Obuwie sportowe oraz plecaki i akcesoria sportowe.
Sklep Neosport.pl

Kontakt

tel. 76 835 83 00
Świebodzin

Popularne produkty

Buty, Neosport.pl, Sprzęt, Odzież

Popularne marki

Nike, Reebok, Heavy duty, Adidas, Diverse, Rider, Mustang, Bustagrip, Blizzard, Juventus fc nike, Paris saint germain nike, Sprandi, Converse, Lando

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 212
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 8
Podsumowanie

Neosport.pl > Opinie klientów

Sklep Neosport.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.01.2007r i posiada 221 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

bylinka1 nie poleca Neosport.pl opinia nr 366566 z 18.12.2015

Dzień Dobry Chciałbym sie z państwem podzielic opinią o nieuczciwym włascicielu sklepu Neosport-panem Norbertem Trudzińskim. Tydzień temu wysłalem mu kwote 421 pln , zapłata za buty piłkarskie plus koszty przesyłki. Buty okazały sie uszkodzone i transakcja nie doszła do skutku. Pomimo kilkukrotnych telefonów i maili do dnia dzisiejszego nie otrzymałem pieniedzy. Zapewniano mnie,ze pieniądze zostana zwrócone w ciagu 2-3 dni. Niestety bez skutku. Firma ta korzysta z Allegro. Jest sporo opinii negatywnych w tym równiez takie ze pan Trudziński opóznia sie ze zwrotem pieniedzy. Wygląda na to,że taki jest styl jego pracy. Oczywiście nie zamierzam tak tego zostawic.Ostrzegam jednak państwa przed tą firma i zachęcam do przeglądnięcia opinii negatywnych na temat tej firmy. Poniżej maile dotyczące sprawy. czy wysłaliscie pańswo pieniądze ?? W dniu 2015-12-17 o 13:44, neosport sklep pisze: Dobrze, przypomnę żeby natychmiast zrobił przelew. Pozdrawiam Obsługa sklepu Neosport.pl tel. 531 451 772 e-mail: sklep@neosport.pl NEOSPORT.PL Norbert W. Trudziński Kilińskiego 2a 66-200 Świebodzin nr. konta: 31 2490 0005 0000 4600 3467 0481 W dniu 17 grudnia 2015 11:04 użytkownik biuro@vena.pl biuro@vena.pl napisał: Witam Rozmawiałem dwa dni temu z włascicielem waszego sklepu. Nalegam o natychmiastowy !!!!!!!!!!!! zwrot pieniędzy za niezrealizowne zamówienie. Wszystkie szczegóły poniżej. Oczekuje potwierdenia transakcji. --- Treść przekazanej wiadomości --- Temat: FWD: Re: zwrot pieniędzy zam.88855 Data: Thu, 17 Dec 2015 10:43:20 +0100 Nadawca: bylinka bylinka@autograf.pl Adresat: biuro@vena.pl biuro@vena.pl W dniu 2015-12-14 09:54:54 użytkownik neosport sklep sklep@neosport.pl napisał: Pieniążki zwrócimy w ciągu 2-3 dni. Pozdrawiam Obsługa sklepu Neosport.pl tel. 531 451 772 e-mail: sklep@neosport.pl NEOSPORT.PL Norbert W. Trudziński Kilińskiego 2a 66-200 Świebodzin nr. konta: 31 2490 0005 0000 4600 3467 0481

zakupy: buty Nike; grudzień 2015

plusy: nic

minusy: beznadziejna obługa brak towaru, który jest na stronach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek nie poleca Neosport.pl opinia nr 191933 z 10.01.2013

Fatalny sklep, po 37 dniach czekania na realizację zamówienia, staram się odzyskać pieniądze, co niestety nie jest łatwe, ponieważ arogancja aż kipi od osób które obsługują klientów - zdecydowanie ODRADZAM zakupów w tym sklepie!!!

zakupy: Męskie Sportowe Buty Trekkingowe Nike Ro; grudzień 2012

plusy: brak

minusy: Wszystko od A do Z

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek nie poleca Neosport.pl opinia nr 188349 z 27.12.2012

W sklepie dokonałem zakupu. Jak się okazało, "wygrany bon" na 30 zł mogłem wykorzystać przy kwocie min. 200 zł (co było skrzętnie ukryte w nieczytelnym regulaminie). Zapłaciłem za przedmiot przelewem. Na wiadomość, że nie mogę wykorzystać bonu zrezygnowałem z zakupu i zaczęły się problemy.. Zwrot miał nastąpić po 7 dniach roboczych. Nie został. Po wymianie wielu maili Pan Robert ze sklepu napisał, że zwrot pieniędzy został zrealizowany 20 grudnia. Okazało się to jednak nieprawdą, gdyż do 27 dalej nie dostałem pieniędzy. Nie dostałem też potwierdzenia wykonania tego zwrotu, a na jego żądanie ktoś bezosobowo napisał do mnie, że "próbowałem wyłudzić towar korzystając z bonów niezgodnie z regulaminu". Opinię sobie sklep wystawia sam.. czekam na zwrot 25 dni. Czy go dostanę? Dodam jeszcze, że w korespondencji Pan Robert był bardzo arogancki.

zakupy: Spodnie Piłkarskie Nike; grudzień 2012

plusy: dość szybkie odpowiedzi na maile

minusy: arogancka obsługa, ukryte gwiazdki, problemy ze zwrotem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Norbert nie poleca Neosport.pl opinia nr 187573 z 23.12.2012

Wybrałem, ponieważ znalazłem tam model butów piłkarskich, który mnie interesował. Zamówiłem dla brata prezent na Święta ponad 1.5 tygodnia przed swietami. Prezent wedlug informacji w sklepie mial byc wyslany w ciagu 48 godzin, po 48 godzinach zadzwonilem do nich i zapytalem, czemu status wysylki sie nie zminil, a oni na to ze dopiero czekaja na przesylke od producenta!!! Nie to ze wprowadzaja w blad klienta opisem na stronie to potem jeszcze informuja, ze wysylka zostanie wyslana we wtorek lub najpozniej w srode. Dzisiaj jest sobota a wysylka dalej nie zostala wyslana wiec nie ma juz szans, aby prezent doszedl na czas..... NIE POLECAM NIKOMU, JESLI NIE CHCECIE SIE DENERWOWAC TO ODRADZAM ZDECYDOWANIE, NIE KUPUJCIE TU! KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU.

zakupy: Buty Piłkarskie Adidas f50 2013; grudzień 2012

plusy: Nie ma

minusy: Wprowadzanie w błąd, strasznie długi czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania nie poleca Neosport.pl opinia nr 121125 z 02.05.2012

Sprzedają towar, którego w rzeczywistości nie posiadają. Pomimo moich maili z pytaniami co z zamówieniem, zero odzewu. Po dodzwonieniu się okazało się, że nie mają tych butów, które zamówiłam, więc poprosiłam o zwrot pieniędzy. Pieniądze dostałam po miesiącu...NIE POLECAM!

zakupy: converse; kwiecień 2012

plusy: brak

minusy: sprzedają towar,którego nie mają

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja nie poleca Neosport.pl opinia nr 113149 z 03.04.2012

Pozornie duży wybór butów, z czego na stanie tylko część. Na pozostałe trzeba czekać. A niekompetentna pani na infolinii zupełnie nie potrafi odpowiedzieć na pytanie, jak długo. Co więcej, obiecuje informację o ewentualnym terminie dostawy, po czym dwa razy się nie wywiązuje :/ Kiedy zwraca się jej uwagę, że jest niesłowna, obrażonym tonem stwierdza: "przecież nie jestem maszyną" :O

zakupy: trampki Converse; marzec 2012

plusy: nie mam zdania

minusy: brak towaru,niekompetentna a pracownica na infolin

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilka399 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 78991 z 17.06.2011

Spełnił w 99%.

zakupy: buty; czerwiec 2011

plusy: szybkość dostawy

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lofebug rekomenduje Neosport.pl opinia nr 60497 z 07.09.2010

Wszystko zgodnie z umową, i zgodnie z moją prośbą.Jednym słowem polecam zakupy w NeoSport.

zakupy: buty; październik 2009

plusy: fajny asortyment, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia_95 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 60411 z 06.09.2010

O neosport dowiedziałam się od znajomego. W tym czasie chciałam kupić buty. Na neosport.pl znalazłam coś dla siebie. Już dwa razy kupowałam w tym sklepie i za każdym spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Buty Adidas Detroit, Nike; wrzesień 2010

plusy: terminowość, bardzo dobry kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymo rekomenduje Neosport.pl opinia nr 60337 z 05.09.2010

Firma godna polecenia, profesjonalna obsługa szybka dostawa. POLECAM!!!

zakupy: Buty; wrzesień 2010

plusy: profesjonalna obsługa szybka dostawa

minusy: Wszystko świetne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asiek1989 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 60252 z 03.09.2010

Jeden z moich ulubionych sklepów. Ceny są zachęcająco niskie, dodatkowo organizowane są różnego rodzaju konkursy i promocje. Kontakt z przedstawicielami firmy jest zawsze miły, jednak czasem zbyt długo czeka się na odpowiedź w razie pytania wysłanego mejlowo (choć mogę to zrozumieć, ze względu na ilość składanych zamówień i użytkowników; nie da się odpowiedzieć wszystkim od razu). Poza tym super-szybka dostawa i towar świetnej jakości. Cóż mogę więcej powiedzieć? Gorąco polecam NeoSport!

zakupy: frotka; listopad 2009

plusy: atrakcyjne ceny, miła obsługa i kontakt, szybka dostawa,

minusy: niekiedy zbyt długie oczekiwanie na odpowiedź mailową

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek30 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 59821 z 27.08.2010

Super sklep ma bardzo dużo rzeczy potrzebnym innym i w cenach dla każdego!!!można tam znaleść rzeczy kjtorych w zwykłym sklepie nie znajdziesz!!!!Polecam

zakupy: buty; sierpień 2010

plusy: szybko solidnie i duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

korzen1906 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 59620 z 24.08.2010

Duży i ciekawy asortyment. Jestem jak najbardziej zadowolony

zakupy: spodenki, getry; sierpień 2010

plusy: Duży asortyment

minusy: Czas realizacji niektórych zamówień ale wiedziałem o tym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laura rekomenduje Neosport.pl opinia nr 59616 z 23.08.2010

Wybrałam, bo sklep wydawał się być ok i jak okazało się później podjęłam bardzo dobrą decyzję. Zdecydowanie polecam innym zakupowiczom :)

zakupy: buty; lipiec 2010

plusy: obsługa, dostawa

minusy: brak ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelka73 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 59597 z 23.08.2010

Jest w tym sklepie wszystko czego potrzebowałam więc i też nie ja znajdę tam potrzebne rzeczy!!!Polecam serdecznie!!!!

zakupy: buty; sierpień 2010

plusy: odpowiedni towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kogucik rekomenduje Neosport.pl opinia nr 59584 z 23.08.2010

Bardzo tanio, przyjemna witryna, buty markowe, świetnie posegregowane, kupno zautomatyzowane, świetny kontakt - nic tylko polecać i kupować ;)

zakupy: Adidas WALKADAY; sierpień 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamilek0072012 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 56665 z 29.06.2010

Sklep polecił mi znajomy który kupuje w tym sklepie od parunastu miesięcy. Sklep spełnił moje oczekiwania zapunktował sobie szybką dostawa jaki i realizacją oraz wyrobem produktu:) POLECAM

zakupy: Buty sportowe NIKE; czerwiec 2010

plusy: Szykośc dostawy , zgodnosć produktu

minusy: brak WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sajmon1100 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 56515 z 25.06.2010

zakupiłem juz 2 krotnie buty w tej firmie i żadnego problemu-szybka wysyłka i towar super

zakupy: japonki nike i klapki nike; czerwiec 2010

plusy: szybkie wysyłki oraz dużo towaru

minusy: nie znalazłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luiza rekomenduje Neosport.pl opinia nr 56472 z 25.06.2010

ponieważ mają duży wybór i dobre ceny

zakupy: buty Nike; czerwiec 2010

plusy: duży wybór, dobre ceny, szybka dostawa

minusy: mały wybór ubrań

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moni2581 rekomenduje Neosport.pl opinia nr 56315 z 22.06.2010

Super sklep, super produkty, serdecznie polecam

zakupy: japonki thiki thong; czerwiec 2010

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER