Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse, Oferta nagrodowa dla szkół

Popularne marki

Amber, Sonia draga, W.a.b., Prószyński i ska, Czarna owca, Harpercollins, Marginesy, Jaguar, Helion, Wilga, Zielona sowa, Bis, Multico, Rebis, Wydawnictwo m, Buchmann

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Polna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 209062 z 29.03.2013

Jestem szalenie zadowolona z zakupu! Dwie kolekcje opowiadań, których nie mogłam nigdzie znaleźć. Świetna cena, szybka wysyłka, c u d o!

zakupy: Ian McEwan - opowiadania; marzec 2013

plusy: Cena, obsługa, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 207694 z 23.03.2013

Jestem zachwycona,udało mi się kupić książkę,którą szukałam,po bardzo przyzwoitej cenie,szyki czas realizacji ,miła i rzeczowa obsługa

zakupy: ", O złości inaczej", ; marzec 2013

plusy: rzeczowośc ,szybki czas realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 207642 z 23.03.2013

supre szybka dostawa i niskie ceny

zakupy: kilka tytułów; styczeń 2013

plusy: niskie ceny

minusy: nie ma nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WT rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 205010 z 11.03.2013

Sklep spełnił moje oczekiwania:bardzo dobry kontakt, tanio, duzy wybór, szybka przesyłka.Polecam

zakupy: książki; marzec 2013

plusy: tanio i solidnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 198902 z 12.02.2013

Szybko i sprawnie. Nie zawiodłam się. Na każdym etapie otrzymywałam wystarczającą informację.

zakupy: książki; luty 2013

plusy: Sprawna obsługa. Interesujące mnie tytuły.

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 196105 z 29.01.2013

przypadkowo natrafilam na ten sklep i okazal sie strzalem w dziesiatke, bardzo szybko zrealizowano zamowienie i sa tam naprawde tanie ksiazki ,polecam

zakupy: ksiazki; styczeń 2013

plusy: mozna zlozyc zamowienie bez rejestracji

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej110 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 195853 z 28.01.2013

Sklep oferuje książki w bardzo dobrych cenach i dobre jakościowo. Należy tylko zmienić dostawcę, ponieważ poczta polska przesyłkę priorytetową nadaną w dniu 18.01 dostarcza w dniu 23.01. Uważam, że za podobną opłatę kurier dostarczy następnego dnia po nadaniu. Pozdrawiam.

zakupy: książki; styczeń 2013

plusy: Towar tani i zgodny z opisem

minusy: Niewłaściwy dostawca

Odpowiedź sklepu 29.01.2013

Przepraszam za opóźnienia wynikłe ze strony Poczty Polskiej , niestety sklep nie ma na nie wpływu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 195689 z 26.01.2013

można w nim kupić o wiele tańsze niż w księgarni kasiążki

zakupy: książki; styczeń 2013

plusy: ceny, obsługa, terminowość

minusy: nie ma takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 195465 z 25.01.2013

Lubię czytać swoje książki i poszukiwałam nie drogich pozycji . Trafiłam na Oczytani.pl i jestem z tego powodu zadowolona . Księgarnia ma w swojej ofercie wiele książek po przystępnej cenie . Kontakt miły i bardzo szybka wysyłka . Polecam wszystkim.

zakupy: 11 pozycji książek; styczeń 2013

plusy: Różne książki dla różnych ludzi w każdym wieku

minusy: Jak dla mnie za mało pozycji książkowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 193861 z 18.01.2013

bardzo tanio,kompetentna obsluga i szybka dostawa

zakupy: literatura kobieca; styczeń 2013

plusy: dyspozycyjnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nula rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 191029 z 08.01.2013

jest tanio,szybko i uczciwie.polecam każdemu!

zakupy: książki; styczeń 2013

plusy: tanio, szybko, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 188465 z 28.12.2012

wybralam wlasnie ten sklep poniewaz zachecily mnie niskie ceny ksiazek. kiedy zlozylam zamowienie po niedlugim czasie zadzwonil do mnie ktos z obslugi aby je potwierdzic . na nastepny dzien ksiazki juz u mnie byly. jeszcze nigdy nie mialam rzeczy tak szybko :)

zakupy: Dwie książki; grudzień 2012

plusy: predkosc wysylki i dostarczenia zamowienia, mila obsluga

minusy: brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JB rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 181501 z 06.12.2012

Znalazłam tu książkę niedostępną w innych księgarniach. Dodatkowo zaskoczona byłam bardzo atrakcyjną ceną. Książkę otrzymałam bardzo szybko i szczegółowo byłam informowana o losach mojego zamówienia. Gorąco polecam Oczytanych .

zakupy: Książka; grudzień 2012

plusy: Zgodność towaru z zamóieniem, błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 171941 z 02.11.2012

Wybrałam ze względu na cenę.towar dobry i tani.Błyskawiczna dostawa.

zakupy: książki; listopad 2012

plusy: niskie ceny,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 171585 z 31.10.2012

Super ceny i książka o koniach dla córki, której nie mogłam zdobyć nigdzie. Szybka super obsługa, super działający "system" zakupu i powiadomień. Polecam i dziękuję

zakupy: dwie ksiązki; październik 2012

plusy: tanie książki, szybka obsługa, tania wysyłka

minusy: mógłby być większy wybór ksiażek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biblioteka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 168797 z 19.10.2012

Witam wszystkich miłośników książek--ten sklep to raj cenowy naprawdę--a obsłużonym być przez pana Rafała Krakowiana--to naprawdę przyjemność--powinien dostać nagrodę sprzedawcy i darczyńcy !!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich --biblioteka Głębowice

zakupy: książki; październik 2012

plusy: ceny i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 165261 z 07.10.2012

posiadali pozycje, które mnie interesowały w bardzo przystępnych cenach

zakupy: Własny koń, Chcę mieć własnego konia; październik 2012

plusy: tanio, w miarę szybko

minusy: nie ma takich rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

biblioteka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 165049 z 05.10.2012

polecam wszystkim ,bardzo dobre książki w super cenach-----wspaniała obsługa i pomoc przez telefon!!!!

zakupy: książki; październik 2012

plusy: bardzo dobrze zaprezentowany towar--miła obsługa

minusy: za mało lektur

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 163785 z 01.10.2012

zamawiam drugi raz w waszym sklepie jest tanio,sprawnie, na czas dostaję to co zamawiam.

zakupy: książki; wrzesień 2012

plusy: tanio,sprawnie, na czas,towar zgodny,duży wybór książek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malgorzata rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 157681 z 07.09.2012

oferują najtańsze książki szybko,sprawnie ,tanio

zakupy: książki; wrzesień 2012

plusy: tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER