Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, AKCE SORIA, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OBUWIE MĘSKIE, KALOSZE EVA PCV, WKŁADKI ORTOPEDYCZNE SUPINUJĄCE

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Nobex pl, Postä™p buty pl, Bajbut pl, Lemigo pl, Jarmilki sk, Palc es, Adanex pl, Kmk pl, Raweks pl, Mrugała buty pl

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1054
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1060 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Claudia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 484438 z 09.07.2024

Czeszki w każdym rozmiarze i w olbrzymim wyborze kolorów

zakupy: Czeszki; czerwiec 2024

plusy: Paczka wysłana na czas, zawartość bez zarzutu

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 484430 z 09.07.2024

Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem szybka przesyłka .Kapcie wygodne i co najwazniejsze podeszwa jest miekka i dziecku dobrze sie chodzi .Dziecko czuje sie komfortowo. Obuwie mega lekkie pięta usztywniona

zakupy: Kapcie sandaly Befado; lipiec 2024

plusy: Duzy wybor w obuwiu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 483594 z 07.06.2024

Polecam, świetny kontakt i bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Kapcie befado; czerwiec 2024

plusy: Kontakt, szybka realizacja miła obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dagmar rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 483438 z 08.05.2024

Jako jedyni mieli pełną numerację tenisówek we wszystkich kolorach. Towar wysłany bardzo szybko od momentu potwierdzenia dostępności w magazynie. Kolory i stan tenisówek idealny.

zakupy: Tenisówki Czeszki; maj 2024

plusy: Stały kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 483434 z 08.05.2024

Wybrałam ten sklep , bo tyko tu były buty jakich szukałam . To są sprawdzone buty na moje chore nogi i miałam problem ze znalezieniem rozm. 41.

zakupy: 61-7190 czarne sandały BIO natura damskie Adanex 36-42 - Rozmi; maj 2024

plusy: szybko, uczciwie i na temat

minusy: dobrze by było gdyby można płacić blikiem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 483422 z 29.04.2024

W tym sklepie znalazłam poszukiwane przeze mnie obuwie i to skłoniło mnie do zakupów. Jestem bardzo miło zaskoczona bardzo sprawną obsługą buty dotarły już następnego dnia i wszytko było zgodne z zamówieniem. Przesyłka bardzo dobrze spakowana. Polecam

zakupy: dwie pary butów; kwiecień 2024

plusy: ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 483374 z 22.04.2024

Wybrałam ten sklep ze względu na konkurencyjne ceny, oraz pozytywne opinie. Nie zawiodłam się. Paczka wysłałana ekspresowo, wszystko super. Bardzo polecam.

zakupy: Buciki dziecięce w kilku rozmiarach.; kwiecień 2024

plusy: Super kontakt i ekspresowa wysyłka.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 483158 z 26.03.2024

Bardzo profesjonalna i miała obsługa. Pomoc udzielana na każdym kroku. Gorąco polecam.

zakupy: Papcie muzealne; marzec 2024

plusy: Elastyczność i dopasowanie do klienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WIOLETTA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 482966 z 13.03.2024

ZACIEKAWIŁA MNIE OFERTA LEKKICH KALOSZY DLA DZIECI Z CERTYFIKATEM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.

zakupy: KALOSZE DLA DZIECI; marzec 2024

plusy: DOBRY KONTAKT, SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kupido rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 481458 z 09.11.2023

Jako jedyny miał towar jakiego szukałam.

zakupy: Pasta do obuwia; listopad 2023

plusy: Sumienność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 480310 z 02.08.2023

Bardzo dobry i rzetelny kontakt ze sklepem. Szybka wysyłka- jeden dzień.

zakupy: Bardzo wysokiej jakości; sierpień 2023

plusy: Kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478926 z 15.06.2023

Kupiłam kapcie damskie.Jestem bardzo zadowolona z produktu. Towar został dostarczony następnego dnia po złożeniu zamówienia. Polecam ten sklep

zakupy: kapcie Nobex w trzech kolorach; czerwiec 2023

plusy: Uprzejmość obsługi, szybkość dostarczenia towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478454 z 31.05.2023

Pomoc przy wyborze odpowiedniego obuwia, świetny kontakt, szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: Kapcie; maj 2023

plusy: Pomoc i szybka wysyłka

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damiana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478202 z 15.05.2023

Sklep ma bogatą ofertę obuwia dla dzieci. Pan pracujący na infolinii skrupulatnie wyjaśnił i upewniał się czy na pewno dobrze była zmierzona noga dziecka.

zakupy: Sandały; maj 2023

plusy: Ceny, szybkość, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478014 z 18.04.2023

Bardzo bogata oferta kapci dla dzieci, co było obiektem moich poszukiwań. Ceny Bardzo przystępne. Sklep spełniał moje oczekiwania.

zakupy: Kapcie chłopięce Befado r. 21; kwiecień 2023

plusy: Prosta obsługa przez stronę internetową

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 477498 z 04.03.2023

Sklep wspaniały, kupowałam w nim kilka razy. Nigdy się nie zawiodłam. Kontakt telefoniczny profesjonalny. Szeroki asortyment oraz szybka dostawa. Sklep godny polecenia.

zakupy: Damskie klapki Bootman; marzec 2023

plusy: Uprzejmość, profesjonalizm bardzo dobry asortyment

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 477022 z 10.02.2023

ma duży wybór butów dziecięcych i dobrej jakości

zakupy: tenisówki przedszkolne Renbut i Befado; luty 2023

plusy: szeroka oferta

minusy: raz w tyg mógłby być otwarty do np 18

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 474914 z 23.11.2022

Profesjonalna obsługa klienta, szybka wysyłka. polecam

zakupy: Kapcie; listopad 2022

plusy: Dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 472914 z 25.05.2022

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

zakupy: Pantofle; maj 2022

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 472674 z 10.05.2022

Był to jedyny sklep, który miał w sprzedaży obuwie w rozmiarze. które potrzebował mój syn

zakupy: buty rehabilitacyjne; maj 2022

plusy: rewelacyjny kontakt i ekspresowa dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER