Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse, Oferta nagrodowa dla szkół

Popularne marki

Amber, Sonia draga, W.a.b., Prószyński i ska, Czarna owca, Harpercollins, Marginesy, Jaguar, Helion, Wilga, Zielona sowa, Multico, Bis, Rebis, Ya!, Mg, Wydawnictwo m

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

eda1 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 60260 z 03.09.2010

Bardzo godni zaufania. Zamówiłam już po raz kolejny książki w tej księgarni. Kontakt bardzo szybki. Realizacja zamówienia ekspresowa. Bardzo duży wybór książek - ceny zachęcające:) Jestem bardzo zadowolona. Dobrze że są takie księgarnie!!!!

zakupy: książki; wrzesień 2010

plusy: Godni zaufania

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 58697 z 05.08.2010

konkurencyjne ceny, szybkość i sprawność, przyjemny kontakt z obsługą internetową

zakupy: książki historyczne; sierpień 2010

plusy: tak robią, jak piszą w ofercie

minusy: na razie nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 56712 z 29.06.2010

Jak najbardziej polecam Sklep Oczytani.pl Bardzo szybka przesyłka, świetny kontakt i naprawdę bardzo niskie ceny. Już parę razy robiłam zakupy w tym sklepie i za każdym razem jestem zadowolona z zakupów. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Pani Kilbrack, Selekcjonerka, Starcy z Brighton; czerwiec 2010

plusy: Szybka przesyłka, świetny kontakt, bardzo niskie ceny

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 54651 z 24.05.2010

Gorąco polecam ten sklep. Książki w wyjątkowo atrakcyjnych cenach, a przesyłka błyskawiczna i dobrze zapakowana. Rewelacja!

zakupy: książki; maj 2010

plusy: atrakcyjne ceny, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa E rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 52899 z 27.04.2010

profesjonalizm,szybka dostawa,kontakt z klientem

zakupy: Dzieje Tewji Mleczarza; kwiecień 2010

plusy: kontakt,szybka wysyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sikorka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 52104 z 15.04.2010

Polecam wszystkim ten sklep a panu Rafałowi -właścicielowi, dziękuję za bardzo szybką, miłą i profesjonalną obsługę. W tej księgarni znalazłam ksiązkę, ktorej nie mogłam już nigdzie kupić, i to niezykle tanio! Dziękuję!

zakupy: książka; kwiecień 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia, miła i fachowa obsługa,

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna-Maria rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 51709 z 09.04.2010

Zdecydowanie polecam wszystkim, a Oczytan(i)ym.pl dziekuję za bardzo sprawną i terminową realizację mojego zamówienia. A najważniesze - dzięki Oczytan(i)m.pl mam ksiązkę , której nie mogłam już kupić w księgarni .... ani nie znalazłam jej w innych sklepach. Dziękuję

zakupy: ksiązki; kwiecień 2010

plusy: bardzo dobra informacja o realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klekotka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 50641 z 22.03.2010

Witam, jestem bardzo zadowolona z obsługi. Dostawa błyskawiczna, odpowiedzi profesjonalne i kulturalne, ładnie i sensownie zapakowana przesyłka i bardzo zachęcająca cena. Polecam gorąco i pozdrawiam

zakupy: książki; marzec 2010

plusy: szybkość, profesjonalizm, miła fachowa obsługa, terminow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 50463 z 18.03.2010

Jestem bardzo zadowolona. Książka dotarła błyskawicznie, bardzo dobrze zapakowana, no i cena też bardzo atrakcyjna. Polecam!

zakupy: Miś listonosz na wsi; marzec 2010

plusy: bardzo dobry kontakt, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 46961 z 18.01.2010

Rewelacja pod każdym względem!!! Tanio, sprawnie , szybko!!!

zakupy: książka; styczeń 2010

plusy: tanio i szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota Karwas rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 46265 z 05.01.2010

Sklep wybrałam niejako z marszu, często buszuję po księgarniach i antykwariatach w sieci. Po prostu zobaczyłam, kupiłam, zapłaciłam. Książki otrzymałam bardzo szybko, co trochę mnie zadziwiło, biorąc pod uwagę inne dostawy z innych firm internetowych. Polecam sklep!

zakupy: Książki; grudzień 2009

plusy: Przejrzysta oferta, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz P rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 43013 z 06.11.2009

Sklep bardzo dobry, ze wzgledu na swietna cene. Tytuly nowiutkie, niektore nawet zapakowane w folie! A cena zwykle o polowe (albo i jeszcze wiecej niz polowe) nizsza! Bardzo solidna firma i wlasciciel takze bardzo przystepny! Zakupilem (jednorazowo) ok. 30 pozycji i jestem OGROMNIE zadowolony! Serdecznie polecam - zwlaszcza osobom, ktore nie maja za duzo pieniedzy, a chca miec porzadne ksiazki za naprawde niska (zeby nie powiedziec) smiesza... cene! :) Ocena za jakosc i cene oraz obsluge i szybki kontakt oraz dogadywanie sie - CELUJACA!!!!

zakupy: ksiazki szeroki zakres (poradniki, jezyk); październik 2009

plusy: super niska cena, duzo duzy zakres (ilosc) pozycji!

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adrian_w rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 31607 z 25.03.2009

Bardzo miła obsługa. Książka w super stanie. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim molom książkowym, którzy chcą kupić ciekawą lekturę za najniższą cenę. Pozdrawiam.

zakupy: ", Wielka księga warzyw, ziół i owoców", ; luty 2009

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER