Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCE SORIA, OBUWIE MĘSKIE, KALOSZE EVA PCV, WKŁADKI ORTOPEDYCZNE SUPINUJĄCE

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Nobex pl, Postä™p buty pl, Bajbut pl, Lemigo pl, Jarmilki sk, Kmk pl, Mrugała buty pl, Raweks pl, Adanex pl, Palc es

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1036
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1042 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sylwia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 472914 z 25.05.2022

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

zakupy: Pantofle; maj 2022

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 472674 z 10.05.2022

Był to jedyny sklep, który miał w sprzedaży obuwie w rozmiarze. które potrzebował mój syn

zakupy: buty rehabilitacyjne; maj 2022

plusy: rewelacyjny kontakt i ekspresowa dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 471798 z 03.03.2022

Szybki kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka .

zakupy: Ochraniacze na obuwie; marzec 2022

plusy: Dobry produkt, szybka obsługa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kapeć rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 470718 z 20.01.2022

Super sprzedawca, produkt wysokiej jakości, szybki i miły kontakt. Pozdrawiam.

zakupy: Bajbut granat niebieski; styczeń 2022

plusy: Kontakt, terminowość, jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 470458 z 30.12.2021

Sklep posiadał poszukiwany towar. POLECAM SKLEP

zakupy: granatowa pasta do butów KIWI; grudzień 2021

plusy: Sympatyczna, kompetentna obsługa. Błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angelika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 470342 z 20.12.2021

Expresowa przesyłka, kontakt szybki i bardzo uprzejmy. Życzę wszystkim takiej transakcji.

zakupy: kapcie damskie x 2, kapcie męskie x 1; grudzień 2021

plusy: Jakość i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 468702 z 21.09.2021

Wybrałam ten sklep, ponieważ znalazłam buciki dla dziecka, które chciałam kupić. W innych sklepach nie było odpowiedniego rozmiaru i trafiłam na Państwa stronę. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Najpierw ekspresowo sprawdzono mi dostępność towaru. Następnego dnia otrzymałam buciki o 12.30, więc bardzo szybko.

zakupy: Buciki; wrzesień 2021

plusy: Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 468466 z 26.08.2021

Szczerze polecam. Zakupiłam obuwie przez internet, kontakt ze sklepem był stały, maile konkretne i rzeczowe, nawet przed przelewem została podana informacja, żeby poczekać na maila potwierdzającego, że obuwie są na stanie. Także nie przelewałam pieniędzy w " ciemno". Wysyłka szybka i bezproblemowa. Towar zgodny z opisem.

zakupy: Buty Bajbut; sierpień 2021

plusy: Szybkość i stały kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 467134 z 20.07.2021

Profesjonalna obsluga ,szybka dostawa , bardzo dobrej jakości towaru

zakupy: Skórzane buty robocze; lipiec 2021

plusy: Bardzo dobry sklep .POLECAM

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 466478 z 04.06.2021

Korzystałam z usług tego sklepu już kilka razy. Towar jest bardzo dobrej jakości. Obsługa szybka i bardzo sprawna. Polecam ten sklep wszystkim moim znajomym.

zakupy: klapki medyczne; czerwiec 2021

plusy: kontakt, obsługa, terminowość realizacji, oferta

minusy: Nie mam uwag negatywnych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 463174 z 01.02.2021

Polecam. Paputki super i wysyłka ekspresowa :)

zakupy: Sandałki na rzep; styczeń 2021

plusy: Ekspresowa wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joo rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462578 z 22.12.2020

Jestem bardzo zadowolona z miłej i profesjonalnej obsługi w sklepie. Polecam serdecznie

zakupy: Buty sznurowane; grudzień 2020

plusy: Myśl o kliencie

minusy: Nie zidentyfikowałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Megi0708 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462466 z 16.12.2020

Lubię robić tu zakupy. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kapcie; grudzień 2020

plusy: Szybkość odpowiedzi na wiadomości

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Megi0708 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462458 z 16.12.2020

Lubię robić tu zakupy. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kapcie; grudzień 2020

plusy: Szybkość odpowiedzi na wiadomości

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 462310 z 09.12.2020

Wybrałam ten sklep już któryś raz z kolei, i znowu się nie zawiodłam. Jako jedyny znany mi sklep pozwala na wybór butów wg rozmiaru wkładki, a nie tylko według rozmiarów. Duży plus za to! Towar zawsze należycie zapakowany, buty z oryginalnymi metkami, nie noszące śladów użytkowania. Płatność przelewem ok (choć szkoda, że nie ma opcji szybkich przelewów czy płatności blikiem).

zakupy: Kapcie Renbut, Lakierki KMK; listopad 2020

plusy: warianty sortowania artykułów, cena, duży wybór

minusy: brak płatności szybkim przelewem i blikiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 461694 z 28.10.2020

Szybka odpowiedź i dostawa.

zakupy: TERMIX EVA kalosze dziecięce Lemigo; październik 2020

plusy: Miła obsługa.

minusy: Brak aktualnej informacji o dostępności produktów.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460026 z 29.06.2020

Potrzebowałem eleganckich butów dla Syna, uniwersalnych na każdą okazję. Pan Marek indywidualnie podszedł do sprawy i z pełnym profesjonalizmem służył doświadczeniem. Dzięki temu mój Synek, który na co dzień nosi buty w rozmiarze 30, czuł się IDEALNIE w rozmiarze 32 tego konkretnego modelu i producenta. To świadczy o najwyższej klasie i pełnej znajomości posiadanego towaru przez Handlowca. Cierpliwość i szczegółowość, z jaką Pan Marek wyjawiał mi - laikowi w zagadnieniu, tajniki prawidłowego dopasowania obuwia zasługuje na najwyższe uznanie. Sam jestem handlowcem z ponad 20-letnim stażem i umiem rozpoznać fachowca, choćby z innej branży. Polecam nie tylko obeznanym z wszelkimi obuwniczymi tajnikami, ale i ludziom, którym zagadnienie jest zupełnie obce. Nie zawiedziecie się, a Wasze Dzieci będą się czuły komfortowo. Z firmą ObuwieDzieciece.pl zakup bucików "na słowo" bez fizycznej przymiarki, to żadne ryzyko. POLECAM!!

zakupy: 2-KMK 209 granatowe nubukowe półbuty sznurowane wizytowe; czerwiec 2020

plusy: Dopasowanie do potrzeb Klienta,świetna znajomość towaru.

minusy: W moim odczuciu brak, pełne uznanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459954 z 25.06.2020

Kupuję w tym sklepie kolejny raz i zawsze jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak również z zakupionych produktów. Sprzedawca rzetelny, godny polecenia.

zakupy: klapki skórzane ortopedyczne medyczne Bootman; czerwiec 2020

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola W rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459594 z 03.06.2020

dlatego ze maja polskich producentów dla dzieci i nie tylko, Jarmilki, b. mile zaskoczenie zarówno dla dziecka i dorosłego- b. wygodne , nie uciskaja.

zakupy: befado trampki, jarmilki; czerwiec 2020

plusy: szybki kontakt z klientem wypadku braku wybranego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459302 z 22.05.2020

Sympatyczna i profesjonalna obsługa oraz towar zgodny z opisem to wszystko składa się na przyjemność zakupów u tego Sprzedającego

zakupy: Obuwie damskie; maj 2020

plusy: profesjonalność i szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2022 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER