Markowe tekstylia domowe dla dorosłych i dzieci, meble i dekoracje Belldeco i Aluro
Sklep Niemajakwdomu.com

Kontakt

tel. 886 661 626
Starogard Gdański

Popularne produkty

TEKSTYLIA DOMOWE, DEKORACJE, AKCESORIA KUCHENNE, OŚWIETLENIE, AKCESORIA ŁAZIENKOWE, MEBLE, DLA DZIECI, BOŻE NARODZENIE, ZEGARY, WALENTYNKI, ŚWIECE ZAPACHOWE, DOMOWA MODA

Popularne marki

Interstil interior, , Estella, French home, Belldeco, Joop!, Laura ashley, Chic antique, Biederlack, Moca design, Mãƒâ–ve, Rhomtuft, Tac, Aluro

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 220
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Niemajakwdomu.com > Opinie klientów

Sklep Niemajakwdomu.com - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.04.2010r i posiada 220 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

happy16 rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 388718 z 16.07.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ znalazłam w nim to, czego szukałam. Ptaszek jest śliczny :) Jestem bardzo zadowolona także z obsługi.

zakupy: stoper - ptaszek; lipiec 2016

plusy: terminowosc

minusy: nie bylo wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 384838 z 06.06.2016

Sklep super, obsługa pierwsza klasa, błyskawiczna wysyłka. Szafka takiej sobie jakości, na pierwszy rzut oka ok, ale szczegółom lepiej się nie przygladać.

zakupy: Szafka aluro minti; czerwiec 2016

plusy: Blyskawiczna wysyłka, świetny kontakt mailowy, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafał rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 372374 z 08.02.2016

Wszystko ok ! Polecam serdecznie !!!

zakupy: szlafrok; luty 2016

plusy: jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 372202 z 07.02.2016

Poszukiwałam konkretnego produktu -szafek loftowych do sypialni. Trafiłam na stronę Niemajakwdomu.com. Wybór okazał się świetny. Błyskawiczna dostawa, szafki o wyglądzie nawet lepszym niż na stronie internetowej. Zachwyt pełen. Polecam każdemu!!!!!!

zakupy: Szafka Aluro-Lamali-Loft 2; styczeń 2016

plusy: wszystkie w/w

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 369626 z 17.01.2016

Świetny sklep! Kupiłam piękny i cieplutki kocyk we czwartek w południe, a następnego dnia o tej samej porze został mi dostarczony. Jestem bardzo zadowolona. Produkt całkowicie zgodny z opisem na stronie i do tego ta ekspresowa przesyłka! Napewno skorzystam jeszcze nie raz z oferty Nie ma jak w domu.

zakupy: Kocyk PIEL; styczeń 2016

plusy: jakość produktów i szybkość przesyłki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabriela rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 362438 z 21.11.2015

Towar zgodny z oczekiwaniami, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: koc, pościel, prześcieradła, ręcznik; listopad 2015

plusy: informowanie na bieżąco o statusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daria rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 356965 z 01.10.2015

Bardzo przychylne podejście do klienta, elastyczni, terminowi.

zakupy: koc; październik 2015

plusy: bogaty asortyment

minusy: długi termin wysyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda_0_0 rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 346593 z 22.06.2015

Litery zgodne z opisem, ładnie wykonane :)

zakupy: Litery dekoracyjne duże - A, M, &.; czerwiec 2015

plusy: jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miro rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 343449 z 24.05.2015

Ten sklep ma ciekawe produkty a wieszak jest niebanalnym dodatkiem do przedpokoju.

zakupy: Wieszak Belldeco Retro - Motor; maj 2015

plusy: to mój pierwszy zakup,ale jestem zadowolony z produktu

minusy: nie mam zdania w tej kwestii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

naszetakie rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 340477 z 27.04.2015

dobry kontakt, szybka obsługa, profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry jakościowo towar

zakupy: Kocyk David Fussenegger Juwel - Biedroneczki; kwiecień 2015

plusy: kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 339801 z 22.04.2015

Witam! Sklep przypadkowo znalazłam w internecie szukając poszewek dekoracyjnych. Zamówiłam na próbę poszewkę Antilo która mi się podobała. Nie zawiodłam się, gatunek bawełny perfekcyjny i wykończenie estetyczne. Ponownie zamówiłam następne poszewki. Ponadto bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Transakcje z tym sklepem to czysta przyjemność. Polecam!

zakupy: poszewki Antilo; kwiecień 2015

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 331465 z 14.02.2015

Były dostępne interesujące mnie produkty. Sklep spełnił oczekiwania, bardzo wysoka jakość obsługi

zakupy: Ręczniki Naf Naf; luty 2015

plusy: Doskonały kontakt ze sklepem, nawet w weekend

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Borut rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 327941 z 19.01.2015

I chose this shop (sklep) because of its offer and very good prices. I am more than satisfied with my purchase and strongly recommend the e-shop Niemajakwdomu.

zakupy: Posciel; styczeń 2015

plusy: Satisfaction with the service and with my purchase.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRYSTYNA rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 325757 z 02.01.2015

DOBRA JAKOŚĆ,ZNAKOMITA DOSTĘPNOŚĆ,BŁYSKAWICZNY TRANSPORT

zakupy: GŁÓWNIE BARDZO DOBREJ JAKOSCI POŚCIEL, ; grudzień 2014

plusy: DOSTEPNOŚĆ PRODUKTOW I BARDZO DOBRA JAKOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewcialb rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 317397 z 03.11.2014

towar zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość.

zakupy: poście młodzieżowa; listopad 2014

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek10 rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 314873 z 14.10.2014

Sklep został wybrany,dlatego,że był w nim artykuł poszukiwany dobrej jakości.Produkt zgodny z opisem oraz ze zdjęciami na stronie sklepu.Produkt spełnił oczekiwania.Polecam.

zakupy: Koce Bocasa firmy Biederlack; październik 2014

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 314865 z 14.10.2014

Narzuta Koc Piel - Roses - niebieska, którą zamówiłam jest przepiękna, zgodna z opisem i zdjęciem. Bardzo miły kontakt, udzielono mi odpowiedzi na moje pytania. Realizacja zamówienia zgodna z ustaleniami.

zakupy: Narzuta Koc Piel - Roses - niebieska; październik 2014

plusy: Dostępność internetowa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 314633 z 13.10.2014

Zakupiłam komplet narzut Bocasa Cotton Cover - narzuta na kanapę plus dwie narzuty na fotel w kolorze ecru. Jakość towaru bardzo dobra. W rzeczywistości narzuty wyglądają tak jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona. Dostawa w ciągu dwóch dni. Bardzo miła obsługa, dobra informacja. Każdemu polecam tego sprzedawcę.

zakupy: komplet narzut Bocasa Cotton Cover; wrzesień 2014

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, dobra informacja.

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 314585 z 12.10.2014

Przypadkowo trafiłam na sklep internetowy. Można tu znaleźć bardzo ładne tekstylia do domu. Obsługa sklepu miła i fachowa. Polecam sklep.

zakupy: Pościel Barbie Scene TAC; październik 2014

plusy: Profesjonalizm i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Niemajakwdomu.com opinia nr 314445 z 10.10.2014

Kocyk super, spełnił oczekiwania.

zakupy: Narzuta Koc Piel - Circles 160x240; wrzesień 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER