Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, ZIMA

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Postä™p buty pl, Lemigo pl, Kmk pl, Nobex pl, Bajbut pl, Jarmilki sk, Mrugała buty pl, Raweks pl, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1010
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1015 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iza rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452946 z 09.07.2019

Szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: Wkładki ortopedyczne; lipiec 2019

plusy: Szybka realizacja transakcji

minusy: Niewystarczająca ilość produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KP rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452818 z 04.07.2019

Sklep wybrałam przypadkowo, bez wcześniejszej analizy. Ale był to strzał w 10. Szybka realizacja, szybka dostawa i produkt zgodny z opisem. Polecam sprzedawce! Polecam buty 3-KMK 99 D, bardzo eleganckie i w dobrej cenie. Polecam!

zakupy: wizytowe półbuty chłopięce; lipiec 2019

plusy: Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452778 z 02.07.2019

Szukałam konkretnego numeru wybranego modelu, a tylko w tym sklepie był on dostępny i w dodatku w przystępnej cenie. Przesyłka dostarczona bardzo szybko. Polecam.

zakupy: Kapcie chłopięce; lipiec 2019

plusy: Duży wybór

minusy: Nie zawsze są dostępne wszystkie nr.wybranych modeli

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452258 z 03.06.2019

Solidnie wykonane, zgodność z opisem, przesyłka szybko dotarła.

zakupy: Obuwie; czerwiec 2019

plusy: Wszystko jest dokładnie opisane

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452250 z 02.06.2019

Por la sandalia, ya que en España no se encuentra este tipo de calzado. Y más tan chulos para niños. Seguiré comprando en esta página.

zakupy: Sandalias niñ, a; maj 2019

plusy: La cantidad de modelos que tienen

minusy: Ninguna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452206 z 30.05.2019

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Z góry polecam.

zakupy: Czeszki; maj 2019

plusy: Duża różnorodność artykułów i rozmiarów

minusy: W chwili obecnej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451742 z 10.05.2019

Duży wybór obuwia dziecięcego, bardzo dobra jakość i atrakcyjne ceny. Miła i rzetelna obsługa klienta.

zakupy: buciki z odkrytym palcem befado, półbuty dziecięce zetpol; maj 2019

plusy: duży wybór obuwia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451422 z 25.04.2019

Bardzo fachowa i miła obsługa. Profesjonalne doradztwo. INBLU spełnia moje oczekiwania (to już czwarta para kapci tej marki).

zakupy: Kapcie damskie.; kwiecień 2019

plusy: Miła,sympatyczna atmosfera.Zamienne propozycje artykułów

minusy: Wg mnie sklep nie posiada żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ropyr rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451346 z 24.04.2019

Bo kupiłem wygodne obuwie na obrzmiałe stopy

zakupy: Buty; kwiecień 2019

plusy: Asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kapi rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451158 z 13.04.2019

Już kilka razy zamawiałem i zawsze było ok. Sklep spełnia zobowiązanie i bardzo szybko. Jestem zadowolony

zakupy: obuwie; kwiecień 2019

plusy: Szybka realizacja zgodna z zamówieniem.

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451150 z 12.04.2019

Z polecenia. Ja również polecam! 🙂

zakupy: Kapcie sandałki Postęp; kwiecień 2019

plusy: Kontakt bezproblemowy, b.db doradztwo, szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451134 z 12.04.2019

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka realizacja

zakupy: Buty; kwiecień 2019

plusy: Jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bmw rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451126 z 12.04.2019

Znalazłem w internecie

zakupy: Klapki męskie; kwiecień 2019

plusy: Nie wiem

minusy: Jak wszystko OK to jakie wady?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 450890 z 04.04.2019

Bardzo duży wybór obuwia, w tym kapci, ktorych właśnie potrzebowałam dla córki. Firmy, które lubię, między innymi Befado i RenBut. Bardzo przystępne ceny, niskie koszty wysyłki i szybka dostawa na wskazany adres ☺ Z całego serca polecam, tym bardziej jeśli już ktoś zna rozmiarówkę danych firm to śmiało może zamawiać i napewno będzie zadowolony tak jak ja ☺ Pozdrawiam ☺

zakupy: Kapcie firmy RenBut; kwiecień 2019

plusy: Duży wybór, przystępne ceny, tania i szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 449786 z 04.03.2019

Szybka wysyłka, jasne opisy bez niedomówień. Nie ma się czego czepić. Normalni ludzie po drugiej stronie monitora, wiesz, że rozmawiasz z człowiekiem a nie z systemem. Będę brał więcej...

zakupy: Obuwie dziecięce; marzec 2019

plusy: Przejrzysta konstrukcja WWW

minusy: ja nie mam sie czego czepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448886 z 06.02.2019

Sprzedawca godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Kapcie spełniają moje oczekiwania. To napewno nie ostatni zakup u tego sprzedającego.

zakupy: Kapcie; luty 2019

plusy: Jakość produktu oraz szybka i sprawna dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448598 z 29.01.2019

ma bogatą ofertę, spełniającą moje oczekiwania

zakupy: kapcie; styczeń 2019

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446918 z 13.12.2018

Jest duży wybór,dobry kontakt,szybka wysyłka.

zakupy: buty; grudzień 2018

plusy: duzy wybor

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446798 z 11.12.2018

Sklep mial najnizsza cene porownujac mozliwosci zakupow online, nie wspominajac juz o wyzszej cenie w sklepach stacjonarnych, ktore rowniez sprawdzilam. Zdecydowanie polecam sklep ObuwieDzieciece.pl! Odzew o statusie zamowienia jest natychmiastowy. Model, ktory zamowilam nie byl juz dostepny w zamowionym rozmiarze, ale skontatowano sie ze mna podajac linki do innych modeli. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Osobiscie jestem mile zaskoczona obsluga na takim poziomie.

zakupy: GRANAT KROPKI sandałki kapcie dziecięce buty Renbut; grudzień 2018

plusy: cena towaru, doskonala obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446766 z 10.12.2018

posiadał towar którego szukałam, i spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bez problemów, następnego dnia po zamówieniu.

zakupy: ciapy dziecięce; listopad 2018

plusy: rzetelność, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER