Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sławek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190621 z 05.01.2013

Polecam NEO24 - super ceny Przesyłka 48 godzin z zegarkiem w ręku !!!!!

zakupy: zmywarka, płyta, piekarnik, mikroflala; grudzień 2012

plusy: Ceny !!!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirella rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190585 z 05.01.2013

Poleciła mi szwagierka, ceny konkurencyjne, świetna jakość obsługi!

zakupy: Zmywarka; grudzień 2012

plusy: Błyskawiczna wysyłka, niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

domel rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190485 z 05.01.2013

Duży wybór ,dobre ceny , pozytywne opinie w sieci ,doskonały kontakt , szybka realizacja zamówienia.

zakupy: AMICA 51GE3.33ZpTaNR(XxL) Eco; grudzień 2012

plusy: ceny ,szybkość ,oferta

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Qba rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190365 z 04.01.2013

To już trzecie zakupy w tym sklepie. pomimo że za pierwszym razem nie obyło się bez małych problemów to kolejne zakupy to już sama przyjemność. POLECAM!!!

zakupy: AGD; grudzień 2012

plusy: Dobre ceny bez wychodzenia z domu.

minusy: Tym razem brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190261 z 04.01.2013

Dostępność towaru i niska cena zakupu, Procedura zakupu i dostarczenie towaru do domu na najwyższym poziomie. Latwość kontaktu z pracownikami sklepu.

zakupy: Lodówka; grudzień 2012

plusy: Szeroki asortyment, niskie ceny, dobra obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190221 z 04.01.2013

Kupiłam sprzęt w tym właśnie sklepie, ponieważ cenowo w porównaniu z innymi był najtańszy,a sposób dostawy i czas dostarczenia przesyłki w miarę szybki i niedrogi...a na dodatek podejście do klienta jest w Neo24 bardzo profesjonalne i bez żadnych uchybień.Myślę, że jeśli będę robiła kolejne zakupy, to wrócę do Neo24 na pewno:)

zakupy: Lodówka; grudzień 2012

plusy: profesjonalizm i bez zastrzeżeń

minusy: wszystko OK!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190209 z 04.01.2013

Duży wybór i naprawdę atrakcyjne ceny

zakupy: Telewizor Samsung smarttv, uchwyt do tel; listopad 2012

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAMILLA rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190197 z 04.01.2013

atrakcyjna cena, szybka obsługa, dobry kontakt

zakupy: pralka samsung; styczeń 2013

plusy: CENA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

benita rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190145 z 04.01.2013

Wielki pozytyw. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa, ogrom zadowolenia z towaru. Polecam NEO24 .

zakupy: WHIRLPOOL AWE 6519/P; grudzień 2012

plusy: bezkonkurencyjny

minusy: nie zauwazylam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marian6754 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190129 z 04.01.2013

Atrakcyjna cena TAK

zakupy: Telewizor Plazmowy LG 50P6500; grudzień 2012

plusy: niska cena ładne kolory estetyczny wygląd

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDA rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190117 z 04.01.2013

Przystępne ceny, dobre opinie, szybka dostawa

zakupy: CZAJNIK ZELMER; grudzień 2012

plusy: szybka dostawa, przystepne ceny

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190065 z 04.01.2013

Polecam

zakupy: zmywarka; styczeń 2013

plusy: Szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190037 z 04.01.2013

Polecili mi mój syn i córka. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kuchenka i okap firmy Gorenje.; grudzień 2012

plusy: Profesjonalna i miła obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MCH rekomenduje Neo24.pl opinia nr 190017 z 03.01.2013

Już trzeci raz dokonałem zakupu w Neo24 i trzeci raz jest wszystko super. Tym razem miał to być prezent świąteczny. Oczywiście pralka została dostarczona na czas. Naprawde z czystym sumieniem polecąm ten sklep, a obsłudze życze sukcesow i dalszego utrzymywania tak wysokich standardow obsługi.

zakupy: Pralka Amica; grudzień 2012

plusy: Profesjonalna obsługa, łatwość składania zamowienia.

minusy: Długie oczekiwanie na kontakt tel. z obsługą.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerry rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189985 z 03.01.2013

zdecydowanie tak

zakupy: TV; grudzień 2012

plusy: jw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189969 z 03.01.2013

Sklep spełnia oczekiwania. Terminowa dostawa. Miła,szybka, konkretna obsługa. Polecam sklep. W przyszłości na pewno dokonam w nim zakupów.

zakupy: pralka Gorenje 50129; styczeń 2013

plusy: szybka,miła obsługa

minusy: bez zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

STANISŁAW rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189917 z 03.01.2013

Wybrałem sklep ponieważ proponował najlepsze warunki zakupu pralki, jaką sobie wcześniej wybrałem. Sklep okazał się doskonałym wyborem.

zakupy: PRALKA AMIKA; grudzień 2012

plusy: szybko, łatwo i przyjemnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189913 z 03.01.2013

Syn i córka wcześniej robili u Państwa zakupy i byli bardzo zadowoleni. Usługa wykonana bardzo sprawnie. Bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: Kuchenka i okap Gorenje; grudzień 2012

plusy: Cena i szybkość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189897 z 03.01.2013

bez zastrzeżeń dobra komunikacja z centrum zamówień dostawa w ciągu 48 godzin

zakupy: pralka lg 1291d; grudzień 2012

plusy: realizacja zgodna z zamowieniem

minusy: lepszy sposob komunikacji z kurierem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Normin rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189873 z 03.01.2013

Polecam. Cena pralki SAMSUNG WF 0602 WJV Eco Bubble była o ponad dwieście złotych niższa niż w sklepach a kuchenki AMICA 53GG5.43 ZpTgN(XxL) Eco natomiast o ponad 50zł Dodatkowo w tym okresie był bezpłatny transport i co mnie zdziwiło- towar dostarczony w ciągu 48h Bardzo polecam!!!

zakupy: AMICA 53GG5.43 ZpTgN(XxL) Eco i SAMSUNG WF 0602 WJV Eco Bubble; styczeń 2013

plusy: Ceny, szybkośc dostarczenia towaru i darmowa przeszyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER