Artykuły do renowacji, pielęgnacji i konserwacji: SKÓRY, DREWNA, METALI, KAMIENIA, AGD.
Sklep Multirenowacja.pl

Kontakt

tel. 91 851 12 91
Stargard Szczeciński

Popularne produkty

PODZIAŁ:, AKCESORIA:, ZESTAWY:, PROMOCJE DETAL:, NA ZAMÓWIENIE:, MARKA - PRODUCENT:, ZASTOSOWANIE:

Popularne marki

Saphir, Tarrago, Avel, Elco

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 58
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Multirenowacja.pl > Opinie klientów

Sklep Multirenowacja.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2010r i posiada 58 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 447250 z 20.12.2018

Gdybym napisał, że ten sklep spełnił moje oczekiwania to by było za mało. Jestem w szoku jeżeli chodzi o jakość obsługi!!!!!! Wysyłasz zdjęcie buta(nie było to jedno zdjęcie) a Pani Agnieszka rekomenduje Ci konkretny produkt w konkretnym kolorze. Całość nie skończyła się na jednym mailu ale jestem BARDZO zadowolony. Jeżeli nie jesteś czegoś pewien po konsultacji telefonicznej już wiesz wszystko. Nie znam drugiego sklepu, który tak doradza a powinno to być standardem. FANTASTYCZNY SKLEP i na pewno polecę go innym.

zakupy: środki do pielęgnacji obuwia; grudzień 2018

plusy: Bardzo fachowa obsługa

minusy: Powinna być filia w Łodzi ha ha ha

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 428098 z 23.01.2018

Duży wybór produktów Tarrago, dokładne opisy.

zakupy: Produkty do pielegnacji obuwia; styczeń 2018

plusy: Profesjonalizm, znajomość oferty, doradztwo.

minusy: Nie maja punktów odbioru osobistego poza siedzibą.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

skwara rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 421974 z 17.10.2017

Multirenowacja chyba jako jedyna w Polsce sprzedaje farby od Angelusa, mają bardzo duży wybór i przyjemnie się prezentuje. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione, a czas wysyłki mnie zaskoczył - 24h po zamówieniu miałem swoje zamówienie już u siebie.

zakupy: Zestaw do midsoli; październik 2017

plusy: wszystko

minusy: nie ma do czego sie przyczepic wrrrr

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 394386 z 03.10.2016

Rewelacyjne doradztwo i ekspresowa obsługa. Bardzo polecam

zakupy: Materiały do pielęgnacji butów; październik 2016

plusy: Fachowe doradztwo, obsługa, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 364942 z 09.12.2015

wysokiej klasy produkty,

zakupy: prawidła cedrowe SAPHIR, Dubbin Tarrago, Shoe Cream Tarrag; grudzień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 359333 z 25.10.2015

Wspaniale doradzono mi, jaki produkt, powinnam zastosować.

zakupy: zestaw do czyszczenia i renowacji skóry; październik 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 347901 z 03.07.2015

Sklep wybrany z polecenia. Bardzo profesjonalna obsługa, nawet jeśli kupujący pogubi się , sprzedawca pokieruje do poszukiwanego asortymentu, pomoże wybrać odpowiedni kolor ( w moim przypadku tapicerki samochodowej) Profeska , Polecam

zakupy: Zestaw do renowacji tapicerki samochodow; lipiec 2015

plusy: Profesjonalizm w temacie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lolo rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 343789 z 27.05.2015

100% profesjonalizmu na każdym etapie od zapytań o produkty po realizację dostawy. Wszyscy, którzy otwierają swoje e-sklepy mają na kim się wzorować.

zakupy: ", czyściwa", do kuchni i łazienik.; maj 2015

plusy: Profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hryc rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 339769 z 21.04.2015

Sklep multirenowacja.pl wybrałem ponieważ słyszałem o nim wiele dobrych opinii, które zresztą potwierdzam. Baardzo szeroki asortyment, produkty najwyższej jakości. Pielęgnowanie butów staje się przyjemnością :)

zakupy: pasty, kremy, impregnaty do butów...; kwiecień 2015

plusy: Szeroki asortyment i najwyższa jakość, świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 330813 z 10.02.2015

O wyrobach Multirenowacji powiedział mi szewc kiedy zapytałam jak uratować swoje kozaki ze skóry. Jest to moje trzecie zamówienie w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona mój mąż też bowiem podbiera moje pasty do butów chociaż na początku kręcił nosem że takie drogie ;) Żadnych problemów z wysyłką towaru, doskonała pomoc w doborze produktów i to na odległość, wielki szacunek za ogromną wiedzę. Szanowni Państwo to jest wspaniały sklep, wspaniali pomocni ludzie i super produkty! Polecam

zakupy: Saphir Medaille D' or; luty 2015

plusy: Terminowość, doskonała komunikacja z działem sprzedaży

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 322461 z 10.12.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ ma najlepsze produkty do pielęgnacji skór na rynku.

zakupy: Produkty SAPHIR i TARRAGO; grudzień 2014

plusy: Doskonała obsługa, rewelacyjny asortyment

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 304617 z 07.08.2014

Bardzo duża oferta środków do pielęgnacji obuwia.

zakupy: Środki do pielęgnacji obuwia; sierpień 2014

plusy: Bardzo szybka dostawa + szeroka oferta towarów

minusy: Nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J. rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 303849 z 01.08.2014

Dawno nie spotkałem się z tak świetną obsługą klienta. :) Ekspresowa dostawa i towar najwyższej jakości!

zakupy: kosmetyki do pielęgnacji skór; lipiec 2014

plusy: Podejście do klienta. :)

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 294553 z 03.06.2014

Super asortyment i bardzo dobra obsługa.

zakupy: prawidła cedrowe, kremy Saphir; czerwiec 2014

plusy: Jakość obsługi i szybkość realizacji zamówienia

minusy: wszystko jest fajnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogusia rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 288201 z 22.04.2014

Wybrałam ten sklep bo szukałam dobrego ,profesjonalnego produktu do renowacji skórzanej kierownicy. Produkt zgodny z opisem i faktycznie b.dobry. Poza tym szybka dostawa. Polecam ten sklep.

zakupy: creme renovate z pigmentem 25 ml; kwiecień 2014

plusy: świetne produkty, dobrze opisane i pokazane

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 266033 z 14.12.2013

kupuje tylko w tym sklepie od lat dobre produkty wszystko super

zakupy: Mydło do skór regenerujące 200ml AVEL; grudzień 2013

plusy: brak wad

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 261221 z 27.11.2013

Polecenie na blogu mrvintage. Spełnił oczekiwania w 100% - fachowe porady plus błyskawiczna wysyłka

zakupy: Tłuszcz Tarrrago i Pommadier Saphir; listopad 2013

plusy: Profesjonalne rady, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 242769 z 05.09.2013

Jako jedyny miał w ofercie poszukiwany towar. W 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Renomat 500 ml; wrzesień 2013

plusy: Bogata oferta, błyskawiczna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waski rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 228517 z 01.07.2013

Najlepsza obsługa z jaką miałem do czynienia. Doskonały kontakt, rzeczowość i kompetencje podczas procesu doradczego, błyskawiczna wysyłka towaru.

zakupy: rożne produkty do pielęgnacji skóry firm; czerwiec 2013

plusy: kompetentny personel, różnorodność asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zetka rekomenduje Multirenowacja.pl opinia nr 222169 z 01.06.2013

Bardzo szeroki asortyment, profesjonalne porady

zakupy: Farba do obuwia; czerwiec 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER