Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mariola rekomenduje Neo24.pl opinia nr 196633 z 31.01.2013

Wybór przypadkowy ale bardzo trafny.Serdecznie polecam wszystkim.

zakupy: Zelazko philips GC 3320; październik 2012

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwonka rekomenduje Neo24.pl opinia nr 196581 z 31.01.2013

Blisko, korzystna cena, możliwość odbioru osobistego, miła i profesjonalna obsługa, szybkie załatwienie sprawy.

zakupy: kuchenka Amica, żelazko Philips GC 441; styczeń 2013

plusy: było w opinii

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala rekomenduje Neo24.pl opinia nr 195569 z 25.01.2013

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

zakupy: lodówka Electrolux; styczeń 2013

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania1973 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 194705 z 22.01.2013

Solidnie, szybko, profesjonalnie! Dobra, konkurencyjna cena!

zakupy: TV SAMSUNG 40", UE40D6100; luty 2012

plusy: perfekcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Neo24.pl opinia nr 194053 z 20.01.2013

Sklep neo24.pl kilkakrotnie pozytywnie mnie zaskoczył: 1. Towar mogłem odebrać bez opłat transportowych w punkcie odbioru w Warszawie. Mają kilka takich punktów w kilku miastach. 2. Kilkakrotnie zadzwoniłem do sklepu pytając o warunki oddania w ciągu 10 dni od zakupu i choć rozmawiałem z różnymi osobami, otrzymywałem te same odpowiedzi. W innych sklepach za każdym razem mówiono mi co innego. 3. Kupowałem telewizor. Sklep nie miał nic przeciwko temu, bym go rozpakował włączył do prądu i sprawdził działanie. W innych sklepach raz mi mówiono, że mogę rozpakować, włączyć i sprawdzić, a kiedy indziej, że przyjmują z powrotem jedynie towar fabrycznie zapakowany, a przecież nowoczesnego tv nie sposób sprawdzić bez zainstalowania. Poza tym wszystko odbyło się sprawnie i w terminie.

zakupy: telewizor Philips 40PFL5007K; grudzień 2012

plusy: warunki zwrotu w ciągu 10 dni

minusy: xx

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bob rekomenduje Neo24.pl opinia nr 193969 z 19.01.2013

Bardzo dobra wyszukiwarka towaru, który potrzebujesz. SUPER, polecam !!!

zakupy: AGD zabudowa; styczeń 2013

plusy: Szeroki wybór sprzętu AGD!

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy P rekomenduje Neo24.pl opinia nr 193781 z 18.01.2013

Sklep wybrałem, bo oferował jedną z niższych cen i darmową dostawę, szybką. Towar zamówiłem telefonicznie, ponieważ chciałem poznać więcej szczegółów o produkcie, ale rozmowa była krótka i tylko o transakcji. Zamówienie złożyłem w czwartek przed 14:00, otrzymałem potrzebne informacje w tym również, że dostanę możliwość skontaktowania się z kurierem w sprawie czasu dostarczenia przesyłki. Dokupienie przedłużonej gwarancji możliwe tylko w punkcie odbioru - czyli jak w sklepie stacjonarnym - daleko - nie będę jeździł. W piątek dostałem info, że towar skompletowany i przekazany do wysyłki, a w poniedziałek, bez żadnego "ostrzeżenia" Pan Kurier dzwoni, że już jest z przesyłką - błyskawica. Ale wolałbym wcześniej wiedzieć, bo byłem w pracy i Pan musiał trochę poczekać. Sklep OK - towar - już niekoniecznie ( jeśli chodzi o moje oczekiwania co do funkcjonalności).

zakupy: Zmywarka ELECTROLUX ESF 66070 XR; grudzień 2012

plusy: szybkość, ceny

minusy: trochę chaosu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Błażej rekomenduje Neo24.pl opinia nr 193637 z 17.01.2013

Szybka realizacja zakupów, rewelacyjna cena (najtańsi w kilku przedmiotach, które kupowałem jednocześnie!). To pewna sieć sklepów, nie zależy im na kantowaniu klientów. Jedyna wada, to to, że w Punktach Wydań Osobistych nie można płacić kartą, jednak bardzo mocno o tym informują na swoich stronach, jak na tak uczciwą firmę przystało. Próbowałem u nich wszystkich opcji, łącznie ze ZWROTEM nietrafionego prezentu (; ), wszystko przebiega jak w opisie a nawet lepiej! Kontakt z infolinią przyjemny i nie czekało się zbyt długo nawet w okresie przedświątecznym. ..aaa no i właśnie apropos Świąt: wymyślili ciekawą akcję, przy większości produktów znajdowała się widoczna informacja o "Gwarancji Renifera", czyli o gwarancji dostarczenia towaru przed Świętami. Ja niestety nie załapałem się na tą gwarancję, a mimo tego wyrobili się do Świąt bez problemu i towar odebrałem w Wigilię! Szczerze polecam i do zobaczenia w sklepach (..a raczej Punktach Wydań Osobistych :D) i nie zapomnijcie wcześniej wyjąć pieniążków z karty! :-)

zakupy: Samsung UE40ES6800; grudzień 2012

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ricard rekomenduje Neo24.pl opinia nr 193061 z 15.01.2013

Wybrałem Neo24 bo był mi już wcześniej znany z publikacji w mediach no i oczywiście ceny, jedne z najniższych.

zakupy: TV SAMSUNG LED 46 cali; grudzień 2012

plusy: duża oferta i najniższe ceny

minusy: brak adaptera wifi do telewizorów SAMSUNG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elżbieta rekomenduje Neo24.pl opinia nr 192917 z 15.01.2013

szybka,sprawna obsługa i dostarczenie towaru

zakupy: tv; grudzień 2012

plusy: szybko,sprawnie,mniejsza cena

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Neo24.pl opinia nr 192585 z 14.01.2013

Super sklep, terminowa realizacja każdego z zamówień, a były trzy w okresie przedświątecznym i noworocznym i jakoś ten termin nie przeszkodził w solidnej,komfortowej dla klienta realizacji zamówień. Neo 24 wybrałem ponieważ ma doskonałe opinie wśród znajomych i nie pomyliłem się .Polecam każdemu. Z pewnością zakupy z neo24 będą przyjemnością.

zakupy: płyta gazowa i lodówko-zamrażarka; styczeń 2013

plusy: solidna usługa,terminowo,bez problemów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje Neo24.pl opinia nr 192581 z 14.01.2013

Neo 24 wybrałem dlatego ,że ma świetną opinię wśród osób zamawiających i jak widać nie pomyliłem się.Polecam każdemu Neo 24 doskonała obsługa od początku do końca bez konieczności sprawdzania statusu przesyłki.Pełen komfort dla kupującego i co warte podkreślenia szybka realizacja zamówienia.Nawet okres przeświąteczny,czy sylwester nie był żadną przeszkodą.Brawo!!!

zakupy: Zmywarka Bosh, Piekarnik Bosh, Okap Amica; grudzień 2012

plusy: SZybka ,profesjonalna obsługa,pełen komfort kupującego

minusy: jedyna brak jakiegokolwiek rabatu przy dużych zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

heyah rekomenduje Neo24.pl opinia nr 192313 z 12.01.2013

Odbiór osobisty, konkurencyjne ceny, szybka realizacja

zakupy: kuchnia; styczeń 2013

plusy: Niskie ceny

minusy: nie ma w ofercie kilku dobrych producentów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Neo24.pl opinia nr 192013 z 11.01.2013

Sklep wybrałam z uwagi na niskie ceny i szeroki wybór towarów. Również krótki okres oczekiwania na realizację zamówienia miał wpływ na decyzję. Jestem zadowolona z wyboru.

zakupy: telewizor; grudzień 2012

plusy: Profesjonalna obsługa, szybkie terminy realizacji zamów

minusy: krótki brak nformacjii o zamówieniu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basik22 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 191497 z 09.01.2013

Jakość obsługi, profesjonalizm, szybkość dostawy w gorącym przedświątecznym czasie na najwyższym poziomie,gratis dostawa,cena towaru atrakcyjna.

zakupy: pralka, lodówka, zmywarka, ; grudzień 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Neo24.pl opinia nr 191241 z 08.01.2013

Towar pierwsza klasa.Szybki termin dostawy.Bardzo miła i sympatyczna obsługa.Nawet w okresie przedświątecznym maksymalnie szybko zostaje się obsłużonym w telefonicznie.Bardzo miły i łatwy kontakt. Dziękuje i pozdrawiam ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!

zakupy: TV LG47, 42 model 660s 2szt; listopad 2012

plusy: miła i szybka obsługa ceny rewelacyjne!!!!

minusy: nie mam zadnych zastrzezen REWELACJA POLECAM !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

osiolek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190905 z 07.01.2013

sklep posiadal w ofercie towar ktorego szukalem , za bardzo atrakcyjna cene , mozliwosc osobistego odbioru w wybranym punkcie , eliminuje kuriera

zakupy: telewizor; styczeń 2013

plusy: oferta , cena , szybka dostawa faktycznie do 48 godzin

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190741 z 06.01.2013

Jak dotąd miałem nie najlepsze wspomnienia związane z zakupami przez internet (sklepy internetowe). Dlatego tym bardziej jestem in plus zaskoczony jakością obsługi, profesjonalizmem konsultanta Pana Łukasza Hirsekorna, szybkością dostawy w gorącym przedświątecznym czasie, a co najistotniejsze BARDZO zadowalającą i konkurencyjna na rynku ceną. Zakupione dwa tunery Cabletech oraz pralka Whirlpool zostały wniesione do domu przez kuriera z firmy Schenker. Gorąco polecam Sklep NEO24.PL

zakupy: Tunery DVB-T Cabletech, Pralka Whirlpool; grudzień 2012

plusy: Niska cena, szybkość dostawy

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOLANTA rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190689 z 06.01.2013

Był to mój kolejny udany zakup w tym sklepie-jakość obsługi,szybkość działania, no i oczywiście ceny -wszystko to sprawia ,że po poszukiwaniach produktu w "necie" zamówienia składam w NEO24.pl

zakupy: kuchenka AMICA 601GG5.43ZpTgYDNA/XXL/ECO; grudzień 2012

plusy: JAKOŚĆ - SZYBKOŚĆ-CENA

minusy: JA NIE WIDZĘ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KG rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190649 z 05.01.2013

dobre ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt, czego chciec wiecej? POLECAM!!!

zakupy: AGD do kuchni; styczeń 2013

plusy: dbra oferta, dobra cena, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER