Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 101
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  40% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3626 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

shark rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189845 z 03.01.2013

Rzetelny kontrahent. Towar dostarczony profesjonalnie w ustalonym terminie (pralka). Polecam.

zakupy: pralka beko WMB 50811 PLF; grudzień 2012

plusy: terminowość, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogda rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189813 z 03.01.2013

Super kontakt, atrakcyjne ceny

zakupy: Mixer; grudzień 2012

plusy: Cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolony klien rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189641 z 02.01.2013

Witam wszystkich internautów w potrzebie, szukających wymarzonych towarów, szukających opinii o sklepach internetowych. Dlaczego tu???? Bo...Dwa tygodnie wraz z żoną (bardzo niezdecydowana kobieta, a ja rozpocząłem remont i zależało mi na czasie) przeglądaliśmy strony sklepów internetowych i nie mogliśmy się zdecydować. A to brak pełnej informacji, a to za drogo, bo przecież warto jeszcze wykupić 5-letnią gwarancję, a to trzeba zapłacić za transport, co jednak podnosi koszty zakupu, itd., itp., a gdy trafiliśmy na ten sklep transakcja trwała 10 min. i…….. Dziś mogę śmiało przyznać 6+ dla NEO24; za wspaniały wybór, rewelacyjne ceny, szybkość realizacji, przejrzystą i dokładną informację, możliwość wyboru odpowiadającego nam transportu lub nawet osobistego odbioru w doskonale usytuowanych punktach. Tu naprawdę warto robić zakupy!!!! Zadowolony Klient

zakupy: Pralka LG F-1291LD; grudzień 2012

plusy: wspaniały wybór, rewelacyjne ceny, szybkość realizacji,

minusy: nie stwierdziliśmy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

strazaczka88 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 189373 z 02.01.2013

wybrałam ten sklep ze względu na atrakcyjną cenę.

zakupy: tv samsung 46", ; grudzień 2012

plusy: bardzo miła obsługa!!!

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188741 z 29.12.2012

Darmowy transport solidna obsługa zamówiony towar zawsze zgodny z zamówieniem szybka dostawa,super sklep.

zakupy: Kuchnia gazowa; grudzień 2012

plusy: Darmowa dostawa

minusy: Zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188633 z 28.12.2012

Jestem bardzo zadowolona z zakupów robionych w tym sklepie.Są solidną i godna zaufania firmą.Już niejednokrotnie robiłam u Nich zakupy i mam nadzieję że nie było to po raz ostatni.

zakupy: produkty AGD; listopad 2012

plusy: precyzja, informacja o produkcie i wysyłce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tycjan rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188513 z 28.12.2012

Kilka razy kupowałem w tym sklepie za ok 350-400zł. Doskonała obsługa. Pierwszy zakup był pechowy. sprzęt AGD Zelmera szybko wysiadł. Dostałem kasę i mogłem kupić nowy.Taka polityka sklepu skłania do powrotu. P o l e c a m!

zakupy: wieza PHILIPS MC-M2150; grudzień 2012

plusy: przyjazny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188477 z 28.12.2012

Dużym plusem jest to, że na stronie internetowej podane są rzetelnie opisy produktów, opinie innych i nie muszę załatwiać żadnego środka transportu. Jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: pralka; listopad 2012

plusy: rzetelność, szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188233 z 27.12.2012

Super szybka wysyłka, dobre ceny.

zakupy: Pralka amica; grudzień 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188141 z 27.12.2012

atrakcyjna cena, możliwośc odbioru osobistego

zakupy: telewizor; grudzień 2012

plusy: cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ana rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188033 z 26.12.2012

Mają bardzo korzystne ceny i warunki dostawy. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: lodówka, pralka; październik 2012

plusy: cena, warunki dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lysymk rekomenduje Neo24.pl opinia nr 188021 z 26.12.2012

Nie pierwszy zakup i nie ostatni. Miła i rzeczowa obsługa, szybko rozwiązany problem logistyczny związany z wysyłką z dwóch magazynów. Rzeczowy kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: pralka, słuchawki bezprzewodowe; listopad 2012

plusy: rzeczowa obsługa, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Neo24.pl opinia nr 187437 z 22.12.2012

Sklep posiada siedzib w całej Polsce, w tym w Gdańsku, czyli tam gdzie mieszkam. Pozwala to na osobisty odbiór towaru, co zmniejsza koszty transportu. Przesyłki dochodzą bardzo szybko, nawet tydzień przed Świętami Bożego Narodzenia przesyłka doszła w 2 dni. Kupiłam od nich juz 3 produkty i zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: Tablet, lodówka, golarka; grudzień 2012

plusy: Krótki czas dostarczania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Neo24.pl opinia nr 187141 z 21.12.2012

fachowa obsługa, szybka wysyłka, towar pierwszej jakości

zakupy: klawiatura logitech; grudzień 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: ciężko zalogować sie na stronę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylvio rekomenduje Neo24.pl opinia nr 187045 z 21.12.2012

tani szybki w obsłudze spełnia moje oczekiwania

zakupy: telewizor samsungeu55 es6100; grudzień 2012

plusy: niskie konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Franek rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186953 z 21.12.2012

sklep w pełni spełnił moje oczekiwania, zarówno gdy odbierałem zamówiony towar w punkcie odbioru, jak i gdy towar przywiózł do mnie kurier. Terminowo i bez problemów . Polecam-częste promocje i a w nich dostarczanie towarów gratisowo.

zakupy: Robot kuchenny Zelmer, odkurzacz Zelmer; październik 2012

plusy: terminowośc dostaw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186885 z 20.12.2012

Szukałam atrakcyjnej oferty. Oczekiwania moje spełniał właśnie ten sklep

zakupy: telewizor samsung UE55ES6100; grudzień 2012

plusy: informacja na bieżąco o etapie realizacji zamówienia i p

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roberttrebor rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186709 z 20.12.2012

Niskie ceny, szybka dostawa, kontakt z doradcą.

zakupy: Żelazko, odkurzacz, suszarka do włosów; grudzień 2012

plusy: Cena, szybka dostawa,

minusy: Infolinia ciągle zajęta.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ktm1957 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186565 z 20.12.2012

Po opiniach kupujących i cenie produktu. Tak spełnił w 100%.

zakupy: Kuchnia BEKO CSM62322DW; grudzień 2012

plusy: Bardzo szybka realizacja , zgodność z zamówieniem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Neo24.pl opinia nr 186473 z 19.12.2012

Sklep miał dobrą opinę klientów,bardzo dobre ceny towaru,którym byłam zainteresowana,promocyjny,damowy transport oraz konkretną ,rzeczowa informację telefoniczną Sklepu.Sklep spelnił moje oczekiwania.

zakupy: Pralka Amica AWN 610D; grudzień 2012

plusy: Szybka i sprawna obsługa,dobre ceny towarów.

minusy: Długie oczekiwaniena linii przy kontakcie telefonicznym.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER