Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, OKAZJE SALE!, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, WKŁADKI ORTOPEDYCZNE

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Bisbut pl, Postä™p buty pl, Lemigo pl, Kmk pl, Nobex pl, Bajbut pl, Mrugała buty pl, Jarmilki sk, Raweks pl, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1009
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 1015 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Artur rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 455834 z 18.11.2019

Buciki zgodne z opisem, fachowa obsługa, Polecam

zakupy: Buciki Befado; listopad 2019

plusy: Fachowa obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 455610 z 05.11.2019

Zakupione kapcie są bardzo dobrej jakości, miękka skórka.

zakupy: Kapcie męskie skorzane; listopad 2019

plusy: Super ceny

minusy: Mały wybór kapci dla chłopców

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 455294 z 24.10.2019

Potrzebowałam pilnie baletek dla dziecka. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, butki dotarły przed terminem. Zwrot pary w za małym rozmiarze bezproblemowo został przyjęty, a pieniądze znalazły się na koncie w ciągu tygodnia. Szczerze polecam, nie mam żadnych negatywnych uwag.

zakupy: baletki dziecięce; październik 2019

plusy: szybkość, łatwość wyszukiwania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 453758 z 06.08.2019

Od lat kupuję obuwie profilaktyczne firmy BOOTMAN. Buty na różne pory roku, skórzane o ponadczasowym wyglądzie i super wygodne. W Warszawie odnalazłam je jeszcze tylko w tym sklepie -inne sklepy firmowe zamknięto. Zamówiłam przez internet, ale odebrałam osobiście, bo chciałam obejrzeć ofertę sklepu. Kto ceni wygodę to naprawdę warto zajrzeć nie zrażając się usytuowaniem sklepu. Obsługa super! Polecam.

zakupy: Klapki profilaktyczne + ", czeszki", i następne zamówien; sierpień 2019

plusy: Bogaty, choć specyficzny asortyment dla ceniących wygodę

minusy: Mało reprezentacyjne usytuowanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew nie ma zdania o ObuwieDzieciece.pl opinia nr 453686 z 04.08.2019

mozna powiedziec,ze przez przypadek. Jestem niezadowolony,gdyz przesylka trafi do mnie po tygodniu oczekiwanmia.Ma to nastapic jutro,podobno jest w Ostrolece.

zakupy: buty dla dziewczynki nr 19; lipiec 2019

plusy: chyba tylko to,ze jest

minusy: wysylka towaru niewiarygodna firma kurierska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KP rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452818 z 04.07.2019

Sklep wybrałam przypadkowo, bez wcześniejszej analizy. Ale był to strzał w 10. Szybka realizacja, szybka dostawa i produkt zgodny z opisem. Polecam sprzedawce! Polecam buty 3-KMK 99 D, bardzo eleganckie i w dobrej cenie. Polecam!

zakupy: wizytowe półbuty chłopięce; lipiec 2019

plusy: Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 452258 z 03.06.2019

Solidnie wykonane, zgodność z opisem, przesyłka szybko dotarła.

zakupy: Obuwie; czerwiec 2019

plusy: Wszystko jest dokładnie opisane

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451742 z 10.05.2019

Duży wybór obuwia dziecięcego, bardzo dobra jakość i atrakcyjne ceny. Miła i rzetelna obsługa klienta.

zakupy: buciki z odkrytym palcem befado, półbuty dziecięce zetpol; maj 2019

plusy: duży wybór obuwia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451422 z 25.04.2019

Bardzo fachowa i miła obsługa. Profesjonalne doradztwo. INBLU spełnia moje oczekiwania (to już czwarta para kapci tej marki).

zakupy: Kapcie damskie.; kwiecień 2019

plusy: Miła,sympatyczna atmosfera.Zamienne propozycje artykułów

minusy: Wg mnie sklep nie posiada żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ropyr rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451346 z 24.04.2019

Bo kupiłem wygodne obuwie na obrzmiałe stopy

zakupy: Buty; kwiecień 2019

plusy: Asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kapi rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451158 z 13.04.2019

Już kilka razy zamawiałem i zawsze było ok. Sklep spełnia zobowiązanie i bardzo szybko. Jestem zadowolony

zakupy: obuwie; kwiecień 2019

plusy: Szybka realizacja zgodna z zamówieniem.

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451134 z 12.04.2019

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybka realizacja

zakupy: Buty; kwiecień 2019

plusy: Jakość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bmw rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 451126 z 12.04.2019

Znalazłem w internecie

zakupy: Klapki męskie; kwiecień 2019

plusy: Nie wiem

minusy: Jak wszystko OK to jakie wady?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 450890 z 04.04.2019

Bardzo duży wybór obuwia, w tym kapci, ktorych właśnie potrzebowałam dla córki. Firmy, które lubię, między innymi Befado i RenBut. Bardzo przystępne ceny, niskie koszty wysyłki i szybka dostawa na wskazany adres ☺ Z całego serca polecam, tym bardziej jeśli już ktoś zna rozmiarówkę danych firm to śmiało może zamawiać i napewno będzie zadowolony tak jak ja ☺ Pozdrawiam ☺

zakupy: Kapcie firmy RenBut; kwiecień 2019

plusy: Duży wybór, przystępne ceny, tania i szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 449786 z 04.03.2019

Szybka wysyłka, jasne opisy bez niedomówień. Nie ma się czego czepić. Normalni ludzie po drugiej stronie monitora, wiesz, że rozmawiasz z człowiekiem a nie z systemem. Będę brał więcej...

zakupy: Obuwie dziecięce; marzec 2019

plusy: Przejrzysta konstrukcja WWW

minusy: ja nie mam sie czego czepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448886 z 06.02.2019

Sprzedawca godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Kapcie spełniają moje oczekiwania. To napewno nie ostatni zakup u tego sprzedającego.

zakupy: Kapcie; luty 2019

plusy: Jakość produktu oraz szybka i sprawna dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 448598 z 29.01.2019

ma bogatą ofertę, spełniającą moje oczekiwania

zakupy: kapcie; styczeń 2019

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446918 z 13.12.2018

Jest duży wybór,dobry kontakt,szybka wysyłka.

zakupy: buty; grudzień 2018

plusy: duzy wybor

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446798 z 11.12.2018

Sklep mial najnizsza cene porownujac mozliwosci zakupow online, nie wspominajac juz o wyzszej cenie w sklepach stacjonarnych, ktore rowniez sprawdzilam. Zdecydowanie polecam sklep ObuwieDzieciece.pl! Odzew o statusie zamowienia jest natychmiastowy. Model, ktory zamowilam nie byl juz dostepny w zamowionym rozmiarze, ale skontatowano sie ze mna podajac linki do innych modeli. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Osobiscie jestem mile zaskoczona obsluga na takim poziomie.

zakupy: GRANAT KROPKI sandałki kapcie dziecięce buty Renbut; grudzień 2018

plusy: cena towaru, doskonala obsluga

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 446766 z 10.12.2018

posiadał towar którego szukałam, i spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bez problemów, następnego dnia po zamówieniu.

zakupy: ciapy dziecięce; listopad 2018

plusy: rzetelność, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER