Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, WKŁADKI ORTOPEDYCZNE

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Lemigo pl, Postä™p buty pl, Kmk pl, Bajbut pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Mrugała buty pl, Raweks pl, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1026
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1032 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 461050 z 14.09.2020

Sklep posiada artykuły, które nie są często dostępne na rynku. Szybka wymiana wiadomości ze sprzedającym oraz ekspresowa wysyłka zakupu. Zdecydowanie spełnione oczekiwania.

zakupy: Szczotki do butów; wrzesień 2020

plusy: szybkość

minusy: mała ilość niektórych produtków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460938 z 08.09.2020

Sklep poleciłą mi siostra. potrzebowałam kalosze dla dziecka.

zakupy: kalosze lemongo, sandały renbut, kapcie damskie; wrzesień 2020

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sklepem, sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MILENA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460894 z 03.09.2020

Obuwie bardzo dobrej jakości w dodatku z wyprofilowanymi wkładkami itp. w przystępnych cenach jak i szerokim wachlarzu rozmiarów.

zakupy: Renbut, Befado; wrzesień 2020

plusy: wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460746 z 26.08.2020

dostępność towaru, błyskawiczna wysyłka

zakupy: kapcie; sierpień 2020

plusy: dostępność towaru

minusy: poczta mailowa wpada do spamu :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460742 z 26.08.2020

Z powodu asortymentu. Jestem zadowolony z zakupu. Szybka wysyłka, świetny kontakt. Polecam

zakupy: 10-210/1D czarne ochronne filcowe/tworzywowe obuwie muzealne; sierpień 2020

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

#@#@ rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460482 z 06.08.2020

Szybko, ceny przystępne

zakupy: Buty dziecięce i kapcie damskie; sierpień 2020

plusy: Szybka realizacja

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 460026 z 29.06.2020

Potrzebowałem eleganckich butów dla Syna, uniwersalnych na każdą okazję. Pan Marek indywidualnie podszedł do sprawy i z pełnym profesjonalizmem służył doświadczeniem. Dzięki temu mój Synek, który na co dzień nosi buty w rozmiarze 30, czuł się IDEALNIE w rozmiarze 32 tego konkretnego modelu i producenta. To świadczy o najwyższej klasie i pełnej znajomości posiadanego towaru przez Handlowca. Cierpliwość i szczegółowość, z jaką Pan Marek wyjawiał mi - laikowi w zagadnieniu, tajniki prawidłowego dopasowania obuwia zasługuje na najwyższe uznanie. Sam jestem handlowcem z ponad 20-letnim stażem i umiem rozpoznać fachowca, choćby z innej branży. Polecam nie tylko obeznanym z wszelkimi obuwniczymi tajnikami, ale i ludziom, którym zagadnienie jest zupełnie obce. Nie zawiedziecie się, a Wasze Dzieci będą się czuły komfortowo. Z firmą ObuwieDzieciece.pl zakup bucików "na słowo" bez fizycznej przymiarki, to żadne ryzyko. POLECAM!!

zakupy: 2-KMK 209 granatowe nubukowe półbuty sznurowane wizytowe; czerwiec 2020

plusy: Dopasowanie do potrzeb Klienta,świetna znajomość towaru.

minusy: W moim odczuciu brak, pełne uznanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459954 z 25.06.2020

Kupuję w tym sklepie kolejny raz i zawsze jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak również z zakupionych produktów. Sprzedawca rzetelny, godny polecenia.

zakupy: klapki skórzane ortopedyczne medyczne Bootman; czerwiec 2020

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola W rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459594 z 03.06.2020

dlatego ze maja polskich producentów dla dzieci i nie tylko, Jarmilki, b. mile zaskoczenie zarówno dla dziecka i dorosłego- b. wygodne , nie uciskaja.

zakupy: befado trampki, jarmilki; czerwiec 2020

plusy: szybki kontakt z klientem wypadku braku wybranego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459302 z 22.05.2020

Sympatyczna i profesjonalna obsługa oraz towar zgodny z opisem to wszystko składa się na przyjemność zakupów u tego Sprzedającego

zakupy: Obuwie damskie; maj 2020

plusy: profesjonalność i szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 459030 z 12.05.2020

Ciekawa oferta. Pomimo nazwy sugerującej obuwie dziecięce, wśród oferowanych towarów można tu znaleźć np: " babcine papucie" . I takie właśnie znalazłam dla swojej seniorki. Towar ładnie zapakowany, szybka wysyłka, dostarczony bez zarzutów. Na plus zasługuje fakt, że w przypadku braku konkretnego produktu, firma kontaktuje się mejlowo, oferując w zamian produkt podobny, tylko np. w innym kolorze. Naprawdę jestem zadowolona. Na 5 możliwych punktów oceniam na 6+. Dziękuję.

zakupy: Kapcie; maj 2020

plusy: Umiejętność zaoferowania towaru zamiennego

minusy: Brak danego koloru towaru, pomimo oferty na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458886 z 05.05.2020

Polecam gorąco.

zakupy: Kapcie Befado- wygodne i dobre dla dziecięcej stopy; maj 2020

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szmidla rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458846 z 04.05.2020

Przypadkowo szukając obuwia dla dziecka. Niska cena, duża różnorodność. Kontakt szybki i bezproblemowy. Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: 3 pary obuwia sportowego; maj 2020

plusy: łatwy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 458082 z 20.03.2020

Duży wybór obuwia dziecięcego. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: Obuwie dziecięce Befado i RenBut; marzec 2020

plusy: Dobry kontakt i szybka realizacja

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 457794 z 04.03.2020

Fachowa i rzetelna obsługa klienta. Kontakt ze sprzedawcą bez żadnych komplikacji. Wysyłka za granicę bez problemowa. Pozdrawiam

zakupy: Wkladki ortopedyczne.; marzec 2020

plusy: Syzbka wysylka

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 457298 z 02.02.2020

Profesjonalna obsluga, szybka wysylka, buciki dobrej jakosci. Dziekuje

zakupy: Kapcie ortopedyczne; styczeń 2020

plusy: Profesjonalna obsluga

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 456846 z 09.01.2020

Bo miał najlepsza cenę jarmilek. Polecam sklep za dobry kontakt ze sprzedawcami i szybka wysyłkę

zakupy: Jarmilki; styczeń 2020

plusy: Szybka obsługa i dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: Prezentuje rozmiary na stronie mimo, że są niedostępne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 456326 z 09.12.2019

Sprzedawcy profesjonalni, dobrze doradzający, mili i pomocni. Dokonałam już kolejnego zakupu. Polecam!

zakupy: Buty korekcyjne BAJBUT; grudzień 2019

plusy: Towar wysokiej jakości w przystępnej cenie

minusy: Nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 455834 z 18.11.2019

Buciki zgodne z opisem, fachowa obsługa, Polecam

zakupy: Buciki Befado; listopad 2019

plusy: Fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 455610 z 05.11.2019

Zakupione kapcie są bardzo dobrej jakości, miękka skórka.

zakupy: Kapcie męskie skorzane; listopad 2019

plusy: Super ceny

minusy: Mały wybór kapci dla chłopców

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER