Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, AKCESORIA, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OKAZJE, ZiMA

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Mrugała buty pl, Postä™p buty pl, Bisbut pl, Lemigo pl, Kmk pl, Raweks pl, Nobex pl, Bajbut pl, Inblu pl, Jarmilki sk, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1029
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1035 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

JG rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 465310 z 15.04.2021

Duży wybór asortymentu, dostępność i cena. Realizacja przebiegła błyskawicznie.

zakupy: Buty Postęp BS-291 Maja; kwiecień 2021

plusy: B. sprawna obsługa i informacja o statusie zamówienia

minusy: Brak negatywów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 464598 z 29.03.2021

Polecam sprzedawce

zakupy: Buciki; marzec 2021

plusy: Zgodność towaru i czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 464210 z 18.03.2021

Szeroki wybór butów, w naszym przypadku ortopedycznych. Ptofesjonalna obsluga, fachowa porada, bezproblemowy kontakt.

zakupy: Obuwie dziecięce bajbut B-86 roz 32; marzec 2021

plusy: Duży wybór, możliwość zakupu odpowiedniego rozmiaru

minusy: Wg mnie wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 463174 z 01.02.2021

Polecam. Paputki super i wysyłka ekspresowa :)

zakupy: Sandałki na rzep; styczeń 2021

plusy: Ekspresowa wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joo rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462578 z 22.12.2020

Jestem bardzo zadowolona z miłej i profesjonalnej obsługi w sklepie. Polecam serdecznie

zakupy: Buty sznurowane; grudzień 2020

plusy: Myśl o kliencie

minusy: Nie zidentyfikowałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Megi0708 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462466 z 16.12.2020

Lubię robić tu zakupy. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kapcie; grudzień 2020

plusy: Szybkość odpowiedzi na wiadomości

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Megi0708 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462458 z 16.12.2020

Lubię robić tu zakupy. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kapcie; grudzień 2020

plusy: Szybkość odpowiedzi na wiadomości

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462310 z 09.12.2020

Wybrałam ten sklep już któryś raz z kolei, i znowu się nie zawiodłam. Jako jedyny znany mi sklep pozwala na wybór butów wg rozmiaru wkładki, a nie tylko według rozmiarów. Duży plus za to! Towar zawsze należycie zapakowany, buty z oryginalnymi metkami, nie noszące śladów użytkowania. Płatność przelewem ok (choć szkoda, że nie ma opcji szybkich przelewów czy płatności blikiem).

zakupy: Kapcie Renbut, Lakierki KMK; listopad 2020

plusy: warianty sortowania artykułów, cena, duży wybór

minusy: brak płatności szybkim przelewem i blikiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 461694 z 28.10.2020

Szybka odpowiedź i dostawa.

zakupy: TERMIX EVA kalosze dziecięce Lemigo; październik 2020

plusy: Miła obsługa.

minusy: Brak aktualnej informacji o dostępności produktów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460026 z 29.06.2020

Potrzebowałem eleganckich butów dla Syna, uniwersalnych na każdą okazję. Pan Marek indywidualnie podszedł do sprawy i z pełnym profesjonalizmem służył doświadczeniem. Dzięki temu mój Synek, który na co dzień nosi buty w rozmiarze 30, czuł się IDEALNIE w rozmiarze 32 tego konkretnego modelu i producenta. To świadczy o najwyższej klasie i pełnej znajomości posiadanego towaru przez Handlowca. Cierpliwość i szczegółowość, z jaką Pan Marek wyjawiał mi - laikowi w zagadnieniu, tajniki prawidłowego dopasowania obuwia zasługuje na najwyższe uznanie. Sam jestem handlowcem z ponad 20-letnim stażem i umiem rozpoznać fachowca, choćby z innej branży. Polecam nie tylko obeznanym z wszelkimi obuwniczymi tajnikami, ale i ludziom, którym zagadnienie jest zupełnie obce. Nie zawiedziecie się, a Wasze Dzieci będą się czuły komfortowo. Z firmą ObuwieDzieciece.pl zakup bucików "na słowo" bez fizycznej przymiarki, to żadne ryzyko. POLECAM!!

zakupy: 2-KMK 209 granatowe nubukowe półbuty sznurowane wizytowe; czerwiec 2020

plusy: Dopasowanie do potrzeb Klienta,świetna znajomość towaru.

minusy: W moim odczuciu brak, pełne uznanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459954 z 25.06.2020

Kupuję w tym sklepie kolejny raz i zawsze jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak również z zakupionych produktów. Sprzedawca rzetelny, godny polecenia.

zakupy: klapki skórzane ortopedyczne medyczne Bootman; czerwiec 2020

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola W rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459594 z 03.06.2020

dlatego ze maja polskich producentów dla dzieci i nie tylko, Jarmilki, b. mile zaskoczenie zarówno dla dziecka i dorosłego- b. wygodne , nie uciskaja.

zakupy: befado trampki, jarmilki; czerwiec 2020

plusy: szybki kontakt z klientem wypadku braku wybranego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459302 z 22.05.2020

Sympatyczna i profesjonalna obsługa oraz towar zgodny z opisem to wszystko składa się na przyjemność zakupów u tego Sprzedającego

zakupy: Obuwie damskie; maj 2020

plusy: profesjonalność i szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459030 z 12.05.2020

Ciekawa oferta. Pomimo nazwy sugerującej obuwie dziecięce, wśród oferowanych towarów można tu znaleźć np: " babcine papucie" . I takie właśnie znalazłam dla swojej seniorki. Towar ładnie zapakowany, szybka wysyłka, dostarczony bez zarzutów. Na plus zasługuje fakt, że w przypadku braku konkretnego produktu, firma kontaktuje się mejlowo, oferując w zamian produkt podobny, tylko np. w innym kolorze. Naprawdę jestem zadowolona. Na 5 możliwych punktów oceniam na 6+. Dziękuję.

zakupy: Kapcie; maj 2020

plusy: Umiejętność zaoferowania towaru zamiennego

minusy: Brak danego koloru towaru, pomimo oferty na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458886 z 05.05.2020

Polecam gorąco.

zakupy: Kapcie Befado- wygodne i dobre dla dziecięcej stopy; maj 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szmidla rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458846 z 04.05.2020

Przypadkowo szukając obuwia dla dziecka. Niska cena, duża różnorodność. Kontakt szybki i bezproblemowy. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: 3 pary obuwia sportowego; maj 2020

plusy: łatwy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458082 z 20.03.2020

Duży wybór obuwia dziecięcego. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Obuwie dziecięce Befado i RenBut; marzec 2020

plusy: Dobry kontakt i szybka realizacja

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 457794 z 04.03.2020

Fachowa i rzetelna obsługa klienta. Kontakt ze sprzedawcą bez żadnych komplikacji. Wysyłka za granicę bez problemowa. Pozdrawiam

zakupy: Wkladki ortopedyczne.; marzec 2020

plusy: Syzbka wysylka

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 457298 z 02.02.2020

Profesjonalna obsluga, szybka wysylka, buciki dobrej jakosci. Dziekuje

zakupy: Kapcie ortopedyczne; styczeń 2020

plusy: Profesjonalna obsluga

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 456846 z 09.01.2020

Bo miał najlepsza cenę jarmilek. Polecam sklep za dobry kontakt ze sprzedawcami i szybka wysyłkę

zakupy: Jarmilki; styczeń 2020

plusy: Szybka obsługa i dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: Prezentuje rozmiary na stronie mimo, że są niedostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2021 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER