Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OBUWIE MĘSKIE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, ZIMA

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Mrugała buty pl, Postä™p buty pl, Lemigo pl, Kmk pl, Bajbut pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Raweks pl, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1006
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1011 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kapi rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451158 z 13.04.2019

Już kilka razy zamawiałem i zawsze było ok. Sklep spełnia zobowiązanie i bardzo szybko. Jestem zadowolony

zakupy: obuwie; kwiecień 2019

plusy: Szybka realizacja zgodna z zamówieniem.

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451150 z 12.04.2019

Z polecenia. Ja również polecam! 🙂

zakupy: Kapcie sandałki Postęp; kwiecień 2019

plusy: Kontakt bezproblemowy, b.db doradztwo, szybka dostawa

minusy: Nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

megi0708 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451146 z 12.04.2019

Bo jest asortyment który potrzebuję. Jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: Kapcie; kwiecień 2019

plusy: Dobrze zaopatrzony

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451134 z 12.04.2019

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka realizacja

zakupy: Buty; kwiecień 2019

plusy: Jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bmw rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451126 z 12.04.2019

Znalazłem w internecie

zakupy: Klapki męskie; kwiecień 2019

plusy: Nie wiem

minusy: Jak wszystko OK to jakie wady?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451022 z 09.04.2019

WOW, super obsługa i super szybka dostawa. Polecam

zakupy: Czeszki dziecięce; kwiecień 2019

plusy: Szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 450890 z 04.04.2019

Bardzo duży wybór obuwia, w tym kapci, ktorych właśnie potrzebowałam dla córki. Firmy, które lubię, między innymi Befado i RenBut. Bardzo przystępne ceny, niskie koszty wysyłki i szybka dostawa na wskazany adres ☺ Z całego serca polecam, tym bardziej jeśli już ktoś zna rozmiarówkę danych firm to śmiało może zamawiać i napewno będzie zadowolony tak jak ja ☺ Pozdrawiam ☺

zakupy: Kapcie firmy RenBut; kwiecień 2019

plusy: Duży wybór, przystępne ceny, tania i szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 450814 z 02.04.2019

Bardzo szybka realizacja zamówienia, buty zgodne z opisem

zakupy: Buty dziecięce; marzec 2019

plusy: szybka obsługa

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 450702 z 27.03.2019

Ze względu na konkurencyjną cenę i niski koszt przesyłki kurierskiej

zakupy: Kapcie dziecięce Renbut; marzec 2019

plusy: Dobryi kontakt, szybka i tania wysyłka, niskie ceny

minusy: Brak możliwości szybkich platnosci internetowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 449786 z 04.03.2019

Szybka wysyłka, jasne opisy bez niedomówień. Nie ma się czego czepić. Normalni ludzie po drugiej stronie monitora, wiesz, że rozmawiasz z człowiekiem a nie z systemem. Będę brał więcej...

zakupy: Obuwie dziecięce; marzec 2019

plusy: Przejrzysta konstrukcja WWW

minusy: ja nie mam sie czego czepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448886 z 06.02.2019

Sprzedawca godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Kapcie spełniają moje oczekiwania. To napewno nie ostatni zakup u tego sprzedającego.

zakupy: Kapcie; luty 2019

plusy: Jakość produktu oraz szybka i sprawna dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448598 z 29.01.2019

ma bogatą ofertę, spełniającą moje oczekiwania

zakupy: kapcie; styczeń 2019

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 447710 z 04.01.2019

W sklepie tym już niejednokrotnie zamawiałam towar, który zawsze dostarczany jest w terminie i i zawsze zgodny z opisem, polecam

zakupy: sandałki bajbut, postęp; styczeń 2019

plusy: szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, szybki kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446918 z 13.12.2018

Jest duży wybór,dobry kontakt,szybka wysyłka.

zakupy: buty; grudzień 2018

plusy: duzy wybor

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446798 z 11.12.2018

Sklep mial najnizsza cene porownujac mozliwosci zakupow online, nie wspominajac juz o wyzszej cenie w sklepach stacjonarnych, ktore rowniez sprawdzilam. Zdecydowanie polecam sklep ObuwieDzieciece.pl! Odzew o statusie zamowienia jest natychmiastowy. Model, ktory zamowilam nie byl juz dostepny w zamowionym rozmiarze, ale skontatowano sie ze mna podajac linki do innych modeli. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Osobiscie jestem mile zaskoczona obsluga na takim poziomie.

zakupy: GRANAT KROPKI sandałki kapcie dziecięce buty Renbut; grudzień 2018

plusy: cena towaru, doskonala obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446766 z 10.12.2018

posiadał towar którego szukałam, i spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bez problemów, następnego dnia po zamówieniu.

zakupy: ciapy dziecięce; listopad 2018

plusy: rzetelność, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446646 z 07.12.2018

Jak najbardziej polecam ten sklep. Mega szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: Kapcie dzieciece; grudzień 2018

plusy: Szybka wysyłka i świetny kontakt z klientem

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446514 z 04.12.2018

Kapcie dla dziecka zgodne z opisem, szybka wysyłka.

zakupy: kapcie dla dziecka; listopad 2018

plusy: duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446362 z 30.11.2018

Wybór jest ogromny, każdy znajdzie coś dla siebie w korzystnej cenie. Wszystko zgodnie z opisem. Przesyłka ekspresowa, na pewno będziemy korzystać z tego sklepu. Pozdrawiam

zakupy: Kapcie befado; listopad 2018

plusy: Szybka przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 445734 z 20.11.2018

Atrakcyjna cena, duży wybór, szybka dostawa

zakupy: Kapcie dziecięce Ren But; październik 2018

plusy: Atrakcyjne ceny, duży wybór, dostawa 24 h

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER