Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCESORIA, OKAZJE, ZiMA

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Mrugała buty pl, Postä™p buty pl, Bisbut pl, Lemigo pl, Kmk pl, Raweks pl, Nobex pl, Bajbut pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 943
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 947 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

OLA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 423886 z 15.11.2017

Szybka i wzorowa transakcja,dobry kontakt ze sprzedającym.POLECAM

zakupy: Pasta KIWI BORDO; listopad 2017

plusy: Sumienność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 422886 z 30.10.2017

Świetny kontakt ze sprzedającym i baaardzo szybka realizacja zamówienia i dostarczenia do domu. Bardzo polecam!!!!

zakupy: obuwie dz. komf 18-25; październik 2017

plusy: szybkość, dobra jakość obuwia, stały kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 422614 z 26.10.2017

Dostawa zrealizowana wyjątkowo szybko

zakupy: obuwie dziecięce; październik 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agusiawa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 422602 z 26.10.2017

dokonuję zakupu w tym sklepie po raz kolejny. Transakcja bezproblemowa, towar spełnia moje oczekiwania. Polecam

zakupy: wkładki supinujące; październik 2017

plusy: wybór towaru duży, bezproblemowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elžbieta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 422210 z 20.10.2017

Szukalam ocieplonych kaloszy dla coreczki. Problemem bylo znalezienie kaloszy w odpowiednim rozmiarze, jakosciowych i nie za kosmiczne pieniadze... Tu znalazlam to, czego szukalam! Bardzo sie ciesze z zakupu !Zamowienie zlozylam w niedziele, w poniedzialek zaplacilam i juz we czwartek dostalam paczke z butami! Musze zaznaczyc, ze mieszkam w Wilnie, na Litwie, wiec jestem mile zaskoczona , ze tak szybko doszla! :)

zakupy: Kalosze Grizzly Eva; październik 2017

plusy: Duzy asortyment, dobra jakosc, operatywnosc.

minusy: Nie mam zadnych zastrzezen.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula D-M rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 421622 z 11.10.2017

Długo szukałam pantofli domowych na wyższej koturnie.Duży wybór kolorów.Dobrze wykonane,z dobrego gatunku aksamitu.Do pełni szczęścia ,koturm mógłby być wyższy.

zakupy: pantofle domowe na koturnie; październik 2017

plusy: uprzejma obsługa i szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 419430 z 07.09.2017

Towar zgodny z zamówieniem, bardzo miła obsługa i bardzo szybka wysyłka !Polecam

zakupy: Trampki Befado; wrzesień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 418066 z 16.08.2017

niskie ceny, wysylka zagraniczna

zakupy: sandalki profilaktyczno-ortopedyczne; sierpień 2017

plusy: szybka realizacja zamoienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 411514 z 09.05.2017

Wszystko było w należytym porządku, także jak najbardziej polecam ten sklep.

zakupy: Reebok; maj 2017

plusy: Jak wyżej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 411414 z 08.05.2017

Jest to kolejny już zakup dokonany w tym sklepie i, jak do tej pory, nie mam żadnych uwag do przebiegu transakcji.

zakupy: obuwie Bartek; maj 2017

plusy: realizacja zamówienia w terminie, bez uwag

minusy: brak negatywnych przykładów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 406606 z 27.02.2017

Z wielką przyjemnością robię tutaj zakupy już od lat. Zawszy jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep.

zakupy: papucie damskie; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja, dbałość o klienta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tkujaw rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401598 z 22.12.2016

sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: obuwie dziecięce; grudzień 2016

plusy: solidny

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401390 z 20.12.2016

Duży wybór butów dziecięcych firmy befado.

zakupy: Butki dziewczęce; grudzień 2016

plusy: Szybko i sprawnie. Bez problemu

minusy: Nie wszystkie butki są we wszystkich rozmiarach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399962 z 07.12.2016

duży wybór, sensowne ceny, bardzo dobry sklep

zakupy: śniegowce dziecięce; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mancyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399838 z 06.12.2016

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Po raz kolejny mnie nie zawiódł. Szybka i przyjemna obsługa, nastawiona na zadowolenie klienta

zakupy: paputki; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, dbałość o klienta,

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399734 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399730 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 396142 z 24.10.2016

Szukałam konkretnego producenta i znalazłam go w ofercie ObuwieDzieciece.pl , oczekiwania w 100% spełnione, kontakt sprzedawca-klient bardzo dobry. Polecam serdecznie.

zakupy: Sandałki dziewczęce Befado; październik 2016

plusy: wsparcie i dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393870 z 24.09.2016

To już mój drugi zakup u tego producenta. Ponieważ za pierwszym razem wszystko było w porządku (cena, produkt, wysyłka) postanowiłam ponownie zrobić tutaj zakupy.

zakupy: paputki i sandałki; czerwiec 2016

plusy: jakość butków,przyjazna cena,dbałość o zadowolenie klien...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393850 z 24.09.2016

Duży wybór butów dobrej jakości. Różni polscy producenci.

zakupy: Buty; wrzesień 2016

plusy: Dobrze funkcjonująca strona. Szeroki wybór obuwia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER