Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OBUWIE MĘSKIE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, ZIMA

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Postä™p buty pl, Mrugała buty pl, Lemigo pl, Kmk pl, Bajbut pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Raweks pl, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1001
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1006 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

alicja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 449354 z 20.02.2019

szybko , sprawnie , zgodnie z zamówieniem -polecam

zakupy: klapki damskie befado; luty 2019

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 449210 z 14.02.2019

Otrzymałam mail z informacją o wysłaniu zamówienia. Następnego dnia ranoi (14 02 godz 10) już byłkurier. Natomiast nie otrzymałam maila z nr listu przewozowego, nie wiedziałam kiedy będzie próba doręczenia

zakupy: tenisówki czeszki; luty 2019

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448886 z 06.02.2019

Sprzedawca godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Kapcie spełniają moje oczekiwania. To napewno nie ostatni zakup u tego sprzedającego.

zakupy: Kapcie; luty 2019

plusy: Jakość produktu oraz szybka i sprawna dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448598 z 29.01.2019

ma bogatą ofertę, spełniającą moje oczekiwania

zakupy: kapcie; styczeń 2019

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448402 z 24.01.2019

Bardzo sprawna i miła obsługa mailowa zamówienia. Ekspresowa przesyłka- byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Zakupione buciki zgodne z opisem i podany prawidłowy wymiar wkładki. Realizacja i zamówienie super. Polecam gorąco.

zakupy: 1-33-414P CZARNY BROKAT WKŁADKA SKÓRZANA PROFILOWANA baleri; styczeń 2019

plusy: Świetny kontakt mailowy, ekspresowa przesyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 447710 z 04.01.2019

W sklepie tym już niejednokrotnie zamawiałam towar, który zawsze dostarczany jest w terminie i i zawsze zgodny z opisem, polecam

zakupy: sandałki bajbut, postęp; styczeń 2019

plusy: szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, szybki kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446918 z 13.12.2018

Jest duży wybór,dobry kontakt,szybka wysyłka.

zakupy: buty; grudzień 2018

plusy: duzy wybor

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446798 z 11.12.2018

Sklep mial najnizsza cene porownujac mozliwosci zakupow online, nie wspominajac juz o wyzszej cenie w sklepach stacjonarnych, ktore rowniez sprawdzilam. Zdecydowanie polecam sklep ObuwieDzieciece.pl! Odzew o statusie zamowienia jest natychmiastowy. Model, ktory zamowilam nie byl juz dostepny w zamowionym rozmiarze, ale skontatowano sie ze mna podajac linki do innych modeli. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Osobiscie jestem mile zaskoczona obsluga na takim poziomie.

zakupy: GRANAT KROPKI sandałki kapcie dziecięce buty Renbut; grudzień 2018

plusy: cena towaru, doskonala obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446766 z 10.12.2018

posiadał towar którego szukałam, i spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bez problemów, następnego dnia po zamówieniu.

zakupy: ciapy dziecięce; listopad 2018

plusy: rzetelność, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446646 z 07.12.2018

Jak najbardziej polecam ten sklep. Mega szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: Kapcie dzieciece; grudzień 2018

plusy: Szybka wysyłka i świetny kontakt z klientem

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446542 z 05.12.2018

Polecam sklep Obuwie Dziecięce. Szybko, sprawnie i profesjonalnie . Towar zgodny z opisem.

zakupy: Buty Befado; listopad 2018

plusy: szybko, sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446514 z 04.12.2018

Kapcie dla dziecka zgodne z opisem, szybka wysyłka.

zakupy: kapcie dla dziecka; listopad 2018

plusy: duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446450 z 03.12.2018

Duży wybór, błyskawiczny kontakt i przede wszystkim dbałość o klienta.

zakupy: Eva kalosze i kapcie Renbut; listopad 2018

plusy: Szybka realizacja, świetny kontakt ze sprzedawcą

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446362 z 30.11.2018

Wybór jest ogromny, każdy znajdzie coś dla siebie w korzystnej cenie. Wszystko zgodnie z opisem. Przesyłka ekspresowa, na pewno będziemy korzystać z tego sklepu. Pozdrawiam

zakupy: Kapcie befado; listopad 2018

plusy: Szybka przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445734 z 20.11.2018

Atrakcyjna cena, duży wybór, szybka dostawa

zakupy: Kapcie dziecięce Ren But; październik 2018

plusy: Atrakcyjne ceny, duży wybór, dostawa 24 h

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445470 z 15.11.2018

Mieli w ofercie kalosze, których szukałam dla dzieci (duży wybór rozmiarów/kolorów). Paczka doszła szybko, jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Kalosze Lemigo Termix; listopad 2018

plusy: Dobry produkt, szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445350 z 14.11.2018

Sklep bez zarzutu - dobry towar i szybka wysyłka. Polecam wszystkim!

zakupy: kapcie befado; listopad 2018

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445150 z 08.11.2018

Świetny sklep, szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem. Mój syn uwielbia te super lekkie kalosze. Serdecznie polecam:-)

zakupy: Kalosze Śniegowce Lemigo; listopad 2018

plusy: Szeroki asortyment, towar bardzo dobrej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441414 z 12.10.2018

Sklep ok, szybka informacja potwierdzająca dostępność butów. Towar bardzo dobrej jakości, szybka dostawa.

zakupy: Buty dziecięce befado; październik 2018

plusy: Terminowosc

minusy: Nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomuś rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441042 z 04.10.2018

Sklep wizualnie skromny, ale można zamówić i przymierzyć w nim bardzo dobre dziecięce buty.

zakupy: trzewiki Bajbut granatowe rozm. 30; październik 2018

plusy: ceny

minusy: dojazd komunikacją miejską

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER