Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OKAZJE SALE!, OBUWIE MĘSKIE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA, Przedszkolne zimowe . . 25-30

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Postä™p buty pl, Lemigo pl, Kmk pl, Mrugała buty pl, Bajbut pl, Nobex pl, Raweks pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 988
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 993 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439918 z 06.09.2018

Sklep posiadał na stanie kapcie, na których mi zależało.

zakupy: Kapcie dziecięce; wrzesień 2018

plusy: Szybka wysyłka, towar nieuszkodzony

minusy: Nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDAA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439538 z 28.08.2018

bardzo profesjonalna i szybka obsługa

zakupy: buty POSTĘP; sierpień 2018

plusy: WSZYSTKO SUPER

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYSIA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439114 z 17.08.2018

Super kontakt, bardzo szybka dostawa naprawdę polecam.

zakupy: Buty dziecięce; sierpień 2018

plusy: Bardzo mily kontakt towar zgodny z opisem

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439066 z 16.08.2018

Towar spełnił moje oczekiwania.SUPER POLECAM.

zakupy: 62-018bcz czarne skórzane klapki damskie profilaktyczne, medyczn; sierpień 2018

plusy: Polecam ten sklep

minusy: nie mam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maryla rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438642 z 05.08.2018

Szybka i profesjonalna obsługa, ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam zakupy na obuwiedzieciece.pl - Markowe Obuwie Dziecięce

zakupy: B-26 BAJBUT różowe buty sandałki trzewiki kapcie ortopedyc; sierpień 2018

plusy: Szybka i profesjonalna obsługa

minusy: nie ma wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438562 z 02.08.2018

Duży wybór obuwia oraz ceny przystępne

zakupy: Sandalki. Trampki; czerwiec 2018

plusy: Szybko zrealizowane zamówienie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438546 z 02.08.2018

Zakupy butow na ostatnią chwile ale udalo sie! Pelen pozytyw! W 100% polecam. Blyskawiczna transakcja: Buty zakupione w srode rano a w czwartek o 12 mialem je w domu. Koszt kuriera: śmiesznie niski.

zakupy: Buty; sierpień 2018

plusy: Pelen profesjonalizm w dzialaniu i duzy wybor obuwia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agamir rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438506 z 01.08.2018

Korzystam po raz kolejny z usług tego sklepu. Wszystko odbywa się terminowo, tzn. bardzo sprawnie. Sklep godny polecenia.

zakupy: buty dziecięce; sierpień 2018

plusy: realizacja zamówienia b. sprawna; bez zbędnych słów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SylwiaB rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438210 z 24.07.2018

Sklep godny polecenia. Kontakt bardzo dobry. Przesyłka błyskawiczna.

zakupy: Buciki befado; lipiec 2018

plusy: Szybkość

minusy: Nie mogę napisać nic negatywnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438182 z 24.07.2018

Duży wybór butów dziecięcych w przystępnych cenach.

zakupy: Trampki Befado; lipiec 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438106 z 23.07.2018

To jedyne miejsce, gdzie kupiłam swoje ulubione sandały, dla siebie i dwóch koleżanek :) Szukałam ich bardzo długo :)

zakupy: sandały; lipiec 2018

plusy: Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mada rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438042 z 20.07.2018

Jestem zadowolona z zakupu. Wybralam ten sklep gdyz mial bardzo duzy wybor bucikow.

zakupy: Kapcie; czerwiec 2018

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438038 z 20.07.2018

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa.

zakupy: Wkładki; lipiec 2018

plusy: Terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437906 z 18.07.2018

Zawsze dobry asortyment w dobrej cenie. Od wielu lat kupuje u nich buty.

zakupy: obówie dziecięce trzewiki otropedyczne; lipiec 2018

plusy: duży asortyment, szybki czas realizacji, świetna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437846 z 17.07.2018

Najlepszy wybór obuwia, cena konkurencyjna.

zakupy: Kaopcie chłopięce; lipiec 2018

plusy: szeroka gama produktów, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jack rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437250 z 04.07.2018

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa zamówienia. Zamówienie zostało zrealizowane (od potwierdzenia odebrania zamówienioa do odbioru towaru od kuriera ok 32 godzin). Brawo

zakupy: Obuwie męskie; lipiec 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437010 z 28.06.2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Realizacja bardzo szybko. Buty zgodne z zamówieniem i bardzo wygodne. Dziecko i mama zadowoleni:)

zakupy: Obuwie Renbut; czerwiec 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436990 z 28.06.2018

Buty zgadzają się z opisem

zakupy: granatowe balerinki; czerwiec 2018

plusy: asortyment bardzo szeroki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436558 z 20.06.2018

drugi raz dokonałam zakupu w tym sklepie i spełnił moje oczekiwania, zarówno w zakresie zamówionych produktów jak i szybkiej dostawy.

zakupy: obuwie zdrowotne; czerwiec 2018

plusy: terminowość, duży wybór towaru

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie ma zdania o ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436550 z 20.06.2018

Wybrałam, aczkolwiek mam zastrzeżenia. Dostałam obuwie numer większe od zamówionego. Gdyby nie to, że czas naglił, a buty miały gumeczkę podtrzymującą buty na nóżce, to na pewno bym je odesłała.

zakupy: Białe jarmilki; maj 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: towar niezgodny z zamówieniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER