Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wiesław rekomenduje Neo24.pl opinia nr 229473 z 06.07.2013

Sklep w pełni profesjonalny - warty polecenia.

zakupy: TV LG + blu-ray LG; wrzesień 2012

plusy: profesjonalna obsługa + szeroki wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Neo24.pl opinia nr 229049 z 04.07.2013

Towar dobrej jakości, szybka wysyłka, wszystko w porządku

zakupy: Wyciskarka Zelmer; grudzień 2012

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Greg rekomenduje Neo24.pl opinia nr 228317 z 30.06.2013

Rewelacja - polecam wszystkim.

zakupy: Gigaset C300; maj 2013

plusy: oferta

minusy: czasami brak towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Neo24.pl opinia nr 227901 z 27.06.2013

Przede wszystkim profesjonalizm, miła i szybka obsługa, i dobry kontakt.

zakupy: Robot kuchenny RAVANSON RW-7010; maj 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie mam czego krytykować

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje Neo24.pl opinia nr 227285 z 25.06.2013

O wyborze sklepu zadecydowała niska cena i ugruntowana pozycja na rynku. Sklep spełnił moje wymagania.

zakupy: SAMSUNG S5610 i STRAX ŁADOW. SAM. USB; grudzień 2012

plusy: cena, obsługa

minusy: brak szczegółowych opisów towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

junior rekomenduje Neo24.pl opinia nr 226361 z 20.06.2013

Rewelacja, dobra cena , szybkość i fachowa obsługa:)

zakupy: Zelazko; marzec 2013

plusy: DOBRA CENA, SZYBKOŚĆ REALIZACJI I MIŁA FACHOWA OBSŁUGA

minusy: NIE STEWIERDZIŁEM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cziff rekomenduje Neo24.pl opinia nr 226321 z 20.06.2013

wszystko jak byc powinno

zakupy: robot moulinex; grudzień 2012

plusy: bez zarzutow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Neo24.pl opinia nr 225493 z 17.06.2013

Moi znajomi którzy robili zakupy w tym sklepie polecili mi go i niezawiodłem się!

zakupy: TV SAMSUNG UE46F6500; czerwiec 2013

plusy: szybkość transakcji, możliwość odbioru osobistego.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 224325 z 12.06.2013

punkt odbioru jest na moim osiedlu, cena z własnym odbiorem była najniższa.

zakupy: BEKO OIE24301B; czerwiec 2013

plusy: punkty odbioru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek M. rekomenduje Neo24.pl opinia nr 223993 z 10.06.2013

Pewny Sprzedawca. Najniższa cena w sklepach internetowych !!!

zakupy: TV LED Samsung; czerwiec 2013

plusy: Konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje Neo24.pl opinia nr 223709 z 09.06.2013

szukałem piekarnika ten sklep miał takowy,a ponadto oferował dostawę w cenie produktu , kupowałem wcześniej akcesoria komputerowe i nie miałem zastrzeżeń co do obsługi .towar odbierałem w net-punkcie w Szczecinie polecam

zakupy: Piekarnik Samsung BT 62 TDBCT; maj 2013

plusy: dobre ceny miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oka80 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 222349 z 03.06.2013

przyjazny i funkcjonalny sposób filtrowania produktów, pomocny konsultant, przejrzyste warunki zakupu

zakupy: BEKO CSA 31030; maj 2013

plusy: przyjazne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krasula rekomenduje Neo24.pl opinia nr 222177 z 01.06.2013

Cena produktów i koszty dostawy

zakupy: TV LED Samsung UE42F5300; maj 2013

plusy: Ceny produktów, koszty wysyłki

minusy: Śledzenie realizacji zamówień - spóźnione za realem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona rekomenduje Neo24.pl opinia nr 220873 z 24.05.2013

wybrałam ten sklep,bo maja najtaniej

zakupy: piekarnik bosh; kwiecień 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia,niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Neo24.pl opinia nr 218109 z 12.05.2013

Cena oraz możliwość osobistego odbioru sprzętu blisko miejsca zamieszkania.

zakupy: TV; kwiecień 2013

plusy: ceny, bliskość odbioru osobistego

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Neo24.pl opinia nr 216925 z 06.05.2013

Kiedy cos kupowalem ,wybralem ten sklep bo byla najlepsza oferta cenowa.Sklep sie sprawdzil dobrym pomyslem sa PWO co obniza koszty dostawy i ogolnie ceny towarow.Neo24 to dobrze zorganizowany sklep

zakupy: kuch.gazowo-el; maj 2013

plusy: Dobrze zorganizowany sklep punkty PWO

minusy: niewidze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rysol.52 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 216529 z 03.05.2013

Konkurencyjna cena,szybkość dostawy,bliskość punktu odbioru.Miła obsługa.

zakupy: piekarnik Bosch, dodatkowa gwarancja.; kwiecień 2013

plusy: miła obsługa,bliskość z adresem zamieszkania.

minusy: wszystko dobrze.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario rekomenduje Neo24.pl opinia nr 215281 z 26.04.2013

bo mozna za przystępną cene zrobic zzakupy i trafic na darmową przesylke lub odebrac w punkcie.polecam do tej pory firma godna zaufania

zakupy: zmywarka INDESIT; kwiecień 2013

plusy: taniosc,duzy asortyment

minusy: brak konkretnej info po zaplaceniu kiedy bedzie dostawa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HalinaMaria rekomenduje Neo24.pl opinia nr 214809 z 25.04.2013

Szybki zakup. Bardzo profesjonalna i miła obsługa

zakupy: SAMSUNG UE40ES6100; kwiecień 2013

plusy: miła i profesjonalna obsługa

minusy: trochę daleko od centrum

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 214625 z 24.04.2013

losowo

zakupy: Ekspres Ci Simenssnieniowy; kwiecień 2013

plusy: Rzetelnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER