Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OKAZJE SALE!, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA, Przedszkolne zimowe . . 25-30

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Postä™p buty pl, Lemigo pl, Mrugała buty pl, Kmk pl, Raweks pl, Bajbut pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 973
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 977 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433510 z 19.04.2018

To już mój kolejny zakup u tego sprzedawcy i jak zwykle jestem zadowolona z zakupu i oslugi mojego zamówienia

zakupy: butki paputki; kwiecień 2018

plusy: dbałość o zadowolenie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daga rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433498 z 19.04.2018

Dobre ceny i duzy wybór bucikow

zakupy: Dwie pary kapci Befado; kwiecień 2018

plusy: Wybór towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433370 z 17.04.2018

Duży wybór kolorów i rozmiarów kapci dla dziecka.

zakupy: Kapcie MAJA beżowe lniane ortopedyczne; kwiecień 2018

plusy: Duży wybór, niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

koperta3 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433362 z 17.04.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania. Ceny asortymentu są bardzo konkurencyjne. Polecam.

zakupy: obuwie wizytowe; kwiecień 2018

plusy: terminowość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433294 z 16.04.2018

duży wybór towaru

zakupy: buty bajbut; kwiecień 2018

plusy: duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 432942 z 10.04.2018

Ponieważ znalazłam tam takie butki, jakie sobie wybrał syn:)) Super szybka i udana transakcja. Już poleciłam koleżance Wasz sklep.

zakupy: Buty wizytowe dla chłopca; kwiecień 2018

plusy: szybko i duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 432834 z 06.04.2018

Wybrałam sklep internetowy że względu na oszczędność czasu. Super kontakt ze sprzedawcą, realizacja zamówienia oszałamiające szybka. Rewelacja polecam Obuwiedziecece.pl

zakupy: Obuwie; kwiecień 2018

plusy: Szybkość w realizacji zamówienia nawet w okresie świąt..

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elle7 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 432794 z 06.04.2018

Buty czeszki porządne a ze sklepu szybka wysyłka więc polecam.

zakupy: buty czeszki; kwiecień 2018

plusy: szybka wysyłka buty nie są " chińskie "

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mr3 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 432754 z 05.04.2018

Jako jedyny z kilku wybranych miał w ofercie produkt, którego szukałem.

zakupy: niebieska pasta do butów; kwiecień 2018

plusy: dostępność towaru, bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: godziny otwarcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 432374 z 29.03.2018

Duży wybór wzorów

zakupy: Sandałki ortopedyczne; marzec 2018

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mencia7 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 432146 z 26.03.2018

Duży wybór obuwia, wszystko przebiegło dobrze. Polecam

zakupy: Kapcie dziecięce, kalosze; marzec 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Brak niektórych rozmiarow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 432026 z 23.03.2018

Duży wybór, Pan bardzo pomocny przy zakupie, fachowa porada.

zakupy: kapcie Maja; marzec 2018

plusy: duży wybór, fachowa porada

minusy: mógłby by być dłużej otwarty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grasia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 431766 z 20.03.2018

Zamówienie zrealizowane szybko, towar zgodny z opisem. Miła obsługa, polecam .

zakupy: ochraniacze na obuwie; marzec 2018

plusy: Duży asortyment, dobre ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 431746 z 19.03.2018

Dobra komunikatywność. Szybka reakcja na porozumienie się z klientem.

zakupy: pasta do butów, kapcie; marzec 2018

plusy: komunikacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 431290 z 12.03.2018

Szybko, sprawnie, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Towar dobrej jakości :)

zakupy: kapcie domowe z futerkiem; marzec 2018

plusy: terminowość, fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 431138 z 08.03.2018

jakość, jestem bardzo zadowolona

zakupy: kapcie i buciki dziecięce; marzec 2018

plusy: szybka obsługa i błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dawid rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 431086 z 08.03.2018

Szybka wysyłka, róznorodność towaru

zakupy: buciki poniemowlęce befado; marzec 2018

plusy: wszystko ok

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 430958 z 07.03.2018

Ze względu na różnorodność fasonów i dostępność poszukiwanego midelu obuwia

zakupy: Bambosze dziecięce Befado; marzec 2018

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 430938 z 06.03.2018

Sklep przeze mnie już sprawdzony - zawsze solidny, niezawodny. Zamawiany towar dostaję zgodnie z oczekiwaniami i bardzo szybko. Gorąco polecam sklep, a Sprzedawcom dziękuję!

zakupy: kalosze dziecięce Grizzly i Eva, klapki basenowe; marzec 2018

plusy: rzetelność, sumienność nawet przy b. małych zakupach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia F rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 430918 z 06.03.2018

ofertę znalazłam przypadkiem. I to było najlepsze co mogłam znaleźć. szybka wysyłka, sprawny zakup, wszystko zgodne z opisem i zdjęciem. kupiłam 2 pary dziecięcych butów,jestem bardzo bardzo zadowolona. na pewno do Was wrócę po kolejne buty, dziękuję i pozdrawiam :)

zakupy: buty dziecięce American club oraz Wojtyłko; marzec 2018

plusy: szybka, prosta dla każdego obsługa klienta

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER