Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OKAZJE SALE!, OBUWIE MĘSKIE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, ZIMA

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Postä™p buty pl, Bisbut pl, Lemigo pl, Kmk pl, Mrugała buty pl, Bajbut pl, Nobex pl, Inblu pl, Raweks pl, Jarmilki sk, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 991
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 996 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

dana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445350 z 14.11.2018

Sklep bez zarzutu - dobry towar i szybka wysyłka. Polecam wszystkim!

zakupy: kapcie befado; listopad 2018

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445150 z 08.11.2018

Świetny sklep, szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem. Mój syn uwielbia te super lekkie kalosze. Serdecznie polecam:-)

zakupy: Kalosze Śniegowce Lemigo; listopad 2018

plusy: Szeroki asortyment, towar bardzo dobrej jakości

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445078 z 08.11.2018

szybko i sprawnie polecam

zakupy: buty befado; listopad 2018

plusy: jest ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445006 z 06.11.2018

Byłam zainteresowana produktem tego sklepu. Spełnił on moje oczekiwania. Szybko, sprawnie przebiegła transakcja, miła obsługa i natychmiastowy kontakt ze sprzedawcą. Polecam wszystkim.

zakupy: kalosze młodzieżowe; listopad 2018

plusy: Szybka przesyłka

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441610 z 17.10.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania,profesjonalna obsługa,szybka dostawa.Polecam

zakupy: Kapcie dziecięce; październik 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

io rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441470 z 13.10.2018

Sklep oferuje ciekawe kapcie i kalosze dla dzieci.

zakupy: Kalosze; październik 2018

plusy: Miła i profesjonalna obsługa

minusy: Godziny otwarcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441414 z 12.10.2018

Sklep ok, szybka informacja potwierdzająca dostępność butów. Towar bardzo dobrej jakości, szybka dostawa.

zakupy: Buty dziecięce befado; październik 2018

plusy: Terminowosc

minusy: Nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomuś rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441042 z 04.10.2018

Sklep wizualnie skromny, ale można zamówić i przymierzyć w nim bardzo dobre dziecięce buty.

zakupy: trzewiki Bajbut granatowe rozm. 30; październik 2018

plusy: ceny

minusy: dojazd komunikacją miejską

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 440802 z 26.09.2018

Towar spełnił moje oczekiwania..

zakupy: 62-018bi białe klapki skórzane damskie profilaktyczne, medyczne; wrzesień 2018

plusy: Polecam

minusy: nie mam zastrzeżeń..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439918 z 06.09.2018

Sklep posiadał na stanie kapcie, na których mi zależało.

zakupy: Kapcie dziecięce; wrzesień 2018

plusy: Szybka wysyłka, towar nieuszkodzony

minusy: Nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDAA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439538 z 28.08.2018

bardzo profesjonalna i szybka obsługa

zakupy: buty POSTĘP; sierpień 2018

plusy: WSZYSTKO SUPER

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYSIA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439114 z 17.08.2018

Super kontakt, bardzo szybka dostawa naprawdę polecam.

zakupy: Buty dziecięce; sierpień 2018

plusy: Bardzo mily kontakt towar zgodny z opisem

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439066 z 16.08.2018

Towar spełnił moje oczekiwania.SUPER POLECAM.

zakupy: 62-018bcz czarne skórzane klapki damskie profilaktyczne, medyczn; sierpień 2018

plusy: Polecam ten sklep

minusy: nie mam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agamir rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438506 z 01.08.2018

Korzystam po raz kolejny z usług tego sklepu. Wszystko odbywa się terminowo, tzn. bardzo sprawnie. Sklep godny polecenia.

zakupy: buty dziecięce; sierpień 2018

plusy: realizacja zamówienia b. sprawna; bez zbędnych słów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SylwiaB rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438210 z 24.07.2018

Sklep godny polecenia. Kontakt bardzo dobry. Przesyłka błyskawiczna.

zakupy: Buciki befado; lipiec 2018

plusy: Szybkość

minusy: Nie mogę napisać nic negatywnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438182 z 24.07.2018

Duży wybór butów dziecięcych w przystępnych cenach.

zakupy: Trampki Befado; lipiec 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438106 z 23.07.2018

To jedyne miejsce, gdzie kupiłam swoje ulubione sandały, dla siebie i dwóch koleżanek :) Szukałam ich bardzo długo :)

zakupy: sandały; lipiec 2018

plusy: Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437906 z 18.07.2018

Zawsze dobry asortyment w dobrej cenie. Od wielu lat kupuje u nich buty.

zakupy: obówie dziecięce trzewiki otropedyczne; lipiec 2018

plusy: duży asortyment, szybki czas realizacji, świetna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437846 z 17.07.2018

Najlepszy wybór obuwia, cena konkurencyjna.

zakupy: Kaopcie chłopięce; lipiec 2018

plusy: szeroka gama produktów, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jack rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437250 z 04.07.2018

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa zamówienia. Zamówienie zostało zrealizowane (od potwierdzenia odebrania zamówienioa do odbioru towaru od kuriera ok 32 godzin). Brawo

zakupy: Obuwie męskie; lipiec 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER