Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, WKŁADKI ORTOPEDYCZNE

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Lemigo pl, Postä™p buty pl, Kmk pl, Nobex pl, Mrugała buty pl, Bajbut pl, Jarmilki sk, Raweks pl, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1022
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1028 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ola W rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459594 z 03.06.2020

dlatego ze maja polskich producentów dla dzieci i nie tylko, Jarmilki, b. mile zaskoczenie zarówno dla dziecka i dorosłego- b. wygodne , nie uciskaja.

zakupy: befado trampki, jarmilki; czerwiec 2020

plusy: szybki kontakt z klientem wypadku braku wybranego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459486 z 28.05.2020

Sklep spełnił moje oczekiwania. Realizacja zamówienia szybka i dobry kontakt.

zakupy: PÓŁBUTY SZTRUKSOWE SZNUROWANE; maj 2020

plusy: dobry kontakt i szybka wysyłka zamówionego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459314 z 22.05.2020

Mieli towar niedostępny gdzie indziej.

zakupy: Buty sztruksowe; maj 2020

plusy: Szybko, bezproblemowo, niedrogo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459302 z 22.05.2020

Sympatyczna i profesjonalna obsługa oraz towar zgodny z opisem to wszystko składa się na przyjemność zakupów u tego Sprzedającego

zakupy: Obuwie damskie; maj 2020

plusy: profesjonalność i szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459030 z 12.05.2020

Ciekawa oferta. Pomimo nazwy sugerującej obuwie dziecięce, wśród oferowanych towarów można tu znaleźć np: " babcine papucie" . I takie właśnie znalazłam dla swojej seniorki. Towar ładnie zapakowany, szybka wysyłka, dostarczony bez zarzutów. Na plus zasługuje fakt, że w przypadku braku konkretnego produktu, firma kontaktuje się mejlowo, oferując w zamian produkt podobny, tylko np. w innym kolorze. Naprawdę jestem zadowolona. Na 5 możliwych punktów oceniam na 6+. Dziękuję.

zakupy: Kapcie; maj 2020

plusy: Umiejętność zaoferowania towaru zamiennego

minusy: Brak danego koloru towaru, pomimo oferty na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458886 z 05.05.2020

Polecam gorąco.

zakupy: Kapcie Befado- wygodne i dobre dla dziecięcej stopy; maj 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szmidla rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458846 z 04.05.2020

Przypadkowo szukając obuwia dla dziecka. Niska cena, duża różnorodność. Kontakt szybki i bezproblemowy. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: 3 pary obuwia sportowego; maj 2020

plusy: łatwy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458602 z 21.04.2020

Dobre ceny

zakupy: Kapcie; kwiecień 2020

plusy: Szybką realizacja

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gallus rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458562 z 17.04.2020

To były pierwsze zakupy w tym sklepie. Dzisiaj odebrałem przesyłkę i zgadza się z zamówieniem. Poleca sklep.

zakupy: buciki dziecęce; kwiecień 2020

plusy: Atrakcyjne ceny

minusy: Trudno mi znaleźć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458082 z 20.03.2020

Duży wybór obuwia dziecięcego. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Obuwie dziecięce Befado i RenBut; marzec 2020

plusy: Dobry kontakt i szybka realizacja

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 457794 z 04.03.2020

Fachowa i rzetelna obsługa klienta. Kontakt ze sprzedawcą bez żadnych komplikacji. Wysyłka za granicę bez problemowa. Pozdrawiam

zakupy: Wkladki ortopedyczne.; marzec 2020

plusy: Syzbka wysylka

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 457298 z 02.02.2020

Profesjonalna obsluga, szybka wysylka, buciki dobrej jakosci. Dziekuje

zakupy: Kapcie ortopedyczne; styczeń 2020

plusy: Profesjonalna obsluga

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 456846 z 09.01.2020

Bo miał najlepsza cenę jarmilek. Polecam sklep za dobry kontakt ze sprzedawcami i szybka wysyłkę

zakupy: Jarmilki; styczeń 2020

plusy: Szybka obsługa i dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: Prezentuje rozmiary na stronie mimo, że są niedostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 456326 z 09.12.2019

Sprzedawcy profesjonalni, dobrze doradzający, mili i pomocni. Dokonałam już kolejnego zakupu. Polecam!

zakupy: Buty korekcyjne BAJBUT; grudzień 2019

plusy: Towar wysokiej jakości w przystępnej cenie

minusy: Nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 455834 z 18.11.2019

Buciki zgodne z opisem, fachowa obsługa, Polecam

zakupy: Buciki Befado; listopad 2019

plusy: Fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 455610 z 05.11.2019

Zakupione kapcie są bardzo dobrej jakości, miękka skórka.

zakupy: Kapcie męskie skorzane; listopad 2019

plusy: Super ceny

minusy: Mały wybór kapci dla chłopców

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 453758 z 06.08.2019

Od lat kupuję obuwie profilaktyczne firmy BOOTMAN. Buty na różne pory roku, skórzane o ponadczasowym wyglądzie i super wygodne. W Warszawie odnalazłam je jeszcze tylko w tym sklepie -inne sklepy firmowe zamknięto. Zamówiłam przez internet, ale odebrałam osobiście, bo chciałam obejrzeć ofertę sklepu. Kto ceni wygodę to naprawdę warto zajrzeć nie zrażając się usytuowaniem sklepu. Obsługa super! Polecam.

zakupy: Klapki profilaktyczne + ", czeszki", i następne zamówien; sierpień 2019

plusy: Bogaty, choć specyficzny asortyment dla ceniących wygodę

minusy: Mało reprezentacyjne usytuowanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew nie ma zdania o ObuwieDzieciece.pl opinia nr 453686 z 04.08.2019

mozna powiedziec,ze przez przypadek. Jestem niezadowolony,gdyz przesylka trafi do mnie po tygodniu oczekiwanmia.Ma to nastapic jutro,podobno jest w Ostrolece.

zakupy: buty dla dziewczynki nr 19; lipiec 2019

plusy: chyba tylko to,ze jest

minusy: wysylka towaru niewiarygodna firma kurierska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KP rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452818 z 04.07.2019

Sklep wybrałam przypadkowo, bez wcześniejszej analizy. Ale był to strzał w 10. Szybka realizacja, szybka dostawa i produkt zgodny z opisem. Polecam sprzedawce! Polecam buty 3-KMK 99 D, bardzo eleganckie i w dobrej cenie. Polecam!

zakupy: wizytowe półbuty chłopięce; lipiec 2019

plusy: Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452258 z 03.06.2019

Solidnie wykonane, zgodność z opisem, przesyłka szybko dotarła.

zakupy: Obuwie; czerwiec 2019

plusy: Wszystko jest dokładnie opisane

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER