Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

jacek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 208302 z 26.03.2013

Dobre ceny produktów-opisy rzeczowe i przydatne przy wyborze.Szybka wysyłka.

zakupy: Mikrofala i patelnia tefal; grudzień 2012

plusy: Rzetelnośc i szybkość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Neo24.pl opinia nr 207942 z 25.03.2013

Sklep godny polecenia, wszystko poszło sprawnie, obsługa bardzo kompetentna.

zakupy: BOSCH KGV 39VL30 E; marzec 2013

plusy: kompetentność

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Neo24.pl opinia nr 207782 z 24.03.2013

Szybka, profesjonalna, bezproblemowa dostawa. Atrakcyjna cena zakupu. Polecam!

zakupy: TV Samsung UE40ES6100; marzec 2013

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

just rekomenduje Neo24.pl opinia nr 207650 z 23.03.2013

Polecił mi ten sklep znajomy. To mój kolejny zakup w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja, informacjeo realziancji zamówienia. Odbiór w punkcie sprawny i miła obsługa. Można było oddać zużyty sprzęt.

zakupy: telewizor; marzec 2013

plusy: sprawna realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szop rekomenduje Neo24.pl opinia nr 207594 z 23.03.2013

Szybka i fachowa obsługa. Towar sprawdzony i gotowy do pracy. Godny zaufania!

zakupy: SIEMENS SR 65M030 EU; marzec 2013

plusy: solidność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Neo24.pl opinia nr 207350 z 22.03.2013

Sklep wybrałem ze względu na pozytywnie opinie i niskie ceny. Moje oczekiwania się potwierdziły

zakupy: televizor LED; marzec 2013

plusy: solidność, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Neo24.pl opinia nr 206910 z 20.03.2013

bardzo dobra obsługa, zakupiony towar dostarczony bez problemu oraz bez wychodzenia z domu

zakupy: laptop; listopad 2012

plusy: kontakt internetowy

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Neo24.pl opinia nr 206582 z 19.03.2013

Dobre ceny ,szeroki wybór towarów. W Neo24 kupowałam już kilkakrotnie i jak dotychczas się nie zawiodłam .Polecam Neo24 wszystkim znajomym i z tego co wiem też byli zadowoleni z zakupów. Sklep godny polecenia!

zakupy: lokówka, suszarka, żelazko.....; grudzień 2012

plusy: dobre ceny i jakość usług

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikiklos rekomenduje Neo24.pl opinia nr 206250 z 17.03.2013

Fachowo ,konkretnie i bez ściemy , transport można załatwić ..... polecam.

zakupy: zmywarka, lodówka do zabudowy; marzec 2013

plusy: fachowość personelu.

minusy: nie czepiam się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukasz rekomenduje Neo24.pl opinia nr 204582 z 10.03.2013

Odbiór w Trójmieście, towar zawsze na drugi dzień do odbioru, miła obsługa.

zakupy: zmywarka; luty 2013

plusy: punkt obioru toaru

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbigniew rekomenduje Neo24.pl opinia nr 202198 z 25.02.2013

Doskonały sklep, w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Pralki Whirlpool; luty 2013

plusy: Świetny.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vjekog rekomenduje Neo24.pl opinia nr 201150 z 20.02.2013

dobry sklep, dobra cena, szybka dostawa, szybka radość

zakupy: odkurzacz; luty 2013

plusy: dostępny 24 h/dobę

minusy: sklep bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wesoły romek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 200390 z 18.02.2013

sklep wybrałem ze wzgledu na nizsza cenę produktu niz w euro i krótszy czas oczekiwania w euro było to 28 dni a w neo 24 pl było to około to chyba 5 dni czy jakoś tak na pewno nie przekroczyło tygodnia produkt OK!!!

zakupy: telewizor; luty 2013

plusy: dostepnośc towaru

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Neo24.pl opinia nr 200326 z 17.02.2013

Ze względu na niską cenę produktu `Sklep spełnił moje oczekiwania. Wszystko w jak najlepszym porządku.

zakupy: Telewizor 37", LG LM611S; luty 2013

plusy: Szybkość dostawy, dobry kontakt ze sklepem

minusy: na razie wszystko oki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Submar rekomenduje Neo24.pl opinia nr 200126 z 16.02.2013

W Neo24.pl kupowałem kilkukrotnie. Korzystałem z odbioru osobistego jak i wysyłki kurierem. Dotychczas się na nich nie zawiodłem. Mają konkurencyjne ceny, choć nie zawsze najniższe w sieci, ale pod względem jakości obsługi i czasu realizacji zamówienia są PROFESJONALISTAMI. Zdecydowanie polecam, zdobyli właśnie kolejnego stałego klienta.

zakupy: Sprzęt RTV i AGD; grudzień 2012

plusy: szeroka oferta, dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nancy rekomenduje Neo24.pl opinia nr 199238 z 13.02.2013

pełen profesjonalizm!

zakupy: lodówka; luty 2013

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mario rekomenduje Neo24.pl opinia nr 198202 z 07.02.2013

Wybrałem ponieważ mają niskie ceny,duży wybór towarów oraz bardzo dobrą obsługę i dystrybucję.

zakupy: pralka; styczeń 2013

plusy: Dobra komunikacja z klijentem rzetelna infor.termin.dost

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

d nie poleca Neo24.pl opinia nr 197982 z 06.02.2013

Zamówiłem telefon SAMSUNG C3322 + karta pamięci, niestety bardzo się rozczarowałem, kiedy telefonicznie powiedziano mi, że karty nie posiadają na stanie a sprowadzają ją po zamówieniu bezpośrednio od producenta (!) czyli handlują wirtualnie. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, sam sklep e epoki średniowiecza, po zakupie nie ma numeru konta, nie wspominając o karcie płatniczej, proszę zwrócić uwagę ja sprytnie napisany jest regulamin sklepu, by wybarać płatniość online przy pomocy PayU, należy do kwoty transakcji doliczyć 2% wartości, jest to dodatkowa opłata, którą musi zapłacić klient, co w moim odczuciu stawia ten stawia ten sklep w jak najgorszym świetle. Na podanie numeru konta trzeba czekać aż łaskawie ktoś z obsługi nam już je przyśle. Zalecają wysyłkę za pobraniem (oczywiście wiele droższą), mi zaproponowano wysyłkę telefonu w jednej paczce, a jak ściągną kartę pamięci od producenta w drugiej przesyłce, nie muszę dodawać, że kwota za przesyłkę przewyższy wartość karty. To były moje pierwsze i ostatnie! zakupy w tym "sklepie"

zakupy: SAMSUNG C3322; listopad 2012

plusy: brak

minusy: sprzedają towar którego nie posiadają w magazynie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

art rekomenduje Neo24.pl opinia nr 197317 z 04.02.2013

Szybka i sprawna dostawa

zakupy: SAMSUNG STSHX-M101TCB 1TB; grudzień 2012

plusy: asortyment i promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wenges rekomenduje Neo24.pl opinia nr 197117 z 03.02.2013

Konkurencyjna oferta i ogromy wybór. Pełen profesjonalizm, błyskawiczna realizacja zamówienia, doskonały kontakt ze sprzedawcą, możliwość porozumienia się w kluczowych kwestiach. Towar w rewelacyjnej cenie. Gorąco polecam!!!

zakupy: Lodówka Side-by-side; styczeń 2013

plusy: Szybko, sprawnie, profesjonlnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER