Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186453 z 19.12.2012

Bogata oferta w dobrych cenach. Szybka i sprawna obsługa.

zakupy: kuchnka mikrofalowa, odkurzacz; październik 2012

plusy: Solidny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186433 z 19.12.2012

super sklep gorąco polecam!

zakupy: zmywarka siemens; październik 2012

plusy: bardzo super obsługa i szybka dostawa do domu

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbigniew rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186297 z 19.12.2012

Sklep polecił mi ktoś z rodziny. Jak najbardziej sklep spełnił moje oczekiwanie, profesjonalna szybka osługa, łatwy kontakt, szybka dostawa.

zakupy: Lodówka, zmywarka, piekarnik, pł.indk, TV-LG; grudzień 2012

plusy: kontakt, szybka realizacja zleceń

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186237 z 19.12.2012

proponowana cena, sposoby płatności, dostawa

zakupy: piekarnik do zabudowy; grudzień 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185973 z 18.12.2012

Dobre ceny,dostawa gratisowa,sprawna obsługa.

zakupy: zmywarka; grudzień 2012

plusy: cena,termin realizacji,gratisowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anonim rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185949 z 18.12.2012

100% satysfakcji. Szybko sprawnie i solidnie. Towar zgodny z opisem. Jeśli będę coś kupował to na pewno w NEO 24 PL. Pozdrawiam i polecam

zakupy: zmywarka, lodówka, okap, mikrofala, płyta; grudzień 2012

plusy: 100% satysfakcji. Szybko sprawnie i solidnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zdz-dud rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185813 z 18.12.2012

Wybrałam ten sklep bo jest pewny,i tylko w takich sklepach robię zakupy.

zakupy: cale AGD do zabudowy kuchni; grudzień 2012

plusy: pewny i szybki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185493 z 17.12.2012

Poleciła mi go siostra, całkowicie spełnił moje oczekiwania.Dostarczpny towar OK

zakupy: Kuchenka gazowo elektryczna; grudzień 2012

plusy: Profesjonalizm,rzetelna informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185489 z 17.12.2012

Poleciła mi go siostra, całkowicie spełnił moje oczekiwania.Dostarczpny towar OK

zakupy: Kuchenka gazowo elektryczna; grudzień 2012

plusy: Profesjonalizm,rzetelna informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dast4268 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185425 z 17.12.2012

Przy zakupach zawsze porównuję ofertę tego sklepu.Przeważnie wygrywa...

zakupy: pralka; grudzień 2012

plusy: szybkość transakcji,pewność,cena,bogata oferta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ja rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185365 z 17.12.2012

tanio szybko bez problemów

zakupy: blender; grudzień 2012

plusy: tanio

minusy: jak narazie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185349 z 17.12.2012

Zakupy w sklepie NEO24.pl to czysta przyjemność. Atrakcyjne ceny, duży wybór towaru i pewność że dostanę to co wybrałem w idealnym stanie i błyskawicznie. Pełne zadowolenie. Polecam każdemu zakupy w NEO24.pl.

zakupy: Pralka BOSCH WAE 2047 FPL, BOSCH WLX 20; grudzień 2012

plusy: duży wybór towaru, atrakcyjne ceny, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Neo24.pl opinia nr 185337 z 17.12.2012

produkt spełniający moje oczekiwania. Realizacja zamówienia bardzo sprawna

zakupy: wieża philips MCM2150; grudzień 2012

plusy: zamówienie na telefon, szybka dostawa,

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stargejt1975 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 184989 z 16.12.2012

mieli najlepszą ofertę i dawali kamerę gratis pozatym spoko obsługa zaruwno przy zamawianiu jak i w punkcie odbioru osobistego

zakupy: lg42lm765s; grudzień 2012

plusy: dobra obsługa było wszystko co zamawialem ogulnie spoko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Neo24.pl opinia nr 184953 z 15.12.2012

Konkurencyjna cena na produkt którego szukałam.

zakupy: lodówka bosh kgv36vl30; grudzień 2012

plusy: ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Neo24.pl opinia nr 184937 z 15.12.2012

Wybór sklepu był spowodowany rozsądną ceną towaru, który chciałam zakupić. Bardzo trafny - jak się okazało. Polecam ten sklep; obsługa kompetentna, informacje o towarze jasne, konkretne. Realizacja zamówienia szybka, sprawna.

zakupy: telewizor; grudzień 2012

plusy: Kompetencja, dobre ceny, dobry towar.

minusy: Nie stwierdziłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asta rekomenduje Neo24.pl opinia nr 184349 z 13.12.2012

Towar zgodny z opisem, dostarczony bardzo szybko, dobrze zabezpieczony. Polecam zakupy w tym sklepie, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: agd Amica - piekarnik, okap, zmywarka; listopad 2012

plusy: konkurencyjna oferta, szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula21061 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 184321 z 13.12.2012

Atrakcyjna cena, darmowa dostawa, pozytywne opinie kupujących. Gorąco polecam sklep wszystkim kupującym

zakupy: zmywarka Bosch SMS58N68EU; grudzień 2012

plusy: miła, fachowa obsługa, rzetelne informacje o realizacji

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Neo24.pl opinia nr 184253 z 13.12.2012

chyba wcześniej coś kupowałem i było ok, bardzo dobra cena poszukiwanego artykułu, jasny,klarowny sposób zamawiania, darmowy transport /!/ solidny kierowca, punktualny,pomocny ogólnie bdb.

zakupy: lodówka boch; grudzień 2012

plusy: ceny, transport, oferta

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje Neo24.pl opinia nr 184053 z 13.12.2012

MOJA OCENA SKLEPU JAK I FORMA DOSTACZANYCH PRZESYŁEK JEST POPROSTU SUPER KAZDEMU INTERNAUCIE ROBIACEMU ZAKUPY PRZEZ INTERNET POLECAM TEN SKLEP

zakupy: deoder wiwa; listopad 2012

plusy: SZYBKOŚĆ REALIZACJI ZAMOWIENIA,PRECYZJA I KONKURENCYJNE

minusy: NIE MAM ZADNYCH UWAG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER