Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ola rekomenduje Neo24.pl opinia nr 214517 z 24.04.2013

zamówiłam prostownicę do włosów Philips HP 8333/00. Wybrałam ten sklep ponieważ miał najciekawszą ofertę tego produktu jednocześnie z najbardziej atrakcyjną ceną i ceną kuriera (wolę dopłacić do towaru ale zaoszczędzić na dostawie). Produkt dotarł szybciutko, jest identyczny z opisem (oprócz tego jest rewelacyjny i jestem z jego użytkowania bardzo zadowolona). Oby wszystkie zakupy w sieci tak wyglądały! Myślę że jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu internetowego

zakupy: prostownica PHILIPS HP 8333/00; grudzień 2012

plusy: szybkość obsługi, niskie ceny

minusy: szeroka gama produktów- ciężko się zdecydować!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Neo24.pl opinia nr 214209 z 23.04.2013

W sklepie było to, co potrzebowałam w bardzo przystępnej cenie

zakupy: kuchenka mikrofalowa; kwiecień 2013

plusy: duży wybór, dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Neo24.pl opinia nr 214137 z 22.04.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ ceny oferowanych w nim towarów były niższe niż w innych sklepach (również "tradycyjnych"),a także wybór i opis produktów był najlepszy.

zakupy: Ekspres do kawy, waga kuchenna; grudzień 2012

plusy: niskie ceny, błyskawiczna dostawa, bardzo dobry kontakt

minusy: nie znalazłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

scorpion rekomenduje Neo24.pl opinia nr 213761 z 21.04.2013

Wszystko OK. Kolejny udany zakup i transakcja.

zakupy: zelmer 4000.0 ht; grudzień 2012

plusy: szybko, sprawnie, bezproblemowo

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje Neo24.pl opinia nr 213393 z 19.04.2013

Atrakcyjna cena, darmowa dostawa w momencie kupowania produktu i bardzo pozytywnie spełnił moje oczekiwania.

zakupy: CORSAIR SODIMM DDR2 2x2GB; marzec 2013

plusy: Atrakcyjna cena, szybka dostawa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 213229 z 18.04.2013

Atrakcyjna cena , doskonały kontakt ze sklepem, błyskawiczna i gratisowa dostawa ,szeroki wybór arty- kułów. Wcześniej też kupowałem w tym sklepie i nigdy się nie zawiodłem

zakupy: suszarka do owoców, odkurzacz; kwiecień 2013

plusy: Terminowość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Neo24.pl opinia nr 212093 z 12.04.2013

kolejny zakup bezproblemowy

zakupy: ELECTROLUX EEB4231POX piekarnik; marzec 2013

plusy: błyskawiczna realizacja

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

franekg rekomenduje Neo24.pl opinia nr 211089 z 09.04.2013

Zarówno sam sklep jak i zakupiony sprzęt oceniam bardzo wysoko. Zresztą robiłem zakupy w tym sklepie kilkukrotnie i zawsze byłem zadowolony z usług sklepu.

zakupy: Samsung BD-D5500 3D, ; marzec 2013

plusy: Bogata oferta, szybka i fachowa obsługa, atrakcyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mysia rekomenduje Neo24.pl opinia nr 211029 z 09.04.2013

sklep wybrałam dlatego, że brał udział w dniu darmowej dostawy, do tego towar który mnie interesował był dostępny

zakupy: myszka komputerowa; kwiecień 2013

plusy: szybkość raalizacji zamówienia, kontakt ze sklepem

minusy: 1 z zamawianych produktów nie był dostępny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

D.B. rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210941 z 08.04.2013

Sklep bardzo dobry, produkty tańsze niż w podobnych tego typu sklepach

zakupy: żelazko, suszarka do włosów; marzec 2013

plusy: Szybka realizacja, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210833 z 08.04.2013

sklep spełnił moje oczekiwania a sklep wybrałam z polecenia znajomych

zakupy: roboty kuchenne, żelazka, ; grudzień 2012

plusy: można dokładnie zapoznać się z ofertą sklepu

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210745 z 08.04.2013

Towar pierwsza klasa - to co w opisie to w rzeczywiestości. Szybka dostawa.

zakupy: dysk zewnętrzny; grudzień 2012

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210741 z 08.04.2013

W Neo24.pl duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, darmowa dostawa. Kupowałem dwa razy produkty z tego sklepu - telewizor i odtwarzacz Blu-Ray, za każdym razem byłem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Polecam sklep.

zakupy: Samsung: TV UE40ES6900 i Blu-Ray BDE6100; grudzień 2012

plusy: ceny produktów i darmowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mamadora rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210649 z 07.04.2013

Nie jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i oczywiście znowu się nie zawiodłam. Polecam

zakupy: kino domowe samsung; grudzień 2012

plusy: szybkość wysyłki i zgodność towaru z ofertą

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Manveru rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210613 z 07.04.2013

Oferował dużą ilość dostępnego produktu za dobrą ceną i promocję na wysyłkę, więc się opłacało.

zakupy: Samsung UE32EH5000; grudzień 2012

plusy: Ceny i promocje

minusy: Awarie i problemy z komunikatami systemu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210569 z 06.04.2013

świetna cena i warunki dostawy, zgodnie z ofertą

zakupy: kuchenka mikrofalowa AMICA AMG 20E70GV; grudzień 2012

plusy: świetna cena i warunki dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210129 z 04.04.2013

Atrakcyjne ceny,duży wybór towaru.

zakupy: Pendraiwe, TV.Trymer, ; grudzień 2012

plusy: Dobra nawigacja po stronkach,atrakcyjne ceny

minusy: sumowanie kosztów w koszyku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Neo24.pl opinia nr 210097 z 04.04.2013

Dostępna przejrzysta strona internetowa - konkurencyjne ceny - gratis dostawa

zakupy: Zamrażarka Whirpool; listopad 2012

plusy: NISKIE CENY, DOSTAWA GRATIS

minusy: BARDZO DŁUGI CZAS OCZEKIWANIA NA POŁĄCZENIE Z OBSŁUGĄ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

becia rekomenduje Neo24.pl opinia nr 209274 z 30.03.2013

sklep ok godny polecenia wszystko szybko i sprawnie towar zgodny z opisem

zakupy: telewizor; marzec 2013

plusy: szybko, sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Neo24.pl opinia nr 208998 z 29.03.2013

Każda oferta zawsze korzystna pod względem cenowym, a co idzie w parze obsługa techniczna sklepu w porządku

zakupy: sprzety AGD; marzec 2013

plusy: szybka dostawa, kontakt mailowy

minusy: dotychczas nie doświadczyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER