Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, AKCE SORIA, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OBUWIE MĘSKIE, KALOSZE EVA PCV, WKŁADKI ORTOPEDYCZNE SUPINUJĄCE

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Nobex pl, Postä™p buty pl, Bajbut pl, Lemigo pl, Jarmilki sk, Adanex pl, Kmk pl, Palc es, Raweks pl, Mrugała buty pl

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1048
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1054 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcelina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 482678 z 24.01.2024

Z całego serva polecam obuwie dziecięce firmy RenBut to jest jedyna kompetentna firma która sprawia że nasza druga malutka pociecha zaczyna truptac w bardzo wygodnych, dostosowanych do stópek i pięknych bucikach. 9 lat temu kupowałam tej firmy buciki dla naszego syna , po 9 latach znów powróciłam do tej firmy tylko ze tym razem buciki kupiliśmy dla naszej córeczki. Dziękujemy za szybką realizację naszego zamówienia, za bardzo dobry kontakt . Pozdrowionka z Berlina i do następnego razu.

zakupy: Buciki dziecięce; styczeń 2024

plusy: Bardzo dobry kontakt telefoniczny, szybka realizacja.

minusy: Nie ma wad , sa tylko zalety

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 482506 z 19.12.2023

Obsługa tego sklepu jest na takim wysokim poziomie, życzliwość, pomoc.ka Czułam się zadbana. Towar wspaniały-unikatowy, mało sklepów ma taki fajny asortyment. Kontakt po zakupie expresowy. Polecam z całego ❤️ tego sprzedawcę.

zakupy: Kapcie granatowe na koturnie z pomponem.; grudzień 2023

plusy: Fajny towar, życzliwość, uczciwość, pomoc.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 482470 z 16.12.2023

Szeroki wybór, dobra cena, to mój kolejny zakup w tym sklepie.

zakupy: Buciki poniemowlęce Speed Befado, rozmiar 19 i 20; grudzień 2023

plusy: Szeroki wybor, elastyczność sprzedajacego

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kupido rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 481458 z 09.11.2023

Jako jedyny miał towar jakiego szukałam.

zakupy: Pasta do obuwia; listopad 2023

plusy: Sumienność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 480310 z 02.08.2023

Bardzo dobry i rzetelny kontakt ze sklepem. Szybka wysyłka- jeden dzień.

zakupy: Bardzo wysokiej jakości; sierpień 2023

plusy: Kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478926 z 15.06.2023

Kupiłam kapcie damskie.Jestem bardzo zadowolona z produktu. Towar został dostarczony następnego dnia po złożeniu zamówienia. Polecam ten sklep

zakupy: kapcie Nobex w trzech kolorach; czerwiec 2023

plusy: Uprzejmość obsługi, szybkość dostarczenia towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478454 z 31.05.2023

Pomoc przy wyborze odpowiedniego obuwia, świetny kontakt, szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: Kapcie; maj 2023

plusy: Pomoc i szybka wysyłka

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damiana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478202 z 15.05.2023

Sklep ma bogatą ofertę obuwia dla dzieci. Pan pracujący na infolinii skrupulatnie wyjaśnił i upewniał się czy na pewno dobrze była zmierzona noga dziecka.

zakupy: Sandały; maj 2023

plusy: Ceny, szybkość, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 478014 z 18.04.2023

Bardzo bogata oferta kapci dla dzieci, co było obiektem moich poszukiwań. Ceny Bardzo przystępne. Sklep spełniał moje oczekiwania.

zakupy: Kapcie chłopięce Befado r. 21; kwiecień 2023

plusy: Prosta obsługa przez stronę internetową

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 477498 z 04.03.2023

Sklep wspaniały, kupowałam w nim kilka razy. Nigdy się nie zawiodłam. Kontakt telefoniczny profesjonalny. Szeroki asortyment oraz szybka dostawa. Sklep godny polecenia.

zakupy: Damskie klapki Bootman; marzec 2023

plusy: Uprzejmość, profesjonalizm bardzo dobry asortyment

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 477022 z 10.02.2023

ma duży wybór butów dziecięcych i dobrej jakości

zakupy: tenisówki przedszkolne Renbut i Befado; luty 2023

plusy: szeroka oferta

minusy: raz w tyg mógłby być otwarty do np 18

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 474914 z 23.11.2022

Profesjonalna obsługa klienta, szybka wysyłka. polecam

zakupy: Kapcie; listopad 2022

plusy: Dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 472914 z 25.05.2022

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

zakupy: Pantofle; maj 2022

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 472674 z 10.05.2022

Był to jedyny sklep, który miał w sprzedaży obuwie w rozmiarze. które potrzebował mój syn

zakupy: buty rehabilitacyjne; maj 2022

plusy: rewelacyjny kontakt i ekspresowa dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 471798 z 03.03.2022

Szybki kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka .

zakupy: Ochraniacze na obuwie; marzec 2022

plusy: Dobry produkt, szybka obsługa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kapeć rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 470718 z 20.01.2022

Super sprzedawca, produkt wysokiej jakości, szybki i miły kontakt. Pozdrawiam.

zakupy: Bajbut granat niebieski; styczeń 2022

plusy: Kontakt, terminowość, jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 470458 z 30.12.2021

Sklep posiadał poszukiwany towar. POLECAM SKLEP

zakupy: granatowa pasta do butów KIWI; grudzień 2021

plusy: Sympatyczna, kompetentna obsługa. Błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 470342 z 20.12.2021

Expresowa przesyłka, kontakt szybki i bardzo uprzejmy. Życzę wszystkim takiej transakcji.

zakupy: kapcie damskie x 2, kapcie męskie x 1; grudzień 2021

plusy: Jakość i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 468702 z 21.09.2021

Wybrałam ten sklep, ponieważ znalazłam buciki dla dziecka, które chciałam kupić. W innych sklepach nie było odpowiedniego rozmiaru i trafiłam na Państwa stronę. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Najpierw ekspresowo sprawdzono mi dostępność towaru. Następnego dnia otrzymałam buciki o 12.30, więc bardzo szybko.

zakupy: Buciki; wrzesień 2021

plusy: Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 468466 z 26.08.2021

Szczerze polecam. Zakupiłam obuwie przez internet, kontakt ze sklepem był stały, maile konkretne i rzeczowe, nawet przed przelewem została podana informacja, żeby poczekać na maila potwierdzającego, że obuwie są na stanie. Także nie przelewałam pieniędzy w " ciemno". Wysyłka szybka i bezproblemowa. Towar zgodny z opisem.

zakupy: Buty Bajbut; sierpień 2021

plusy: Szybkość i stały kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2024 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER