wszystkie dostępne produkty i dostawa miała byc w przeciagu 2 dni. Nieodzywali się do mnie przez tydzień i brak dostawy. Dopiero jak zadzwoniłem to okazało się że nie mają jednego produktu i dopiero wyślą następnego dnia moje zamówienie. Jednak nie wysłali i tez nie poinformowali. W końcu wszystko otrzymałem ale nie jestem zadowolony z czasu realizacji zamówienia.

zakupy: Akcesoria do solaru.; kwiecień 2018

plusy: Towar zgodny z opisem

minusy: Nieterminowość i brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 424458 z 23.11.2017

Jako jedyni mieli w ofercie panel jaki był mi potrzebny.Muszę przyznać, że po raz pierwszy spotkałam się z tak profesjonalną internetową firmą.Podejście do kupującego na najwyższym poziomie.Doskonały kontakt ze sklepem.Towar wysokiej jakości, przesyłka wręcz błyskawiczna.Natychmiast dokonałam drugiego zakupu.Będę częściej zaglądała.Pozdrawiam cały personel.

zakupy: Panel elastyczny PREMIUM 160W; listopad 2017

plusy: Handlowcy przez duże H

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 415782 z 10.07.2017

Zakupy w tym sklepie zrobiłem po raz pierwszy, kupiłem zestaw solarny, zgłosiłem reklamację, która została pozytywnie uwzględniona. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i podejścia do klienta.

zakupy: Zestaw: bateria słoneczna 20W + regulator 5A; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr Kraśnik rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 412166 z 18.05.2017

Długo szukałem zestawu baterii słonecznej z regulatorem.Pewnego razu Google wskazało mi stronę ModernHome.pl. Jakież było moje zdziwienie, gdy tam znalazłem zestaw o większej mocy i lepszym regulatorem za cenę niewiele wyższą niż upatrzony wcześniej na allegro słabszy zestaw. Kupiłem bez wahania. Zestaw świetnie działa.Towar dostałem po 3 dniach od zakupu,koszt przesyłki niewielki.Jestem bardzo zadowolony i przed następnym zakupem zacznę szukanie na ModernHome.pl. Polecam wszystkim

zakupy: Zestaw: bateria słoneczna 30W + regulator 5A; maj 2017

plusy: wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 409370 z 07.04.2017

Jest to jedyny sklep w którym dokonałem zakupu poszukiwanego produktu bez żadnych problemów. Pełna informacja o produkcie.

zakupy: bateria słoneczna elastyczna; kwiecień 2017

plusy: Przejrzysta, pełna oferta towarów

minusy: nie stwierdziłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 406522 z 26.02.2017

Kupuje od lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Terminowo, rzetelna informacja, ceny bardzo atrakcyjne.

zakupy: Panele słoneczne, listwy led, zasilacze, prostownikitp., ; luty 2017

plusy: rzetelność obsługi, atrakcyjne ceny, terminowość

minusy: nie znam ani głównych, ani nie głównych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 403266 z 14.01.2017

Atrakcyjne ceny, duży asortyment produktów

zakupy: Polikrystaliczna bateria słoneczna Risen 20W; styczeń 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miro rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 402706 z 07.01.2017

profesjonalne doradztwo, dobra oferta, miła obsługa ... POLECAM

zakupy: czujnik temperatury, kabel transmisyjny; grudzień 2016

plusy: miła obsługa, bogata oferta, przystępna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 391126 z 17.08.2016

Dostawa zgodnie z zamówieniem, szybko i bez problemów. Dostarczone produkty spełniają moje oczekiwania

zakupy: Monokrystaliczna bateria słoneczna MH200 - 200W 12V; sierpień 2016

plusy: pozytywne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 387510 z 03.07.2016

Dlaczego?jeśli coś dobrze działa trzeci raz z kolei to poco zmieniać.

zakupy: , przetwornica.; lipiec 2016

plusy: solidność

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pogo rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 383418 z 21.05.2016

Sklep wybrałem całkiem przypadkiem, no może przeważyła czytelna strona sklepu i opis produktów. Nie jest to mój pierwszy zakup, za każdym razem jestem w pełni usatysfakcjonowany! Zamówione produkty szybko przesyłane i fachowo zabezpieczone. Jeśli w przyszłości będę coś potrzebował z tej branży - na pewno skorzystam z ModernHome. Wad nie widzę. Polecam sklep jak najbardziej!

zakupy: regulator ładowania; maj 2016

plusy: Szeroki asortyment, dokładne informacje o produktach.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zenon rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 381398 z 29.04.2016

Sklep wybrałem czytając opinie, lampy super,montaż bardzo fachowy

zakupy: Lampy solarne Dekor; kwiecień 2016

plusy: Dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr4206 rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 377102 z 21.03.2016

Polecam wszystkim ten sklep.Fachowe doradztwo,bardzo jeszcze raz polecam. Bardzo szybka przesyłka.

zakupy: Panel fotowoltaniczny 160W 12V wraz z regulatorem; marzec 2016

plusy: Fachowość

minusy: żadne wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 372230 z 08.02.2016

W jednym dniu zamówiłem na drugi towar był u m nie

zakupy: regulator; luty 2016

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomiko rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 372226 z 08.02.2016

Dobre ceny

zakupy: Regulator ładowania; luty 2016

plusy: Szybka dostawa

minusy: NIe stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 365974 z 15.12.2015

Cena nie była wygórowana , brakowało jednego elementu mojego zamówienia lecz po nadejściu na magazyn natychmiastowa wysyłka--gratis--.Ten sklep zakupione przedmioty 1-go grudnia wysyłał za fre!

zakupy: Zestaw :bateria słoneczna 12V 100W + regulatorr ładowania; grudzień 2015

plusy: kontakt,zgodność towaru z opisem,opakowanie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 364414 z 06.12.2015

od kilku lat kupuje w ModernHome i nigdy się nie zawiodłem P O L E C A M

zakupy: http://www.modernhome.pl/product-pol-3377-Sufitowa-oprawa-ruchom; grudzień 2015

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan S-K rekomenduje ModernHome.pl opinia nr 362742 z 24.11.2015

Dobra obsługa i dobre ceny

zakupy: Tracer 4210 40 A, bateria 50w 2 szt. regulator LS1024RP 10A; listopad 2015

plusy: Dobre towary

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER