Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse, Oferta nagrodowa dla szkół

Popularne marki

Amber, Sonia draga, W.a.b., Prószyński i ska, Czarna owca, Harpercollins, Marginesy, Helion, Jaguar, Wilga, Zielona sowa, Bis, Multico, Rebis, Mg, Wydawnictwo m

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gerda rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 141913 z 17.07.2012

Ekonomiczna oferta poszukiwanej przeze mnie pozycji książkowej jednoznacznie zachęciła mnie do zakupu poprzez sklep Oczytani.pl

zakupy: 2 książki; lipiec 2012

plusy: cena oferowanych książek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 141117 z 16.07.2012

szybko, sprawnie i tanio polecam!

zakupy: książki; lipiec 2012

plusy: szybka i zgodna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 135489 z 27.06.2012

Wybrałam ten sklep ponieważ była w nim pozycja książkowa, która mnie interesowała. Z cała pewnością spełnił moje oczekiwania. Polecam.

zakupy: Jestem, po prostu jestem; czerwiec 2012

plusy: Szybki kontakt, szybka realizacja, precyzja.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 127581 z 28.05.2012

Tanio, szybko, bezproblemowo.

zakupy: Książki; maj 2012

plusy: Wiarygodny sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 124337 z 16.05.2012

dostawa i obsługa błyskawiczne i beznajmniejszego zarzutu

zakupy: książki; maj 2012

plusy: szybkośc fachowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irefry rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 117405 z 18.04.2012

Mogę powiedzieć, że uzależniłam się od sklepu. Satysfakcja klienta 100%.POLECAM.

zakupy: kwiecień 2012; kwiecień 2012

plusy: Satysfakcja klienta 100%.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irefry rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 109589 z 21.03.2012

Polecam, robię zakupy na bieżąco i zawsze jest OK.

zakupy: ksiązki; luty 2012

plusy: Fajnie się kupuje.

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 106469 z 12.03.2012

więcej niż przystępne ceny, pozycje których szukałem, bardzo szybka wysyłka. Serdecznie polecam sklep.

zakupy: książki turystyczne; marzec 2012

plusy: szybka wysyłka, tanie ksiązki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 102649 z 28.02.2012

Sklep oferuje książki po przystępnych cenach. Transakcja wzorcowa. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam.

zakupy: Książki; luty 2012

plusy: niskie ceny książek, ekspresowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zuzanna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 90340 z 09.12.2011

Sklep na piątkę,obsługa komfortowa książki super tanie.Polecam

zakupy: Wszystko ok?, Mamo on mnie bije!, Bóg; grudzień 2011

plusy: niskie ceny,szybka dostawa,rozległa tematyka

minusy: mało wydań popularno naukowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ik rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 89952 z 06.12.2011

obsługa na piątkę, bardzo szybko otrzymałam zamówioną książkę - aż dziw bierze że znalazłam w tej księgarnię perełkę współczesnej literatury rosyjskiej - szkoda że tak mało macie wartościowych tytułów !

zakupy: książka; grudzień 2011

plusy: niskie ceny książek

minusy: mały wybór klasyki; za dużo tzw kioskowych czytadeł

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 89519 z 01.12.2011

Niska cena.

zakupy: ksiazka; listopad 2011

plusy: niska cena, szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosiek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 86992 z 27.10.2011

warto tam zaglądać, ciekawe oferty w sprzedaży

zakupy: książki; październik 2011

plusy: cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorotac rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 85892 z 11.10.2011

To już mój drugi zakup w oczytani.pl ,świetna oferta , rewelacyjne ceny ,przemiły kontakt .najchętniej wykupiłabym połowę sklepu

zakupy: Europa na weekend, Polska last minute, ; październik 2011

plusy: cena,oferta.przemiły kontakt

minusy: ja nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 85107 z 28.09.2011

Doskonała transakcja.Książki tanie.Dostawa szybka.Polecam!

zakupy: ksiązka; wrzesień 2011

plusy: wybór,ceny

minusy: nie mam negatywnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laura rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 84898 z 24.09.2011

Jestem zadowolona z księgarni,ponieważ przesyłki bardzo szybko dochodzą (paczką ekonomiczną maks 48h) nie miałam żadnych trudności dlatego jestem zadowolona

zakupy: książki; wrzesień 2011

plusy: rzetelnośc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 83605 z 01.09.2011

Szybki, solidny, polecam innym.

zakupy: książki; wrzesień 2011

plusy: szybka wysyłka, dobra oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 83069 z 25.08.2011

Sklep wybrałem ze względu na atrakcyjne ceny książek. Nie zawiodlwm się na transakcji. Stan tomów był dobry, cała operacja przebiegała sprawnie i szybko, z możliwością monitorowania poszczególnych etapów przygotowywania wysyłki (nie korzystałem, bo aż tak mi się nie śpieszyło).

zakupy: ksiązki; sierpień 2011

plusy: szeroka oferta, niskie ceny, sprawna transakcja

minusy: nie dostrzegłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 81808 z 02.08.2011

Kupuje tu już kolejny raz i jestem nieodmiennie zadowolona. Sprawnie, szybko, profesjonalnie, uczciwie i bardzo tanio. Gorąco polecam

zakupy: książki; sierpień 2011

plusy: profesjonalizm, cena, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 80156 z 07.07.2011

Sklep SUPER bardzo miły kontakt ze sprzedawcą,szybka dostawa

zakupy: książki; lipiec 2011

plusy: super oferta cenowa

minusy: zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER